Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Spar tid og penge med en pakkerejse til Paris

Hvis du længes efter friske omgivelser og nye horisonter, vil du elske Paris.

Spar tid og penge med en pakkerejse til Paris

Du kan som regel spare penge hos Expedia ved at samle din reservation af flybilletter og overnatning. Når du kombinerer din bestilling af hotel og fly sammen i en samlet pakke, kan du spare både tid og penge. På den måde vil du spare penge og tid, som du kan bruge på din ferierejse til Paris.

Bestil et pakketilbud, så du kan opnå besparelser.

Med så betragtelige besparelser og over 400 flyselskaber og 321,000 hoteller verden over i vores indgående søgedatabase, er det bare at gå igang med at lede.

Tænk på, hvor meget du kan spare med de gode priser og pakkerejser på Expedia.

Hvis du er nødt til at ændre dine rejseplaner, kan vi tage os af din anmodning om afbestilling uden yderligere gebyrer for stort set alle reservationer.

Pakkerejser til Paris

Dette er et område af Ile-de-France, der rummer næsten 2.100.000 mennesker.

Tag en pause fra voksenlivet, og lad dig tage med til et sted fyldt med mirakler i Disneyland® Paris og Aquaboulevard. Hvis du er på udkig efter endnu mere sjov for hele familien, så besøg La Geode og Montmartre Funicular (kabelbane).

Kunne du tænke dig at opleve livet under vandet? Sørg for at besøge Aquarium Sea Life Paris. Du finder endnu flere flotte dyr i Portes de l'Essonne Aquacenter og Paris Akvarium.

De små kan tilbringe en hel dag på at løbe rundt og undersøge de utrolige dyr i Menagerie du Jardin des Plantes og Paris' zoologiske have. Glæd dig også til at tage fine billeder af de forskellige dyr, og køb en souvenir på vej hjem.

Er du klar til at finde ud af, hvor heldig du egentlig er? Kast med terninger, eller nyd de mange lys og lyde på Casino de Paris.

Bliv inspireret af de flotte planter og blomster i Jardin des Plantes eller Jean Rictus-pladsen. Lad dig imponere af det beundringsværdige udvalg af forskellige planter i Jardin des Plantes og Jean Rictus-pladsen, mens du går rundt på de mange smalle, snørklede stier.

Tag frokosten med, og tag en pause i de grønne omgivelser i Luxembourg Gardens og Parc Monceau. Champ de Mars og Parc des Buttes Chaumont kunne desuden også være nogle ret gode bud til en eftermiddagslur. Der er nok af valgmuligheder i Paris, hvad end du vælger at besøge Luxembourg Gardens, Parc Monceau, Champ de Mars eller Parc des Buttes Chaumont.

Det er vigtigt for vores velbefindende at bruge noget tid i naturen. Hvis du har mulighed for at tage til Parc de St-Cloud eller Bois de Boulogne, bør du gribe chancen.

Oplev verden på en ny måde på en udflugt til et af områdets interessante udstillingsområder. Rodin Museum og Music Museum huser forskellige samlinger, der helt sikkert vil gøre dig nysgerrig. Army Museum og Musee de l'Air et de l'Espace er bestemt også værd at aflægge et besøg.

Hele familien vil nyde de spændende genstande, der fremvises på videnskabsmuseerne i området. Du kan f.eks. starte med at besøge Paris Observatorium eller Palais de la Decouverte. Hvis du vil være endnu klogere, bør du også tage til Cité des Sciences et de l'Industrie og Galerie de paleontologie et d'anatomie comparee.

Naturen er fuld af flere rigdomme, end vi overhovedet kan nå at se på et helt liv. Heldigvis har museer som Grande Galerie de l'Evolution og Quai Branly Museum gjort det nemt for os ved at huse en stor del på et enkelt sted. De spændende samlinger på Menneskehedsmuseet er også værd at give sig tid til at se.

