Vigtigt: Denne destination har muligvis rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19, herunder restriktioner for overnatningssteder. Tjek oplysninger om destinationen fra nationale myndigheder, lokale myndigheder og sundhedsmyndigheder, inden du booker.

Billige flybilletter til Mellemøsten

Populære byer at besøge i Mellemøsten

Fly til Mellemøsten

Mellemøsten er et enormt område, hvor Europa, Asien og Afrika mødes og flyrejser til Mellemøsten byder dermed på vidt forskellige ferier. Regionen består af over 20 lande med over 350 millioner indbyggere, men kerneområdet betegnes ofte som Israel, Jordan, Libanon og Syrien. Når du leder efter flybilletter til Mellemøsten, er du måske i tvivl om, hvor du skal starte. En ferie i Mellemøsten byder på et væld af kontraster, fra luksuriøse hoteller i de Forenede Arabiske Emirater til lækre sandstrande i Egypten og Tyrkiet og fantastiske anderledes kulturoplevelser i Israel og Libanon. Uanset hvor du rejser hen, vil du opleve Mellemøstens eksotiske dufte, lyde og smage. Du kan også benytte dig af biludlejning i Mellemøsten, og så har du frit spil under din ferie. Flere flyselskaber har direkte fly fra Danmark til utallige destinationer, så det er ikke noget problem at finde billige flybilletter til Mellemøsten. Fra Danmark kan du f.eks. flyve direkte til blandt andet Dubai i de Forenede Arabiske Emirater, Kairo i Egypten og Istanbul i Tyrkiet. Hvad du vælger, afhænger helt af hvilken type ferie, du ønsker. Hvis du er indstillet på at inkludere en enkelt mellemlanding, udvides mulighederne yderligere.

Billige flyrejser til Mellemøsten fra Danmark

Pakkerejser til Mellemøsten kan være en god løsning, hvis du vil spare penge. Tag hele familien med til sjove destinationer som badebyerne Tel Aviv i Israel eller Sharm el-Sheikh i Egypten – så kan I bestille jeres hotel i Mellemøsten hjemmefra sammen med flybilletterne, så I kan koncentrere jer om at nyde en afslappet ferie med sjove vandsportsaktiviteter og skønne strande.

Inden ferien med fly til Mellemøsten

Mange drages til Mellemøsten på grund af de fascinerende kulturer, den velsmagende mad og de eksotiske seværdigheder. I de mange lande findes rige og vidt forskellige kulturer, som netop gør Mellemøsten til en spændende rejsedestination for danskere. Samtidig er det også vigtigt at respektere de anderledes kulturer og skikke, som på nogle punkter afviger meget fra, hvad vi er vant til herhjemme. I Mellemøstens lande er det ofte et krav, at kvinder skal dække sine skuldre og knæ, når de besøger bestemte seværdigheder og offentlige områder. Især hvis du besøger de muslimske lande under ramadanen, som er fastemåned indenfor islam, bør du huske at udvise respekt.

Billige fly til Mellemøsten – store kontraster

Mellemøsten er en fantastisk blanding af ældgamle traditioner og moderne livsstil. Dette kommer især til udtryk i megametropolen Dubai, som både byder på futuristiske skyskrabere, luksushoteller og menneskeskabte øparadiser samt traditionelle markeder og udflugter til beduinlejre i ørkenen. Flyveturen fra København til Dubai tager ca. seks en halv time.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Mellemøsten på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Mellemøsten.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Mellemøsten med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Mellemøsten. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Mellemøsten!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Mellemøsten under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Mellemøsten tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Mellemøsten, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.