Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

Hoteller i Istanbul

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Besøg Istanbul

Søg efter de bedste steder og områder i Istanbul, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Istanbul

Hotel i Istanbul

Istanbul er i dag den eneste metropol i verden, der ligger på to kontinenter. Med en fod i Europa og den anden i Asien er det ikke overraskende, at byen er så kosmopolitisk og kulturelt forskelligartet. Som den tidligere hovedstad i de romanske, byzantinske, latinske og ottomanske imperier har Istanbul en ekspansiv historie, der spænder over mange århundreder. Igennem dens forskellige inkarnationer er Istanbul både blevet kaldt Byzantium og Konstantinopel. Uanset under hvilket navn du kender den nu, er Istanbul simpelthen utrolig.

Mens mange af de mest besøgte seværdigheder ligger på den europæiske side af Istanbul, inklusiv Den Blå Moské, Aya Sofya og Topkapi-paladset, så har den mere beboede del af Asien (eller Anatolien) også dens helt egen unikke charme. Husk at opleve begge siders skønhed for at gøre din tur til Istanbul fuldstændig.

Fra Den Blå Moské til den Store Bazar

Ét af Istanbuls øgenavne er "byen på syv bakker". Ligesom Rom blev Istanbul i antikken bygget på syv bakker, hver med religiøse monumenter i både de byzantinske og ottomanske perioder.

Den dag i dag vil du stadig finde mange betagende seværdigheder på disse bakker. Topkapi-paladset var den tidligere royale residens for de ottomanske sultaner. Beliggende ved havet med udsigt ud over Det Gyldne Horn er Topkapi-paladset i dag åbent for offentligheden som et museum med fire primære gårdhaver og et væld af skatte. Gå igennem bladrige haver og luftige biblioteker, et kejserligt harem og imponerende forgyldte pavilloner.

Stil imod en anden bakke, og Den Store Bazar venter dig. Den Store Bazar er ét af de største overdækkede markeder i verden med mere end 6.000 stande og er som et mekka for folk på indkøb. En kombination af smykker, krydderier, tæpper og lervarer skaber en tilsyneladende endeløs række af fristende varer. Test dine forhandlingsevner, eller nyd i stedet en slentretur rundt i selve omgivelserne, der næsten minder om et palads.

Side om side ligger to andre seværdigheder i Istanbul, som du bør se. De smukke mosaikker og den massive kuppel i det 1.400 år gamle Aya Sofya efterlader de besøgende tryllebundne. Ligeså ekstravagant er den Blå Moske, der er i brug, hvis seks slanke minareter er nogle af de mest berømte komponenter i Istanbuls skyline. Hvis dette falder i din smag, så bør du specifikt lede efter et hotel i Istanbul, der ligger i nærheden af dette område. Det er i hvert fald en oplevelse, som du sent vil glemme.

Oplyst Istanbul

Istanbul er én af de ældste byer i verden og med sådan en lang og rig arv ville det være let bare at besøge byens historiske underværker. Men det nutidige Istanbul er ét af de mest levende, sofistikerede og kosmopolitiske steder på jorden - og intet besøg ville være fuldstændigt uden at have oplevet, hvad den moderne by har at tilbyde.

En aften ude kan inkludere køkkener fra alle verdenshjørner (gå dog ikke glip af de lækre mezzes og kebabs), cocktails på en elegant bar på Bosphorus og tage på klubber indtil daggry. Istanbul om natten er et smukt syn, som du uden tvivl også vil sætte pris på at have som minde.

Vi kan også anbefale, at du bruger noget tid på at slappe af i for eksempel et tyrkisk bad eller en bådtur på Bosporus strædet. Ét besøg til Istanbul vil aldrig være tilstrækkeligt. Der er to kontinenter at udforske! Så sæt tempoet ned, og drik noget duftende myntete, mens du planlægger dit næste besøg her.

