Tyskland har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

FlensborgGermany

Det er populært at rejse til Flensborg i den nordligste region i Tyskland for at nyde strandene og de mange kulturelle tilbud i den gamle bydel og museumshavnen.

Når du rejser til Flensborg, befinder du dig i den tredjestørste by i Slesvig-Holsten. Byen har mange aktiviteter at byde på, så du kan både tage på en længerevarende ferie eller et weekendophold her. Du kan altid finde noget, der interesserer dig, uanset om du vil shoppe i Flensborgs centrum og de store indkøbscentre, udforske byens historie på de mange museer og i den historiske bydel eller tilbringe en afslappet dag ved stranden. Flensborgs gamle bydel med de historiske bygninger og arketypiske gårdhaver udgør byens centrum. Her finder du en lang række caféer, barer og restauranter og utallige butikker, hvor du kan nyde en afslappende shoppingtur. Bydelen Nordstaden putter sig ved Flensborg Fjord og har sit eget rekreative område med skov og strand. Bydelen Vestlige Højde kendetegnes af de utallige parker, mens det er den romantiske havneudsigt og St. Jørgenskirke, der trækker besøgende til bydelen Jørgensby.

Du må heller ikke gå glip af den historiske havn, hvor du finder en unik samling af sejlbåde, motorbåde og dampskibe. Både børn og voksne vil synes om museumsværftet, der blev grundlagt i 1996, og hvor man kan opleve bådbyggere og kopier af både fra det 18. og 19. århundrede. En tur på Østersøen med dampskibet Alexandra er også et must. Dette er en flydende kulturskat, der tog på sin jomfrurejse i 1908.

Ved havnen finder du også Flensburger Schifffahrtsmuseum, der blev grundlagt i 1979. Du kan få en masse at vide om Flensborgs 700 år lange søfartshistorie ved at kigge på udstillingerne i den gamle toldbygning og de omkringliggende bygninger. Slut besøget af med at smage de hjemmebagte kager på museets café og kigge nærmere på museumsbutikken.

Et enestående syn, som du ikke må gå glip af på din tur til Flensborg, er Marineskolen i Mørvig, som også kaldes "Det røde slot ved havet". Bygningen, der blev åbnet af kejser Wilhelm 2. i 1910, huser i dag den tyske flådes officielle akademi, som driver det verdensberømte skoleskib Gorch Fock.

Tilbring en sjov dag på Strand Solitüde. Der er gode faciliteter på denne strand, som ligger i den østlige del af Flensborg. De omfatter bl.a. gratis parkering, deltidslivredder (fra Deutsche Lebens-Rettungs-Gesellschaft) og et grillområde.

Mest populære hoteller i Flensborg

Das James
Das James
Fördepromenade 30, Flensborg, SH
Prisen er DKK 1.339 pr. nat fra 16. feb. til 17. feb.

Dette hotel med spa ligger i Flensborg, kun 15 minutters gang fra Flensburg Fjord og Stadion am Volkspark. Derudover ligger Marineschule Mürwik og Volkspark ...

4.7/5Exceptional! (31 anmeldelser)

"Servicen var i top, alle var super søde og høflige. De fleste kunne også tale dansk. Alle faciliteter og værelserne var meget fine og rengjorte. Morgenmadsbuffeten var overdådig! Alt i alt en fantastisk oplevelse!"…"

Anmeldelse fra 24. okt. 2020

Das James
Hotel Hafen Flensburg
Hotel Hafen Flensburg
4 out of 5
Schiffbrücke 33, Flensborg, Schleswig-Holstein
Prisen er DKK 1.228 pr. nat fra 28. jan. til 29. jan.

Dette hotel med spa ligger i hjertet af Flensborg, kun få skridt fra Flensborg Søfartsmuseum, Flensburg Fjord og Museumswerft Flensburg. Derudover ligger Marienkirche ...

