Billige flybilletter til Istanbul

Billigste flyrejser til Istanbul

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 335 kr. for en enkeltbillet og 630 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Turkish Airlines
Lufthansa
Turkish Airlines

Om Istanbul

Om Istanbul

Fly til Istanbul

Du kan få billige flybilletter og flyrejser til Istanbul fra de danske lufthavne. Find et billigt fly, og få samtidig besparelser på hoteller og billeje.

Den livlige storby Istanbul er Tyrkiets største by og samtidig en af verdens ti største byer. Istanbul ligger smukt ved vandet på begge sider af Bosporusstrædet og er på én gang europæisk og asiatisk. Byen har haft en vigtig plads i verdenshistorien i mange tusind år og er fyldt med spændende og storslåede attraktioner, herunder overdådige paladser, smukke moskeer og charmerende basarer. De fleste seværdigheder ligger i det gamle centrum syd for flodmundingen Det Gyldne Horn på den europæiske side af strædet. Nord for Det Gyldne Horn kan du opleve en helt anden side af byen i det topmoderne centrum omkring Taksimpladsen – her finder du masser af shoppingmuligheder og kulturelle tilbud for enhver smag. Den charmerende blanding af nyt og gammelt kan også opleves på den mere afslappede asiatiske side af strædet, hvorfra der desuden er en smuk udsigt over Bosporusstrædet og byens skyline.

Flyrejser til Istanbul fra danske lufthavne

Du kan flyve direkte til Istanbul Atatürk-lufthavn fra Københavns Lufthavn, Billund Lufthavn og Aalborg Lufthavn, og der er tilmed ofte billige flybilletter. Flyveturen tager lidt over tre timer fra København, mens den tager ca. 3,5 time fra Billund og Aalborg. Hvis du ikke har noget imod et eller flere stop på rejsen, kan du bestille en rejse med mellemlandinger fra enhver af de danske lufthavne til Istanbul Atatürk-lufthavn.

Flyrejser til Istanbul Atatürk-lufthavn

Istanbul Atatürk-lufthavn er en travl international lufthavn, der ligger ca. 20 kilometer vest for Istanbuls centrum. Der er gode transportmuligheder fra lufthavnen til centrum, da både metroen og adskillige busruter kører til centrum flere gange i timen. Den hurtigste transporttid opnår du med metroen, som tager ca. en halv time. Hvis du lejer en bil, tager turen også omkring en halv time, og du kan samtidig nyde havudsigten fra den smukke kystvej.

Rejsetips til Istanbul

Det er nemt at komme rundt i Istanbul med metro og sporvogn. Desuden kan du benytte dig af de mange færger, der sejler på Bosporusstrædet som "vandbusser" med mange anløbssteder og forbinder de forskellige dele af byen. Du kan med fordel købe rejsekortet ”Istanbulkart”, der kan bruges til at betale for al offentlig transport i byen. Hvis du lejer en bil under dit ophold, kan du kombinere din rejse til Istanbul med nogle dage ved Sortehavet, hvor du finder dejlige badestrande og smuk natur. Danske besøgende kan opholde sig i Tyrkiet i op til 90 dage uden visum, du skal blot have et indrejsestempel ved ankomsten til Tyrkiet. Vær dog opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter indrejsedatoen.