Find dit hotel i Istanbul her på Expedia.dk

Søg efter det perfekte hotel i Istanbul for dig her på siden. Du kan nemt finde et billigt hotel i Istanbul ved hjælp af én af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i Istanbul i det område, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i Istanbul i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på billige hoteller i Istanbul på dine foretrukne datoer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor er det bedste sted at overnatte i Istanbul?
Hotel DeCamondo er et yndet overnatningssted blandt Expedias rejsende. Dette hotel ligger få skridt fra Galata-tårnet og tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi. Ifølge anmeldelser fra rejsende er Witt Istanbul Hotel og Tomtom Suites også populære valgmuligheder til din rejse.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Istanbul?
Ja, de fleste af reservationerne er refunderbare, hvis du afbestiller inden overnatningsstedets afbestillingsfrist. Fristen ligger oftest 24-48 timer inden planlagt ankomst. Hvis du har en reservation, som ikke er refunderbar, kan du muligvis stadig afbestille og modtage en refusion inden for 24 timer før din reservation. Indtast dine datoer, klik på “Søg”, og brug filteret “gratis afbestilling” for at se de bedste muligheder i Istanbul.
Hvad er det bedste overnatningssted til et budgetvenligt ophold i Istanbul?
Hotel Amira Istanbul er et hotel til rejsende, der søger et budgetvenligt alternativt, og det populære overnatningssted tilbyder gratis trådløs internetadgang og gratis parkering ifølge vores gæsteanmeldelser. Andre gode valgmuligheder til et budgetvenligt ophold omfatter Arven Boutique Hotel og Dosso Dossi Hotels & Spa Downtown.
Hvad er det bedste hotel for familier i Istanbul?
Rixos Pera Istanbul er et hotel med 5 stjerner, der er velegnet for familier og tilbyder 3 restauranter og et vaskeri. Andre valgmuligheder til et ophold med ungerne omfatter Sirkeci Mansion og Basileus Hotel. Seværdigheder som İsfanbul Forlystelsespark og Miniaturk byder på underholdning for børn i alle aldre.
Hvilket overnatningssted er bedst til et ophold for par i Istanbul?
Sumahan on the Water - Special Class er et hotel med 5 stjerner, der er en favorit blandt par, og overnatningsstedet tilbyder roomservice sent om aftenen og en restaurant med udendørs spisning. Andre gode valgmuligheder til et ophold med amoriner i luften omfatter Deluxe Golden Horn Sultanahmet Hotel og Levni Hotel & Spa.
Hvad er det bedste kæledyrsvenlige overnatningssted i Istanbul?
Agva Masal Evi er et hotel, som er velegnet til rejsende med kæledyr, og det populære overnatningssted tilbyder også en restaurant og en bar/lounge til dyrenes ejere. To andre gode muligheder til en ferie med dit kæledyr omfatter Airport Best Hotel og Antea Hotel - Special Class.
Hvilket hotel er det bedste til en strandferie i Istanbul?
Hotel DeCamondo er et hotel med 4 stjerner ved stranden, og det populære overnatningssted tilbyder gratis morgenmadsbuffet og gratis Wi-Fi. Andre gode valgmuligheder til et ophold nær stranden omfatter Bakirkoy Tashan Business & Airport Hotel og Istanbul Dedem Hotel 1. Tag til Florya Strand eller Kilyos Strand, hvor du kan hoppe direkte i vandet.
Hvilket luksuriøse overnatningssted er bedst i Istanbul?
Rixos Pera Istanbul er et hotel med 5 stjerner, der tilbyder 3 restauranter og 3 barer/lounger, og overnatningsstedet er populært blandt rejsende på udkig efter forkælelse og velvære. Pera Palace Hotel og Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center er et par andre eksklusive muligheder til din ferie.
Hvad er det bedste hotel i boutique-stil i Istanbul?
Gezi Hotel Bosphorus - Boutique Class er et hotel med 5 stjerner, som hitter blandt Expedias rejsende, der leder efter et elegant overnatningssted. Der tilbydes en restaurant med havudsigt og en bar/lounge. Georges Hotel Galata og Tomtom Suites er et par andre muligheder i boutique-stil.
Hvilket hotel er bedst til en golfferie i Istanbul?
Art Deco Suites Istanbul er et hotel, der tilbyder gratis morgenmad og tekøkken, og overnatningsstedet er populært blandt golfspillere. En anden god valgmulighed er Kemer Country Hotel, hvis du gerne vil overnatte nær en golfbane under dit ophold. Du kan spille et slag golf på Istanbul Golfklub under dit ophold.
Hvilet hotel er bedst i Istanbul til at blive klogere på lokalhistorien?
Pera Palace Hotel er et hotel med 5 stjerner, der egner sig godt til historieinteresserede, og det populære overnatningssted tilbyder desuden en restaurant og gratis Wi-Fi. Et par andre muligheder i nærheden af historiske seværdigheder tæller Sultanhan Hotel - Special Class og GLK PREMIER Sea Mansion Suites & Spa. Blandt de populære seværdigheder finder du også Hagia Sophia, Sultanahmet-pladsen og Den blå moské.
Hvordan er det at overnatte i Istanbul?
Historieentusiaster vil elske Istanbul, som desuden er kendt blandt rejsende for sine caféer, sine shoppingmuligheder og sine fascinerende museer. Denne by tiltrækker også turister med sine katedraler, sine restauranter og sin arkitektur. De mest populære seværdigheder i byen inkluderer Den blå moské, Taksim-pladsen og Hagia Sophia. I Istanbul finder du 3908 hoteller og andre overnatningssteder at vælge mellem.

Hoteller booket i Istanbul for nylig

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Istanbul

Flere valgmuligheder