Billige flybilletter til Antalya

Billigste flyrejser til Antalya

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 220 kr. for en enkeltbillet og 550 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Pegasus Airlines
SunExpress
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines

Om Antalya

Expedia-flyrejser til Antalya

Hvis du er på udkig efter fly til Antalya, er der ingen, der har et større udvalg end Expedia.dk – flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Antalya, og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Antalya med et hotelophold.

Afbudsrejser til Antalya giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnligt Expedia for disse lavpris flyrejser til Antalya – de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring din flyrejse til Antalya, kan du kontakte vores Expedia-kundeservice, der har åbent kl. 08.00 - 22.00 mandag til fredag og kl. 09.00 - 22.00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80 20 00 88. Når du booker en indenrigs- eller undenrigsflyvning til Antalya hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har fundet den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Antalya?
Antalya (AYT-Antalya Intl.) er den eneste af sin slags i nærheden af Antalya.
Hvor langt er der til AYT fra Antalya?
Antalya (AYT-Antalya Intl.) ligger tæt på centrum. Der er nemlig ikke mere end 9 km til Antalya midtby.
Kan jeg flyve til Antalya i øjeblikket?
For at finde de seneste oplysninger om at flyve til Antalya kan du tjekke vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du læse om rejserestriktioner, og om der er krav til karantæne, når du ankommer.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Antalya?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Antalya, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Antalya med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Antalya, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Antalya?
Rejsende fra alle verdenshjørner flyver til AYT dagligt. Stå af flyet, find din bagage, og bevæg dig ind mod hjertet af Antalya, som ikke ligger mere end 9 km væk.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Antalya?
34 luftfartsselskaber flyver til Antalya fra 143 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Antalya?
Pegasus og Turkish Airlines har mange flyafgange til Antalya. Stig ombord på et fly fra Pegasus i Orta, hvorfra størstedelen af de rejsende flyver.
Hvor mange direkte fly er der til Antalya?
Med omkring 1.496 direkte fly om ugen vil du ankomme til Antalya, før du kan nå at spørge: “Hvonår er vi der?”.
Hvor afgår de mest populære fly til Antalya fra?
Fly til Antalya fra Altstadt, Orta og Pasakoy er altid i høj kurs.
Hvor lang tid tager det at flyve til Antalya Lufthavn?
Hvis det er Altstadt, du rejser fra, kommer du til at være på vingerne i omkring 3 timer og 23 minutter, inden du ankommer til Antalya. Fra lufthavnen i Orta tager det som regel 1 time og 13 minutter, og fra Pasakoy er flyvetiden i gennemsnit 1 time og 13 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Antalya?
Undgå at reserve din flyrejse i sidste øjeblik. Det er blot et ud af mange tricks, rutinerede rejsende bruger til at finde gode priser. Når du reserverer på forhånd, har du flere muligheder, og flyene er billigere. Det er også en god idé at undersøge og sammenligne dine muligheder. Hvis din endelige destination mere end én lufthavn, kan du måske finde et billigere fly til en mindre populær terminal, der givetvis ligger lidt længere væk. Et sidste tip til dig: En anden nem måde, du kan spare lidt penge på, er ved hurtigt at reservere din flyrejse, når du ser et fantastisk tilbud. Hvis du venter, kan du risikere at ende med at betale en langt højere pris.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Antalya?
Hvis du ikke er forberedt på det, kan en flyvetur være vanskelig. Men det er ikke nødvendigt at bekymre sig. Følg disse nyttige råd til en problemfri begyndelse på din tur til Antalya.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • For det første skal du sørge for at pakke pas, vigtige papirer, betalingskort og medicin, hvis det er aktuelt. Derefter skal du sørge for lidt underholdning til at få tiden til at gå. En god roman og en telefon spækket med dine yndlingsfilm er nogle gode bud. Hvis du regner med at tage en kort lur, kan en rejsepude og nogle støjdæmpende hovedtelefoner også være nyttigt. Sidst, men ikke mindst, kan du sørge for, at der er plads til tandbørste og vådservietter, så du kan være klar og frisk, når du lander.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Tjek en ekstra gang, at der ikke er skarpe genstande, der gemmer sig i et af rummene på din håndbagage. Andre forbudte genstande tæller brændbare og eksplosive stoffer som spraydåser og brændstof samt væsker og flydende stoffer i beholdere, der rummer mere end 100 ml.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Formålet her er at gøre det så behageligt som muligt. Ifør dig flere lag af naturfibre, og husk at medbringe en cardigan, hvis du skulle få det koldt. Sørg endelig for at vælge et par velsiddende, flade sko, da dine føder muligvis kan hæve lidt op under rejsen. Lad de højhælede sko og de kraftige støvler blive i kufferten.
  • Uheldigvis er en risiko ved længere flyrejser muligheden for DVT eller dyb venetrombose, der er blodpropper i benene forårsaget af manglende fysisk aktivitet over en lang periode. For at forhindre dette bør du udnytte enhver mulighed for at strække benene og gå en tur i kabinen. Rejsestrømper er også en nem måde at reducere risikoen på.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Antalya?
Lidt planlægning, inden du ankommer til lufthavnen, vil gøre rejsen til Antalya nem og overskuelig. Vi har udarbejdet nogle praktiske tips til at komme hurtigt igennem sikkerhedskontrollen:

  • Lad os tage det allervigtigste først: Du vil skulle vise pas og rejsedokumenter i sikkerhedskontrollen. Hav dem klar for ikke at skulle rode rundt, når du når frem.
  • Så kommer metaldetektoren. Tøm lommerne, og fjern alt, der kan udløse alarmen. Det inkluderer blandt andet hovedtelefoner samt tunge frakker eller jakker. Det skal placeres i en bakke og scannes.
  • Alt elektronisk udstyr, herunder tablet og telefon, skal også scannes særskilt.
  • Fjern alle eventuelle væsker fra din håndbagage. Væsker skal som oftest sendes gennem røntgenmaskinen adskilt fra andre genstande. Hvert produkt skal være på under 100 ml, og alt skal kunne være i én gennemsigtig, genlukkelig plastpose på én liter.
  • Det rette valg i forhold til sko kan spare dig dyrebar tid. Vandrestøvler skal ofte tages af efter anmodning og scannes for sig selv. Det sker som regel ikke med lette gummesko eller hyttesko.
  • Lommeknive og andre skarpe genstande må ikke tages med i kabinen. De vil blive taget fra dig i sikkerhedskontrollen, så pak eventuelle spidse genstande ned i din indskrevne bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Antalya
Destinationslufthavn
Antalya Intl.
Destinationslufthavnens IATA-kode
AYT
Destinationsby
Antalya
Pris for flyrejse tur-retur
550 kr.

Populære flyrejser til Antalya

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 220 kr. for en enkeltbillet og 550 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Pegasus Airlines