Köln

Rejseguide
Hohenzollernbrücke som viser natteliv, en kirke eller en katedral og en bro
På din rejse til Köln kan du opleve denne frisindede og gæstfrie by, der nu er centrum for kunst og kultur i det tyske Rhinland.

Köln ligger ved Rhinens bred og er Tysklands fjerdestørste by. En imponerende katedral, et middelaldermarked og storslåede gamle bygninger ligger side om side med moderne kontorer og er sammen med den lange og fascinerende historie med til at give byen sin helt egen charme. Köln er populært blandt turister samt medier og virksomheder. Byen er verdensberømt for parfumen Eau de Cologne, som blev produceret her først i 1709. Den er også kendt for at være den mest frisindede by i Tyskland.Under en storbyferie i Köln må du ikke gå glip af et af de mest populære turiststeder: den maleriske gamle bydel, som næsten blev tilintetgjort under Anden Verdenskrig. Köln var en af de byer i Tyskland, somblev udsat for et meget kraftigt bombardement, men den er blevet genopbygget med stor omhu. Det historiske centrum, herunder Alter Markt (Gamle marked), er blevet restaureret, som det så ud før krigen, og de overlevende gamle bygninger, som f.eks. den berømte domkirke, Kölner Dom, er bevaret til mindste detalje. En mere moderne turistattraktion, men alligevel den ældste af sin type i Tyskland, er Kölns zoologiske have. Den er et absolut must på et weekendophold i Köln.Köln er i dag kendt for at være et vigtigt kulturcentrum og er berømt for sit vinterkarneval, som afholdes i februar. Der er også mange andre aktiviteter i årets løb takket være byens livlige kunstscene, utallige gallerier og mere end 30 museer. Museum Schnütgen rummer en omfattende samling af middelalderkunst i en romansk kirke fra 1100-tallet. Besøg Museum für Angewandte Kunst (Museum for brugskunst), og nyd de mange tusinde designgenstande lige fra en Mies van der Rohe-stol til en retrostøvsuger. Hvis du vil øve dig på tysk, er Köln et godt sted at gøre det, da lokalbefolkningen er kendt for deres imødekommenhed. Langt de fleste forstår engelsk, især de unge, og rundvisningerne på og informationerne om de vigtigste attraktioner er på engelsk.Köln har et effektivt og billigt offentligt transportsystem, med bl.a. sporvogne, busser og toge, så det er nemt at komme rundt i byen. Der er mulighed for at se engelsk tekst på billetmaskinerne. En anden god måde at se byen på er ved at leje en cykel. Du kan leje cykler nord for hovedbanegården.

Hvor kan jeg overnatte i Köln

Steigenberger Hotel Köln
Steigenberger Hotel Köln
4 out of 5
Habsburgerring 9-13, Cologne, NW, 50674
Prisen er 752, kr pr. nat fra 5. feb. til 6. feb.
752, kr
pr. nat
5. feb. – 6. feb.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Köln, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice (døgnet rundt). Vores gæster ...
4,3/5 Excellent! (1.045 anmeldelser)
"Personale i receptionen var serviceminded og gode. Værelset var ok men inventaret var slidt ( eks. fodpaneler, fronter på skabe). Rengøringen var overfladisk og i de dage jeg var der, blev der ikke fyldt op med kaffekapsler, så jeg måtte selv ud og købe nogen. Ikke god service ! Har boet på hotellet ..."

Anmeldelse fra 29. nov. 2022

Steigenberger Hotel Köln
Hilton Cologne
Hilton Cologne
4 out of 5
Marzellenstr. 13-17, Cologne, 50668
Prisen er 980, kr pr. nat fra 21. feb. til 22. feb.
980, kr
pr. nat
21. feb. – 22. feb.
Overnat på dette hotel med spa i Köln, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, spa med fuld service og morgenmad. Vores gæster fremhæver især det hjælpsomme ...
4,2/5 Excellent! (1.005 anmeldelser)
Wonderful stay in central Cologne
"We had a large room with a Cathedral view. Large clean room - everything worked. Wonderful staff, great breakfast, fantastic location 3 min walk from the Cathedral. We had an issue with the pre-booked included breakfast, but that was quickly and well resolved. Would stay again."

Anmeldelse fra 20. jul. 2022

Hilton Cologne
Maritim Hotel Köln
Maritim Hotel Köln
4 out of 5
Heumarkt 20, Cologne, NW, 50667
Prisen er 797, kr pr. nat fra 5. mar. til 6. mar.
797, kr
pr. nat
5. mar. – 6. mar.
Overnat på dette hotel med spa i Köln, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, 3 restauranter og 2 barer/lounger. Vores gæster fremhæver især det hjælpsomme ...
4,2/5 Very Good! (1.028 anmeldelser)
"there is a very large lack of elevator capacity, constant waiting for elevators, perhaps because there are no stairs that you can alternatively use"

Anmeldelse fra 28. nov. 2022

Maritim Hotel Köln
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Aparthotel Adagio Köln City
Aparthotel Adagio Köln City
Blaubach 3, Cologne, NW, 50676
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i Köln. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og et fitnesscenter. Vores gæster fremhæver især morgenmaden ...
4,3/5 Excellent! (917 anmeldelser)
Super centralt familie hotel
"Rigtig dejligt og centralt hotel med en perfekt beliggenhed ikke langt fra Kölns shoppingområder og seværdigheder. Værelserne har ideelle for familier da de har flere rum og eget køkken."

Anmeldelse fra 16. okt. 2020

Aparthotel Adagio Köln City
City Apartment am Dom
City Apartment am Dom
Köln, NRW
Overnat i denne lejlighed i Köln. Nyd godt af gratis Wi-Fi, parkering på stedet og et smart-tv. De populære seværdigheder Kölner Dom og Museum für Angewandte ...
City Apartment am Dom
limehome Köln Friesenplatz
limehome Köln Friesenplatz
3 out of 5
Friesenpl. 15, Cologne, NRW, 50672
Overnat i denne lejlighed med 3 stjerner i Köln. Nyd godt af gratis Wi-Fi, vaskeri og et smart-tv. De populære seværdigheder Kölner Dom og Friesenplatz ligger ...
4,5/5 Wonderful! (12 anmeldelser)
"Was alles top das einzige was uns gestört hat, das das Badezimmer bzw Toilette neben mein Bett war und das der Fernseher keine guten Ton gebt inwieweit ist zu laut oder ganz leise 🤐"

Anmeldelse fra 29. dec. 2022

limehome Köln Friesenplatz
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Byer i nærheden af Köln