Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 590.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.


Rejse til Jerusalem

Skal du snart rejse til Jerusalem, Jerusalem, eller ønsker du at reservere en storbyferie, et weekendophold, en ferie eller en pakkerejse? Så er vores destinations-rejseguide til Jerusalem et godt sted at starte for at få lidt mere information om Jerusalem. Læs mere for at være sikker på, at dit ophold i Jerusalem bliver perfekt.

Ferie Jerusalem:

Skal du på storbyferie, weekendophold eller forretningsrejse til Jerusalem? Så kan vores omfattende rejseguide hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit ophold. Rejseguiden indeholder information om alt fra reservation af hotel, den bedste årstid at rejse på, aktiviteter du skal prøve, og steder du skal besøge når du rejser til Jerusalem. Der er så mange ting at se og opleve, at du ville ønske, du havde mere tid i Jerusalem for at nå det hele. Selvom du har besøgt Jerusalem før, vil der altid være nye ting at se og opleve. Skal du besøge Jerusalem for første gang, er vores guide et godt udgangspunkt for at lære området at kende. Guiden tilbyder inspiration til en byrundtur og til hvilke museer, butikker, markeder, barer og restauranter, du kan besøge. Vi lister de forskellige ture og aktiviteter i Jerusalem, som du har mulighed for at reservere her hos os. For at få en idé om det lokale område og hotellernes beliggenhed, så tag et kig på et kort over Jerusalem. Vi har markeret vigtige seværdigheder på kortet, så du kan reservere et hotel med ideel beliggenhed - og som passer til dit budget og dine rejsebehov. Håber du på perfekt vejr under dit besøg i Jerusalem, kan vores vejrstatistik vise dig de typiske vejrforhold for hele året, så du kan vælge det perfekte tidspunkt for din ferie. Har du endnu ikke fundet det ideelle hotel i Jerusalem? Du kan gennemse hele vores hoteludvalg ved at bruge et kort eller ved at filtrere i forhold til dine ønsker for at finde det perfekte hotel til din rejse i Jerusalem. Vores udvalg af hoteller tilbyder noget for enhver smag, fra luksushoteller og familiehoteller til hoteller, der er velegnet til forretningsrejsende. Du kan se anmeldelser fra tidligere Expedia- og TripAdvisor-gæster for hvert hotel for at gøre din beslutning nemmere. Hvis du har brug for et fly til Jerusalem, tilbyder vi flere forskellige muligheder. Du kan sammenligne fly til Jerusalem ved at kigge på tidspunkt, ugedag og de forskellige flyselskaber for at finde det fly, der passer bedst til dine rejsebehov. Det kan være fordelagtigt at tage et kig på vores pakkerejser og tilbud på fly og hotel, da du kan opnå besparelser ved at reservere begge dele sammen. Hvis du ønsker at udforske Jerusalem og det omkringliggende område, kan billeje være en god måde at komme omkring på. Vi har alt fra små bybiler og familiebiler til luksuskøretøjer af forskellig art; transport til og fra lufthavn kan arrangeres. Den bedste løsning er at reservere biludlejning sammen med fly og hotel, da du derved sparer penge. Læs mere, hvis du søger yderligere inspiration til aktiviteter i Jerusalem. Kort fortalt - Expedia.dk har alt, hvad du behøver til din rejse.


Bedste hoteltilbud i Jerusalem

Se alle 213 hoteller i Jerusalem
ibis Jerusalem City Center DKK 765
ibis Jerusalem City Center

ibis Jerusalem City Center

1 Elisar Street, Jerusalem
   
  4,3
  ud af 5 (baseret på 91 anmeldelser)
  0.0 ud af 5.0

  Dette hotel ligger i Jerusalem Centrum, kun 10 minutters gang fra Zions Plads og Butiksstrøget Mamilla Mall. Derudover ligger Havegraven og Tower of David Museum of the History of Jerusalem 15 minutter derfra.

  Crowne Plaza Jerusalem DKK 705
  Crowne Plaza Jerusalem

  Crowne Plaza Jerusalem

  Givat Ram, Jerusalem
    
   3,6
   ud af 5 (baseret på 279 anmeldelser)
   0.0 ud af 5.0

   Dette hotel med spa ligger i hjertet af Jerusalem, kun 10 minutters gang fra Israels Højesteret og International Convention Centre. Derudover ligger Machane Yehuda Marked og Knesset ca. 2 km derfra.

   Mamilla Hotel - The Leading Hotels of The World DKK 3,057
   Mamilla Hotel - The Leading Hotels of The World

   Mamilla Hotel - The Leading Hotels of The World

   11 King Solomon St., Jerusalem
     
    4,5
    ud af 5 (baseret på 310 anmeldelser)
    5.0 ud af 5.0

    Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Jerusalem, kun 10 minutters gang fra Butiksstrøget Mamilla Mall, Tower of David Museum of the History of Jerusalem og Jaffa-porten. Derudover ligger Jerusalem Great Synagogue og Den Hellige Gravs Kirke 15 minutter derfra.

    National Hotel Jerusalem DKK 590
    National Hotel Jerusalem

    National Hotel Jerusalem

    Al Zahra Street 4, Jerusalem
      
     4,2
     ud af 5 (baseret på 933 anmeldelser)
     0.0 ud af 5.0

     Dette hotel ligger i hjertet af Jerusalem, kun 10 minutters gang fra Kongegravene, Havegraven og Rockefeller-museet. Derudover ligger Tempelbjerget og Damaskus-porten 15 minutter derfra.

     City Center Jerusalem DKK 667
     City Center Jerusalem

     City Center Jerusalem

     17 King George St., Jerusalem
       
      4,1
      ud af 5 (baseret på 408 anmeldelser)
      0.0 ud af 5.0

      Dette lejlighedskompleks ligger i Jerusalem Centrum, kun 10 minutters gang fra Zions Plads og Jerusalem Great Synagogue. Derudover ligger Machane Yehuda Marked og Butiksstrøget Mamilla Mall 15 minutter derfra.

      King Solomon Hotel Jerusalem DKK 978
      King Solomon Hotel Jerusalem

      King Solomon Hotel Jerusalem

      32 King David Street, Jerusalem
        
       3,7
       ud af 5 (baseret på 234 anmeldelser)
       0.0 ud af 5.0

       Dette hotel ligger i Jerusalem, kun 15 minutters gang fra Khan-teateret, Jerusalem Great Synagogue og Butiksstrøget Mamilla Mall. Derudover ligger Tower of David Museum of the History of Jerusalem og Western Wall ca. 2 km derfra.

       Jerusalem Gate Hotel DKK 681
       Jerusalem Gate Hotel

       Jerusalem Gate Hotel

       43 Yirmiyahu Street, Jerusalem
         
        3,4
        ud af 5 (baseret på 302 anmeldelser)
        0.0 ud af 5.0

        Dette hotel ligger i et forretningskvarter, kun 2 km fra Israels Højesteret, Machane Yehuda Marked og International Convention Centre. Derudover ligger Knesset og Israel-museet ca. 3 km derfra.

        Agripas Boutique Hotel DKK 606
        Agripas Boutique Hotel

        Agripas Boutique Hotel

        15 Agripas Street, Jerusalem
          
         3,9
         ud af 5 (baseret på 387 anmeldelser)
         0.0 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i Jerusalem Centrum, kun 10 minutters gang fra Zions Plads og Machane Yehuda Marked. Derudover ligger Jerusalem Great Synagogue og Butiksstrøget Mamilla Mall 15 minutter derfra.

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.