Vigtigt: Denne destination har muligvis rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19, herunder restriktioner for overnatningssteder. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Rejser til Egypten 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Egypten med Expedia

  • Book dit pakkerejsetilbud for 2021 nu! Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Egypten. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

De bedste tilbud på fly + hotel i Egypten

Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh
Rixos Sharm El Sheikh - Adults Friendly
Royal Monte Carlo Sharm El Sheikh - Adults only
Amazing 4 Bedroom Villa
Concorde El Salam Hotel Sharm El Sheikh

Tilbud på rejser til Egypten i 2021

ZAK INN
Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay
Labranda Royal Makadi
AMC Royal Hotel & Spa - All Inclusive
Meraki Resort (Adults Only)

Mest populære hoteller i Egypten

Le Méridien Cairo Airport
Le Méridien Cairo Airport
5 out of 5
Cairo Airport , Terminal 3, Kairo
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 570 pr. nat fra 17. feb. til 18. feb.
4.4/5Wonderful! (509 anmeldelser)
Transit

"Transit hotel. Worked out perfect, Good room and Good. Easy service, all in all a place to be user again"…"

Anmeldelse fra 31. aug. 2018

Le Méridien Cairo Airport
Steigenberger Hotel El Tahrir
Steigenberger Hotel El Tahrir
4 out of 5
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 356 pr. nat fra 26. jan. til 27. jan.
4.4/5Excellent! (327 anmeldelser)
Bliver ikke bedere alle pengene værd.

"Super fantastisk hotel der ligger helt centralt i down town. Du har alle ting du behøver inden for 500m. Og hvis ikke kan du saktens tage en taxa der er mange af dem og de er billige. En tur vi ville give 800dkr for her hjemme giver man 20dkr i egypten. Sikkerhedden er i tip top og personalet er ..."…"

Anmeldelse fra 4. jul. 2017

Steigenberger Hotel El Tahrir
Meraki Resort (Adults Only)
Meraki Resort (Adults Only)
4 out of 5
El Dahar - El Kornesh Road, Downtown, Hurghada, Al-Bahr al-Ahmar Guvernement
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 816 pr. nat fra 1. feb. til 2. feb.
4.5/5Wonderful! (147 anmeldelser)
Smukt og fantastisk

"Vi var 4 afsted. Forældre, søn på 21 år og datter på 18 år. Det var et helt fantastisk ophold. Det var så smukt på Meraki. Havet med de smukkeste turkise nuancer, smukke strande og omgivelser. Resortet, der var smukt velholdt og med primært naturmaterialer og ingen plastik og med bygninger, der var ..."…"

Anmeldelse fra 25. mar. 2019

Meraki Resort (Adults Only)
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Oplev et af verdens vidundere på en ferie i Egypten

Som hjemsted for Mellemøstens største by, den lange flod Nilen og nogle af verdens mest værdsatte historiske bygningsværker er Egypten et af verdens vidundere. Egypten er nok bedst kendt for sine ældgamle historiske steder omgivet af golde ørkenlandskaber. Derfor vil mange turister blive overrasket over at opdage, at nogle af de mest spændende attraktioner er det stik modsatte, nemlig moderne byer, der ligger i den frodige floddal og et veloplagte rejsemål for en spændende storbyferie. Under en ferie i Egypten kan du derfor besøge verdensberømte vartegn som pyramiderne, sfinksen og Sahara, men du kan også opleve internationale storbyer, der er vokset frem langs Nilens bredder og ud til Middelhavet.

Du kan finde ruiner fra oldtiden overalt i Egypten, men de mest berømte bygningsværker finder du i nærheden af byerne Cairo og Luxor. I den sydvestlige udkant af Cairo ligger Pyramiderne ved Giza og Den Store Sfinx. På Cairos omfattende Egyptiske Museum kan du se en lang række mindre kulturgenstande fra udgravninger rundt omkring i landet, herunder Tutankhamons berømte begravelsesmaske af guld. Tutankhamons grav ligger i Kongernes dal uden for byen Luxor. Den ligger i den sydlige del af Egypten, og du kan komme dertil med bil eller som led i et krydstogt på Nilen.

Egyptens vestlige ørken er en del af den berømte ørken Sahara. Sandklitterne bølger op og ned i Det Store Sandhav, mens svampeformede klipper sætter deres overjordiske præg på den hvide ørken. Du må heller ikke gå glip af den særprægede Siwa-oase, hvor en ældgammel by trives på en lille grøn plet rundt om en ørkensø. Midt i byen ligger der en klippefyldt bakke med gamle grave. Den er omgivet af ruinerne efter Shali-fæstningen, der stammer fra middelalderen.

Når du har set alt, hvad ørkenen har at byde på af fortidslevn, kan du skifte kurs 100 % og begynde din udforskning af Egyptens storbyer, hvor du kan opleve landets mangfoldige, moderne kultur. Du kan slappe af på en café ved Middelhavskysten i Alexandria, som betragtes som en af den arabiske verdens mest frisindede byer. Prøv f.eks. at mærke stemningen blandt de tusindvis af besøgende og lokale under glastaget på det moderne Bibliotheca Alexandrina.

Egypten har oplevet en del politisk uro her i starten af det 21. århundrede, og som turist er der derfor nogle områder af landet, man skal være forsigtig med at besøge. Følg med i nyhederne, før du rejser, og besøg Udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk, hvor du kan finde de danske myndigheders officielle rejsevejledning for bl.a. Egypten.

Du kan komme til Egypten ved at flyve til lufthavnene i Alexandria eller Cairo. Når din ferie er forbi, vil du være fyldt med gode minder om alle de verdensberømte seværdigheder, du har oplevet.