COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Rejser til Fujairah 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Fujairah med Expedia

  • Book dit pakkerejsetilbud for 2021 nu! Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Fujairah. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Mest populære hoteller i Fujairah

Le Meridien Al Aqah Beach Resort
Le Meridien Al Aqah Beach Resort
5 out of 5
Dibba Road, Al Aqah
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 890 pr. nat fra 5. jun. til 5. jun.
4.3/5Excellent! (291 anmeldelser)
Beliggenhed bedre end service
"Dejlig beliggenhed. Men elendig service. Prøvede at få os til at købe en urimelig dyr food & beverage pakke. Extra sengen måtte vi rykke for flere gange. Bruser var kaput og da vi var rejst ringede de 3 timer efter for at høre, om vi var tjekket ud. Vildt ringe service. Men pragtfuldt sted ved vandet ..."

Anmeldelse fra 28. dec. 2020

Le Meridien Al Aqah Beach Resort
InterContinental Fujairah Resort, an IHG Hotel
InterContinental Fujairah Resort, an IHG Hotel
5 out of 5
Dibba Road, Al Aqah, Fujairah
Prisen er DKK 795 pr. nat fra 1. jun. til 1. jun.
4.6/5Wonderful! (138 anmeldelser)
Best resort we have tried in the UAE!
"Fantastic service and friendliness by ALL staff! Great quality of the food in the restaurant! Rooms all have amazing view - this is the second time we are at this resort and we will for sure go back for a third."

Anmeldelse fra 10. mar. 2019

InterContinental Fujairah Resort, an IHG Hotel
Fairmont Fujairah Beach Resort
Fairmont Fujairah Beach Resort
5 out of 5
Mina al Fajer, Dibba
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 835 pr. nat fra 22. maj til 22. maj
3.9/5Very Good! (133 anmeldelser)
Thank you
"Thank you"

Anmeldelse fra 23. dec. 2020

Fairmont Fujairah Beach Resort
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

De mest populære oplevelser i Fujairah

Rejser til Fujairah

Mange rejser til Fujairah på østkysten i de Forenede Arabiske Emirater for at opleve markeder, historisk arkitektur, afslappede badebyer, snorkling og dykning.  Fujairahs fæstninger, moskeer, vandsport og søvnige kystbyer viser de Forenede Arabiske Emirater fra en anden side end Dubai, som er mest kendt for sin ekstravagante glamour. Fujairah breder sig langs størstedelen af landets østkyst og omfatter spredte eksklaver af emiratet Sharjah.

Start din rejse til Fujairah med et weekendophold i byen af samme navn, som emiratet også er opkaldt efter. Eller tilbring en skøn storbyferie her med masser af oplevelser. Selvom området ikke er særlig velegnet til vandreture, er der ingen mangel på taxier til rimelige priser. Få et indblik i historien på Fujairah Fort, som ligger på en bakketop omgivet af maleriske daddelplantager. Besøg Fujairah Museum hvor du kan se våben, mønter og andre arkæologiske fund, hvoraf nogle går helt tilbage til bronzealderen.

Gå heller ikke glip af Al Badiyah-moskéen, der siges at være den ældste moské i De Forenede Arabiske Emirater, eller den skinnende hvide Sheikh Zayed-moské, som har plads til mere end 20.000 mennesker. I Heritage Village kan du få mere at vide om den traditionelle livsstil og se danseforestillinger. Deltag sammen med de lokale i fredagens Bull Butting, hvor tyre kæmper pande mod pande for at se, hvem der er stærkest.

I byen Masafi, der breder sig over grænsen til Fujairah og Dubai kan du opleve fredagsmarkedet. På trods sit navn er det åbent dagligt, og boderne sælger alt lige fra frugt og grøntsager til keramik og tæpper.

Du kan også tage en tur nordpå ad Fujairahs kyst og gøre holdt i nogle af badebyerne. Det kunne f.eks. være Dibba, hvoraf en del hører under De Forenede Arabiske Emirater og en del under Oman. Nyd de idylliske palmestrande, eller få en af de lokale fiskere til at sejle dig en tur. Du skal bruge dit pas, hvis du planlægger at besøge Oman-siden.

Svøm sammen med farverige fisk ved Sandy Beach, hvor der også er mulighed for snorkling og dykning. Du kan også snorkle og dykke ved Khor Fakkan Beach, der er en eksklave af emiratet Sharjah, der følger Fujairahs ujævne kyst.

Det er nemmest at komme til Fujairah ved at flyve til Dubai. Du skal derefter køre ca. 1 time med bus, taxa eller en lejet bil. Det milde klima gør stedet til en populær destination året rundt.

Ofte stillede spørgsmål