Rejser til Frankrig

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Hoteller, flyrejser, biludlejning og oplevelser – alt på ét sted! Book alt det, du har brug for på din ferie til Frankrig samlet, og spar penge

Populære destinationer i Frankrig

De bedste tilbud på fly + hotel i Frankrig

Hôtel Baume
Villa Alessandra
Le Grand Quartier
1K Paris
Villa Pantheon

Mest populære hoteller i Frankrig

OKKO Hotels Paris Gare de l'Est
OKKO Hotels Paris Gare de l'Est
4 out of 5
30 A rue d'Alsace, Paris, 75010
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.131, kr pr. nat fra 9. okt. til 10. okt.
4,5/5 Wonderful! (1.087 anmeldelser)
En blandet oplevelse
"Brusekabinen ligger ikke i et separat badeværelse, men har udkig direkte til sengen kun adskilt af en dekorativ “væg” af stolper, som man kunne kigge lige igennem. Det skulle man måske gøre opmærksom på. Vi hang et dynebetræk op for at afskærme, da vi ikke er et par. Vores værelse havde ét vindue, ..."

Anmeldelse fra 3. aug. 2022

easyHotel Paris Charles de Gaulle
easyHotel Paris Charles de Gaulle
2 out of 5
10 Rue de la Belle Borne, Tremblay-en-France, Roissy, 93290
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 316, kr pr. nat fra 23. okt. til 24. okt.
4/5 Very Good! (443 anmeldelser)
"Fint og rent hotel med god plads og meget venligt og hjælpsomt personale."

Anmeldelse fra 4. aug. 2022

B&B Hotel At Disneyland® Paris
B&B Hotel At Disneyland® Paris
2 out of 5
Disneyland® Paris, 60 Avenue De La Fosse Des Pressoirs, Magny-le-Hongre, 77700
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 818, kr pr. nat fra 16. okt. til 17. okt.
4,4/5 Excellent! (1.275 anmeldelser)
Fint billigt ophold i forbindelse med Disney-tur
"Ligger meget tæt på Disney og shuttlebussen derud fungerer 100. Check-in ok, men tog lidt tid. Check-out 100 (ikke behov for fysisk at tjekke ud). Værelserne var rene og gode (familieværelse 4pers). Morgenmad var ikke noget særligt. All-in-all fint ophold når det er i forbindelse med Disney-tur. ..."

Anmeldelse fra 26. jul. 2022

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Frankrig?
Sig ja til nye eventyr med vores pakkerejser til Frankrig, der starter til priser fra 3,033. kr. Udvælg de flyrejser og hoteller, der passer til dig. Derefter kan du tilføje nogle spændende oplevelser, så du får en mindeværdig ferie.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Frankrig?
At sammenstrikke en pakkerejse til Frankrig hos Expedia er den letteste måde at spare penge på. Bestil turen med det samme, så du kan opleve, hvor enkelt det er at sikre dig besparelser. Hos Expedia har vi adgang til 500+ luftfartsselskaber og 1.000.000+ steder at overnatte på verdensplan. Med sådan et omfattende udbud at vælge blandt er det ikke svært at sammensætte din næste ferierejse.
Hvor skal jeg overnatte i Frankrig?
Hvis du vil se velbesøgte turistattraktioner som Eiffeltårnet og Louvre-museet, så er Paris det helt rette sted. En lang række rejsende er også glade for at tilbringe tid i Nice, der tæller Allianz Riviera og Cours Saleya. Hvis der er tid til det, kan du jo overveje at besøge begge byer?
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Frankrig?
Hvad med Crowne Plaza Paris Republique eller Novotel Suites Paris Nord 18ème? De er førstevalg blandt mange, der rejser til Paris. Hvis Côte Landaise er inkluderet i din rejseplan, er Inter-Hotel Les Bruyères og Hôtel Le B d’Arcachon begge to skønne bud.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Frankrig på?
Hvis du prioriterer at spare på udgifterne, er det bedste tidspunkt at besøge Frankrig på. I ligger priserne som regel højt, så det vil kunne mærkes i budgettet, hvis du planlægger turen der. Månederne er højsæson, så det er ofte på dette tidspunkt, at der sker mest på destinationen. Ellers kan du finde tid i kalenderen i , hvis du foretrækker en lidt mere rolig ferie.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Frankrig?
Selvom ikke alle flyselskaber frigiver billetpriser tidligt, kan du som regel søge efter international flights on Expedia op til et år frem. På dette tidspunkt kan du gå efter nogle utrolige tilbud. Hvis du booker i sidste øjeblik, er der dog stadig en chance. Somme tider bliver billige priser tilgængelige få uger inden afrejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Frankrig på Expedia?
Expedia har alt, hvad du behøver for at arrangere din tur til Frankrig, men hvad din pakkerejse skal omfatte, kommer bare an på dig. Vælg fra en kombination af billeje, hoteller og flyrejser. Leder du efter spændende oplevelser til turen? Når du har foretaget din reservation, kan du tilføje endnu mere. Lige meget hvilket budget du har, findes der en pakkerejse, som passer til dig.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Frankrig?
Uanset om du længes efter eventyr eller afslapning, kan du planlægge en tur efter dit hjerte med en pakkerejse til Frankrig. Derudover får du adgang til gode rabatter, når du kombinerer dit hotel med flyrejser og billeje. Jo mere du køber, jo flere besparelser kan du opnå!
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Frankrig hos Expedia?
Ja, helt sikkert. Expedia har 500+ partnerflyselskaber at vælge fra over hele verden. Med så bredt et udbud bliver det en let sag at finde det helt rette flyselskab, der kan få dig til Frankrig.
Kan jeg rejse til Frankrig i øjeblikket?
For at få alle nødvendige oplysninger om rejser til Frankrig kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her får du adgang til information om krav til karantæne, rejserestriktioner og mange andre emner.

Populære steder at besøge