Billige flybilletter til Köln

Billigste flyrejser til Köln

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 379, kr for en enkeltbillet og 758, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Eurowings
Scandinavian Airlines
Eurowings
Lufthansa
Lufthansa
Eurowings
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Eurowings

Om Køln

Fly til Køln

Trænger du til en anderledes storbyweekend, der for en gang skyld ikke går udenom de kendte klassikere? Så tag flyet til Køln! Køln er Tysklands fjerde største by efter Berlin, Hamborg og München, og har ca. samme overskuelige størrelse som København. Perfekt til en både afslappende og spændende weekendtur eller ferie.

Du kan finde billige flybilletter til Køln fra især København og Malmø. Her går der flere direkte afgange om dagen, og flytiden er kun 1:20 minutter. Du kan også flyve til Køln fra Billund og Aalborg, men her får du et mellemstop med i købet. Turen går via enten Berlin eller Amsterdam, men hvis du har tiden til det, ville Berlin bestemt ikke være nogen dårlig start på turen i det tyske.

Flyv til Køln og oplev traditionel tysk charme

Kender du Køln? Chance for at du siger ja er forsvindende lille. Køln er nemlig en temmelig overset destination blandt danskere, men det er bestemt ikke fordi den charmerende metropol ikke har noget at byde på. Køln er tvært imod en spændende og moderne handels-, medie- og universitetsby, og du kan derfor være sikker på at finde alt det, der gør en storby spændende at besøge: velassorterede shoppingstrøg, gode kulturtilbud og masser af hyggelige caféer og restauranter samt listige knejper og hippe spillesteder.

Du kan også roligt tage ungerne med på en flyrejse til Køln. Byen har både en fin zoo og et stort akvarium, hvor I bl.a. kan opleve Stillehavets kæmpeblæksprutter folde sig ud i fuld armslængde.

Fly til Køln – overnatning og transport

Der er mange dejlige hoteller i Køln at vælge imellem. Vil I have det ekstra nemt, kan I leje en bil i Køln lufthavn. I kan også vælge at få hele rejsen arrangeret hjemmefra og booke en pakkerejse til Køln. Så kan I ubesværet koncentrere jer om alt det, byen har at byde på: fra karneval til julemarkeder og shopping, gourmet og kultur i særklasse.

Billige flybilletter til Køln er din billet til wellness, shopping og parfume!

Køln er det perfekte sted til en rigtig tøse- eller selvforkælelsesweekend. Den berømte No 4711 Eau de Cologne blev opfundet her, og har selvfølgelig sit eget finurlige museum. I kan også besøge den fantastiske Claudius Therme, der byder på utallige saunaer og wellnessbassiner med udsigt over den imponerende domkirke og smukke Rheinpark. Afslut med at gå shop-amok i byens mange mode- og skobutikker.

