Aktiviteter i Dubai

Oplevelser, seværdigheder og ture
Sharjah som omfatter moderne arkitektur, bådsejlads og en moské

Storslåede og "kunstige" oplevelser i Dubai

Dubai er en fascinerende by på sin helt egen specielle facon. Kunstig er et ord, der ustandseligt ses anvendt i forbindelse med Dubais attraktioner – en kunstig ø, en kunstig sø, en kunstig bølge. Ikke desto mindre har denne metropol en dragende effekt på sine besøgende, og klimaet, de hvide sandstrande, palmerne, den blå himmel og det blå hav er da også ganske ægte, og som alle andre storbyer har Dubai en charmerende gammel bydel.

Attraktioner i Dubai − en by helt for sig

Kontrasten er stor mellem Dubais atmosfærefyldte gamle bydel Deidra med de smukke gamle huse, markeder og orientalske basarer og den nærmest surrealistiske, moderne bydel med skyskrabere og særprægede konstruktioner, som bærer præg af en enorm rigdom. I Dubai finder du verdens højeste bygning, Burj Khalifa. Tag op i toppen af den 828 m høje bygning med elevator, og nyd den storslåede udsigt. Gå i verdens største butikscenter, Dubai Mall, men belav dig på, at du kun når at besøge en lille del af de over tusind forskellige butikker. Centret huser et akvarium og en undervandszoo, og du kan komme en tur på isen i centrets store skøjtehal. Mange mennesker fra hele verden rejser til denne forjættede by for at arbejde der i kortere eller længere tid eller for at slå sig ned permanent. Når sulten melder sig under dit ophold i byen, kan du derfor prøve mad fra hele verden i denne smeltedigel af forskellige nationaliteter.

Aktiviteter i Dubai

Gå i Dubais gamle bydel, hvis du har fået nok af luksus. Her er spændende butikker, markeder og orientalske basarer, der er noget ganske andet end det fashionable butikscenter. Her kan du med fordel købe guld, kunsthåndværk, metervarer, spændende krydderier og meget andet. Tag på en bådtur i træbåd på Bujrsøen, og nyd synet af den fantastiske fontæne med lysshows, eller tag ud til den menneskeskabte palmeø, Palm Jumeirah, der er formet som en palme. På øen er der boliger, hoteller, vandland og naturligvis en dejlig sandstrand. De fleste af aktiviteterne på Palm Jumeirah er koncentreret omkring øens største hotel, hvor du kan svømme med delfiner.

Der er mange muligheder for at dyrke sportslige aktiviteter i Dubai, herunder golf − der findes de fineste golfbaner − og forskellige former for sejlsport. Selv om Dubai er et sted med sol og varme, er der sørget for, at de besøgende kan dyrke sportsaktiviteter, der passer til enhver årstid. I Dubai Mall er der en skøjtebane i OL-størrelse, og Mall of the Emirates huser også en indendørs skibakke. Du skal naturligvis også på ørkensafari og opleve det fascinerende ørkenlandskab. Du kan møde beduiner og ride på kamel, hvis du har mod på det. Kør ørkenræs i firehjulstrækker i sandklitterne, og når ud er træt af det, kan du tage på en tur i varmluftballon ud over ørkenen. Turen i ballon er især fascinerende ved solnedgang.Populære oplevelser