Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Billigste flyrejser til Cypern

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Rejse til Cypern

Om Cypern

Fly til Cypern

Cypern er en fantastisk spændende rejsedestination, både historisk, kulturelt og kulinarisk. Oplev de spændende arkæologiske steder, som du finder spredt ud over hele øen, især på steder som Pafos i den vestlige del af øen. Tag på opdagelse i hovedstaden Nicosia, hvor du med et enkelt skridt kan træde fra den græske del af Cypern og ind i den tyrkiske. To kulturer, der har utroligt meget til fælles, men som også på mange måder er vidt forskellige.

På en ferie på Cypern kan du desuden nyde førsteklasses sandstrande, så får du nok af de mange spændende seværdigheder, kan du tilbringe dagen med blot at dase i solen med en god bog og hyggesnakke med vennerne eller familien, mens de blå bølger skvulper blødt op mod strandkanten.

Sæt dig ind i de forskellige byer og feriesteder, inden du booker dit hotel på Cypern, så du kommer til at bo tættest på det, du er mest interesseret i, hvad enten det er historiske attraktioner, skønne strande eller et hyggeligt bycentrum med lækre restauranter og charmerende havneområder.

Kan du ikke nøjes med at opleve én af Cyperns mange dejlige byer, og vil du se flere historiske destinationer og strande, så undersøg mulighederne for billeje på Cypern, inden du rejser. Cypern er en forholdsvis lille ø, så med en lejebil kan du nemt komme omkring.

Fly til Cyperns lufthavne

Når du booker dine billige flybilletter til Cypern, kan du vælge mellem de to største lufthavne; Larnaca Internationale Lufthavn, der ligger syd for Nicosia, og Pafos Internationale Lufthavn i den vestlige ende af øen.

Flyrejser til Larnaca Internationale Lufthavn

Larnaca Internationale Lufthavn er den største og travleste af de to og ligger omkring 5 kilometer uden for byen af samme navn. Du kan komme med bus til Larnaca by, og der går en direkte shuttlebus mellem lufthavnen og Nicosia. Turen ind til hovedstaden tager omkring 30-45 minutter afhængig af trafikken. Du kan finde afgange døgnet rundt. Der går også en shuttlebusrute fra lufthavnen og til Limassol.

Har du booket et billigt fly til Larnaca Internationale Lufthavn, kan du finde restauranter, hvor du kan få et måltid mad, samt butikker og kaffebarer, hvor du kan snuppe en hurtig sandwich og en kop kaffe med på vejen.

Flybilletter til Paphos Internationale Lufthavn

Paphos Internationale Lufthavn mod vest er den andenstørste lufthavn på Cypern, og de fleste rejsende til destinationer i denne ende af landet ankommer her. Den ligger cirka 10 kilometer sydøst for byen Pafos. I denne lufthavn findes der også en række spisesteder samt butikker, hvis du har lyst til at shoppe på turen. Begge lufthavne tilbyder desuden gratis Wi-Fi og har gode faciliteter for rejsende, der har børn med.

Fra Paphos Lufthavn går der en bus med begrænsede afgange til Pafos by, men du kan finde taxakøen, hvis du går til højre, netop som du kommer ud af ankomstbygningen på niveau 0. Uanset hvor du skal hen på din ferie på Cypern, kan du glæde dig til sol, græske og tyrkiske specialiteter, spændende seværdigheder, smukke sandstrande og sjove vandsportsaktiviteter.