Rejser til Dubai

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Hoteller, flyrejser, biludlejning og oplevelser – alt på ét sted! Book alt det, du har brug for på din ferie til Dubai samlet, og spar penge

Populære destinationer i Dubai

De bedste tilbud på fly + hotel i Dubai

Millennium Place Barsha Heights Hotel
Novotel Dubai Deira City Centre
Asiana Hotel Dubai
Mercure Gold Hotel Al Mina Road Dubai

Besøg Dubai

Søg efter de bedste steder og områder i Dubai, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Dubai

Mest populære hoteller i Dubai

Atlantis, The Palm
Atlantis, The Palm
5 out of 5
Crescent Road, The Palm, Dubai
Prisen er 7.902, kr pr. nat fra 14. okt. til 15. okt.
4,5/5 Wonderful! (1.000 anmeldelser)
Luksus og lækkert med gode bademuligheder
"Fint ophold , luksus og vandland. Dog morgenmad dyr og tjenere noget emsige - ultra høflige men også lidt robotagtige. Rydder borde for hurtigt ved morgen buffet - anstrengende fordi de løber rundt og tager ens glas ligeså snart man har drukket af det. Næsten for mange ansatte."

Anmeldelse fra 24. okt. 2021

Premier Inn Dubai International Airport
Premier Inn Dubai International Airport
3 out of 5
Opposite Terminal 3, via Street 52b, Dubai International Airport, Dubai
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 490, kr pr. nat fra 9. okt. til 10. okt.
4,3/5 Excellent! (1.058 anmeldelser)
"Helt fint til hvad jeg skulle bruge det til En overnatning og dejlig tæt på lufthavnen"

Anmeldelse fra 1. jul. 2022

Millennium Airport Hotel Dubai
Millennium Airport Hotel Dubai
4 out of 5
Airport Road, Casablanca Street, Al Garhoud, Dubai, 13018
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 675, kr pr. nat fra 14. okt. til 15. okt.
4,3/5 Excellent! (1.001 anmeldelser)
Kan sagtens anbefales :-)
"Hyggeligt hotelområde, flinkt personale og fine værelser :-) Morgenmaden var dog knap så spændende og vinduerne måtte ikke åbnes. Alt i alt kan det dog klart anbefales :-)"

Anmeldelse fra 2. feb. 2022

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Dubai?
Sæt hak ved endnu en verdensdel med vores pakkerejser til Dubai, der begynder til priser fra 5,842. kr. Udvælg de flyrejser og hoteller, der passer til dig. Derefter kan du tilføje nogle oplevelser eller udflugter, så du får en interessant ferierejse.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Dubai?
Forestil dig lige alt det spændende, du kunne gøre i Dubai med nogle ekstra penge. Hvis du samler dine rejsereservationer i en samlet pakkerejse, så kan du faktisk spare nogle penge. Der er et bredt udbud at vælge imellem, når du booker hos Expedia. Du kan foretage valget blandt 500+ flyselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder over hele verden. Uanset om du skal på rejse med hele den pukkelryggede eller solo, så kan det være bedre at organisere eventyret som en pakkerejse til Dubai.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Dubai på?
Hvis du anser den bedste årstid som den, hvor du kan få de bedste priser, så pak kufferten, og drag mod Dubai i måned. Til gengæld er den dyreste måned til en ferie. Højsæsonen ligger i og er et interessant tidspunkt at komme på besøg, hvis du ikke har noget imod mange mennesker. I månederne er der som regel mere fredeligt.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Dubai?
Når du booker dine flybilletter tidligt med Expedia, har du én ting mindre at bekymre dig om. Flere flyselskaber tilbyder priser op til et år inden afrejse. Som regel er dette det billigste tidspunkt at booke på. Hvis du er sent ude, kan gode tilbud på rejser til Dubai også dukke op et par uger inden afrejsedatoen.
Hvad inkluderer pakkerejser til Dubai på Expedia?
Det afhænger bare af dig. Du kan vælge fra et udvalg af pakkerejser til Dubai med f.eks. Flyrejser, hoteller og billeje. Du kan også booke et hotel og en flyrejse eller en udlejningsbil og en flyrejse. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje andre sjove ting som oplevelser og udflugter. Uanset hvilken slags ferie i Dubai du har i tankerne, kan du se frem til besparelser!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Dubai?
Når du samler dine reservationer i en pakkerejse til Dubai, er det nemt at planlægge din ferie. Og ikke nok med det – du sparer en del, hvis du kombinerer flyrejser, hoteller og billeje. Når du har booket, kan du også tilføje en oplevelse eller en aktivitet.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Dubai hos Expedia?
Ja – og det er noget af det bedste ved en pakkerejse fra Expedia. Du kan selv bestemme fly, hotel med mere. Hos Expedia har vi adgang til 500+ flypartnere verden over, så du har masser af valgmuligheder, når du skaber din rejse til Dubai.
Kan jeg rejse til Dubai i øjeblikket?
Vores COVID-19-rejserådgiver er det oplagte sted at finde opdaterede oplysninger om karantænekrav og rejserestriktioner for Dubai.