Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Billigste flyrejser til Mellemøsten

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Fly til Mellemøsten

Mellemøsten er et enormt område, hvor Europa, Asien og Afrika mødes og flyrejser til Mellemøsten byder dermed på vidt forskellige ferier. Regionen består af over 20 lande med over 350 millioner indbyggere, men kerneområdet betegnes ofte som Israel, Jordan, Libanon og Syrien. Når du leder efter flybilletter til Mellemøsten, er du måske i tvivl om, hvor du skal starte. En ferie i Mellemøsten byder på et væld af kontraster, fra luksuriøse hoteller i de Forenede Arabiske Emirater til lækre sandstrande i Egypten og Tyrkiet og fantastiske anderledes kulturoplevelser i Israel og Libanon. Uanset hvor du rejser hen, vil du opleve Mellemøstens eksotiske dufte, lyde og smage. Du kan også benytte dig af biludlejning i Mellemøsten, og så har du frit spil under din ferie. Flere flyselskaber har direkte fly fra Danmark til utallige destinationer, så det er ikke noget problem at finde billige flybilletter til Mellemøsten. Fra Danmark kan du f.eks. flyve direkte til blandt andet Dubai i de Forenede Arabiske Emirater, Kairo i Egypten og Istanbul i Tyrkiet. Hvad du vælger, afhænger helt af hvilken type ferie, du ønsker. Hvis du er indstillet på at inkludere en enkelt mellemlanding, udvides mulighederne yderligere.

Billige flyrejser til Mellemøsten fra Danmark

Pakkerejser til Mellemøsten kan være en god løsning, hvis du vil spare penge. Tag hele familien med til sjove destinationer som badebyerne Tel Aviv i Israel eller Sharm el-Sheikh i Egypten – så kan I bestille jeres hotel i Mellemøsten hjemmefra sammen med flybilletterne, så I kan koncentrere jer om at nyde en afslappet ferie med sjove vandsportsaktiviteter og skønne strande.

Inden ferien med fly til Mellemøsten

Mange drages til Mellemøsten på grund af de fascinerende kulturer, den velsmagende mad og de eksotiske seværdigheder. I de mange lande findes rige og vidt forskellige kulturer, som netop gør Mellemøsten til en spændende rejsedestination for danskere. Samtidig er det også vigtigt at respektere de anderledes kulturer og skikke, som på nogle punkter afviger meget fra, hvad vi er vant til herhjemme. I Mellemøstens lande er det ofte et krav, at kvinder skal dække sine skuldre og knæ, når de besøger bestemte seværdigheder og offentlige områder. Især hvis du besøger de muslimske lande under ramadanen, som er fastemåned indenfor islam, bør du huske at udvise respekt.

Billige fly til Mellemøsten – store kontraster

Mellemøsten er en fantastisk blanding af ældgamle traditioner og moderne livsstil. Dette kommer især til udtryk i megametropolen Dubai, som både byder på futuristiske skyskrabere, luksushoteller og menneskeskabte øparadiser samt traditionelle markeder og udflugter til beduinlejre i ørkenen. Flyveturen fra København til Dubai tager ca. seks en halv time.