COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Rejser til Abu Dhabi 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Abu Dhabi med Expedia

  • Book dit pakkerejsetilbud for 2021 nu! Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Abu Dhabi. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Besøg Abu Dhabi

Søg efter de bedste steder og områder i Abu Dhabi, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Abu Dhabi

Mest populære hoteller i Abu Dhabi

Traders Hotel Qaryat Al Beri Abu Dhabi, by Shangri-la
Traders Hotel Qaryat Al Beri Abu Dhabi, by Shangri-la
4 out of 5
Qaryat Al Beri Complex, Abu Dhabi
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 362 pr. nat fra 1. jun. til 1. jun.
4.6/5Wonderful! (976 anmeldelser)
Anbefaling af Traders Hotel, abu Dhbi
"Opholdet på hotellet var dejligt. Dejlig strand. Maden var rigtig god og der var temaer nogen af aftenerne med maden. Dejligt så man også fik prøvet noget nyt og anderledes."

Anmeldelse fra 23. apr. 2019

Traders Hotel Qaryat Al Beri Abu Dhabi, by Shangri-la
Park Hyatt Abu Dhabi Hotel & Villas
Park Hyatt Abu Dhabi Hotel & Villas
5 out of 5
Saadiyat Island, Abu Dhabi
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.461 pr. nat fra 20. maj til 20. maj
4.6/5Exceptional! (262 anmeldelser)
Ekstraordinært hotel
"Fantastisk dejligt sted! Vi var afsted med vores 4 måneder gamle pige og har nydt det. Især personalet har været med til at gøre det til en dejlig ferie. Derudover var også faciliteter og maden virkelig ekstraordinær. Hotellet er på en og samme tid praktisk, børnevenligt og romantisk med en skøn ..."

Anmeldelse fra 29. mar. 2019

Park Hyatt Abu Dhabi Hotel & Villas
Dusit Thani Abu Dhabi
Dusit Thani Abu Dhabi
5 out of 5
Al Muroor Street No 4, Abu Dhabi
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 616 pr. nat fra 1. jun. til 1. jun.
4.5/5Wonderful! (483 anmeldelser)
Thai friendliness in Abu Dhabi
"Do you love Thailand and the warm thai hospitality? This is a hotel for you (Thai hotel chain). The Hotel is located good if you arrive to Abu Dhabi by car. But you will also need a car if you want to go sightseeing, since the hotel is located a bit far away from the sights. But if you have a car, ..."

Anmeldelse fra 28. jan. 2018

Dusit Thani Abu Dhabi
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

De mest populære oplevelser i Abu Dhabi

Rejser til Abu Dhabi

Lækker mad, fantastisk moderne arkitektur og spændende forlystelsesparker gør Abu Dhabi til en femstjernet destination. Abu Dhabi er hovedstaden i De Forenede Arabiske Emirater og blev tidligere blev betragtet som Dubais stille naboby, har udviklet sig hurtigt. Du kan rejse til Abu Dhabi, der er hovedsæde for mange af verdens største olieselskaber og præget af ekstrem rigdom og velstand. Abu Dhabi har 1,5 millioner indbyggere, og byens centrum, der omfatter nogle af verdens højeste bygninger, er tæt bebygget. På en storbyferie hertil kan du udforske den fantastiske skyline, resorterne langs vandet og de mange muligheder for gastronomiske oplevelser, som denne stadigt voksende metropol byder på.

Indbyggerne i Abu Dhabi lægger stor vægt på de islamiske kulturelle og religiøse traditioner. Hovedtørklæder er ikke påkrævet i det offentlige rum, men undgå at tage udfordrende tøj på, og vær opmærksom på at følge eventuelle kulturelle regler, der kan være gældende bestemte steder. Kvinder må frit køre bil og færdes her.  

På rejser til Abu Dhabi kan du opleve byens natteliv og restaurantkultur, der foregår på hotellerne, som er de eneste, der kan sælge alkohol lovligt. Emirates Palace, der ligger på en af byens kystspidser, er et af de mest luksuriøse steder. Lej dig ind på det syvstjernede hotel, hvorfra du har adgang til en privat strand, en lang række sportsfaciliteter og nogle af Abu Dhabis fineste restauranter. Hotellet ligger i bekvem afstand fra byens bedste shoppingsteder. Tag en tur op i Etihad Towers til Observation Deck at 300, hvor du kan nyde panoramaudsigten, eller besøg Abu Dhabi Mall, hvor du finder tre etager med alt, hvad hjertet begærer.

En køretur på kun 30 minutter bringer dig til Yas Island, som er en af de meste populære destinationer i Abu Dhabi. Der, hvor Abu Dhabi Grand Prix løber af stablen, ligger der to spændende forlystelsesparker ved siden af hinanden. Dette er stedet for familier og dem, der kan lide spænding. Prøv en af verdens hurtigste rutsjebaner i Ferrari World. Yas Waterworld er den ideelle måde at udnytte Abu Dhabis altid varme klima på. 

Sommervarmen kan være så overvældende, at kun få personer færdes til fods mellem attraktionerne. Lej en bil i den internationale lufthavn, eller benyt dig af bybusserne, der har aircondition, og som når ud i de fjerneste afkroge af byen.