Billigste flyrejser til Bonn

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 715 for en enkeltbillet og DKK 1.198 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Bonn

Fly til Bonn

Når du tager med fly til Bonn, lander du i Bonn Lufthavn – Flughafen Köln/Bonn – som ligger midt mellem Köln og den tidligere vesttyske hovedstad, Bonn, med ca. 15 kilometer til hver af disse byer. Lufthavnen har tilnavnet Konrad Adenauer efter den første tyske kansler efter Anden Verdenskrig og er Tysklands 7. største lufthavn med et pænt stykke over 10 millioner passagerer årligt. Lufthavnen har 24-timers drift, og den er udstyret med mange faciliteter, herunder restauranter, banker og butikker. Du får således slet ikke tid til at kede dig, hvis du skal vente lidt i lufthavnen.

Bonn Lufthavn er en international lufthavn, som beflyves af en lang række tyske og internationale selskaber, og der er direkte fly til Bonn fra en bred vifte af europæiske byer. Der går også direkte fly fra København til Bonn flere gange om ugen. Er du ikke i tidsnød, kan der være penge at spare, hvis du vælger en af de billige flyrejser til Bonn med en enkelt mellemlanding undervejs.

Bonn Lufthavn er, siden den blev anlagt i 1930’erne, blevet udbygget af flere omgange. Sidste store tilføjelse var i 2004 med indvielsen af den nye banegård i forbindelse med lufthavnen, Bahnhof Köln/Bonn, som indgår i højhastighedsforbindelsen mellem Köln og Frankfurt. Du har dermed mulighed for at kombinere din flybillet til Bonn med en togbillet videre. Hvis du ikke ønsker at foretage billeje i Bonn, kan du komme vidt omkring med offentlig transport. Fra lufthavnen kommer du nemlig nemt ind til Bonn med lokaltoget, busser eller taxa.

Med billige fly til Bonn: Kulturoplevelser i særklasse

Mange havde nok forventet, at Bonn ville sygne en smule hen, da den mistede sin status som regeringsby ved murens fald. Men sådan er det ikke gået! Bonn har masser at byde på og tiltrækker hvert år turister, som ønsker at opleve de mange kulturtilbud i byen. Er du klassisk interesseret, ved du sikkert, at Bonn er Beethovens fødeby. Der afholdes årligt større koncertarrangementer i det tidlige efterår til fejring af det berømte bysbarn, og i den forbindelse kan det godt betale sig at være ude i god tid, hvis du vil sikre dig billige flybilletter til Bonn. Eftersom Bonn Lufthavn også benyttes flittigt af rejsende til Köln, er det også værd at medtænke større arrangementer i den nærliggende middelalderby i planlægningen, når du vil rejse til Bonn. Eksempelvis er der run på omkring karnevallet.

Med hotel og flybilletter: Bonn

I Bonn finder du en perlerække af udstillinger og museer, der fejrer landets vej mod demokratiets dyder og internationalt samarbejde, men der er også et stort teknisk museum, hvor der brilleres med tysk ingeniørkunst. Du finder forskellige muligheder for overnatning i Bonn, alt fra luksuriøse hoteller til mindre gæstehuse, og fra dit hotel i Bonn har du let adgang til de mange gode restauranter, som omfatter alt fra gedigent tysk landkøkken til raffineret asiatisk kogekunst. Den åndelige føde kan du med fordel indtage på nogle af byens flotte kunstmuseer, hvor du finder betydelige samlinger af moderne tysk og international kunst.

Populære flyrejser til Bonn

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 715 for en enkeltbillet og DKK 1.198 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.