COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Rejser til Tyrkiet 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Tyrkiet med Expedia

  • Book dit pakkerejsetilbud for 2021 nu! Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Tyrkiet. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

De bedste tilbud på fly + hotel i Tyrkiet

Susesi Luxury Resort - All Inclusive
Martı Myra - All Inclusive
Labranda Excelsior Side
Arcanus Side Resort - All Inclusive

Mest populære hoteller i Tyrkiet

Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center
Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center
5 out of 5
Silahsor Cad. No: 42 Bomonti Sisli, Istanbul, Istanbul
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 632 pr. nat fra 3. maj til 4. maj
4.5/5Wonderful! (1,059 anmeldelser)

"This hotel was perfect! Everything was on point and the service was on top! I will 100% come back! 🙏"…"

Anmeldelse fra 20. dec. 2020

Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center
Swissotel The Bosphorus Istanbul
Swissotel The Bosphorus Istanbul
5 out of 5
Visnezade Mah. Acisu Sok. NO. 19, Macka Besiktas, Istanbul, Istanbul
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.556 pr. nat fra 13. apr. til 14. apr.
4.6/5Exceptional! (947 anmeldelser)
Alt for dårligt

"Vi blev presset 3 personer i en lille værelse og vi havde betalt ekstra for udsigt til havet men udsigten var til baggården 😂 jeg syntes det hele var dårligt ud over kommunikation med receptionen"…"

Anmeldelse fra 3. jan. 2021

Swissotel The Bosphorus Istanbul
YOTELAIR Istanbul Airport AIRSIDE
YOTELAIR Istanbul Airport AIRSIDE
Tayakadin Mah. Terminal Cad. No.1, Arnavutkoy, Arnavutkoy, Istanbul
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.127 pr. nat fra 14. apr. til 15. apr.
4.2/5Very Good! (335 anmeldelser)

"All was fine except the shower cabine - you can't escape that water is running outside on the floor while showering... I think also they can afford to place hair drier for that price ..."…"

Anmeldelse fra 20. okt. 2020

YOTELAIR Istanbul Airport AIRSIDE
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

På ferie i Tyrkiet

På en ferie i Tyrkiet kan du udforske gamle ruiner, drikke æblete, gå på marked, sejle langs den turkisblå kyst og vandre i sandstenslandskabet i Kappadokien og Göreme Nationalpark. Tyrkiet, der siges at være det sted, hvor Troja lå, er spækket med arkæologiske steder og er en fryd for oldtidsinteresserede. Langs kysten finder du hvide sandstrande, bjergrige landskaber og restauranter med udsigt over det forbløffende blå vand. 

Tag på en længerevarende storbyferie eller tilbring blot et weekendophold i Tyrkiets hovedstad Istanbul, hvor mødet mellem østlige og vestlige traditioner giver byen sin helt egen atmosfære. Udforsk museet Hagia Sophia, hold picnic i grønne parker, og shop i Den Store Bazar, der dækker et område på 60 gader, og hvor du kan købe alt fra keramik og kunst til krydderier. Besøg også den underjordiske Basilica Cistern, en romersk kirke fra det tredje århundrede, der blev brugt til opbevaring af vand under det osmanniske styre.

Hvis du tager længere ind i landet, kan du nyde Tyrkiets vidunderlige natur i nationalparkerne. Kappadokien er et af de mest utrolige steder i Tyrkiet, og her finder du Göreme Nationalpark, der er opført på UNESCOs verdensarvsliste. Du kan bl.a. opleve de mærkelige klippeformationer, der kaldes jordpyramider, udhuggede byzantinske klostre og underjordiske hulebyer. I nærheden ligger også gamle græske og romerske byer, som Iotape, Aphrodisias  og Harput

Se op på guderne i Mount Nemrut Nationalpark i det østlige Tyrkiet. Dette kunstigt skabte bjerg menes at være den zarathustriske kultleder Kong Antiochus' grav og er fyldt med enorme stenstatuer af guderne og dyrene. I det nærliggende Eski Kâhta kan du besøge en mamlukisk fæstning fra det 13. århundrede.

Du kan ikke forlade Tyrkiet uden at have oplevet landets sydvestlige kyst, Turkiskysten. Det utroligt blå vand og de bløde hvide sandstrande på denne kyststrækning er omgivet af frodige grønne bjerge. Gå gennem ruinerne af Hadrians Port, spis friskfangede fisk og skaldyr, og das i middelhavssolen på Antalyas strande. Du kan også sejle en tur til Sultaniye varme kilder, tage på vandretur ad Den lykiske vej gennem ruiner og små kystbyer eller dykke mellem gamle skibsvrag og farvestrålende koraller i Kaş.

I Tyrkiets varme middelhavsklima kan du besøge udendørs museer, spise i det fri og nyde naturens skønhed året rundt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor skal jeg overnatte i Tyrkiet?
Det er umuligt at slå Istanbul (og omegn), hvor der er imponerende seværdigheder at udforske, heriblandt Den blå moské og Hagia Sophia. Hvis seværdigheder som Bodrum Slot og Bodrum Windmills er mere noget for dig, er Bodrum det helt rigtige sted at tage hen.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Tyrkiet?
Hvad med at overveje Villa Yasemen by Villamnet eller MAS Suite Apartments - 3 Bedroom Super Furnished Apartment 2 min to City Center? De er det foretrukne valg blandt mange, der besøger Istanbul (og omegn). Hvis Kaş er næste stop på rejseplanen, er Mimosa Pension og Mare Nostrum Apart to gode bud.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Tyrkiet på?
Alle årstider er gode til en ferie i Tyrkiet. Men hvis du håber på at finde et godt tilbud på turen, så overvej at lægge den i Februar måned. Hotel- og flypriser plejer at stige i August. Der kommer mange mennesker til Tyrkiet i Juli, August, Juni, så hvis du vil styre uden om store skarer, skal du kigge forbi i Februar, december, November.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Tyrkiet?
Det kan være vanskeligt at vide, akkurat hvornår det er mest fordelagtigt at booke din ferie i Tyrkiet. Som regel finder du de bedste priser, jo tidligere du booker. Ofte kan du sammenligne flyrejser og hoteller op til 12 måneder inden afrejsetidspunktet. Hvis du derimod planlægger en ferie i sidste øjeblik, er der ingen grund til at stresse. Masser af fantastiske tilbud dukker op på Expedia hver eneste dag.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Tyrkiet?
Du kan spare en masse ved at samle hoteller, flyrejser og billeje i en samlet pakkerejse. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje sjove ting som oplevelser og udflugter. Dit næste eventyr er kun få klik væk.