Starten af hovedsektionen
Ikon for tur-retur
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Billigste flyrejser til Tyrkiet

Priserne er fundet inden for de sidste 7 dage. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Flyrejser til Tyrkiet

Find billige flyrejser til Tyrkiet, og besøg det enorme land, hvor Europa, Asien og Mellemøsten smelter sammen. De fleste tager til Tyrkiet for at besøge de mange lækre badebyer ved Middelhavet som Antalya, Alanya og Marmaris, men du kan også få spændende kulturelle oplevelser i hovedstaden Istanbul. Det er let at finde billige flyrejser til Tyrkiet fra Danmark. Der er blandt andet direkte flyafgange fra både Billund og København til Istanbul Atatürk Lufthavn året rundt, så hvis du er på udkig efter en spændende ferie i Tyrkiet, er det en godt bud. Flyveturen tager mellem tre og fire timer fra København og fire en halv time fra Billund, så du kan hurtigt være fremme ved dit solbeskinnede hotel i Tyrkiet.

Fly til Tyrkiet – populære destinationer

Flyv til lufthavnen i Istanbul, og oplev den historiske hovedstad, der markerer grænsen mellem Europa og Lilleasien. Byen ligger nemlig fordelt på de to kontinenter, som er adskilt af Bosporus-strædet. Her finder du en fascinerende blanding af det traditionelle og det moderne. På en storbyferie til Istanbul kan du både besøge historiske seværdigheder som kirken Hagia Sophia, Topkapi-paladset og Den Blå Moské samt moderne kunstmuseer og indkøbscentre. Du kan også tage på en hyggelig sejltur på Bosporus-strædet. Er du mere til sol og strand end historie og kultur, kan din rejse til Tyrkiet også gå til kystbyerne Alanya eller Antalya, som er nogle af de største turistdestinationer i landet. Fra Danmark kan du flyve direkte til Antalya Lufthavn, og med biludlejning i Tyrkiet har du frit spil til at besøge de mange badebyer langs middelhavskysten.

Inden ferien med fly til Tyrkiet

Mange tøver med at rejse til Tyrkiet på grund af de mange konflikter i landet, der ofte optræder i medierne. Af samme grund er det bedst at holde ferierejsen til den vestlige del af Tyrkiet, der ligger tættere på Europa. Hvis du er nervøs, kan du gå ind på Udenrigsministeriets hjemmeside for at orientere dig om forholdene på din destination. Her finder du en rejsevejledning til landet og de forskellige byer, baseret på hyppige eller aktuelle hændelser. Det er også værd at huske på, at Tyrkiet er et muslimsk land, så når bestiller flybilletter til Tyrkiet, bør du også være indstillet på at respektere landets skikke og traditioner. Hvis du besøger en moské, er det f.eks. en rigtig god idé at være anstændigt klædt på, og du bør tage skoene af, inden du træder indenfor.

Fly til Tyrkiet – de bedste rejsetidspunkter

Højsæsonen i Tyrkiet er fra april til september, og det dyreste rejsetidspunkt er juli. Her er temperaturerne skyhøje, og det kan være en god idé at holde dig indendørs midt på dagen. Hvis du flyver lidt udenfor sæsonen, vil der være større mulighed for at finde billige flybilletter til Tyrkiet, og du kan stadig opleve det behagelige klima og temperaturer omkring 15-20 grader. Du har størst chance for at finde billige billetter i december og januar, hvor temperaturen falder voldsomt, så dette rejsetidspunkt er mest aktuelt, hvis du besøger hovedstaden Istanbul.