Billigste flyrejser til Köln

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 303 for en enkeltbillet og DKK 644 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Køln

Fly til Køln

Trænger du til en anderledes storbyweekend, der for en gang skyld ikke går udenom de kendte klassikere? Så tag flyet til Køln! Køln er Tysklands fjerde største by efter Berlin, Hamborg og München, og har ca. samme overskuelige størrelse som København. Perfekt til en både afslappende og spændende weekendtur eller ferie.

Du kan finde billige flybilletter til Køln fra især København og Malmø. Her går der flere direkte afgange om dagen, og flytiden er kun 1:20 minutter. Du kan også flyve til Køln fra Billund og Aalborg, men her får du et mellemstop med i købet. Turen går via enten Berlin eller Amsterdam, men hvis du har tiden til det, ville Berlin bestemt ikke være nogen dårlig start på turen i det tyske.

Flyv til Køln og oplev traditionel tysk charme

Kender du Køln? Chance for at du siger ja er forsvindende lille. Køln er nemlig en temmelig overset destination blandt danskere, men det er bestemt ikke fordi den charmerende metropol ikke har noget at byde på. Køln er tvært imod en spændende og moderne handels-, medie- og universitetsby, og du kan derfor være sikker på at finde alt det, der gør en storby spændende at besøge: velassorterede shoppingstrøg, gode kulturtilbud og masser af hyggelige caféer og restauranter samt listige knejper og hippe spillesteder.

Du kan også roligt tage ungerne med på en flyrejse til Køln. Byen har både en fin zoo og et stort akvarium, hvor I bl.a. kan opleve Stillehavets kæmpeblæksprutter folde sig ud i fuld armslængde.

Fly til Køln – overnatning og transport

Der er mange dejlige hoteller i Køln at vælge imellem. Vil I have det ekstra nemt, kan I leje en bil i Køln lufthavn. I kan også vælge at få hele rejsen arrangeret hjemmefra og booke en pakkerejse til Køln. Så kan I ubesværet koncentrere jer om alt det, byen har at byde på: fra karneval til julemarkeder og shopping, gourmet og kultur i særklasse.

Billige flybilletter til Køln er din billet til wellness, shopping og parfume!

Køln er det perfekte sted til en rigtig tøse- eller selvforkælelsesweekend. Den berømte No 4711 Eau de Cologne blev opfundet her, og har selvfølgelig sit eget finurlige museum. I kan også besøge den fantastiske Claudius Therme, der byder på utallige saunaer og wellnessbassiner med udsigt over den imponerende domkirke og smukke Rheinpark. Afslut med at gå shop-amok i byens mange mode- og skobutikker.

Med billig fly til Køln – øl, havnerundfart og svævebanepanorama

Den mandlige del af befolkningen keder sig heller ikke i Køln. Har du fået fingre i billige flybilletter til Køln, må du absolut prøve den berømte lokale øl, kölsch, der serveres i høje slanke glas. Medmindre du aktivt skrider ind ved at dække sit glas med en ølbrik, kommer der traditionen tro en endeløs strøm af friske forsyninger, så snart sidste tår er drukket. Trænger du til lidt frisk luft oven på de våde varer, kan du tage på havnerundfart på den store flod, Rhein. Du kan også tage byens svævebane fra Rheinparken til zoo, og nyde det fantastiske panorama over byen.

Populære flyrejser til Köln

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 303 for en enkeltbillet og DKK 644 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.