De Forenede Arabiske Emirater har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

Rejser til Dubai 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Dubai med Expedia

  • Vores pakkerejsetilbud for 2020 er ikke tilgængelige på nuværende tidspunkt, men du kan nu booke vores pakkerejsetilbud for 2021. Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Dubai. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

De bedste tilbud på fly + hotel i Dubai

Gulf Court Hotel Business Bay
MELIA DESERT PALM RESORT & HOTEL

Tilbud på rejser til Dubai i 2021

Gulf Court Hotel Business Bay
MELIA DESERT PALM RESORT & HOTEL

Besøg Dubai

Søg efter de bedste steder og områder i Dubai, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Dubai

Mest populære hoteller i Dubai

Stella Di Mare Dubai Marina Hotel
Stella Di Mare Dubai Marina Hotel
5 out of 5
Al Mattla'ee Street, Dubai Marina, Dubai
Gratis afbestilling
Prisen er DKK 549 pr. nat fra 17. dec. til 18. dec.
4.3/5Excellent! (463 anmeldelser)
Partur til Dubai

"Dette er et ret nyt hotel, hvor service og beliggenhed er i top. Det ligger 500m fra Stranden,så en lille gåtur ned til Strandpromenaden. Området omkring Dubai Marine er helt fantastisk. Metro og sporvogn er tæt på. Vi boede med byudsigt lige ud til den 12 sporede motorvej, men det generede os ikke. ..."…"

Anmeldelse fra 13. feb. 2020

Stella Di Mare Dubai Marina Hotel
Renaissance Downtown Hotel, Dubai
Renaissance Downtown Hotel, Dubai
5 out of 5
Marasi Drive, PO 191984, Dubai
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.015 pr. nat fra 19. dec. til 20. dec.
4.7/5Exceptional! (249 anmeldelser)
Pænt hotel men for meget larm pga. byggeplads

"Hotellet ligger lige ved kæmpebyggeri. Alt for meget larm som burde nævnes ved køb. Rengøringsservice kom ikke når vi var væk så måtte ringe flere gange. Værelset er pænt men har ikke vinduer ig larmende aircon. Pool og restauranter er dog gode og især hjælpsomhed fra dørmænd var god"…"

Anmeldelse fra 2. feb. 2020

Renaissance Downtown Hotel, Dubai
Atlantis The Palm
Atlantis The Palm
5 out of 5
Crescent Road, The Palm, Dubai
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.814 pr. nat fra 6. dec. til 7. dec.
4.4/5Excellent! (1,470 anmeldelser)

"Fantastisk"…"

Anmeldelse fra 17. feb. 2020

Atlantis The Palm
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

De mest populære oplevelser i Dubai

Ferier i Dubai

Opdag den overraskende arabiske hovedstad, der lever efter mantraet "hvis du kan drømme om det, kan vi bygge det". På lidt over 25 år er Dubai eksploderet mod skyerne, fra arabisk stagnation til en af verdens mest dynamiske og visuelt imponerende byer på jorden. Den er vokset med utrolig hastighed; for 40 år siden var her ikke et eneste højhus. I dag er her gigantiske øer, der er formet som palmetræer, der kan ses fra rummet, verdens første 7-stjernede hotel og verdens højeste bygning, Burj Khalifa.

Dubai er en af de syv stater i de Forenede Arabiske Emirater og regeres af et kongeligt dynasti med en vision og ambition om at motivere Dubais fænomenale vækst. Opdagelsen af oliereserver i 1960'erne omdannede området fra en simpel fiskelandsby til et magtfuldt finans- og transportcenter. Efterhånden som oliereserverne slap op, rettede byen opmærksomheden mod turisme.

En af Dubais største attraktioner er dens shoppingmuligheder. Udforsk de glitrende gader i Gold Souk på jagt efter smykketilbud, eller fortab dig i detailhandelens himmel for en dag i Dubai Mall, et af verdens største indkøbscentre. Dette indkøbscenter indeholder mere end 1.000 butikker, et akvarie og en indendørs temapark.

Dubai tilbyder attraktioner, der trodser det barske, ufrugtbare miljø. Stå i ærefrygt foran Dubai Fountain, verdens største, dansende fontæne, eller tag skiene på og løb på rigtig sne i det indendørs skisted Ski Dubai.

Dubai indeholder mere end blot menneskeskabt velstand. Slap af på smukke strande, udforsk naturrige vådområder, og opdag det magiske ørkenmiljø på Dubai Desert Conservation Reserve.

Det fortrinlige klima gør Dubai til en destination, der er værd at besøge året rundt. Hvis du ikke er vant til temperaturer på helt op til 40 °C, er det bedste tidspunkt for et besøg i vinter- og forårsmånederne.

Dubai har et glimerende offentligt transportsystem med mere end 50 busruter, vandtaxier og et metrosystem. Hvis du foretrækker at køre, opfylder udlejningsfirmaerne dit bilønske, idet de tilbyder Hummere og italienske drømmebile samt mere ydmyge køretøj.