Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning Puttgarden – oplev den tyske ferieø Femern

Lej bil, og kør på ferie til den tyske by Puttgarden, bedre kendt som færgehavnen, der forbinder Danmark og Tyskland via sejlruten Rødby-Puttgarden. Din udlejningsbil i Puttgarden giver dig mulighed for at udforske resten af øen Femern på klos hold: Besøg blandt andet gamle klostre, godser og herregårde, dejlige strande, forlystelser samt lokale gårde.

Start ferien i Danmark, og benyt dig af billeje til Puttgarden. Nyd bekvemmeligheden og friheden, som en udlejningsbil giver dig på din rejse: Vær din egen guide, bestem selv, hvornår du vil afsted, og hold pause, når det passer dig. Måske inkluderer pausen et stop ved en særlig seværdighed, du altid har ønsket dig at opleve.

Billig biludlejning Puttgarden – bilferie

Planlægger du bilferie med familien, venner eller kæresten, kan du med Expedia finde billig billeje til Puttgarden uden skjulte omkostninger. Lej bilen allerede hjemmefra, og begynd din rejse mod Puttgarden. På den måde kan du holde ferie i dit helt eget tempo og dermed afsætte tid til seværdigheder, aktiviteter, overnatninger og andre oplevelser, mens du er på farten. En bilferie til Puttgarden byder på flere spændende ruter: Rejs til lands, og følg E45 mod grænsen, eller rejs til vands ved at tage færgeruten Rødby-Puttgarden, som sejler op til 48 gange dagligt med en sejltid på ca. 45 minutter. Du skal dog være opmærksom på, at afgange og sejltider kan variere fra sæson til sæson.

Flyv til Lübeck, og lej bil til Puttgarten

Vælger du at hoppe på et fly til Puttgarden, kan du bestille dine flybilletter til den nærmeste lufthavn, Flughafen Lübeck (LBC), også kendt under navnet Flughafen Lübeck-Blankensee. Lufthavnen ligger godt og vel 110 km fra Puttgarten og tilbyder et bredt udvalg af biludlejningsselskaber. Booker du lejebilen hjemmefra, vil den være klar til dig ved ankomst, så du nemt og bekvemt kan fortsætte turen mod dit hotel i Puttgarden. Det kan være en godt idé at undersøge på forhånd, om dit hotel tilbyder parkeringsmuligheder, så du slipper for at bruge ekstra tid og penge på at finde en parkeringsplads. Det er også muligt at bestille en pakkerejse til Puttgarden, hvilket er en nem og hurtig måde at planlægge din ferie på: Bestil eksempelvis flybillet, hotel og billeje under én booking.

Kom vidt omkring med billeje i Puttgarden

Med din udlejningsbil i Puttgarden har du rig mulighed for at opleve resten af øen Femern, der også er kendt under det tyske navne Fehmarn. Øen byder nemlig på mange seværdigheder i form af mindesmærker, fyrtårne, kirker, museer og meget mere. Øens vartegn er Femernsundbroen, som forbinder øens sydlige del med det slesvig-holstenske fastland. Gå ikke glip af øens største by, Burg, som blot ligger 10-15 minutters kørsel fra Puttgarden. Udover en hyggelig indre by med et bredt udvalg af butikker, specialforretninger og restauranter, finder du også her mange aktivitetsmuligheder såsom eksperimentariet Galileo-Wissenswelt, museet Planet Erde, U-bådsmuseet U-Boot Museum, Funtasia Adventure Minigolf samt spa og badelandet FehMare – die Badewelt am Südstrand.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Puttgarden

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Puttgarden?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Puttgarden.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Puttgarden?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Puttgarden er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Puttgarden?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Puttgarden?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Puttgarden

Udforsk Puttgarden med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!