Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Billigste flyrejser til Hurghada

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Hurghada

Fly til Hurghada

Dyk ned i Det Røde Havs turkisblå vand, slap af på stranden med hele familien, eller fest til langt ud på natten med vennerne. Med en flyrejse til det egyptiske ferieparadis Hurghada, er badeferiens mange oplevelser sikrede. Uanset om du er til vandsport, golf eller bare ren afslapning for at få genopladet batterierne, så kan du roligt springe på et fly til Hurghada.

Når du booker din flybillet til Hurghada, vil du opdage, at der ikke afgår direkte fly fra Danmark. Uanset om du vælger et billigt fly fra Aalborg, Billund eller Kastrup, skal du regne med en eller to mellemlandinger på rejsen. Det gør nu ikke noget, for så snart du er landet, går det op for dig, at Hurghada er hele turen værd.

Hurghada Internationale Lufthavn

Når du lander i Hurghada Internationale Lufthavn, bliver du vel modtaget i en lufthavn med et væld af faciliteter. Du kan handle i lufthavnens butikker, og der er selvfølgelig gode muligheder for noget godt til ganen eller en kølig drink, inden du tager turen videre.

Lufthavnen ligger ganske tæt på Hurghada. Hvis du lejer en bil og kører selv, tager turen til og fra lufthavnen omkring 15 minutter. Dog kan det være en god idé at påregne lidt ekstra tid til turen tilbage til lufthavnen, da turens længde varierer med trafikforholdene. Du kan også tage en taxa ind til byen. Taxaerne holder lige uden for terminalbygningen, og det anbefales at aftale en pris med chaufføren inden afgang. Bus er også en mulighed.