Billige flybilletter til Tyrkiet

Populære byer at besøge i Tyrkiet

Billigste flyrejser til Tyrkiet

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 363, kr for en enkeltbillet og 643, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Turkish Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
SunExpress
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Aegean
Turkish Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Lufthansa
Pegasus Airlines
SunExpress
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Air Serbia

Flyrejser til Tyrkiet

Find billige flyrejser til Tyrkiet, og besøg det enorme land, hvor Europa, Asien og Mellemøsten smelter sammen. De fleste tager til Tyrkiet for at besøge de mange lækre badebyer ved Middelhavet som Antalya, Alanya og Marmaris, men du kan også få spændende kulturelle oplevelser i hovedstaden Istanbul. Det er let at finde billige flyrejser til Tyrkiet fra Danmark. Der er blandt andet direkte flyafgange fra både Billund og København til Istanbul Atatürk Lufthavn året rundt, så hvis du er på udkig efter en spændende ferie i Tyrkiet, er det en godt bud. Flyveturen tager mellem tre og fire timer fra København og fire en halv time fra Billund, så du kan hurtigt være fremme ved dit solbeskinnede hotel i Tyrkiet.

Fly til Tyrkiet – populære destinationer

Flyv til lufthavnen i Istanbul, og oplev den historiske hovedstad, der markerer grænsen mellem Europa og Lilleasien. Byen ligger nemlig fordelt på de to kontinenter, som er adskilt af Bosporus-strædet. Her finder du en fascinerende blanding af det traditionelle og det moderne. På en storbyferie til Istanbul kan du både besøge historiske seværdigheder som kirken Hagia Sophia, Topkapi-paladset og Den Blå Moské samt moderne kunstmuseer og indkøbscentre. Du kan også tage på en hyggelig sejltur på Bosporus-strædet. Er du mere til sol og strand end historie og kultur, kan din rejse til Tyrkiet også gå til kystbyerne Alanya eller Antalya, som er nogle af de største turistdestinationer i landet. Fra Danmark kan du flyve direkte til Antalya Lufthavn, og med biludlejning i Tyrkiet har du frit spil til at besøge de mange badebyer langs middelhavskysten.

Inden ferien med fly til Tyrkiet

Mange tøver med at rejse til Tyrkiet på grund af de mange konflikter i landet, der ofte optræder i medierne. Af samme grund er det bedst at holde ferierejsen til den vestlige del af Tyrkiet, der ligger tættere på Europa. Hvis du er nervøs, kan du gå ind på Udenrigsministeriets hjemmeside for at orientere dig om forholdene på din destination. Her finder du en rejsevejledning til landet og de forskellige byer, baseret på hyppige eller aktuelle hændelser. Det er også værd at huske på, at Tyrkiet er et muslimsk land, så når bestiller flybilletter til Tyrkiet, bør du også være indstillet på at respektere landets skikke og traditioner. Hvis du besøger en moské, er det f.eks. en rigtig god idé at være anstændigt klædt på, og du bør tage skoene af, inden du træder indenfor.

Fly til Tyrkiet – de bedste rejsetidspunkter

Højsæsonen i Tyrkiet er fra april til september, og det dyreste rejsetidspunkt er juli. Her er temperaturerne skyhøje, og det kan være en god idé at holde dig indendørs midt på dagen. Hvis du flyver lidt udenfor sæsonen, vil der være større mulighed for at finde billige flybilletter til Tyrkiet, og du kan stadig opleve det behagelige klima og temperaturer omkring 15-20 grader. Du har størst chance for at finde billige billetter i december og januar, hvor temperaturen falder voldsomt, så dette rejsetidspunkt er mest aktuelt, hvis du besøger hovedstaden Istanbul.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Tyrkiet på grund af COVID-19?
I disse udfordrende tider er der mange flyselskaber, som tilbyder ekstra fleksibilitet. Besøg vores hjælpsomme kundeservice for at få information om ændring eller afbestilling af din flyrejse på grund af COVID-19.
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Tyrkiet?
Hos Expedia har vi fundet vores indre yogaudøver frem for at levere de mest fleksible billetter, der findes. Du skal blot markere feltet “Intet ændringsgebyr” lige under “Fleksible ændringspolitikker” for at finde de bedste flyrejser til Tyrkiet.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Tyrkiet under COVID-19?
Hvis det er første gang, du skal ud at rejse under COVID-19, vil du nok bemærke, at der er en masse nye restriktioner og standarder at overholde. Følg disse råd, og gør din tur til Tyrkiet en del nemmere:

