Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Billigste flyrejser til Kairo

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Kairo

Fly til Kairo

Kairo er Egyptens store fantastiske hovedstad, hvor der bor knap 8 millioner indbyggere i byens centrum. Med flybilletter til Kairo kan du opleve nogle af Egyptens spændende seværdigheder både i og uden for byen. Kairo betyder "den triumferende" og vinder da også mange hjerter med de mange oplevelser og den gæstfrie kultur.

På Det Egyptiske Museum kan du udforske den største samling af egyptiske antikviteter i verden, og på basaren Khan al-Khalili, kan du shoppe souvenirs, lædervarer, smykker og meget mere. Da Kairo ligger ved udmundingen til Nilen, er det oplagt at tage på en sejltur. Bestil en middag ombord, og nyd underholdningen, så får du mest muligt ud af turen. Et besøg i Egypten er heller ikke fuldendt uden at se pyramiderne. De store berømte pyramider ved Giza og Sfinksen er et symbol på den tidlige egyptiske civilisation og kan nås på en dagstur. Det er også muligt at få en tur på kamelryg ved dette besøg.

Flybillet til Kairo fra Danmark

Når du søger efter billige flybilletter til Kairo, er det muligt at finde en direkte rejse, men de fleste ture har en enkelt mellemlanding på vejen. På en direkte flyrejse til Kairo tager turen ca. 4 timer og 30 minutter fra København, men ellers skal du påregne en længere rejsetid, afhængigt af din valgte rute og mellemlandingens varighed. Hvis du vil kombinere din rejse til Kairo med et besøg i en anden storby, kan du eventuelt være kreativ med din rejseplan og udnytte mellemlandingen maksimalt.

Flyrejser til Kairo Lufthavn

Når du rejser med fly til Kairo, lander du i Kairo Internationale Lufthavn, som ligger 22 km nordøst for byens centrum. I lufthavnen finder du de faciliteter, du skal bruge for at få det bedste ud af din tur til Kairo og Egypten. Udover en lang række caféer og restauranter finder du også flere rejsebureauer, som gerne hjælper dig med at planlægge dit besøg og booke billetter til diverse oplevelser. Lufthavnen rummer også flere banker, vekselbureauer og hæveautomater, så du kan have kontanter klar til din tur. Nogle steder i lufthavnen er der gratis trådløst internet, så du kan ringe hjem eller sende en mail, uden at det bliver dyrt.

Når du skal til og fra Kairo Internationale Lufthavn, har du flere muligheder. Lufthavnen har sin egen transportservice til de otte mest populære steder i byen. Du kan med fordel booke denne service hjemmefra. Hvis du vælger at hoppe i en taxa, skal du være opmærksom på, at disse kan være både med og uden taxameter, og at du derfor måske skal forhandle om prisen.

Rejsetips til Kairo

Du har mange muligheder for at benytte dig af billeje i Kairo, hvilket er en fordel, når du skal ud at opleve området. Hvis du har booket overnatning i Kairo centrum og skal køre hertil eller herfra, er det dog en god idé at have godt styr på din rute, inden du kører. Byen er meget tætbefolket, og indbyggerne tager ikke trafikreglerne helt så alvorligt som i Danmark.