Köln

Rejseguide
Köln
På din rejse til Köln kan du opleve denne frisindede og gæstfrie by, der nu er centrum for kunst og kultur i det tyske Rhinland.

Köln ligger ved Rhinens bred og er Tysklands fjerdestørste by. En imponerende katedral, et middelaldermarked og storslåede gamle bygninger ligger side om side med moderne kontorer og er sammen med den lange og fascinerende historie med til at give byen sin helt egen charme. Köln er populært blandt turister samt medier og virksomheder. Byen er verdensberømt for parfumen Eau de Cologne, som blev produceret her først i 1709. Den er også kendt for at være den mest frisindede by i Tyskland.Under en storbyferie i Köln må du ikke gå glip af et af de mest populære turiststeder: den maleriske gamle bydel, som næsten blev tilintetgjort under Anden Verdenskrig. Köln var en af de byer i Tyskland, somblev udsat for et meget kraftigt bombardement, men den er blevet genopbygget med stor omhu. Det historiske centrum, herunder Alter Markt (Gamle marked), er blevet restaureret, som det så ud før krigen, og de overlevende gamle bygninger, som f.eks. den berømte domkirke, Kölner Dom, er bevaret til mindste detalje. En mere moderne turistattraktion, men alligevel den ældste af sin type i Tyskland, er Kölns zoologiske have. Den er et absolut must på et weekendophold i Köln.Köln er i dag kendt for at være et vigtigt kulturcentrum og er berømt for sit vinterkarneval, som afholdes i februar. Der er også mange andre aktiviteter i årets løb takket være byens livlige kunstscene, utallige gallerier og mere end 30 museer. Museum Schnütgen rummer en omfattende samling af middelalderkunst i en romansk kirke fra 1100-tallet. Besøg Museum für Angewandte Kunst (Museum for brugskunst), og nyd de mange tusinde designgenstande lige fra en Mies van der Rohe-stol til en retrostøvsuger. Hvis du vil øve dig på tysk, er Köln et godt sted at gøre det, da lokalbefolkningen er kendt for deres imødekommenhed. Langt de fleste forstår engelsk, især de unge, og rundvisningerne på og informationerne om de vigtigste attraktioner er på engelsk.Köln har et effektivt og billigt offentligt transportsystem, med bl.a. sporvogne, busser og toge, så det er nemt at komme rundt i byen. Der er mulighed for at se engelsk tekst på billetmaskinerne. En anden god måde at se byen på er ved at leje en cykel. Du kan leje cykler nord for hovedbanegården.

Hvor kan jeg overnatte i Köln

URBAN LOFT Cologne
URBAN LOFT Cologne
Eigelstein 41, Cologne
Prisen er 732 kr. pr. nat fra 24. sep. til 25. sep.
732 kr.
pr. nat
24. sep. – 25. sep.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Köln. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en tagterrasse og morgenmad. Vores gæster fremhæver især baren og det hjælpsomme ...
9/10 Wonderful! (712 anmeldelser)
"I must always sleep With my Window open to get fresh air into my bedroom .. Unfortunately hotel is just next to the Big central train station and my room With view to the Tracks .. very noisy 😞"

Anmeldelse fra 10. sep. 2023

URBAN LOFT Cologne
Maritim Hotel Köln
Maritim Hotel Köln
Heumarkt 20, Cologne, NW
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 866 kr. pr. nat fra 22. okt. til 23. okt.
866 kr.
pr. nat
22. okt. – 23. okt.
Overnat på dette hotel med spa i Köln. Nyd godt af gratis Wi-Fi, 3 restauranter og 2 barer/lounger. Vores gæster fremhæver især de rummelige værelser og de generelle ...
8,4/10 Very Good! (1.002 anmeldelser)
"there is a very large lack of elevator capacity, constant waiting for elevators, perhaps because there are no stairs that you can alternatively use"

