COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Rejser til De Forenede Arabiske Emirater 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til De Forenede Arabiske Emirater med Expedia

  • Book dit pakkerejsetilbud for 2021 nu! Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i De Forenede Arabiske Emirater. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Mest populære hoteller i De Forenede Arabiske Emirater

Atlantis The Palm
Atlantis The Palm
5 out of 5
Crescent Road, The Palm, Dubai
Prisen er DKK 2.563 pr. nat fra 7. jun. til 7. jun.
4.4/5Excellent! (1,315 anmeldelser)
Kan abefales til familier med små børn
"Dejligt familieophold med oplevelser for alle og havudsigt"

Anmeldelse fra 19. dec. 2020

Atlantis The Palm
Shangri La Hotel Dubai
Shangri La Hotel Dubai
5 out of 5
Sheikh Zayed Road, P.o. Box 75880, Dubai
Prisen er DKK 981 pr. nat fra 3. jun. til 3. jun.
4.6/5Exceptional! (977 anmeldelser)
Super lækkert hotel for både par og familier
"Shangri La Hotel i Dubai er et fantastisk sted at bo både som par og som familie med børn. Der er et meget højt service niveau og personalet er fantastisk søde og venlige og hjælper meget gerne med alt hvad du ønsker, b.la. med at arrangere Safari ture og andre oplevelser i Dubai og omegn. Hotellet ..."

Anmeldelse fra 16. feb. 2019

Shangri La Hotel Dubai
Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre
Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre
5 out of 5
Airport Road, P O Box 10001, Dubai
Prisen er DKK 562 pr. nat fra 7. jun. til 7. jun.
4.4/5Wonderful! (986 anmeldelser)
Every time I’m in dubai
"Perfect hotel. Very nice services and perfect restaurants at the hotel - the village had a lot of them. Especially the fitness center was above average. Also nice location when flying in and out of Dubai. Most rooms also had a small garden. Would definitely recommend this hotel. Only downside - which ..."

Anmeldelse fra 21. dec. 2020

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hold ferie i De Forenede Arabiske Emirater krydret med ørken og kameler

Tag på en rejse til De Forenede Arabiske Emirater, og oplev en ørkensafari, slå lejr under stjernerne, og få gode tilbud på guld og krydderier i souken. Du lander i et krydsfelt mellem mellemøstlig og vestlig kultur, når du rejser til De Forenede Arabiske Emirater. De øde ørkenområder står i dyb kontrast til de luksuriøse indkøbscentre og vidunderlige kyststrækninger. Emiraterne er bygget op om byerne Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umm al-Quwain, Ras al-Khaimah og Fujairah. Besøg berømte indkøbscentre og luksushoteller, og få samtidig et indblik i ørkenkultur og historie.

Emiraternes hovedstad Abu Dhabi er pakket med historiske seværdigheder som for eksempel Sheikh Zayed Palads Museum, Al Jahili Fort, Al Qattara kunstcentrum, den fossilfyldte Hili Arkæologiske Park og Heritage Village, hvor traditionelt kunsthåndværk er udstillet. Besøg et kamelmarked. Du kan opleve den arabiske oryx og fritgående elsdyrantiloper i det Arabiske Vildtreservat eller hoppe på en båd til Saadiyat-øen for at nyde fredfyldte strande og feriedage på et resort.

Tag i et af Dubais store indkøbscentre, og få mere at vide om deres usædvanlige seværdigheder, der omfatter alt fra indendørspister til enorme akvarier og zoologiske haver. Med et besøg på Dubai Museum, som er bygget op omkring 1700-tallets Al Fahidi Fort, får du et indblik i Dubais historie. Lad dig betage af Jumeirah Moskeen s smukke arkitektur. Langs Dubai Creek kan du nyde synet af historiske træskibe og spise middag ombord på en dhow. Gå på opdagelse i soukerne, hvor du kan købe traditionelt kunsthåndværk, håndvævede tæpper, krydderi og guldsmykker. På fiskemarkedet kan du hygge dig med en billig middag med alt godt fra havet, eller du kan prøve multikulturelle udsøgte retter i soukerne.

Nyd de varme somre og lune vintre på de gyldne strande i De Forenede Arabiske Emirater. På offentlige strande er der restriktioner på længden af kvinders badetøj, men på private strande og hotellernes swimmingpools accepterer man vestlig bademode.

Dyk ned, og oplev de farverige koraller, fiskene omkring revet, hajer og skildpadder i Fujairah på østkysten. Undervandsgrotterne ud for Dibba samt rev og skibsvrag ud for Abu Dhabi er også populære udflugtsmål for eventyrlystne dykkere.

Betragt den vidunderlige solnedgang over ørkenen efter at have sprunget rundt i de uforlignelige klitter. Det er fantastisk at overnatte under stjernerne og vågne til morgenmad, mens morgensolen kaster sit spæde lys over klitterne.

Hop på et fly, og land i en af store internationale lufthavne i enten Abu Dhabi eller Dubai. Du kan med fordel benytte dig af Emiraternes fantastiske vejnet til at komme rundt.

Ofte stillede spørgsmål