Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Billig biludlejning i Sharm el Sheikh

Sharm el Sheikh er Egyptens mest populære badeby, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Den pulserende storby byder bl.a. på farvestrålende markeder, orientalske lækkerier og skønne sandstrande. Landet uden for byen er dog i høj grad også et besøg værd. Lej en bil i Sharm el Sheikh og udforsk den spændende Sinai-halvø!

Takket være byens størrelse og popularitet er det nemt at finde billig biludlejning i Sharm el Sheikh. Du kan også overveje at booke en pakkerejse til Sharm el Sheikh inkl. billeje. Der er ofte gode penge at spare ved at bestille flere ydelser hos samme udbyder, og du kan dermed få endnu mere komfort for pengene.

Indkvartering og billig billeje i Sharm el Sheikh

Sharm el Sheikh var i tidernes morgen bare et ubetydeligt lille fiskerleje ud til den idylliske bugt, Naama Bay på Sinai-halvøens sydspids, men har siden udviklet sig til et utroligt populært turistmål. Det skyldes især det fantastiske klima, der er behageligt varmt uden at blive kvælende, samt havtemperaturer på skønne 22-28 grader året rundt. Hertil kommer unikke oplevelser som koralrevsdykning i Rødehavet og storslåede ørkenudflugter i Sinai-ørkenen.

Der går flere daglige fly til Sharm el Sheikh fra Danmark, og takket være de mange turister er der masser af gode hoteller i Sharm el Sheikh at vælge imellem. Lej en bil i Sharm el Sheikh Lufthavn, så starter ferien med det samme!

Oplevelser med biludlejning i Sharm el Sheikh

Sharm el Sheikhs mest populære hotelområde er Naama Bay, der ligger direkte ned til stranden og byder på masser af underholdning døgnet rundt. Køb ind på de livlige markeder, nyd en spadseretur på den hyggelige strandpromenade, eller hop på en af de mange dykkerbåde, der afgår direkte fra stranden hver morgen. Selvom der er masser at opleve i Naama Bay og ikke mindst den gamle bydel, Sharm el Maya, bør du afgjort benytte dig af muligheden for biludlejning i Sharm el Sheik. Sinai-halvøen er nemlig spækket med enestående natur- og kulturoplevelser, som du ikke må snyde dig selv for.

Billeje i Sharm el Sheikh – udforsk Sinai-halvøen

Leje af bil i Sharm el Sheikh er et must, hvis du ønsker at komme omkring i området på egen hånd. Besøg f.eks. Sinai-ørkenen, hvor du i den mere vilde ende af skalaen kan prøve en actionpakket jeep-safari eller indtage ørkenen på quadbike og bogstavelig talt forsvinde i en støvsky. Er den slags ikke lige din kop te, kan den samme tur tilbagelægges på kamelryg, ligesom du kan bestige Mosesbjerget eller vælge at overnatte i en rigtig beduinlandsby.

Andre store naturoplevelser tæller dykning og snorkling i Rødehavet ud for Sharm el Sheik, særligt spektakulært bliver det i den smukke Ras Mohammed nationalpark. Med en udlejningsbil i Sharm el Sheikh har du heller ikke langt til kulturskatte som f.eks. verdens ældste fungerende kloster, Sankt Katharina-klostret neden for Mosesbjerget. Du kan sågar overveje at køre til Cairo og se Pyramiderne. Med en billig udlejningsbil i Sharm el Sheikh har du kort sagt adgang til masser af unikke og enestående oplevelser.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Sharm El Sheikh

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Sharm El Sheikh?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Sharm El Sheikh.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Sharm El Sheikh?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Sharm El Sheikh er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Sharm El Sheikh?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Sharm El Sheikh?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Sharm El Sheikh

Udforsk Sharm El Sheikh med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!