Anmeldelse fra 28. nov. 2022

Maritim Hotel Köln
Steigenberger Hotel Köln
Steigenberger Hotel Köln
Habsburgerring 9-13, Cologne, NW
Prisen er 781 kr. pr. nat fra 3. okt. til 4. okt.
781 kr.
pr. nat
3. okt. – 4. okt.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Köln. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice (døgnet rundt). Vores gæster fremhæver især morgenmaden ...
8,6/10 Excellent! (1.006 anmeldelser)
"Personale i receptionen var serviceminded og gode. Værelset var ok men inventaret var slidt ( eks. fodpaneler, fronter på skabe). Rengøringen var overfladisk og i de dage jeg var der, blev der ikke fyldt op med kaffekapsler, så jeg måtte selv ud og købe nogen. Ikke god service ! Har boet på hotellet ..."

Anmeldelse fra 29. nov. 2022

Steigenberger Hotel Köln
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
JOYN Cologne - Serviced Apartments
JOYN Cologne - Serviced Apartments
Venloer Straße 241-245, Cologne
Overnat på dette lejlighedshotel i Köln. Nyd godt af gratis Wi-Fi, selvstændig parkering og vaskeri. De populære seværdigheder Kölner Dom og Neptunbad ligger ...
7,8/10 Good! (17 anmeldelser)
"I felt like home at Joyn."

Anmeldelse fra 9. aug. 2023

JOYN Cologne - Serviced Apartments
Aparthotel Adagio Köln City
Aparthotel Adagio Köln City
Blaubach 3, Cologne, NW
Overnat på dette lejlighedshotel i Köln. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og et fitnesscenter. De populære seværdigheder Kölner Dom og St. Maria im Kapitol ...
8,6/10 Excellent! (943 anmeldelser)
Super centralt familie hotel
"Rigtig dejligt og centralt hotel med en perfekt beliggenhed ikke langt fra Kölns shoppingområder og seværdigheder. Værelserne har ideelle for familier da de har flere rum og eget køkken."

Anmeldelse fra 16. okt. 2020

Aparthotel Adagio Köln City
centralt, men alligevel stille, i en smuk atmosfære, fair Köln hurtigt tilgængelig
centralt, men alligevel stille, i en smuk atmosfære, fair Köln hurtigt tilgængelig
Bergisch Gladbach, NRW
Overnat i denne feriebolig i Bergisch Gladbach. Nyd godt af gratis Wi-Fi, parkering på stedet og en have. De populære seværdigheder Mediterana og Bensberger ...
9,4/10 Exceptional! (43 anmeldelser)
Bewertung wegen ungewöhnlichen Wetters für die Jahreszeit
"Der Aufenthalt stand wegen des ungewöhnlich schlechten Wetters unter einem schlechten Stern. Die Gastgeberin ist sehr freundlich, hilfsbereit und kommunikativ. Ein Parkplatzproblem hat sie noch während unserer Anwesenheit für die Zukunft gelöst. Was unbefriedigend war, ist, dass es während unseres ..."

Anmeldelse fra 7. aug. 2023

centralt, men alligevel stille, i en smuk atmosfære, fair Köln hurtigt tilgængelig
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge

Oplevelser

Köln – anmeldelser

4.2
Populær destination
5 - Fremragende
4
" "5 - Fremragende 28.571428571428573%
4 - God
9
" "4 - God 64.28571428571429%
3 - Okay
1
" "3 - Okay 7.142857142857143%
2 - Skuffende
0
" "2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
" "1 - Forfærdelig 0%

4/5 - God

Sabina
15. aug. 2019

Spændende midtby med mange små caféer og barer, der virkede meget hyggeligt på hverdagsaftener. Det føltes dog noget mere utrygt fredag og lørdag aften.

3/5 - Okay

Verificeret rejsende
9. jul. 2019

Det er et ok sted, men nok ikke et sted jeg tager hen igen.

Byer i nærheden af Köln