Tyskland har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

FlensborgTyskland

Det er populært at rejse til Flensborg i den nordligste region i Tyskland for at nyde strandene og de mange kulturelle tilbud i den gamle bydel og museumshavnen.

Når du rejser til Flensborg, befinder du dig i den tredjestørste by i Slesvig-Holsten. Byen har mange aktiviteter at byde på, så du kan både tage på en længerevarende ferie eller et weekendophold her. Du kan altid finde noget, der interesserer dig, uanset om du vil shoppe i Flensborgs centrum og de store indkøbscentre, udforske byens historie på de mange museer og i den historiske bydel eller tilbringe en afslappet dag ved stranden. Flensborgs gamle bydel med de historiske bygninger og arketypiske gårdhaver udgør byens centrum. Her finder du en lang række caféer, barer og restauranter og utallige butikker, hvor du kan nyde en afslappende shoppingtur. Bydelen Nordstaden putter sig ved Flensborg Fjord og har sit eget rekreative område med skov og strand. Bydelen Vestlige Højde kendetegnes af de utallige parker, mens det er den romantiske havneudsigt og St. Jørgenskirke, der trækker besøgende til bydelen Jørgensby.

Du må heller ikke gå glip af den historiske havn, hvor du finder en unik samling af sejlbåde, motorbåde og dampskibe. Både børn og voksne vil synes om museumsværftet, der blev grundlagt i 1996, og hvor man kan opleve bådbyggere og kopier af både fra det 18. og 19. århundrede. En tur på Østersøen med dampskibet Alexandra er også et must. Dette er en flydende kulturskat, der tog på sin jomfrurejse i 1908.

Ved havnen finder du også Flensburger Schifffahrtsmuseum, der blev grundlagt i 1979. Du kan få en masse at vide om Flensborgs 700 år lange søfartshistorie ved at kigge på udstillingerne i den gamle toldbygning og de omkringliggende bygninger. Slut besøget af med at smage de hjemmebagte kager på museets café og kigge nærmere på museumsbutikken.

Et enestående syn, som du ikke må gå glip af på din tur til Flensborg, er Marineskolen i Mørvig, som også kaldes "Det røde slot ved havet". Bygningen, der blev åbnet af kejser Wilhelm 2. i 1910, huser i dag den tyske flådes officielle akademi, som driver det verdensberømte skoleskib Gorch Fock.

Tilbring en sjov dag på Strand Solitüde. Der er gode faciliteter på denne strand, som ligger i den østlige del af Flensborg. De omfatter bl.a. gratis parkering, deltidslivredder (fra Deutsche Lebens-Rettungs-Gesellschaft) og et grillområde.

Mest populære hoteller i Flensborg

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Ramada by Wyndham Flensburg
Ramada by Wyndham Flensburg
3.5 out of 5
Norderhofenden 6-9, Flensborg, Schleswig-Holstein
Prisen er DKK 633 pr. nat

Dette hotel ligger i hjertet af Flensborg, kun få skridt fra Flensburg Fjord og Flensborg Havn. Derudover ligger Marienkirche og Flensborg Søfartsmuseum 10 minutter ...

4/5Very Good! (150 anmeldelser)

"Kunne lide det hele , perfekt beliggenhed.og parkering lige ved siden af"…"

Anmeldelse fra 27. jul. 2020

Ramada by Wyndham Flensburg
Maxbed
Maxbed
3 out of 5
Rudolf-Diesel-Straße 7, Flensborg, Schleswig-Holstein
Prisen er DKK 484 pr. nat

Dette gæstehus ligger i Flensborg, kun 3 km fra Flensburg Fjord, Sankt Nikolai og Europa-Universität Flensburg. Derudover ligger Marienkirche og Flensborg Havn ...

3.7/5Good! (21 anmeldelser)
god oplevelse

"ALT FUNGEREDE OG PINLIGT RENT ALLE STEDER"…"

Anmeldelse fra 9. dec. 2019

Maxbed
Hotel Nordig
Hotel Nordig
3.5 out of 5
Mürwiker Str. 154, Flensborg, SH
Prisen er DKK 611 pr. nat

Dette hotel ligger i Flensborg, kun 10 minutters gang fra Flensburg Fjord og Stadion am Volkspark. Derudover ligger Marineschule Mürwik og Volkspark ca. 2 km ...

3.8/5Good! (290 anmeldelser)
På gennemrejse.

"En rigtig god oplevelse. Nødvendige ting tilstede (værelse, reception og morgenmad), og meget tilfredsstillende, uden at være luxus."…"

Anmeldelse fra 3. mar. 2020

Hotel Nordig

Flensborg – anmeldelser

4.3

Populær destination

5 - Fremragende
29
5 - Fremragende 29%
4 - God
70
4 - God 70%
3 - Okay
1
3 - Okay 1%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

16. dec. 2019

Flensborg er en rigtig hyggeæig by, især hvis du er der i December. Deres julemarked er eneste grund til vi besøger i december.

4/5 - God

Verificeret rejsende

19. okt. 2019

Hyggelig by

5/5 - Fremragende

Birgitte J.

17. okt. 2019

Museumsberg - Marienkirche - Helligåndskirken - Nikolajkirken-Søfartsmuseet . Morgencafe tæt på Mariekirche. Mange gode forretninger. Det er billigt i Flensburg.

5/5 - Fremragende

A/L

13. okt. 2019

Perfekt til afslapning og shopping.

4/5 - God

Verificeret rejsende

20. sep. 2019

Hyggelig by. Gode spisesteder. Kan anbefale en sejltur - en rundfart i fjorden.

4/5 - God

Verificeret rejsende

16. sep. 2019

Tæt på grænsebutikkerne