Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Biludlejning gennem Expedia i Hurghada

Billeje i Hurghada

# Text_html:

Hurghada ligger helt ud til kysten ved Det Røde Hav i det østlige Egypten. Uanset om du kommer for at dase ved stranden, se historiske seværdigheder eller spille golf, kan du med fordel leje en bil i Hurghada, så du har friheden til at komme rundt.

Den tidligere fiskerby Hurghada er i dag et af de mest populære rejsemål i Egypten, og byen byder på masser af fantastiske strande, smuk arkitektur og spændende historie. Mange rejser til Hurghada for at benytte de fantastiske muligheder for at dykke. Hvis du lejer en bil i Hurghada med plads til dit dykkerudstyr, kan du komme rundt til flere strande og dermed prøve at dykke flere steder og udforske forskellige rev.

Leje af bil i lufthavnen

Der kan være penge at spare, hvis du lejer en bil, samtidigt med at du bestiller flybillet til Hurghada. Når du rejser fra Danmark, lander du i Hurghada Lufthavn, og du finder flere udlejningsfirmaer i ankomstterminalen. Det er derfor nemt at finde billig biludlejning i Hurghada, og du kan finde præcis den type bil, du har brug for. Det tager ca. 20 minutter at køre fra lufthavnen til dit hotel i Hurghada centrum, men vær opmærksom på, at trafikkulturen er anderledes, end hvad du er vant til i Danmark, så husk at holde øjnene på vejen, når du kører rundt i byen. Du skal også være opmærksom på, at der er et blåt lys i lyskurven; dette signal er til fodgængere og angiver, hvornår de må krydse vejen.

Oplevelser i Hurghada

Start dit ophold i Hurghada med en rundtur i byen. Besøg markederne, hvor du kan få pirret alle dine sanser, læg vejen forbi det gamle romerske granitbrud eller akvariet Red Sea Aquarium. Du kan også tilbringe dagen med at dase på stranden og blive afkølet i Det Røde Hav. Gå en tur ved havnepromenaden, og find en hyggelig restaurant, hvor du kan prøve lokale specialiteter efterfulgt af en vandpibe.

I Hurghada mødes det gamle Egypten med moderne kultur. Besøg den gamle bydel El Dahar, hvor du kan opleve gademarkeder og tæppebutikker. Her har du masser af muligheder for at prutte om prisen og gøre en god handel. I den nyere del af Hurghada ligger strøget Village Road, og her finder du masser af restauranter, caféer og butikker, som sælger alt lige fra smart mode til krydderier og egyptisk kunsthåndværk.

Den rette billeje i Hurghada til de rette oplevelser

Lej en bil i Hurghada, og kør f.eks. en tur til Luxor. Køreturen tager et par timer, men det er hele turen værd. Når du er vel ankommet, kan du virkelig mærke historiens vingesus og komme helt tæt på mytologiske fortællinger, mens du går igennem Kongernes Dal. Hvis du vælger at leje en lidt større bil med god komfort, kan du køre den lidt længere tur til Cairo, hvor du kan opleve pyramiderne.

Gå ikke glip af en tur i ørkenen, som du kan opleve på den traditionelle måde på ryggen af en kamel. Hvis du er til mere fart, kan du vælge en jeep, når du lejer en bil i Hughada, og forcere klitterne med flere hestekræfter. Få efterfølgende sandet ud af håret i et beduintelt, hvor du kan nyde en kop velsmagende te.

Udforsk Hurghada

Udforsk Hurghada med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!