Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.

Søg blandt 321.000 hoteller og 400 flyselskaber verden over.


Rejse til Jerusalem

Skal du snart rejse til Jerusalem, Jerusalem, eller ønsker du at reservere en storbyferie, et weekendophold, en ferie eller en pakkerejse? Så er vores destinations-rejseguide til Jerusalem et godt sted at starte for at få lidt mere information om Jerusalem. Læs mere for at være sikker på, at dit ophold i Jerusalem bliver perfekt.

Ferie Jerusalem:

Skal du på storbyferie, weekendophold eller forretningsrejse til Jerusalem? Så kan vores omfattende rejseguide hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit ophold. Rejseguiden indeholder information om alt fra reservation af hotel, den bedste årstid at rejse på, aktiviteter du skal prøve, og steder du skal besøge når du rejser til Jerusalem. Der er så mange ting at se og opleve, at du ville ønske, du havde mere tid i Jerusalem for at nå det hele. Selvom du har besøgt Jerusalem før, vil der altid være nye ting at se og opleve. Skal du besøge Jerusalem for første gang, er vores guide et godt udgangspunkt for at lære området at kende. Guiden tilbyder inspiration til en byrundtur og til hvilke museer, butikker, markeder, barer og restauranter, du kan besøge. Vi lister de forskellige ture og aktiviteter i Jerusalem, som du har mulighed for at reservere her hos os. For at få en idé om det lokale område og hotellernes beliggenhed, så tag et kig på et kort over Jerusalem. Vi har markeret vigtige seværdigheder på kortet, så du kan reservere et hotel med ideel beliggenhed - og som passer til dit budget og dine rejsebehov. Håber du på perfekt vejr under dit besøg i Jerusalem, kan vores vejrstatistik vise dig de typiske vejrforhold for hele året, så du kan vælge det perfekte tidspunkt for din ferie. Har du endnu ikke fundet det ideelle hotel i Jerusalem? Du kan gennemse hele vores hoteludvalg ved at bruge et kort eller ved at filtrere i forhold til dine ønsker for at finde det perfekte hotel til din rejse i Jerusalem. Vores udvalg af hoteller tilbyder noget for enhver smag, fra luksushoteller og familiehoteller til hoteller, der er velegnet til forretningsrejsende. Du kan se anmeldelser fra tidligere Expedia- og TripAdvisor-gæster for hvert hotel for at gøre din beslutning nemmere. Hvis du har brug for et fly til Jerusalem, tilbyder vi flere forskellige muligheder. Du kan sammenligne fly til Jerusalem ved at kigge på tidspunkt, ugedag og de forskellige flyselskaber for at finde det fly, der passer bedst til dine rejsebehov. Det kan være fordelagtigt at tage et kig på vores pakkerejser og tilbud på fly og hotel, da du kan opnå besparelser ved at reservere begge dele sammen. Hvis du ønsker at udforske Jerusalem og det omkringliggende område, kan billeje være en god måde at komme omkring på. Vi har alt fra små bybiler og familiebiler til luksuskøretøjer af forskellig art; transport til og fra lufthavn kan arrangeres. Den bedste løsning er at reservere biludlejning sammen med fly og hotel, da du derved sparer penge. Læs mere, hvis du søger yderligere inspiration til aktiviteter i Jerusalem. Kort fortalt - Expedia.dk har alt, hvad du behøver til din rejse.


Bedste hoteltilbud i Jerusalem

Se alle 180 hoteller i Jerusalem
800 DKK
ibis Jerusalem City Center

ibis Jerusalem City Center

1 Elisar Street, Jerusalem
4,3
ud af 5 (baseret på 21 anmeldelser)
0.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Jerusalem Centrum, kun 10 minutters gang fra Zions Plads og Butiksstrøget Mamilla Mall. Derudover ligger Havegraven og Tower of David Museum of the History of Jerusalem 15 minutter derfra.

511 DKK
The Post Hostel

The Post Hostel

23 Jaffa Street, entrance 3 Koresh St, Jerusalem
4,1
ud af 5 (baseret på 125 anmeldelser)
0.0 ud af 5.0

Dette hostel ligger i Jerusalem Centrum, kun 10 minutters gang fra Zions Plads, Butiksstrøget Mamilla Mall og Jaffa-porten. Derudover ligger Tower of David Museum of the History of Jerusalem og Havegraven 15 minutter derfra.

506 DKK
Abraham Hostel Jerusalem

Abraham Hostel Jerusalem

67 Hanevi'im St. Davidka Square, Jerusalem
4,1
ud af 5 (baseret på 218 anmeldelser)
0.0 ud af 5.0

Dette hostel ligger i Jerusalem Centrum, mindre end 2 km fra Mahane Yehuda Marked, Havegraven og Tower of David Museum of the History of Jerusalem. Israel-museet ligger 2,8 km derfra.

2,385 DKK
The David Citadel Hotel

The David Citadel Hotel

7 King David St, Jerusalem
4,3
ud af 5 (baseret på 128 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Jerusalem, kun 5 minutters gang fra Mamilla Kirkegård og Pool og Butiksstrøget Mamilla Mall. Derudover ligger Tower of David Museum of the History of Jerusalem og Den Hellige Gravs Kirke 15 minutter derfra.

1,929 DKK
Cramim Resort & Spa

Cramim Resort & Spa

Kiryat Anavim, Kiryat Anavim
4,7
ud af 5 (baseret på 138 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i en nationalpark, kun 15 km fra International Convention Centre, Mahane Yehuda Marked og Yad Vashem. Derudover ligger Jerusalem Great Synagogue og Butiksstrøget Mamilla Mall ca. 15 km derfra.

992 DKK
Dan Boutique Jerusalem

Dan Boutique Jerusalem

31 Hebron Road, Jerusalem
4,1
ud af 5 (baseret på 325 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Dette hotel i boutique-stil ligger i hjertet af Jerusalem, mindre end 2 km fra Saint Andrews-kirken, Jaffa-porten og Western Wall. Klippekuplen ligger 2,3 km derfra.

475 DKK
National Hotel Jerusalem

National Hotel Jerusalem

Al Zahra Street 4, Jerusalem
4,2
ud af 5 (baseret på 836 anmeldelser)
0.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i hjertet af Jerusalem, kun 10 minutters gang fra Kongegravene, Havegraven og Rockefeller-museet. Derudover ligger Tempelbjerget og Damaskus-porten 15 minutter derfra.

604 DKK
Jerusalem Gate Hotel

Jerusalem Gate Hotel

43 Yirmiyahu Street, Jerusalem
3,3
ud af 5 (baseret på 278 anmeldelser)
0.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i et forretningskvarter, kun 2 km fra Jerusalem Fugleobservatorium, Mahane Yehuda Marked og International Convention Centre. Derudover ligger Knesset og Israel-museet ca. 3 km derfra.

De bedste tilbud på fly + hotel

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.