Rejser til Köln 2023

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

Besøg Köln

Søg efter de bedste steder og områder i Köln, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Köln

Mest populære hoteller i Köln

Maritim Hotel Köln
Maritim Hotel Köln
4 out of 5
Heumarkt 20, Cologne, NW, 50667
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 797, kr pr. nat fra 5. mar. til 6. mar.
797, kr
pr. nat
5. mar. – 6. mar.
4,2/5 Very Good! (1.029 anmeldelser)
"there is a very large lack of elevator capacity, constant waiting for elevators, perhaps because there are no stairs that you can alternatively use"

Anmeldelse fra 28. nov. 2022

Maritim Hotel Köln
Steigenberger Hotel Köln
Steigenberger Hotel Köln
4 out of 5
Habsburgerring 9-13, Cologne, NW, 50674
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 803, kr pr. nat fra 26. feb. til 27. feb.
803, kr
pr. nat
26. feb. – 27. feb.
4,3/5 Excellent! (1.045 anmeldelser)
"Personale i receptionen var serviceminded og gode. Værelset var ok men inventaret var slidt ( eks. fodpaneler, fronter på skabe). Rengøringen var overfladisk og i de dage jeg var der, blev der ikke fyldt op med kaffekapsler, så jeg måtte selv ud og købe nogen. Ikke god service ! Har boet på hotellet ..."

Anmeldelse fra 29. nov. 2022

Steigenberger Hotel Köln
Hilton Cologne
Hilton Cologne
4 out of 5
Marzellenstr. 13-17, Cologne, 50668
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 980, kr pr. nat fra 22. feb. til 23. feb.
980, kr
pr. nat
22. feb. – 23. feb.
4,2/5 Excellent! (1.005 anmeldelser)
Wonderful stay in central Cologne
"We had a large room with a Cathedral view. Large clean room - everything worked. Wonderful staff, great breakfast, fantastic location 3 min walk from the Cathedral. We had an issue with the pre-booked included breakfast, but that was quickly and well resolved. Would stay again."

Anmeldelse fra 20. jul. 2022

Hilton Cologne
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Köln?
Muligvis mindre, end hvad du forestiller dig. Priserne begynder sådan set fra . Ved at kombinere flyrejse, hotel og biludlejning i din helt egen tilpassede pakkerejse er rejsen til Köln kun få klik væk.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Köln?
Kombiner dine reservationer af fly og hotel, tilføj andre elementer såsom udflugter, og nyd godt af besparelser. En pakkerejse til Köln gør det til en utrolig let opgave at rejse uden at sprænge budgettet. Ikke nok med at du får imponerende rabatter på dit eventyr – du har også et kæmpestort udvalg inden for rækkevidde. Når du booker via Expedia, kan du vælge mellem 500+ forskellige flyselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder på verdensplan. Den uforglemmelige ferie begynder her.
Hvor skal jeg overnatte i Köln?
Innenstadt er et fint udgangspunkt for din kommende ferietur til Köln. Find dig et værelse på et rart overnatningssted, og fordriv tiden med at vandre rundt til velbesøgte seværdigheder, som Kölner Dom og Alter Markt. Altstadt-Nord er en anden god mulighed. Hvis det er her, du overnatter, er Kölner Dom og Römisch-Germanisches Museum inden for kort afstand af dit overnatningssted.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Köln?
Mange besøgende, der tager til Köln, overnatter ofte i Innenstadt. Lindner Hotel Dom Residence og Hilton Cologne er blandt de populære muligheder i denne bydel. Men der er også andre spændende steder i byen. Altstadt er også et hyggeligt område, hvor du finder Lindner Hotel Dom Residence og Hilton Cologne.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Köln på?
Det afhænger helt af dig. Hvis du gerne vil finde et godt tilbud, så skal du rejse i måned. Hotel- og flypriser er generelt meget billigere på dette tidspunkt, end de kan være i . Hvis du gerne vil opleve stemningen i Köln under højsæsonen, så book din ferie i . I er der som regel mere roligt.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Köln?
Når du booker din flybillet tidligt med Expedia, har du én ting mindre at bekymre dig om. Flere luftfartsselskaber tilbyder priser op til et år inden afrejse. Dette er typisk det billigste tidspunkt at booke på. Hvis du booker i sidste øjeblik, kan rabatpriser til Köln dog stadig dukke op et par uger inden afrejsedatoen.
Hvad inkluderer pakkerejser til Köln på Expedia?
Flyrejser, hoteller og billeje – vi bringer dig de bedste tilbud. Alt, hvad du skal gøre, er at vælge din foretrukne kombination. Når du har foretaget din reservation, kan du tilføje spændende ting som oplevelser og aktiviteter. Vores pakkerejser gør det enkelt at sammensætte en fantastisk tur til Köln.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Köln?
Så mange steder at besøge, så meget at se. Med en pakkerejse har du råd til endnu mere. Kombiner flyrejser, hoteller og billeje, og se, hvor meget du kan spare.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Köln hos Expedia?
Med en pakkerejse bestemmer du helt selv. Uanset om du går efter at flyve til Köln på økonomiklasse eller første klasse, så er det bare at vælge mellem flymulighederne. Expedia har adgang til 500+ flyselskaber over hele verden.
Kan jeg rejse til Köln i øjeblikket?
For at få de seneste oplysninger om rejser til Köln kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du få adgang til information om krav til karantæne, rejserestriktioner og meget andet.