Med billig fly til Køln – øl, havnerundfart og svævebanepanorama

Den mandlige del af befolkningen keder sig heller ikke i Køln. Har du fået fingre i billige flybilletter til Køln, må du absolut prøve den berømte lokale øl, kölsch, der serveres i høje slanke glas. Medmindre du aktivt skrider ind ved at dække sit glas med en ølbrik, kommer der traditionen tro en endeløs strøm af friske forsyninger, så snart sidste tår er drukket. Trænger du til lidt frisk luft oven på de våde varer, kan du tage på havnerundfart på den store flod, Rhein. Du kan også tage byens svævebane fra Rheinparken til zoo, og nyde det fantastiske panorama over byen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Köln?
Der er én lufthavn i Köln, nemlig Køln (CGN-Køln-Bonn).
Hvor langt ligger Køln (CGN-Køln-Bonn) fra Köln?
Hvis du har planer om at overnatte i centrum af Köln, er det en god idé på forhånd at finde ud af, hvilke muligheder du har for at komme ind til byen. Området omkring midtbyen er cirka 13 km fra Køln (CGN-Køln-Bonn).
Kan jeg flyve til Köln i øjeblikket?
Vær sikker på, at din flyrejse til Köln forløber uden problemer ved først at tjekke vores COVID-19-rejserådgiver. Det er en god måde at holde dig opdateret om de gældende rejserestriktioner på, herunder krav om karantæne og de seneste rejsevejledninger fra myndighederne.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Köln?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Köln, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Köln med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Köln, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Köln?
51 flyselskaber flyver til Köln fra 173 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Köln?
Eurowings, Condor og TUIfly er nogle af de luftfartsselskaber, der oftest flyver til Köln. De fleste fly kommer fra Can Pastilla, da Eurowings har mange afgange herfra.
Hvor mange direkte fly er der til Köln?
Det er altid nemmere at flyve til en ny destination, når du ikke behøver at mellemlande. Hvis du har planer om at rejse til Köln, vil du blive glad for at høre, at der er 2.385 direkte fly hver uge.
Hvor afgår de mest populære fly til Köln fra?
De mest populære fly til Köln har afgang fra lufthavnene i Antalya, El Arenal og Muro.
Hvor lang tid tager det at flyve til Köln Lufthavn?
Hvis du skal flyve til Köln fra Antalya, kan du forvente en rejsetid på 3 timer og 53 minutter. Hvis rejsen afgår fra El Arenal, kan du forvente en rejsetid på 2 timer og 30 minutter. Fra Muro tager det omkring 2 timer og 10 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Köln?
Vi kender alle til de heldige rejsende, der på en eller ande måde altid formår at finde superbillige flybilletter, uanset hvor de skal hen. Vil du gerne vide, hvad deres hemmelighed er? De venter ikke til sidste øjeblik med at købe deres billetter. En anden måde, du kan finde en god pris på, er ved at undersøge alle dine muligheder grundigt. Hvis din destination har mere end én lufthavn, kan du også undersøge, hvad det koster at flyve til en mindre populær terminal. Sidst, men ikke mindst, skal du være klar til med det samme at købe dine billetter, hvis du ser en god bris. Med et par gode tricks i ærmet og lidt held er der en god chance for at finde den perfekte flyrejse.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Köln?
Hvis du ikke er ordentligt forberedt, kan en flyvetur være hård. Men du behøver ikke bekymre dig. Følg disse tips til at få en ubekymret begyndelse på din rejse til Köln.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Først og fremmest skal du sørge for at pakke pas, rejsepapirer, betalingskort og eventuel medicin. Derefter skal du huske en form for underholdning til at fordrive tiden med. En god bog og en bærbar computer fyldt med dine yndlingsserier er nogle gode valgmuligheder. Hvis du håber på at få en god lur, kan en rejsepude og nogle ørepropper også være en god idé. Sidst, men ikke mindst, skal der næsten være plads til tandbørste og vådservietter, så du kan være frisk og klar, når du lander.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Sørg for, at der ikke er en schweizerkniv, der gemmer sig i et sted i din håndbagage. Andre forbudte genstande omfatter farligt gods som blegemiddel og brændstof samt flydende stoffer og væsker i beholdere, der er større end 100 ml.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Den bedste måde at sikre en behagelig flyrejse kan være noget så enkelt som det tøj, du ifører dig. Forbered dig på temperaturændringer ved at tage flere lag på. På den måde kan du holde varmen, hvis det bliver koldt om bord på flyet. Sandaler og højhælede sko er bedre at lade blive i kufferten. I stedet bør du gå efter flade, lukkede sko såsom hyttesko. Det vil dine fødder sætte pris på.
  • Mange har formentlig hørt om DVT eller dyb venetrombose, der er blodpropper i benene forårsaget af lange perioder med manglende fysisk aktivitet. Men der heldigvis en masse, du kan gøre for at reducere risikoen. Ifør dig et godt par flystrømper, sørg for at drikke nok vand, og hold dine fødder og ben i gang. Gå en tur ad mellemgangen, eller lav nogle strækøvelser i sædet.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Köln?
Det hele handler om forberedelse. Vi har samlet nogle tips til at komme let gennem sikkerhedskontrollen. Köln kan godt gøre sig klar:

  • Personalet i lufthavnskontrollen skal som det første sikre sig, at du har et pas, som er gyldigt, og et boardingpas, inden du kan komme videre. Hold dem derfor klar.
  • Så kommer metaldetektoren. Tøm lommerne, og fjern eventuelle genstande, der kan få alarmen til at reagere. Det inkluderer blandt andet hovedtelefoner samt store jakker eller frakker. Det skal alt sammen ned i en bakke og sendes igennem.
  • Alt elektronisk udstyr, herunder telefon og tablet, skal også scannes hver for sig.
  • Væsker, såsom tandpasta eller parfume, som du vil medbringe ombord, skal være på maks. 100 ml. Beholderne skal kunne være i én genlukkelig plastikpose på maks. én liter.
  • Det rigtige valg af fodbeklædning kan spare dig dyrebar tid. Støvler og tunge sko skal ofte tages af efter anmodning og scannes særskilt. Det sker som regel ikke med lette gummesko eller hyttesko.
  • Undgå at pakke genstande, der ikke er tilladt i håndbagagen. Hvis du har skarpe genstande som en lommekniv eller værktøjer med på rejsen, skal de pakkes sikkert ned i den indcheckede bagage. Ellers får du dem ikke med om bord.

Oplysninger om flyrejsen til Köln
Destinationslufthavn
Düsseldorf Internationale Lufthavn
Destinationslufthavnens IATA-kode
DUS
Destinationsby
Düsseldorf
Pris for flyrejse tur-retur
1.149, kr

Populære flyrejser til Köln

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 379, kr for en enkeltbillet og 758, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Eurowings
Eurowings