Hvis du bestiller billige flybilletter til Istanbul og samtidig lejer en bil eller bestiller et hotel, kan du spare endnu flere penge. Så det er bare med at komme af sted og nyde Tyrkiets eksotiske og charmerende metropol. Bestil din flyrejse allerede i dag!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Istanbul?
Istanbul (ISL-Ataturk Internationale Lufthavn) er den mest besøgte lufthavn i Istanbul. Der er dog en række lufthavne i byen, så sørg for at vælge den rette, når du reserverer din flyvetur.
Hvor langt er der til ISL fra Istanbul?
Der er 14 km fra ISL ind til Istanbul midtby. Gør din tur nemmere ved at undersøge den hurtigste måde at komme fra terminalen og ind til hjertet af byen på, før du ankommer.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Istanbul?
Utallige rejsende flyver til Istanbul hver dag. Med forskellige lufthavne omkring byen er der op til flere steder, du kan lande. De største er Istanbul (ISL-Ataturk Internationale Lufthavn) (14 km from downtown), Istanbul (SAW-Sabiha Gokcen Intl.) (30 km from downtown) og Istanbul (IST) (35 km from downtown).
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Istanbul?
69 flyselskaber har flyforbindelser til Istanbul fra 275 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Istanbul?
Turkish Airlines og Pegasus er nogle af de mest benyttede flyselskaber, der flyver til Istanbul. De fleste rejsende flyver fra Çiğli med Turkish Airlines.
Hvor mange direkte fly er der til Istanbul?
Det er langt nemmere at flyve til en ny destination, når du ikke behøver at mellemlande. Hvis du har planer om at besøge Istanbul, kan du glæde dig over, at der er 6.290 direkte fly hver uge.
Hvor afgår de mest populære fly til Istanbul fra?
Rejsende flyver typisk fra Antalya, Den gamle by og Çiğli, når de skal til Istanbul.
Hvor lang tid tager det at flyve til Istanbul Lufthavn?
Rejsetiden afgør, hvor mange film du kan få set undervejs. Fra Antalya til Istanbul er rejsetiden i gennemsnit 1 time og 19 minutter. Fra Den gamle by går der som regel 2 timer og 31 minutter, og fra Çiğli er der 1 time og 9 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Istanbul?
De fleste rutinerede rejsende vil fortælle dig, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flyrejse. Priserne vil typisk være dyrere, jo tættere du kommer på rejsedagen. Det er ikke det eneste trick, der findes. Undersøg dine muligheder til bunds, og tjek, om der er flere lufthavne i og omkring din destination. Billetpriser varierer typisk alt efter, hvilken lufthavn du flyver til. Glem endelig ikke at sammenligne priser for forskellige luftfartsselskaber. Et sidste tip er altid at være forberedt på at købe dine billetter. Når du er blevet bekendt med, hvad en billet normalt koster, kan du reagere hurtigt, lige så snart du finder en virkelig god pris. De bedste flytilbud bliver hurtigt udsolgt!
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Istanbul?
Alt efter hvor du rejser fra, kan flyrejsen til Istanbul være en nem sag eller føles helt uendelig. Vi har sammensat nogle nyttige råd, som kan hjælpe dig med at komme rigtigt igang med dit næste rejseeventyr.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • At flyve kan sagtens være en god oplevelse, hvis du pakker de rette ting. Først og fremmest kan du få brug for toiletartikler, såsom tandbørste og deodorant, et rent sæt tøj og en god bog. Dernæst bør du næsten skaffe plads i din taske til din mobiltelefon, oplader, eventuelle medikamenter og muligvis ligeledes en behagelig rejsepude. Sidst, men absolut ikke mindst, skal du sørge for at medbringe pas, rejsedokumenter og dine kreditkort.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Læg alle store beholdere med shampoo og hårspray i den indskrevne bagage. Alle former for flydende stoffer i håndbagagen på mere end 100 ml vil blive konfiskeret. Skarpe genstande, som din dyrebare schweizerkniv, samt andre objekter, der er eksplosive eller brandfarlige, såsom barberblade, kemikalier og benzin, er heller ikke tilladt.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Bekvemmelighed bør være den vigtigste prioritet, når du afgør, hvad du skal have på om bord. Tænk også godt over valget af fodtøj, da det er ret almindeligt med hævede fødder. Lukkede, rummelige sko er altid en god valgmulighed.
  • Muligvis har du hørt om dyb venetrombose (DVT), blodpropper i benene forårsaget af lange stillesiddende perioder. Men der er heldigvis en række ting, du kan gøre for at mindske risikoen. Ifør dig et par rejsestrømper, sørg for at drikke nok vand, og hold fødder og ben i bevægelse. Gå en tur rundt i kabinen, når det er muligt, eller lav nogle øvelser i sædet.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Istanbul?
Svaret er enkelt – det handler om at være velorganiseret. Vi har samlet nogle nyttige råd til at komme hurtigt gennem sikkerhedskontrollen. Istanbul kan godt gøre sig klar:

  • Personalet i lufthavnskontrollen tjekker, at du har et gyldigt pas og et tilsvarende boardingkort, inden du kan fortsætte. Sørg derfor for at have dem klar.
  • Så kommer metaldetektoren. Tøm lommerne, og fjern alt, der kan udløse alarmen. Det inkluderer blandt andet hovedtelefoner samt tunge frakker eller jakker. Det skal alt sammen ned i en bakke og sendes igennem.
  • Du må undvære teknologien i få minutter. Din telefon, bærbare computer og alt andet elektronisk udstyr må også en tur gennem scanneren.
  • Eventuelle væsker, såsom shampoo eller håndcreme, som du vil medbringe ombord, skal være på under 100 ml. Alle beholderne skal kunne være i én genlukkelig plastpose på maks. én liter.
  • Det rette valg i forhold til sko kan spare dig dyrebar tid. Vandrestøvler skal ofte tages af efter anmodning og scannes særskilt. Det sker som regel ikke med sko uden snørebånd.
  • Lommeknive og andre skarpe genstande er ikke tilladt i kabinen. De vil blive taget fra dig i sikkerhedskontrollen, så pak de spidse genstande forsvarligt ned i den indleverede bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Istanbul
Destinationslufthavn
Istanbul
Destinationslufthavnens IATA-kode
IST
Destinationsby
Istanbul
Pris for flyrejse tur-retur
473 kr.

Populære flyrejser til Istanbul

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 335 kr. for en enkeltbillet og 630 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Pegasus Airlines