Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Ferier i Dubai

Opdag den overraskende arabiske hovedstad, der lever efter mantraet "hvis du kan drømme om det, kan vi bygge det".

På lidt over 25 år er Dubai eksploderet mod skyerne, fra arabisk stagnation til en af verdens mest dynamiske og visuelt imponerende byer på jorden. Den er vokset med utrolig hastighed; for 40 år siden var her ikke et eneste højhus. I dag er her gigantiske øer, der er formet som palmetræer, der kan ses fra rummet, verdens første 7-stjernede hotel og verdens højeste bygning, Burj Khalifa.

Dubai er en af de syv stater i de Forenede Arabiske Emirater og regeres af et kongeligt dynasti med en vision og ambition om at motivere Dubais fænomenale vækst. Opdagelsen af oliereserver i 1960'erne omdannede området fra en simpel fiskelandsby til et magtfuldt finans- og transportcenter. Efterhånden som oliereserverne slap op, rettede byen opmærksomheden mod turisme.

En af Dubais største attraktioner er dens shoppingmuligheder. Udforsk de glitrende gader i Gold Souk på jagt efter smykketilbud, eller fortab dig i detailhandelens himmel for en dag i Dubai Mall, et af verdens største indkøbscentre. Dette indkøbscenter indeholder mere end 1.000 butikker, et akvarie og en indendørs temapark.

Dubai tilbyder attraktioner, der trodser det barske, ufrugtbare miljø. Stå i ærefrygt foran Dubai Fountain, verdens største, dansende fontæne, eller tag skiene på og løb på rigtig sne i det indendørs skisted Ski Dubai.

Dubai indeholder mere end blot menneskeskabt velstand. Slap af på smukke strande, udforsk naturrige vådområder, og opdag det magiske ørkenmiljø på Dubai Desert Conservation Reserve.

Det fortrinlige klima gør Dubai til en destination, der er værd at besøge året rundt. Hvis du ikke er vant til temperaturer på helt op til 40 °C, er det bedste tidspunkt for et besøg i vinter- og forårsmånederne.

Dubai har et glimerende offentligt transportsystem med mere end 50 busruter, vandtaxier og et metrosystem. Hvis du foretrækker at køre, opfylder udlejningsfirmaerne dit bilønske, idet de tilbyder Hummere og italienske drømmebile samt mere ydmyge køretøj.


Guide til at udforske Dubai


Bedste hoteltilbud i Dubai

Se alle 1.359 overnatningssteder i Dubai
Atlantis The Palm DKK 1.932
Atlantis The Palm

Atlantis The Palm

Crescent Road, Dubai
   
  4,5
  ud af 5 (baseret på 2.374 anmeldelser)
  5.0 ud af 5.0

  Dette hotel, der er egnet til forretningsfolk, ligger i Dubai i kvarteret Palm Jumeirah og er tæt på Aquaventure. Andre attraktioner i nærheden er bl.a. Emiraternes golfklub og The Montgomerie.

  Dubai International Airport Terminal Hotel DKK 1.074
  Dubai International Airport Terminal Hotel

  Dubai International Airport Terminal Hotel

  Dubai Airports, Dubai
    
   4,3
   ud af 5 (baseret på 1.857 anmeldelser)
   0.0 ud af 5.0

   Dette hotel for passagerer i transit ligger inde i selve lufthavnen før paskontrol og told i forhal A, B og C. Gæsterne får adgang til Dubais toldfrie shoppingområder, postkontor, valutaveksling og andre faciliteter i lufthavnen.

   Shangri La Hotel Dubai DKK 1.147
   Shangri La Hotel Dubai

   Shangri La Hotel Dubai

   Sheikh Zayed Road, Dubai
     
    4,6
    ud af 5 (baseret på 1.133 anmeldelser)
    5.0 ud af 5.0

    Dette hotel med familievenlig profil ligger i et forretningskvarter i Dubai, kun 2 km fra Dubai International Financial Centre og City Walk. Derudover ligger Dubai Shoppingcenter og Burj Khalifa ca. 3 km derfra. Du kan gå til Financial Centre Metrostation på 8 minutter og Emirates Towers Metrostation på 21 minutter.

    FIVE Palm Jumeirah Dubai DKK 1.128
    FIVE Palm Jumeirah Dubai

    FIVE Palm Jumeirah Dubai

    No. 1 The Palm, Dubai
      
     4,4
     ud af 5 (baseret på 436 anmeldelser)
     5.0 ud af 5.0

     Dette resort i Palm Jumeirah ligger på stranden, mindre end 10 km fra Dubai Højere Læreanstalt, Emirates Golfklub og Jumeirah Strand. Derudover ligger Marina Strand og Dubai Marina ca. 10 km derfra.

     Fairmont The Palm DKK 1.141
     Fairmont The Palm

     Fairmont The Palm

     Palm Jumeirah, Dubai
       
      4,6
      ud af 5 (baseret på 1.149 anmeldelser)
      5.0 ud af 5.0

      Dette hotel i Palm Jumeirah ligger på stranden, mindre end 10 km fra Dubai Højere Læreanstalt, Emirates Golfklub og Jumeirah Strand. Derudover ligger Marina Strand og Umm Suqeim Strand ca. 10 km derfra.

      Premier Inn Dubai International Airport DKK 476
      Premier Inn Dubai International Airport

      Premier Inn Dubai International Airport

      Opposite Terminal 3, via Street 52b, Dubai
        
       4,4
       ud af 5 (baseret på 1.135 anmeldelser)
       3.0 ud af 5.0

       Dette hotel ligger i Garhoud, kun 2,2 km fra Dubai Tennis Stadium og 3,1 km fra Dubai Festival City Mall. Derudover ligger Dubai Creek og Wafi City Storcenter ca. 10 km derfra. Du kan gå til Emirates Metrostation på 14 minutter.

       Jumeirah Creekside Hotel DKK 787
       Jumeirah Creekside Hotel

       Jumeirah Creekside Hotel

       Road Al Garhoud Deira, Dubai
         
        4,6
        ud af 5 (baseret på 757 anmeldelser)
        5.0 ud af 5.0

        Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Dubai, kun 0,4 km fra Dubai Tennis Stadium og ca. 10 km fra Gold Souk og Krydderimarked. Derudover ligger Bastakiya og Dubai Museum ca. 10 km derfra. Du kan gå til GGICO Metrostation på 14 minutter.

        Holiday Inn Express Dubai Airport DKK 396
        Holiday Inn Express Dubai Airport

        Holiday Inn Express Dubai Airport

        Opp. Dubai Int'l Airport Terminal 3, Dubai
          
         3,9
         ud af 5 (baseret på 1.691 anmeldelser)
         2.0 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i Garhoud, kun 2,3 km fra Dubai Tennis Stadium og 2,9 km fra Dubai Festival City Mall. Derudover ligger Dubai Creek og Wafi City Storcenter ca. 10 km derfra. Du kan gå til Emirates Metrostation på 8 minutter.

         De bedste tilbud på fly + hotel