Området her er et paradis for kunstentusiaster. Her kan du finde mange forskellige gallerier, hvor både både professionelle og hobbykunstnere med jævne mellemrum fremviser deres kunstværker. Fordyb dig i den kreative stemning på Louvre-museet og Picasso Museum. Hvis du kan få det passet ind i programmet, så er Georges Pompidou-museet og Cartier Foundation for Contemporary Art også værd at besøge.

Historien bliver vækket til live på Hotel de la Monnaie og Carnavalet Museum, takket være det brede udvalg af lærerige fremvisninger. Musée National du Moyen Age og Montmartre-museet er også værd at overveje.

Kig indenfor et af områdets historiske monumenter, hvis du vil høre om den spændende fortid, der har præget Paris. Begynd den historiske opdagelsesrejse ved Les Invalides eller Grand Palais. Pere Lachaise Kirkegård og Panthéon byder på flere fortællinger fra gammel tid.

Lad dig betage af den fantastiske udsigt over vandet og arkitektoniske perler ved Pont Neuf og Pont de la Concorde. Petit Pont og Pont du Carrousel er to andre storslåede konstruktioner, som du muligvis kunne tilføje til din rejseplan.

At tage et kig på de velbevarede forsvarskonstruktioner ved Chateau de Vincennes er en fremragende måde at finde ud af mere om regionens tidligere kampe på.

Nogle af områdets rigeste personligheder har kaldt Versailles-slottet og Palais Royal for "hjem" i årenes løb. Vær sikker på at få taget et par billeder, mens du lægger mærke til den imponerende arkitektur og det fornemme indre. Du kan også slentre gennem de velholdte haver og høre fortællingerne på Luxembourg Palads og Palais de Chaillot.

Du skal ikke være en hofnar for at glædes over en tur til Malmaison Slot eller Château de Champs-sur-Marne. Grosbois Slot og Sucy-en-Brie Slot er yderligere to overdådige historiske monumenter.

Opdag den religiøse del af området, og nyd den fredelige stemning i Notre Dame Katedral og Sainte Chapelle. Du kunne også kigge forbi Basilikaen for det hellige hjerte i Paris eller Eglise Saint-Eustache.

Inden du pakker dine ting for at tage hjem, bør du stoppe ved nogle af de knap så berømte seværdigheder i Paris. Nationalbiblioteket og Châtelet Teater er gode eksempler på spændende steder at besøge. Hvis du har tid, bør du overveje at kigge forbi Arab World Institute og Grande halle de la Villette.

Overnatningssteder i Paris

Som forventet af landets største by har Paris en imponerende mængde hoteller, lejligheder og andre typer overnatningssteder. Med helt op til 2410 overnatningsmuligheder kan du frit vælge det overnatningssted, der passer til lige præcis dine behov, på Expedias lettilgængelige hotelside.

Hvis du er interesseret i et værelse i den lidt dyrere ende, bør du kigge nærmere på faciliteterne på Mandarin Oriental, Paris, beliggende på 251 Rue Saint-Honore, eller Le Royal Monceau Raffles Paris, på 37 Avenue Hoche. Alternativt er Le Bristol Paris, beliggende på 112 Rue Du Faubourg Saint Hono, og MARQUIS Faubourg Saint-Honoré, på 8 rue d'Anjou, et par gode overnatningssteder, der er værd at udforske, hvis du rejser på budget.

Notre Dame Katedral er en af de attraktioner, det ville være en skam at misse, på et besøg til Paris. Hvis du drømmer om at overnatte i nærheden af denne ikoniske attraktion, er Residence & Spa Le Prince Regent såvel som Hotel Les Dames du Panthéon gode overnatningssteder.


