Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


En ferie i Mellemøsten byder på unikke oplevelser i civilisationens vugge

Besøg denne del af verden, der er udgangspunkt for flere moderne religioner med en mangfoldig historie og geografi.

Mellemøsten anses ofte for at være den moderne civilisations vugge. Religiøse fortællinger i Toraen, Koranen og Bibelen fortæller om, hvordan Mellemøsten var fødested for jødedommen, kristendommen og islam. Arkæologer har identificeret levn fra nogle af menneskehedens tidligste stamfædre i dalen, hvorigennem Eufrat-floden løber. På en rejse til Mellemøsten kan du blive klogere på subkontinentets historie og udforske de moderne storbyer.

Israel tiltrækker ikke kun besøgende i den jødiske tro, men også mange andre, der er interesserede i at besøge den gamle by Jerusalem og den livlige kystby Tel Aviv. Det tager ca. fire og en halv time at flyve til Tel Aviv, så det er endda muligt at tage på et forlænget weekendophold i Mellemøsten. I Den Gamle By i Jerusalem kan du tage på pilgrimsfærd til Grædemuren, hvor nutidens jøder mindes deres forfædres lidelser. Yad Vashem er et mindesmærke for de jødiske ofre for holocaust, og på stedet er der omfattende oplysninger om dette samt lister over ofrene for denne historiske og frygtelige begivenhed. Fra Tel Aviv arrangeres der dagsudflugter til BetlehemVestbredden i Palæstina, og her kan du mindes fortællingen om, hvordan Jomfru Maria fødte Jesus i en stald.

De Forenede Arabiske Emirater er et lille, men rigt land bestående af syv emirater. I Abu Dhabi kan du se den imponerende Sheikh Zayed Moske, der er udsmykket med hvide kupler og smukke mosaikker. Dette moderne vidunder byder folk fra alle trosretninger velkommen. Vil du på storbyferie i Mellemøsten, bliver det ikke større end Dubai – besøg en af verdens højeste og mest imponerende bygninger, Burj Khalifa, hvis 160 etager skyder højt til vejrs. Find en god plads, hvorfra du kan overvære de fantastiske springvand, der er synkroniseret til musik og lys. Landet bliver ved med at udvikle sig og investere i infrastruktur og kultur, så du vil altid opleve noget nyt her.

Jordan har en af verdens mest fascinerende arkæologiske udgravninger. Her ligger nemlig byen Petra, der er en oldtidsby med græske søjler, som er hugget ind i de enorme klippefacader. På en rejse til Mellemøsten kan du også opleve Det Døde Hav og flyde på vandet med den høje koncentration af salt.

Udforsk også guld- og kamelmarkederne i hovedstaden Riyadh i Saudi-Arabien. Her kan du se muslimerne udføre deres daglige bederitualer vendt mod Mekka. Hvis du selv er muslim, kan du også besøge Mekka, som er Profeten Muhammeds fødeby og anses for at være det helligste sted i den muslimske tro.

Selvom landet ligger på det afrikanske kontinent, anses Egypten også for at være en del af Mellemøsten. Landet gennemløbes af en af verdens længste floder, nemlig Nilen. I Egypten kan du se nogle af verdens mest berømte seværdigheder som f.eks. Pyramiderne og Sfinksen i Giza. Disse oldtidsvidundere blev bygget for mere end 4.500 år siden, længe før moderne byggeudstyr blev opfundet. I dag prøver forskerne stadig at finde ud af, hvordan det lykkedes for de gamle egyptere at konstruere disse imponerende bygningsværker kun ved hjælp af menneskelig arbejdskraft. Der ligger en lang række resorter og dykkerdestinationer på Sinai-halvøen.

Visse dele af Mellemøsten er ikke sikre at rejse til, men der er stadig en lang række destinationer, hvor du kan få uforglemmelige oplevelser. Undersøg Udenrigsministeriets hjemmeside, inden du rejser til Mellemøsten, for at holde dig opdateret om de aktuelle rejsevejledninger. Planlæg din ferie i dette fascinerende område, hvor du kan opleve de antropologiske og religiøse rødder til en stor del af den moderne verden.


Bedste hoteltilbud i Mellemøsten

Se alle 8.477 overnatningssteder i Mellemøsten
Hilton Tel Aviv DKK 3.054
Hilton Tel Aviv

Hilton Tel Aviv

205 HaYarkon Street, Independence Park, Tel Aviv
   
  4,1
  ud af 5 (baseret på 314 anmeldelser)
  0.0 ud af 5.0

  Reserver et ophold lige ud til stranden på Hilton Tel Aviv i Tel Aviv Promenade. dette hotel ligger i centrum, 10 minutters gang fra Uafhængighedsparken, Ben Yehuda-gaden og Hilton Strand. Derudover ligger Gordon Strand og Tel Aviv's Gamle Havn 15 minutter derfra.

