Billige flybilletter til Egypten

Populære byer at besøge i Egypten

Billigste flyrejser til Egypten

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 1.031 kr. for en enkeltbillet og 1.496 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Pegasus Airlines
Lufthansa
LOT-Polish Airlines
Aegean
Lufthansa
Austrian Airlines
Air Serbia
Turkish Airlines

Rejse til Egypten

Expedia tilbyder flyrejser til Egypten, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Egypten eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Egypten på grund af COVID-19?
Som følge af disse svære tider er der mange flyselskaber, som tilbyder ekstra fleksibilitet. Gå til vores hjælpsomme kundeservice for at få vigtig information om, hvordan du ændrer eller afbestiller din flyrejse til Egypten på grund af COVID-19.
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Egypten?
Søg efter billige flybilletter til Egypten, og vælg “Intet ændringsgebyr” lige nedenfor filteret “Fleksible ændringspolitikker”. Så bliver det ikke meget nemmere! Vi ved, at omstændigheder kan ændre sig, og at fleksibilitet er væsentligt, så du kan trygt booke hos Expedia.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Egypten under COVID-19?
COVID-19-pandemien har udløst drastiske ændringer i den måde, vi rejser på. Hvis du planlægger at tage en smuttur til Egypten, kan de følgende tips hjælpe dig med at håndtere de nyeste rejseudfordringer:

 • Find ud af, om der gælder nogen rejserestriktioner for dit afrejsested og din destination, før du booker en flyrejse. Tjek også, om der er særlige regler, du bør følge ved ankomst, såsom en COVID-19-test.
 • Ifølge kravene skal du have et mundbind på under din rejse, også i forbindelse med helbredsundersøgelser. Du skal være forberedt på at trække dit mundbind ned, når personalet beder dig om det, så det er muligt at kontrollere din identitet.
 • For at minimere risikoen for potentiel smitte skal du selv placere dit boardingkort foran scanneren og derefter holde det op til kontrol. Giv ikke dit boardingkort direkte til en medarbejder.
 • Det er nu tilladt at medbringe en beholder med flydende håndsprit i håndbagagen. Den må ikke være større end 350 ml, og du bliver nødt til at fjerne den fra din bagage, så den kan blive kontrolleret.
 • Læg dine personlige ejendele (telefon, pung og nøgler) i din håndbagage i stedet for bakkerne for at mindske smittespredning under sikkerhedskontrollen.
 • Tag dine madvarer op før røntgenkontrollen. Når du placerer dem i en gennemsigtig plastikpose og lægger dem i en bakke, reducerer det risikoen for, at sikkerhedspersonalet skal kontrollere og røre ved dine ejendele.

Hvilke flyselskaber flyver til Egypten?
Du kan vælge blandt en række flyselskaber, der tilbyder billetter til eller i nærheden af Egypten. Nogle af de mest populære muligheder er:

 • EgyptAir - 17 flyrejser til eller i nærheden af Egypten hver måned, herunder 17 flyrejser til Kairo (CAI-Kairo Intl.) per måned.
 • Danish Air - 4 flyrejser til eller i nærheden af Egypten hver måned, herunder 4 flyrejser til Sharm el-Sheikh (SSH-Sharm el-Sheikh Internationale Lufthavn) per måned.
 • Air Cairo - 4 flyrejser til eller i nærheden af Egypten hver måned, herunder 4 flyrejser til Hurghada (HRG-Hurghada Intl.) per måned.

Hvor finder jeg billige billetter til Egypten?
En effektiv strategi for at få fingrene i billige billetter er at være fleksibel med dine datoer. Start med at søge efter din flyrejse til Egypten, og klik derefter på “Fleksible datoer” for at få vist priser for nærliggende datoer. Et andet råd? Sørg for at booke i god tid i forvejen. For at give dig en idé om prisniveauet var 1.496 kr. den bedste pris for en flyrejse til Egypten i løbet af de sidste syv dage.
Hvor meget koster en flyrejse til Egypten?
Prisen for en returflybillet til Egypten i løbet af de sidste syv dage var mellem 1.496 kr. og 2.802 kr.. Hvis du skulle have haft en enkeltbillet fra København (CPH), kunne du have fundet et godt tilbud fra kun 1.031 kr..
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Egypten?
Land i en af de større lufthavne i Egypten, så du har det bedste udgangspunkt for at kigge nærmere på dette fantastiske områdes tilbud:

 • Kairo (CAI-Kairo Intl.) - 4749 fly per måned.
 • Hurghada (HRG-Hurghada Intl.) - 1167 fly per måned.
 • Sharm el-Sheikh (SSH-Sharm el-Sheikh Internationale Lufthavn) - 733 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Egypten?
Flyrejser til Egypten kostede mellem 1.496 kr. og 2.802 kr. i løbet af de sidste syv dage. Generelt får du en bedre pris, jo hurtigere du er ude.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Egypten?
Du kan ofte købe billige flybilletter til Egypten i Januar. Det er værd at bemærke, at det i Danmark er dyrest at købe billetter i sommermånederne eller omkring højtider som påske og jul.
Hvor lang er en flyrejse til Egypten?
For at få en fornemmelse af hvor mange timer det vil tage at rejse til Egypten, kan du kigge nærmere på den gennemsnitlige varighed for disse efterspurgte indenrigsruter:

 • Hurghada (HRG-Hurghada Intl.) til Kairo (CAI-Kairo Intl.) - 1 time
 • Sharm el-Sheikh (SSH-Sharm el-Sheikh Internationale Lufthavn) til Kairo (CAI-Kairo Intl.) - 1 time
 • Aswan (ASW-Aswan Intl.) til Kairo (CAI-Kairo Intl.) - 1 time og 20 minutter

Hvad er de bedste oplevelser i Egypten?

 • Fyldt med stemning og kultur – Kairo er det oplagte sted at tage hul på dit eventyr i Egypten. Besøg berømte seværdigheder som Pyramidekomplekset ved Giza, shop løs i forretningerne, og forkæl dig selv med god mad og vin på nogle af destinationens fremragende restauranter. Valget er dit!
 • Når det er tid til at organisere din rejse, bør du have in mente, at Kairo har ørkenklima. Tag et kig på vejrudsigten, inden du pakker, så du har en idé om, hvad du kan forvente.
 • Hvis du er i humør til at komme ud og udforske mere af denne region, kan du sætte dig bag rattet i en praktisk udlejningsbil og fortsætte til Al Bawiti. Denne by ligger 300 km sydvest for Kairo og byder også på flere interessante seværdigheder, herunder Tomb of Bannentiu.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Egypten på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Egypten.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Egypten med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Egypten. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Egypten!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Egypten under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Egypten tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Egypten, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.

Populære flyrejser til Egypten

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Swiss International Air Lines