Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer.

Søg blandt 321.000 hoteller og 550 flyselskaber verden over.


Rejse til Jerusalem

Skal du snart rejse til Jerusalem, Jerusalem, eller ønsker du at reservere en storbyferie, et weekendophold, en ferie eller en pakkerejse? Så er vores destinations-rejseguide til Jerusalem et godt sted at starte for at få lidt mere information om Jerusalem. Læs mere for at være sikker på, at dit ophold i Jerusalem bliver perfekt.

Ferie Jerusalem:

Skal du på storbyferie, weekendophold eller forretningsrejse til Jerusalem? Så kan vores omfattende rejseguide hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit ophold. Rejseguiden indeholder information om alt fra reservation af hotel, den bedste årstid at rejse på, aktiviteter du skal prøve, og steder du skal besøge når du rejser til Jerusalem. Der er så mange ting at se og opleve, at du ville ønske, du havde mere tid i Jerusalem for at nå det hele. Selvom du har besøgt Jerusalem før, vil der altid være nye ting at se og opleve. Skal du besøge Jerusalem for første gang, er vores guide et godt udgangspunkt for at lære området at kende. Guiden tilbyder inspiration til en byrundtur og til hvilke museer, butikker, markeder, barer og restauranter, du kan besøge. Vi lister de forskellige ture og aktiviteter i Jerusalem, som du har mulighed for at reservere her hos os. For at få en idé om det lokale område og hotellernes beliggenhed, så tag et kig på et kort over Jerusalem. Vi har markeret vigtige seværdigheder på kortet, så du kan reservere et hotel med ideel beliggenhed - og som passer til dit budget og dine rejsebehov. Håber du på perfekt vejr under dit besøg i Jerusalem, kan vores vejrstatistik vise dig de typiske vejrforhold for hele året, så du kan vælge det perfekte tidspunkt for din ferie. Har du endnu ikke fundet det ideelle hotel i Jerusalem? Du kan gennemse hele vores hoteludvalg ved at bruge et kort eller ved at filtrere i forhold til dine ønsker for at finde det perfekte hotel til din rejse i Jerusalem. Vores udvalg af hoteller tilbyder noget for enhver smag, fra luksushoteller og familiehoteller til hoteller, der er velegnet til forretningsrejsende. Du kan se anmeldelser fra tidligere Expedia- og TripAdvisor-gæster for hvert hotel for at gøre din beslutning nemmere. Hvis du har brug for et fly til Jerusalem, tilbyder vi flere forskellige muligheder. Du kan sammenligne fly til Jerusalem ved at kigge på tidspunkt, ugedag og de forskellige flyselskaber for at finde det fly, der passer bedst til dine rejsebehov. Det kan være fordelagtigt at tage et kig på vores pakkerejser og tilbud på fly og hotel, da du kan opnå besparelser ved at reservere begge dele sammen. Hvis du ønsker at udforske Jerusalem og det omkringliggende område, kan billeje være en god måde at komme omkring på. Vi har alt fra små bybiler og familiebiler til luksuskøretøjer af forskellig art; transport til og fra lufthavn kan arrangeres. Den bedste løsning er at reservere biludlejning sammen med fly og hotel, da du derved sparer penge. Læs mere, hvis du søger yderligere inspiration til aktiviteter i Jerusalem. Kort fortalt - Expedia.dk har alt, hvad du behøver til din rejse.


Bedste hoteltilbud i Jerusalem

Se alle 198 hoteller i Jerusalem
American Colony Hotel The Leading Hotels of the World

American Colony Hotel The Leading Hotels of the World

1 Louis Vincent Street, Jerusalem
4,6
ud af 5 (baseret på 374 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i hjertet af Jerusalem, kun 10 minutters gang fra Skt. Georgs Katedral og Havegraven. Derudover ligger Rockefeller-museet og Damaskus-porten 15 minutter derfra.

The Post Hostel

The Post Hostel

23 Jaffa Street, entrance 3 Koresh St, Jerusalem
4,2
ud af 5 (baseret på 138 anmeldelser)
0.0 ud af 5.0

Dette hostel ligger i Jerusalem Centrum, kun 10 minutters gang fra Zions Plads, Butiksstrøget Mamilla Mall og Jaffa-porten. Derudover ligger Tower of David Museum of the History of Jerusalem og Havegraven 15 minutter derfra.

National Hotel Jerusalem

National Hotel Jerusalem

Al Zahra Street 4, Jerusalem
4,2
ud af 5 (baseret på 892 anmeldelser)
0.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i hjertet af Jerusalem, kun 10 minutters gang fra Kongegravene, Havegraven og Rockefeller-museet. Derudover ligger Tempelbjerget og Damaskus-porten 15 minutter derfra.

ibis Jerusalem City Center

ibis Jerusalem City Center

1 Elisar Street, Jerusalem
4,2
ud af 5 (baseret på 47 anmeldelser)
0.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Jerusalem Centrum, kun 10 minutters gang fra Zions Plads og Butiksstrøget Mamilla Mall. Derudover ligger Havegraven og Tower of David Museum of the History of Jerusalem 15 minutter derfra.

YMCA Three Arches Hotel

YMCA Three Arches Hotel

26 King David Street, Jerusalem
3,9
ud af 5 (baseret på 125 anmeldelser)
3.5 ud af 5.0

Dette hotel med historisk profil ligger i hjertet af Jerusalem, kun 10 minutters gang fra Gan HaAtsmaut Park, Butiksstrøget Mamilla Mall og Jerusalem Great Synagogue. Derudover ligger Tower of David Museum of the History of Jerusalem og Jaffa-porten 15 minutter derfra.

DKK 1,777
Harmony - an Atlas Boutique Hotel

Harmony - an Atlas Boutique Hotel

6 Yoel Moshe Salomon Street, Jerusalem
4,5
ud af 5 (baseret på 449 anmeldelser)
0.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Jerusalem Centrum, kun 10 minutters gang fra Zions Plads og Butiksstrøget Mamilla Mall. Derudover ligger Mahane Yehuda Marked og Tower of David Museum of the History of Jerusalem 15 minutter derfra.

Shamai Suites

Shamai Suites

Ben Hillel 15, Jerusalem
4,2
ud af 5 (baseret på 123 anmeldelser)
0.0 ud af 5.0

Dette lejlighedskompleks ligger i Jerusalem Centrum, kun 10 minutters gang fra Zions Plads og Butiksstrøget Mamilla Mall. Derudover ligger Mahane Yehuda Marked og Jerusalem Great Synagogue 15 minutter derfra.

DKK 4,804
Mamilla Hotel - The Leading Hotels of The World

Mamilla Hotel - The Leading Hotels of The World

11 King Solomon St., Jerusalem
4,5
ud af 5 (baseret på 294 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Jerusalem, kun 10 minutters gang fra Butiksstrøget Mamilla Mall, Tower of David Museum of the History of Jerusalem og Jaffa-porten. Derudover ligger Jerusalem Great Synagogue og Den Hellige Gravs Kirke 15 minutter derfra.

De bedste tilbud på fly + hotel

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.