Billige flybilletter til Istanbul

Billigste flyrejser til Istanbul

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 360, kr for en enkeltbillet og 765, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Turkish Airlines
Aegean
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Turkish Airlines
Lufthansa
Lufthansa

Om Istanbul

Om Istanbul

Fly til Istanbul

Du kan få billige flybilletter og flyrejser til Istanbul fra de danske lufthavne. Find et billigt fly, og få samtidig besparelser på hoteller og billeje.

Den livlige storby Istanbul er Tyrkiets største by og samtidig en af verdens ti største byer. Istanbul ligger smukt ved vandet på begge sider af Bosporusstrædet og er på én gang europæisk og asiatisk. Byen har haft en vigtig plads i verdenshistorien i mange tusind år og er fyldt med spændende og storslåede attraktioner, herunder overdådige paladser, smukke moskeer og charmerende basarer. De fleste seværdigheder ligger i det gamle centrum syd for flodmundingen Det Gyldne Horn på den europæiske side af strædet. Nord for Det Gyldne Horn kan du opleve en helt anden side af byen i det topmoderne centrum omkring Taksimpladsen – her finder du masser af shoppingmuligheder og kulturelle tilbud for enhver smag. Den charmerende blanding af nyt og gammelt kan også opleves på den mere afslappede asiatiske side af strædet, hvorfra der desuden er en smuk udsigt over Bosporusstrædet og byens skyline.

Flyrejser til Istanbul fra danske lufthavne

Du kan flyve direkte til Istanbul Atatürk-lufthavn fra Københavns Lufthavn, Billund Lufthavn og Aalborg Lufthavn, og der er tilmed ofte billige flybilletter. Flyveturen tager lidt over tre timer fra København, mens den tager ca. 3,5 time fra Billund og Aalborg. Hvis du ikke har noget imod et eller flere stop på rejsen, kan du bestille en rejse med mellemlandinger fra enhver af de danske lufthavne til Istanbul Atatürk-lufthavn.

Flyrejser til Istanbul Atatürk-lufthavn

Istanbul Atatürk-lufthavn er en travl international lufthavn, der ligger ca. 20 kilometer vest for Istanbuls centrum. Der er gode transportmuligheder fra lufthavnen til centrum, da både metroen og adskillige busruter kører til centrum flere gange i timen. Den hurtigste transporttid opnår du med metroen, som tager ca. en halv time. Hvis du lejer en bil, tager turen også omkring en halv time, og du kan samtidig nyde havudsigten fra den smukke kystvej.

Rejsetips til Istanbul

Det er nemt at komme rundt i Istanbul med metro og sporvogn. Desuden kan du benytte dig af de mange færger, der sejler på Bosporusstrædet som "vandbusser" med mange anløbssteder og forbinder de forskellige dele af byen. Du kan med fordel købe rejsekortet ”Istanbulkart”, der kan bruges til at betale for al offentlig transport i byen. Hvis du lejer en bil under dit ophold, kan du kombinere din rejse til Istanbul med nogle dage ved Sortehavet, hvor du finder dejlige badestrande og smuk natur. Danske besøgende kan opholde sig i Tyrkiet i op til 90 dage uden visum, du skal blot have et indrejsestempel ved ankomsten til Tyrkiet. Vær dog opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter indrejsedatoen.

Hvis du bestiller billige flybilletter til Istanbul og samtidig lejer en bil eller bestiller et hotel, kan du spare endnu flere penge. Så det er bare med at komme af sted og nyde Tyrkiets eksotiske og charmerende metropol. Bestil din flyrejse allerede i dag!

Ofte stillede spørgsmål

Oplysninger om flyrejsen til Istanbul
DestinationslufthavnSabiha Gokcen Intl.
IATA-kode til destinationslufthavnSAW
DestinationIstanbul
Flyrejsens pris925, kr

Populære flyrejser til Istanbul

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 360, kr for en enkeltbillet og 765, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Pegasus Airlines
Pegasus Airlines