Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i Sharm El Sheikh

Se alle udlejningsbiler i Sharm El Sheikh

Billig biludlejning i Sharm el Sheikh

Sharm el Sheikh er Egyptens mest populære badeby, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Den pulserende storby byder bl.a. på farvestrålende markeder, orientalske lækkerier og skønne sandstrande. Landet uden for byen er dog i høj grad også et besøg værd. Lej en bil i Sharm el Sheikh og udforsk den spændende Sinai-halvø!

Takket være byens størrelse og popularitet er det nemt at finde billig biludlejning i Sharm el Sheikh. Du kan også overveje at booke en pakkerejse til Sharm el Sheikh inkl. billeje. Der er ofte gode penge at spare ved at bestille flere ydelser hos samme udbyder, og du kan dermed få endnu mere komfort for pengene.

Indkvartering og billig billeje i Sharm el Sheikh

Sharm el Sheikh var i tidernes morgen bare et ubetydeligt lille fiskerleje ud til den idylliske bugt, Naama Bay på Sinai-halvøens sydspids, men har siden udviklet sig til et utroligt populært turistmål. Det skyldes især det fantastiske klima, der er behageligt varmt uden at blive kvælende, samt havtemperaturer på skønne 22-28 grader året rundt. Hertil kommer unikke oplevelser som koralrevsdykning i Rødehavet og storslåede ørkenudflugter i Sinai-ørkenen.

Der går flere daglige fly til Sharm el Sheikh fra Danmark, og takket være de mange turister er der masser af gode hoteller i Sharm el Sheikh at vælge imellem. Lej en bil i Sharm el Sheikh Lufthavn, så starter ferien med det samme!

Oplevelser med biludlejning i Sharm el Sheikh

Sharm el Sheikhs mest populære hotelområde er Naama Bay, der ligger direkte ned til stranden og byder på masser af underholdning døgnet rundt. Køb ind på de livlige markeder, nyd en spadseretur på den hyggelige strandpromenade, eller hop på en af de mange dykkerbåde, der afgår direkte fra stranden hver morgen. Selvom der er masser at opleve i Naama Bay og ikke mindst den gamle bydel, Sharm el Maya, bør du afgjort benytte dig af muligheden for biludlejning i Sharm el Sheik. Sinai-halvøen er nemlig spækket med enestående natur- og kulturoplevelser, som du ikke må snyde dig selv for.

Billeje i Sharm el Sheikh – udforsk Sinai-halvøen

Leje af bil i Sharm el Sheikh er et must, hvis du ønsker at komme omkring i området på egen hånd. Besøg f.eks. Sinai-ørkenen, hvor du i den mere vilde ende af skalaen kan prøve en actionpakket jeep-safari eller indtage ørkenen på quadbike og bogstavelig talt forsvinde i en støvsky. Er den slags ikke lige din kop te, kan den samme tur tilbagelægges på kamelryg, ligesom du kan bestige Mosesbjerget eller vælge at overnatte i en rigtig beduinlandsby.

Andre store naturoplevelser tæller dykning og snorkling i Rødehavet ud for Sharm el Sheik, særligt spektakulært bliver det i den smukke Ras Mohammed nationalpark. Med en udlejningsbil i Sharm el Sheikh har du heller ikke langt til kulturskatte som f.eks. verdens ældste fungerende kloster, Sankt Katharina-klostret neden for Mosesbjerget. Du kan sågar overveje at køre til Cairo og se Pyramiderne. Med en billig udlejningsbil i Sharm el Sheikh har du kort sagt adgang til masser af unikke og enestående oplevelser.

Udforsk Sharm El Sheikh

Udforsk Sharm El Sheikh med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!