Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer.

Søg blandt 321.000 hoteller og 550 flyselskaber verden over.


Ferier i Paris

Fra picnic i Luxembourghaven om eftermiddagen til en aften i operaen. Paris, den romantiske hovedstad tilbyder alt fra små glæder til ekstravagant forkælelse.

I ægte fransk stil kombinerer Paris det klassiske med det moderne. Klassiske seværdigheder omfatter den ældgamle katedral Notre Dame, Triumfbuen Eiffeltårnet og moderne bygninger, såsom La Défense-distriktet.

Byen er inddelt i 20 arrondissementer, eller distrikter, der snor sig med uret fra byens centrum. Floden Seinen deler Paris op i venstre og højre flodbred. Hvert arrondissement har sin egen personlighed og stil. Le Marais er bedst kendt for sin middelalderarkitektur, hyggelige vinbarer og et mangfoldigt samfund. Luxembourg har en særlig gammeldags charme, henrivende parker og støder op til det dyre St-Germain-des-Prés. Montmartre er berømt for sine brostensbelagte gader, Moulin Rouge og den storslåede Sacre Coeur.

Det er nemt at finde rundt i Paris, enten ved hjælp af det hurtige Metro-system eller til fods. Når du går omkring i de snoede gader er det nemt at få øje på franskmændenes passion for mad og vin. Der er udendørs grøntsagsmarkeder, konditorier, hvor vinduerne er fyldt med croissanter og makroner, og vinforretninger med tilbud fra regionale vingårde. Og det vrimler med restauranter af alle slags: traditionelle spisesteder, fortovscaféer og rustikke kaffebarer.

Paris har opfostret mange kunstneriske talenter, herunder Édith Piaf, Serge Gainsbourg, Claude Monet og Coco Chanel. Den er kendt over hele verden for sine museer og gallerier, såsom det overdådige Musée d'Orsay og Pompidou Centrets nationale museum for moderne kunst. Brug en aften på at se performance-kunst på det smukt udsmykkede Palais Garnier, også kendt som Opéra de Paris. Internationalt kendte opera- og balletkompagnier optræder regelmæssigt her.

Mode er også en indgroet del af Paris. Gå en tur på Rue du Faubourg Saint-Honoré, og find nogle af verdens mest hæderkronede modehuse, herunder Lanvin, Hermes og Dior.

Besøgende, der er overvældet af alt det, Paris kan tilbyde, bør lægge vejen forbi Champs-Élysées. Her kan du slentre en tur og nyde denne smukke, trækransede boulevard, gøre et stop hos Ladurée-konditoriet for at få en makron eller besøge La Maison Guerlains hyldest til parfume.

Overnatningssteder i Paris

Som forventet af landets største by har Paris en imponerende mængde hoteller, lejligheder og andre typer overnatningssteder. Med helt op til 2410 overnatningsmuligheder kan du frit vælge det overnatningssted, der passer til lige præcis dine behov, på Expedias lettilgængelige hotelside.

Hvis du er interesseret i et værelse i den lidt dyrere ende, bør du kigge nærmere på faciliteterne på Mandarin Oriental, Paris, beliggende på 251 Rue Saint-Honore, eller Le Royal Monceau Raffles Paris, på 37 Avenue Hoche. Alternativt er Le Bristol Paris, beliggende på 112 Rue Du Faubourg Saint Hono, og MARQUIS Faubourg Saint-Honoré, på 8 rue d'Anjou, et par gode overnatningssteder, der er værd at udforske, hvis du rejser på budget.

Notre Dame Katedral er en af de attraktioner, det ville være en skam at misse, på et besøg til Paris. Hvis du drømmer om at overnatte i nærheden af denne ikoniske attraktion, er Residence & Spa Le Prince Regent såvel som Hotel Les Dames du Panthéon gode overnatningssteder.


Guide til at udforske Paris


Bedste hoteltilbud i Paris

Se alle 3.287 hoteller i Paris
Vienna House Dream Castle at Disneyland ® Paris

Vienna House Dream Castle at Disneyland ® Paris

40 Avenue de la Fosse des Pressoirs, Magny-le-Hongre
4,0
ud af 5 (baseret på 6.258 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger ved en sø i Magny-le-Hongre, kun 3 km fra Walt Disney Studios Park og Disneyland® Paris. Derudover ligger Aquarium Sea Life Paris og La Vallee Village ca. 5 km derfra.

Hipark By Adagio Serris-Val d'Europe

Hipark By Adagio Serris-Val d'Europe

18 cours de l'Elbe, Serris
4,1
ud af 5 (baseret på 2.941 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette overnatningssted med familievenlig profil ligger ved en sø i Serris, kun 10 minutters gang fra Aquarium Sea Life Paris og La Vallee Village. Derudover ligger Disneyland® Paris og Golf Disneyland® Paris ca. 5 km derfra.

Hôtel Villa Lafayette Paris IX

Hôtel Villa Lafayette Paris IX

46 rue de Trévise, Paris
4,3
ud af 5 (baseret på 193 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i 9. Arrondissement, kun 15 minutters gang fra Folies Bergere og Galeries Lafayette. Derudover ligger Moulin Rouge og Pariseroperaen ca. 2 km derfra.

DKK 1,015
Mercure Paris Centre Tour Eiffel

Mercure Paris Centre Tour Eiffel

20 Rue Jean Rey, Paris
4,1
ud af 5 (baseret på 5.127 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Mercure Paris Centre Tour Eiffel ligger under 5 minutters gang fra Eiffel-tårnet og Seinen. Louvre og Jardin du Luxembourg ligger ca. 15 minutter væk, hvis I tager metroen.

ibis Paris CDG Airport

ibis Paris CDG Airport

Roissypole BP 11122, Roissy-en-France
3,8
ud af 5 (baseret på 2.671 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 10 km fra Eglise Saint Eloi, Aeroville Butikscenter og Paris Nord 2 International Business Park. Derudover ligger Usines Centre Outlet Shopping Mall og Paris-Nord 2 Outlet ca. 10 km derfra.

Vienna House Magic Circus at Disneyland ® Paris

Vienna House Magic Circus at Disneyland ® Paris

20 Avenue de la Fosse des Pressoirs, Magny-le-Hongre
3,9
ud af 5 (baseret på 4.438 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger ved en sø i Magny-le-Hongre, kun 3 km fra Walt Disney Studios Park og Disneyland® Paris. Derudover ligger Aquarium Sea Life Paris og La Vallee Village ca. 5 km derfra.

Hotel Des Arts Paris Montmartre

Hotel Des Arts Paris Montmartre

5 Rue Tholoze, Paris
4,4
ud af 5 (baseret på 1.989 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel i stilen boutique ligger i Paris i kvarteret Montmartre - Sacré Coeur og er tæt på Moulin Rouge, Sacre Coeur Basilica og Louvre. Theatre Mogador og Galeries Lafayette er også i nærheden.

Hyatt Regency Paris Etoile

Hyatt Regency Paris Etoile

3, Place du Général Kœnig, Paris
3,5
ud af 5 (baseret på 1.535 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Beliggende ved af Palais de Congrés, har dette 34 etagers hotel, med en bar på toppen, spektakulær panoramaudsigt over byen og Champs Elysées, der blot er 3 km væk.

De bedste tilbud på fly + hotel

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.