 • Før du booker en flyrejse, skal du undersøge, om der gælder nogen rejserestriktioner eller -forbud – både for dit afrejsested og din destination. Få de nyeste oplysninger ved at tjekke de officielle rejsevejledninger.
 • Når du passerer sikkerhedskontrollen i lufthavnen, skal du beholde dit mundbind på. Du vil blive bedt om at fjerne det kortvarigt med henblik på at bekræfte din identitet. Personer, der ikke bærer mundbind, kan blive pålagt sanktioner og eskorteret ud af terminalen.
 • I stedet for at aflevere dit boardingkort til lufthavnspersonalet skal du selv anbringe det direkte foran scanneren. Når du har gjort det, skal du holde det op til kontrol.
 • Passagerer må medbringe en håndsprit på op til 350 ml i håndbagagen. Den bliver dog fjernet fra din taske eller kuffert for at blive undersøgt.
 • Tøm dine lommer for dine ejendele såsom din pung, telefon og småpenge, og placer dem i din håndbagage i stedet for bakkerne. Dette vil reducere risikoen for smittespredning under kontrollen.
 • Hvis du gerne vil have mad med på flyet, skal du placere det i en gennemsigtig plastikpose og lægge den i en bakke. Dette reducerer sandsynligheden for, at sikkerhedspersonalet bliver nødt til at røre din fødevarebeholder eller håndbagage for nærmere eftersyn.

Hvilke flyselskaber flyver til Tyrkiet?
Vælg dine foretrukne rejsedatoer, og tag til Tyrkiet med et af disse førende flyselskaber:

 • Turkish Airlines - 138 flyrejser til eller i nærheden af Tyrkiet hver måned, herunder 108 flyrejser til Istanbul (ISL-Ataturk Internationale Lufthavn) per måned.
 • Pegasus - 73 flyrejser til eller i nærheden af Tyrkiet hver måned, herunder 43 flyrejser til Istanbul (SAW-Sabiha Gokcen Intl.) per måned.
 • SunExpress - 65 flyrejser til eller i nærheden af Tyrkiet hver måned, herunder 65 flyrejser til Antalya (AYT-Antalya Intl.) per måned.

Hvor finder jeg billige billetter til Tyrkiet?
I løbet af de sidste syv dage var 643, kr den laveste pris for en flyrejse til Tyrkiet. Sørg for at booke dine billetter i god tid, og vær fleksibel i forhold til dine rejsedatoer for at få endnu større besparelser. Søg efter din rejse til Tyrkiet, og sammenlign priser for nærliggende datoer ved at klikke på “Fleksible datoer”.
Hvor meget koster en flyrejse til Tyrkiet?
Der har været et væld af billige flybilletter i løbet af de sidste syv dage, hvor prisen for en returbillet med fly til Tyrkiet lå mellem 643, kr og 1.419, kr. Heldige rejsende har fået fingrene i en enkeltbillet med afgang fra København (CPH) for kun 363, kr.
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Tyrkiet?
Afrejsebyen og selve flyselskabet bestemmer, hvilke af disse førende lufthavne i Tyrkiet du ankommer til:

 • Istanbul (ISL-Ataturk Internationale Lufthavn) - 14823 fly per måned.
 • Istanbul (SAW-Sabiha Gokcen Intl.) - 10270 fly per måned.
 • Antalya (AYT-Antalya Intl.) - 6703 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Tyrkiet?
I løbet af de sidste syv dage lå prisen på flybilletter mellem 643, kr og 1.419, kr. Tjek vores prisvenlige tilbud til Tyrkiet, book din rejse, og gør dig klar til din næste ferie!
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Tyrkiet?
September er en god måned, hvis du skal score prisvenlige flybilletter til Tyrkiet. Vær opmærksom på, at de dyreste tidspunkter at rejse på i Danmark er juli, august og december.
Hvor lang er en flyrejse til Tyrkiet?
Din flyrejse kan være kort eller lang, afhængigt af hvilken lufthavn du rejser fra. For at hjælpe dig med at arrangere din rejse til Tyrkiet har du her en liste over den gennemsnitlige rejsetid for tre af de mest benyttede indenrigsruter:

 • Antalya (AYT-Antalya Intl.) til Istanbul (ISL-Ataturk Internationale Lufthavn) - 1 time og 24 minutter
 • Izmir (ADB-Adnan Menderes) til Istanbul (ISL-Ataturk Internationale Lufthavn) - 1 time og 14 minutter
 • Ankara (ESB-Esenboga) til Istanbul (ISL-Ataturk Internationale Lufthavn) - 1 time og 9 minutter

Hvad er de bedste oplevelser i Tyrkiet?

 • Som en af de største byer i Tyrkiet er Istanbul propfyldt med spændende oplevelser. Start din rejse her, og besøg seværdigheder som Den blå moské, spis dig mæt på de mange restauranter, og dyk ned i historien på dette sted. Og det er bare begyndelsen.
 • Det er selvfølgelig en god idé at kende til vejrudsigten, inden du pakker til din rejse. Istanbul har middelhavsklima, men kast et blik på vejrudsigten, så du har en fornemmelse af, hvad du kan forvente. Tænk også på, hvor længe du skal rejse, og hvilke typer aktiviteter du har planer om.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Tyrkiet på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Tyrkiet.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Tyrkiet med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Tyrkiet. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Tyrkiet!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Tyrkiet under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Tyrkiet tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Tyrkiet, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.