Guide til at udforske Paris


Bedste hoteltilbud

Se alle 5.159 overnatningssteder i Paris
Vienna House Dream Castle Marne La Vallée DKK 1.264
Anmeldelse fra 12. apr. 2019
Se oplysninger
 
Vienna House Dream Castle Marne La Vallée

Vienna House Dream Castle Marne La Vallée

   
  4,0 ud af 5
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Super fint værelse. Dog var flere ting i stykker eller beskidte. Gardinet havde f.eks. en brun plet, spejlet i badeværelset var der skår i. Ellers hyggeligt, men de ting sprang i øjnene. Sengen (og resten af badeværelset) var dog ren og fin.

  ibis Paris CDG Airport DKK 567
  Anmeldelse fra 11. jun. 2018
  Se oplysninger
   
  ibis Paris CDG Airport

  ibis Paris CDG Airport

  3 Rue de Bruxelles, BP 11122, Tremblay-en-France, Seine-Saint-Denis
    
   3,8 ud af 5
   3.0 ud af 5.0 Stjerner

   Godt hotel nær Charles De Gaulle lufthavn. Hotellet ligger meget tæt på RER B toget fra Paris og tæt på toget til terminal 2 (som er gratis). Hotellet opfylder helt formålet med et lufthavnshotel, men som mange andre lufthavnshoteller er det ikke særlig hyggeligt. Baren ligner et cafeteria og restauranten ...

   citizenM Paris Charles de Gaulle DKK 560
   Anmeldelse fra 5. apr. 2019
   Se oplysninger
    
   citizenM Paris Charles de Gaulle

   citizenM Paris Charles de Gaulle

   7 Rue de Rome, Roissypole, Terminal 3, Tremblay-en-France, Seine-Saint-Denis
     
    4,5 ud af 5
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Nice hotel at the price level. The smart room was amazing and the wi-fi was also really good. Boring area but convenient for flight and metro.

    Hyatt Regency Paris Etoile DKK 986
    Anmeldelse fra 17. okt. 2018
    Se oplysninger
     
    Hyatt Regency Paris Etoile

    Hyatt Regency Paris Etoile

    3, Place du Général Kœnig, Paris, Paris
      
     4,1 ud af 5
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     (Y) (Y)

     Explorers Hotel Marne-la-Vallée DKK 965
     Anmeldelse fra 11. maj 2019
     Se oplysninger
      
     Explorers Hotel Marne-la-Vallée

     Explorers Hotel Marne-la-Vallée

       
      3,8 ud af 5
      3.0 ud af 5.0 Stjerner

      Varmt veklomst sød og rar personale klar på st hjælpe

      Résidence du Parc Val d'Europe DKK 590
      Anmeldelse fra 17. aug. 2018
      Se oplysninger
       
      Résidence du Parc Val d'Europe

      Résidence du Parc Val d'Europe

      2 rue Edouard Buffard, near Disneyland Paris, Montévrain, Seine-et-Marne
        
       3,4 ud af 5
       3.0 ud af 5.0 Stjerner

       Lidt besværlig beliggenhed. For at komme til Disney kan man dog køre med en direkte bus. Men for at komme til nærmeste by med restsuranter/shopping center skal man med en bus, og yderligere med tog for at komme til Paris hvorefter man skal fortsætte i Paris med Metro. Jeg synes vi brugte utrolig ...

       Vienna House Magic Circus Marne La Vallée DKK 1.069
       Anmeldelse fra 24. mar. 2019
       Se oplysninger
        
       Vienna House Magic Circus Marne La Vallée

       Vienna House Magic Circus Marne La Vallée

         
        3,9 ud af 5
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Nice room, lot of space, near Disneyland with free shuttlebus every 20 min. Good for families with kids

        Disneyland® Hotel DKK 5.395
        Anmeldelse fra 21. okt. 2018
        Se oplysninger
         
        Disneyland® Hotel

        Disneyland® Hotel

          
         4,2 ud af 5
         5.0 ud af 5.0 Stjerner

         Very nice hotel, we will for sure be back.

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.