Vigtigt: Denne destination har muligvis rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19, herunder restriktioner for overnatningssteder. Tjek oplysninger om destinationen fra nationale myndigheder, lokale myndigheder og sundhedsmyndigheder, inden du booker.

Rejser til Mellemøsten 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Mellemøsten med Expedia

  • Book dit pakkerejsetilbud for 2021 nu! Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Mellemøsten. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

De bedste tilbud på fly + hotel i Mellemøsten

Caesars Palace Bluewaters Dubai
Swissôtel Al Murooj Dubai
Carlton Downtown
Habtoor Grand Resort, Autograph Collection
Star Metro Deira Hotel Apartments

Mest populære hoteller i Mellemøsten

Hilton Tel Aviv
Hilton Tel Aviv
205 HaYarkon Street, Independence Park, Tel Aviv
Prisen er DKK 3.233 pr. nat fra 1. jun. til 1. jun.
4.2/5Very Good! (376 anmeldelser)
Fantastisk oplevelse - jeg kommer tilbage!
"Dette er et udmærket hotel, med rigtig fine værelser. Lys og venlig indretning og rigtig komfortabel seng. Badeværelset var superfint og udstyret med mange lækre plejeprodukter. Hotellet ligger lige ved strandpromenaden og stranden, så man kommer nemt og sikkert ned til havet. Morgenmaden er rigtig ..."

Anmeldelse fra 4. nov. 2016

Hilton Tel Aviv
Leonardo Beach Tel Aviv
Leonardo Beach Tel Aviv
156 Hayarkon Street, Tel Aviv
Prisen er DKK 1.383 pr. nat fra 6. jun. til 6. jun.
3.5/5Good! (836 anmeldelser)
"This is our 4th visit to the hotel and even thoug There were problems last time we gave it again a chance.. we got a room with poor aircondition ,it didnt work well very weak! Outsider 35 degrees! They promised to repair it.. nothing happend! After another complaint we were moved to another room. ..."

Anmeldelse fra 20. okt. 2019

Leonardo Beach Tel Aviv
Palace Downtown
Palace Downtown
5 out of 5
Sheikh Mohammed Bin Rashed, Boulevard Downtown Dubai, Dubai
Prisen er DKK 1.954 pr. nat fra 8. jun. til 8. jun.
4.7/5Exceptional! (974 anmeldelser)
"Vidunderlig sted, skøn beliggenhed, venlig og professionel betjening. Alt over alt forventning."

Anmeldelse fra 26. dec. 2019

Palace Downtown
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

En ferie i Mellemøsten byder på unikke oplevelser i civilisationens vugge

Besøg denne del af verden, der er udgangspunkt for flere moderne religioner med en mangfoldig historie og geografi. Mellemøsten anses ofte for at være den moderne civilisations vugge. Religiøse fortællinger i Toraen, Koranen og Bibelen fortæller om, hvordan Mellemøsten var fødested for jødedommen, kristendommen og islam. Arkæologer har identificeret levn fra nogle af menneskehedens tidligste stamfædre i dalen, hvorigennem Eufrat-floden løber. På en rejse til Mellemøsten kan du blive klogere på subkontinentets historie og udforske de moderne storbyer.

Israel tiltrækker ikke kun besøgende i den jødiske tro, men også mange andre, der er interesserede i at besøge den gamle by Jerusalem og den livlige kystby Tel Aviv. Det tager ca. fire og en halv time at flyve til Tel Aviv, så det er endda muligt at tage på et forlænget weekendophold i Mellemøsten. I Den Gamle By i Jerusalem kan du tage på pilgrimsfærd til Grædemuren, hvor nutidens jøder mindes deres forfædres lidelser. Yad Vashem er et mindesmærke for de jødiske ofre for holocaust, og på stedet er der omfattende oplysninger om dette samt lister over ofrene for denne historiske og frygtelige begivenhed. Fra Tel Aviv arrangeres der dagsudflugter til Betlehem Vestbredden i Palæstina, og her kan du mindes fortællingen om, hvordan Jomfru Maria fødte Jesus i en stald.

De Forenede Arabiske Emirater er et lille, men rigt land bestående af syv emirater. I Abu Dhabi kan du se den imponerende Sheikh Zayed Moske, der er udsmykket med hvide kupler og smukke mosaikker. Dette moderne vidunder byder folk fra alle trosretninger velkommen. Vil du på storbyferie i Mellemøsten, bliver det ikke større end Dubai – besøg en af verdens højeste og mest imponerende bygninger, Burj Khalifa , hvis 160 etager skyder højt til vejrs. Find en god plads, hvorfra du kan overvære de fantastiske springvand, der er synkroniseret til musik og lys. Landet bliver ved med at udvikle sig og investere i infrastruktur og kultur, så du vil altid opleve noget nyt her.

Jordan har en af verdens mest fascinerende arkæologiske udgravninger. Her ligger nemlig byen Petra, der er en oldtidsby med græske søjler, som er hugget ind i de enorme klippefacader. På en rejse til Mellemøsten kan du også opleve Det Døde Hav og flyde på vandet med den høje koncentration af salt.

Udforsk også guld- og kamelmarkederne i hovedstaden Riyadh i Saudi-Arabien. Her kan du se muslimerne udføre deres daglige bederitualer vendt mod Mekka. Hvis du selv er muslim, kan du også besøge Mekka, som er Profeten Muhammeds fødeby og anses for at være det helligste sted i den muslimske tro.

Selvom landet ligger på det afrikanske kontinent, anses Egypten også for at være en del af Mellemøsten. Landet gennemløbes af en af verdens længste floder, nemlig Nilen. I Egypten kan du se nogle af verdens mest berømte seværdigheder som f.eks. Pyramiderne og Sfinksen i Giza. Disse oldtidsvidundere blev bygget for mere end 4.500 år siden, længe før moderne byggeudstyr blev opfundet. I dag prøver forskerne stadig at finde ud af, hvordan det lykkedes for de gamle egyptere at konstruere disse imponerende bygningsværker kun ved hjælp af menneskelig arbejdskraft. Der ligger en lang række resorter og dykkerdestinationer på Sinai-halvøen.

Visse dele af Mellemøsten er ikke sikre at rejse til, men der er stadig en lang række destinationer, hvor du kan få uforglemmelige oplevelser. Undersøg Udenrigsministeriets hjemmeside, inden du rejser til Mellemøsten, for at holde dig opdateret om de aktuelle rejsevejledninger. Planlæg din ferie i dette fascinerende område, hvor du kan opleve de antropologiske og religiøse rødder til en stor del af den moderne verden.

Ofte stillede spørgsmål