  Leonardo Beach Tel Aviv DKK 1.193
  Leonardo Beach Tel Aviv

  Leonardo Beach Tel Aviv

  156 Hayarkon Street, Tel Aviv
    
   3,5
   ud af 5 (baseret på 768 anmeldelser)
   0.0 ud af 5.0

   Dette hotel ligger i Tel Aviv Promenade, kun 5 minutters gang fra Gordon Swimmingpool, Gordon Strand og Hilton Strand. Derudover ligger Ben Yehuda-gaden og Dizengoff centrum ca. 2 km derfra.

   Deborah Hotel Tel Aviv
   Deborah Hotel Tel Aviv

   Deborah Hotel Tel Aviv

   87 Ben Yehuda Street, Tel Aviv
     
    3,4
    ud af 5 (baseret på 272 anmeldelser)
    0.0 ud af 5.0

    Dette hotel ligger i hjertet af Tel Aviv, kun få skridt fra Gordon Gallery og Ben Yehuda-gaden. Derudover ligger Gordon Strand og Hilton Strand 10 minutter derfra.

    Palace Downtown DKK 1.755
    Palace Downtown

    Palace Downtown

    Mohammed Bin Rashid Boulevard, Downtown Dubai ,PO Box 9770, Dubai
      
     4,7
     ud af 5 (baseret på 736 anmeldelser)
     5.0 ud af 5.0

     Dette hotel med familievenlig profil ligger på promenaden i Dubai, kun 2 km fra Dubai-springvandet og Dubai Shoppingcenter. Derudover ligger Burj Khalifa og Dubai International Kongres- og Udstillingscenter ca. 10 km derfra.

     Arabian Courtyard Hotel & Spa DKK 337
     Arabian Courtyard Hotel & Spa

     Arabian Courtyard Hotel & Spa

     Al Fahidi Street, Bur Dubai, Dubai
       
      4,3
      ud af 5 (baseret på 2.159 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Hotel på 10 etager med arabisk tema beliggende i centrum af Al Fahidis historiske område over for Dubais museum og Ruler’s Court. Af interessante steder i nærheden kan nævnes Meena-basaren, Gold Souk, tekstilmarkedet, Bastakiya-kulturarvsområdet samt konsulater og ambassader. Al Fahidi-metroen og Al Ghubaiba-metrostationer ligger i gåafstand.

      Herods Hotel Tel Aviv by the Beach DKK 2.048
      Herods Hotel Tel Aviv by the Beach

      Herods Hotel Tel Aviv by the Beach

      155 Hayarkon Street, Tel Aviv
        
       3,5
       ud af 5 (baseret på 544 anmeldelser)
       0.0 ud af 5.0

       Reserver et ophold lige ud til stranden på Herods Hotel Tel Aviv by the Beach i Tel Aviv Promenade. dette hotel ligger i centrum, 10 minutters gang fra Gordon Swimmingpool, Gordon Strand og Hilton Strand. Derudover ligger Ben Yehuda-gaden og Dizengoff centrum ca. 2 km derfra.

       Four Points by Sheraton Bur Dubai DKK 300
       Four Points by Sheraton Bur Dubai

       Four Points by Sheraton Bur Dubai

       Khalid Bin Walid Street, Dubai
         
        4,2
        ud af 5 (baseret på 635 anmeldelser)
        4.0 ud af 5.0

        Hotellet ligger en kort spadseretur fra et større shoppingdistrikt, der omfatter den historiske guld- og krydderi-souk, Meena-bazaren og Burjuman Shopping Mall.

        American Colony Hotel The Leading Hotels of the World DKK 1.992
        American Colony Hotel The Leading Hotels of the World

        American Colony Hotel The Leading Hotels of the World

        1 Louis Vincent Street, Jerusalem
          
         4,6
         ud af 5 (baseret på 464 anmeldelser)
         5.0 ud af 5.0

         Dette hotel med familievenlig profil ligger på The Strip i Jerusalem, kun 2 km fra Kongegravene, Western Wall og Al-Aqsa-moskeen. Derudover ligger Tempelbjerget og Ben Yehuda-gaden ca. 2 km derfra.

         De bedste tilbud på fly + hotel

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.