Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.

Søg blandt 321.000 hoteller og 400 flyselskaber verden over.


Rejse til Jerusalem

Skal du snart rejse til Jerusalem, Jerusalem, eller ønsker du at reservere en storbyferie, et weekendophold, en ferie eller en pakkerejse? Så er vores destinations-rejseguide til Jerusalem et godt sted at starte for at få lidt mere information om Jerusalem. Læs mere for at være sikker på, at dit ophold i Jerusalem bliver perfekt.

Ferie Jerusalem:

Skal du på storbyferie, weekendophold eller forretningsrejse til Jerusalem? Så kan vores omfattende rejseguide hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit ophold. Rejseguiden indeholder information om alt fra reservation af hotel, den bedste årstid at rejse på, aktiviteter du skal prøve, og steder du skal besøge når du rejser til Jerusalem. Der er så mange ting at se og opleve, at du ville ønske, du havde mere tid i Jerusalem for at nå det hele. Selvom du har besøgt Jerusalem før, vil der altid være nye ting at se og opleve. Skal du besøge Jerusalem for første gang, er vores guide et godt udgangspunkt for at lære området at kende. Guiden tilbyder inspiration til en byrundtur og til hvilke museer, butikker, markeder, barer og restauranter, du kan besøge. Vi lister de forskellige ture og aktiviteter i Jerusalem, som du har mulighed for at reservere her hos os. For at få en idé om det lokale område og hotellernes beliggenhed, så tag et kig på et kort over Jerusalem. Vi har markeret vigtige seværdigheder på kortet, så du kan reservere et hotel med ideel beliggenhed - og som passer til dit budget og dine rejsebehov. Håber du på perfekt vejr under dit besøg i Jerusalem, kan vores vejrstatistik vise dig de typiske vejrforhold for hele året, så du kan vælge det perfekte tidspunkt for din ferie. Har du endnu ikke fundet det ideelle hotel i Jerusalem? Du kan gennemse hele vores hoteludvalg ved at bruge et kort eller ved at filtrere i forhold til dine ønsker for at finde det perfekte hotel til din rejse i Jerusalem. Vores udvalg af hoteller tilbyder noget for enhver smag, fra luksushoteller og familiehoteller til hoteller, der er velegnet til forretningsrejsende. Du kan se anmeldelser fra tidligere Expedia- og TripAdvisor-gæster for hvert hotel for at gøre din beslutning nemmere. Hvis du har brug for et fly til Jerusalem, tilbyder vi flere forskellige muligheder. Du kan sammenligne fly til Jerusalem ved at kigge på tidspunkt, ugedag og de forskellige flyselskaber for at finde det fly, der passer bedst til dine rejsebehov. Det kan være fordelagtigt at tage et kig på vores pakkerejser og tilbud på fly og hotel, da du kan opnå besparelser ved at reservere begge dele sammen. Hvis du ønsker at udforske Jerusalem og det omkringliggende område, kan billeje være en god måde at komme omkring på. Vi har alt fra små bybiler og familiebiler til luksuskøretøjer af forskellig art; transport til og fra lufthavn kan arrangeres. Den bedste løsning er at reservere biludlejning sammen med fly og hotel, da du derved sparer penge. Læs mere, hvis du søger yderligere inspiration til aktiviteter i Jerusalem. Kort fortalt - Expedia.dk har alt, hvad du behøver til din rejse.


Bedste hoteltilbud i Jerusalem

Se alle 166 hoteller i Jerusalem
582 DKK
City Center Jerusalem

City Center Jerusalem

17 King George St., Jerusalem
4,1
ud af 5 (baseret på 341 anmeldelser)
0.0 ud af 5.0

Denne lejlighed ligger i Jerusalem City Centre, kun 10 minutters gang fra Zions Plads og Jerusalem Great Synagogue. Derudover ligger Mahane Yehuda Marked og Butiksstrøget Mamilla Mall 15 minutter derfra.

2,362 DKK
Mamilla Hotel - The Leading Hotels of The World

Mamilla Hotel - The Leading Hotels of The World

11 King Solomon St., Jerusalem
4,5
ud af 5 (baseret på 267 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Jerusalem, kun 10 minutters gang fra Butiksstrøget Mamilla Mall, Tower of David Museum of the History of Jerusalem og Jaffa-porten. Derudover ligger Jerusalem Great Synagogue og Den Hellige Gravs Kirke 15 minutter derfra.

489 DKK
National Hotel Jerusalem

National Hotel Jerusalem

Al Zahra Street 4, Jerusalem
4,2
ud af 5 (baseret på 799 anmeldelser)
0.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i hjertet af Jerusalem, kun 10 minutters gang fra Kongegravene, Havegraven og Rockefeller-museet. Derudover ligger Tempelbjerget og Damaskus-porten 15 minutter derfra.

981 DKK
Dan Boutique Jerusalem

Dan Boutique Jerusalem

31 Hebron Road, Jerusalem
4,1
ud af 5 (baseret på 313 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel i boutique-stil ligger i hjertet af Jerusalem, mindre end 2 km fra Saint Andrews-kirken, Jaffa-porten og Western Wall. Klippekuplen ligger 2,3 km derfra.

800 DKK
King Solomon Hotel Jerusalem

King Solomon Hotel Jerusalem

32 King David Street, Jerusalem
3,8
ud af 5 (baseret på 164 anmeldelser)
0.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Jerusalem, kun 15 minutters gang fra Saint Andrews-kirken, Jerusalem Great Synagogue og Butiksstrøget Mamilla Mall. Derudover ligger Tower of David Museum of the History of Jerusalem og Western Wall ca. 2 km derfra.

1,366 DKK
Herbert Samuel Jerusalem

Herbert Samuel Jerusalem

Shamai 25, Jerusalem
4,6
ud af 5 (baseret på 111 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Jerusalem Centrum, kun 10 minutters gang fra Zions Plads og Butiksstrøget Mamilla Mall. Derudover ligger Mahane Yehuda Marked og Havegraven 15 minutter derfra.

1,817 DKK
Orient Hotel Jerusalem

Orient Hotel Jerusalem

3 Emek Refaim St, Jerusalem
4,8
ud af 5 (baseret på 4 anmeldelser)
0.0 ud af 5.0

Dette hotel med spa ligger i German Colony, kun 2 km fra Liberty Bell Park, Tower of David Museum of the History of Jerusalem og Kong Davids Grav. Derudover ligger L.A. Meyer Institut for Islamisk Kunst og Jerusalem Great Synagogue ca. 2 km derfra.

Capitol

Capitol

SALLAH A DIN STREET - 17, Jerusalem
3,3
ud af 5 (baseret på 183 anmeldelser)
0.0 ud af 5.0

Denne ejendom ligger i det historiske kvarter, kun 3,2 km fra Beit Shemesh Arkæologiske Park og 4,1 km fra Tel Beth-Shemesh. Derudover ligger Soreq-hulen og Beit Jamal Klosteret ca. 10 km derfra.

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.