4.6/5Exceptional! (799 anmeldelser)
Dejligt hotel

"Dejligt hotel centralt i Flensborg. Fine værelser og vi havde en stor balkon. Dejligt med parkering"…"

Anmeldelse fra 25. okt. 2020

Hotel Hafen Flensburg
Zimmer FREI! Boardinghouse
Zimmer FREI! Boardinghouse
3 out of 5
Nordergraben 60, Flensborg, SH
Prisen er DKK 491 pr. nat fra 28. jan. til 29. jan.

Dette gæstehus ligger i hjertet af Flensborg, kun 10 minutters gang fra Marienkirche, Flensburg Fjord og Natural Science Museum Flensburg. Derudover ligger Flensborg ...

4.3/5Excellent! (86 anmeldelser)
super . 👍

"Dejligt tæt på centrum."…"

Anmeldelse fra 2. okt. 2020

Zimmer FREI! Boardinghouse
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ferieudlejning i Flensborg

Limehome Flensburg Holm
Limehome Flensburg Holm
4 out of 5
Holm 22, Flensborg
Prisen er DKK 524 pr. nat fra 7. feb. til 8. feb.

Dette lejlighedskompleks ligger i hjertet af Flensborg, kun 10 minutters gang fra Sankt Nikolai, Natural Science Museum Flensburg og Marienkirche. Derudover ...

4.5/5Wonderful! (25 anmeldelser)
Skøn overnatning med central beliggenhed

"Rigtig lækkert sted lige i gågaden"…"

Anmeldelse fra 17. okt. 2020

Limehome Flensburg Holm
Klassisk motorbåd i havnen i Flensburg
Klassisk motorbåd i havnen i Flensburg
Schiffbrücke, Flensborg, Schleswig-Holstein

Denne husbåd i romantisk stil ligger i hjertet af Flensborg, kun få skridt fra Flensburg Fjord og Marienkirche. Derudover ligger Flensborg Søfartsmuseum og Flensborg ...

4/5Very Good! (1 anmeldelse)
Bewertung

"Schön und ruhig"…"

Anmeldelse fra 15. sep. 2019

Klassisk motorbåd i havnen i Flensburg
Hotel Flensburg Akademie
Hotel Flensburg Akademie
3 out of 5
Jens-Due-Weg 1, Flensborg
Prisen er DKK 662 pr. nat fra 27. jan. til 28. jan.

Dette lejlighedskompleks ligger tæt på stranden, kun 10 minnutters gang fra Phänomenta, Flensburg Fjord og Museumswerft Flensburg. Derudover ligger Flensborg ...

4.4/5Wonderful! (336 anmeldelser)
Nice and new

"Easy check in and friendly staff. Everything new and clean, except behind furniture next to bed. Somebody had left a bit of chrisps. Nice location near supermarked and in walkingdistance to the centre"…"

Anmeldelse fra 2. okt. 2020

Hotel Flensburg Akademie
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
0

De mest populære oplevelser i Flensborg

Flensborg – anmeldelser

4.3

Populær destination

5 - Fremragende
29
5 - Fremragende 29%
4 - God
70
4 - God 70%
3 - Okay
1
3 - Okay 1%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

16. dec. 2019

Flensborg er en rigtig hyggeæig by, især hvis du er der i December. Deres julemarked er eneste grund til vi besøger i december.

4/5 - God

Verificeret rejsende

19. okt. 2019

Hyggelig by

5/5 - Fremragende

Birgitte J.

17. okt. 2019

Museumsberg - Marienkirche - Helligåndskirken - Nikolajkirken-Søfartsmuseet . Morgencafe tæt på Mariekirche. Mange gode forretninger. Det er billigt i Flensburg.

5/5 - Fremragende

A/L

13. okt. 2019

Perfekt til afslapning og shopping.

4/5 - God

Verificeret rejsende

20. sep. 2019

Hyggelig by. Gode spisesteder. Kan anbefale en sejltur - en rundfart i fjorden.

4/5 - God

Verificeret rejsende

16. sep. 2019

Tæt på grænsebutikkerne

Byer i nærheden af Flensborg