COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Rejser til Dubai 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Dubai med Expedia

  • Book dit pakkerejsetilbud for 2021 nu! Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Dubai. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Mest populære hoteller i Dubai

Atlantis The Palm
Atlantis The Palm
5 out of 5
Crescent Road, The Palm, Dubai
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 2.895 pr. nat fra 16. maj til 17. maj
4.4/5Excellent! (1,336 anmeldelser)
Kan abefales til familier med små børn
"Dejligt familieophold med oplevelser for alle og havudsigt"

Anmeldelse fra 19. dec. 2020

Atlantis The Palm
Radisson Blu Hotel Dubai Waterfront
Radisson Blu Hotel Dubai Waterfront
5 out of 5
Al Abraaj Street, Business Bay, Dubai
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 726 pr. nat fra 20. apr. til 21. apr.
4.4/5Excellent! (494 anmeldelser)
"Der var lidt skimmelsvamp på loftet af denne suit vi hade, det ikke så lækkert har send billeder"

Anmeldelse fra 5. dec. 2020

Radisson Blu Hotel Dubai Waterfront
Taj Dubai
Taj Dubai
5 out of 5
Burj Khalifa Street, Dubai
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.035 pr. nat fra 18. apr. til 19. apr.
4.7/5Exceptional! (880 anmeldelser)
En uge på Taj Dubai
"Velkomsten på Taj var fantastisk. Lækreste store værelse næstøverst oppe. Treehouse er en lækker udebar på 3. Etage og dj. Restaurant Tess havde virkelig god mad med en thaikok og en top nepalesisk service (Raman). Generelt var servicen i top overalt på hotellet. Lige fra man blev mødt foran hotellet ..."

Anmeldelse fra 17. jan. 2021

Taj Dubai
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

De mest populære oplevelser i Dubai

Ferier i Dubai

Opdag den overraskende arabiske hovedstad, der lever efter mantraet "hvis du kan drømme om det, kan vi bygge det". På lidt over 25 år er Dubai eksploderet mod skyerne, fra arabisk stagnation til en af verdens mest dynamiske og visuelt imponerende byer på jorden. Den er vokset med utrolig hastighed; for 40 år siden var her ikke et eneste højhus. I dag er her gigantiske øer, der er formet som palmetræer, der kan ses fra rummet, verdens første 7-stjernede hotel og verdens højeste bygning, Burj Khalifa.

Dubai er en af de syv stater i de Forenede Arabiske Emirater og regeres af et kongeligt dynasti med en vision og ambition om at motivere Dubais fænomenale vækst. Opdagelsen af oliereserver i 1960'erne omdannede området fra en simpel fiskelandsby til et magtfuldt finans- og transportcenter. Efterhånden som oliereserverne slap op, rettede byen opmærksomheden mod turisme.

En af Dubais største attraktioner er dens shoppingmuligheder. Udforsk de glitrende gader i Gold Souk på jagt efter smykketilbud, eller fortab dig i detailhandelens himmel for en dag i Dubai Mall, et af verdens største indkøbscentre. Dette indkøbscenter indeholder mere end 1.000 butikker, et akvarie og en indendørs temapark.

Dubai tilbyder attraktioner, der trodser det barske, ufrugtbare miljø. Stå i ærefrygt foran Dubai Fountain, verdens største, dansende fontæne, eller tag skiene på og løb på rigtig sne i det indendørs skisted Ski Dubai.

Dubai indeholder mere end blot menneskeskabt velstand. Slap af på smukke strande, udforsk naturrige vådområder, og opdag det magiske ørkenmiljø på Dubai Desert Conservation Reserve.

Det fortrinlige klima gør Dubai til en destination, der er værd at besøge året rundt. Hvis du ikke er vant til temperaturer på helt op til 40 °C, er det bedste tidspunkt for et besøg i vinter- og forårsmånederne.

Dubai har et glimerende offentligt transportsystem med mere end 50 busruter, vandtaxier og et metrosystem. Hvis du foretrækker at køre, opfylder udlejningsfirmaerne dit bilønske, idet de tilbyder Hummere og italienske drømmebile samt mere ydmyge køretøj.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken årstid er den bedste at besøge Dubai på?
Der kan være plusser ved at lægge rejsen til Dubai i Juli måned. Du kan nemlig som ofte opnå de bedste tilbud på dette tidspunkt. Januar er derimod det dyreste tidspunkt at lægge vejen forbi på. Hvis du er mest til den livlige højsæson, så skal du rejse til Dubai i April, Marts, Maj. I de mere rolige måneder September, Oktober, November kan du slippe for større folkemængder.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Dubai?
Du kan nyde godt af det bredeste udvalg til de billigste priser, når du booker din ferie i Dubai tidligt. Flyselskaber frigiver normalt deres flyrejser op til 12 måneder i forvejen, så gå i gang med planlægningen så tidligt som muligt. Når det er sagt, arbejder Expedia hele tiden på at give dig de bedste tilbud, så det er altid et godt tidspunkt at booke din drømmeferie på!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Dubai?
Når du booker flyrejser, hoteller og billeje samlet, opnår du gode rabatter. Uanset om du skal arrangere en strandferie i en villa, eller du foretrækker at overnatte på et luksushotel i storbyen, kan Expedia gøre det muligt for mindre.