Rejser til Paris 2023

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

De bedste tilbud på fly + hotel i Paris

Crowne Plaza Paris Republique, an IHG Hotel
Hotel Marais Bastille
Hotel Les Théâtres
Park Hyatt Paris - Vendome
Maison Colbert Member of Meliá Collection

Besøg Paris

Søg efter de bedste steder og områder i Paris, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Paris

Mest populære hoteller i Paris

OKKO Hotels Paris Gare de l'Est
OKKO Hotels Paris Gare de l'Est
4 out of 5
30 A rue d'Alsace, Paris, 75010
Prisen er 1.140, kr pr. nat fra 23. apr. til 24. apr.
1.140, kr
pr. nat
23. apr. – 24. apr.
8,8/10 Excellent! (1.004 anmeldelser)
God værdi for pengene.
"Et fint hotel med en god beliggenhed kun 2 minutter gang fra Gare de l'Est station' og 7 minutter fra Gare de Nord. Små værelser men rene og med godt udstyr. God varieret morgenmad. Det kan være svært at finde' men når du skal tilbage til Gare du nord, er der en elevator op til gadeplan, hvor du ..."

Anmeldelse fra 31. dec. 2022

OKKO Hotels Paris Gare de l'Est
ibis Paris CDG Airport
ibis Paris CDG Airport
3 out of 5
3 Rue de Bruxelles, BP 11122, Tremblay-en-France, Seine-Saint-Denis, 93290
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 845, kr pr. nat fra 2. apr. til 3. apr.
845, kr
pr. nat
2. apr. – 3. apr.
8,2/10 Very Good! (1.733 anmeldelser)
"Okay sted for en enkelt overnatning. Lidt kedeligt værelse for længere ophold"

Anmeldelse fra 13. jun. 2022

ibis Paris CDG Airport
Le Grand Quartier
Le Grand Quartier
4 out of 5
15 rue de Nancy, Paris, 75010
Prisen er 1.274, kr pr. nat fra 16. apr. til 17. apr.
1.274, kr
pr. nat
16. apr. – 17. apr.
9,2/10 Wonderful! (275 anmeldelser)
"Min datter og jeg var af sted. Virkelig rene pæne værelser, vores kiggede mod haven. Vi kunne gå til Louvre Museum og det tog en halv time ca på ca 2.6 km. Vi gik også mod notre dame, men tog metroen videre til andre steder. Der var metro stationer tæt på vores hotel, og små cafeer og bager butikker ..."

Anmeldelse fra 19. mar. 2023

Le Grand Quartier
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Paris?
Expedia gør det nemt at se verden med pakkerejser til Paris, der begynder med priser fra 3,672. kr. Du kan selv bestemme, hvordan du vil sammensætte hoteller, flyselskaber og biludlejningsfirmaer efter behov. Hvis der skal ske lidt ekstra på turen, kan du føje et par ture og oplevelser til rejseplanen.
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til Paris?
Hvis du har valgt en pakkerejse til Paris, kan du afbestille eller ændre den, men du bliver muligvis opkrævet et gebyr i visse tilfælde. Det kan være muligt at afbestille og ombooke uden beregning, hvis du har erhvervet dig pakkerejsen i de sidste 24 timer. Hvis der er gået længere end det, kan du blive opkrævet et gebyr af hotellet, flyselskabet eller biludlejningsfirmaet. Hvis situationen pludselig ændrer sig for dig, bør vores kundeserviceportal være det allerførste sted, du kigger efter oplysninger.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Paris?
Hvis du samler dine reservationer gennem Expedia, kan du opnå besparelser. Med 500+ flyselskaber og 1.000.000+ hoteller og overnatningssteder på verdensplan kan din pakkerejse til Paris sammensættes præcist, så den passer til dit budget. Med de penge, du har sparet, kan du overveje at tilføje en eller flere interessante oplevelser og udflugter. Det er den nemmeste måde at opnå endnu flere tilbud. Din drømmeferie til Paris er endnu tættere på, end du tror!
Hvor skal jeg overnatte i Paris?
For mange er 15. Arrondissement førstevalget. Med store seværdigheder som Tour Montparnasse er denne bydel et godt sted at opleve Paris. Det er selvfølgelig også en god idé at overnatte i 8. Arrondissement. Parc Monceau er blandt seværdighederne her.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Paris?
Rejsende, der lægger vejen forbi Paris, går ofte efter Sublim studie à la rue des Rosiers eller 1624 - Le Marais - Lovely nest. Disse steder ligger i Marais. Et andet interessant kvarter er 3. Arrondissement. Home Sweet Home - Marais og Hotel Jacques de Molay er populære bud i dette område.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til Paris?
Skønt ikke alle luftfartsselskaber markedsfører deres priser tidligt, er det normalt muligt at søge efter internationale flybilletter på Expedia op til 12 måneder frem. Her kan du gå efter nogle fantastiske tilbud. Hvis du er sent ude, skal du dog ikke give op på forhånd. Lave priser kan dukke op et par uger inden afrejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Paris på Expedia?
Flyrejser, billeje og hoteller – vi har det hele. På Expedia kan du sammensætte din pakkerejse til Paris, præcis som du vil. Du skal bare finde ud af, hvad du behøver. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje andre produkter som aktiviteter og oplevelser. Jo mere du køber, jo mere har du mulighed for at spare!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Paris?
Du kan nyde godt af fremragende besparelser, når du kombinerer flyrejser, hoteller og billeje i en samlet pakkerejse. Og når du booker alt sammen, er det hele også bare nemmere. Så hvorfor spilde tid og penge? Hvad enten du er ved at arrangere et lækkert weekendophold for to eller en solerejse på budget, kan du se nærmere på vores pakkerejser.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Paris hos Expedia?
Ja, du har styringen. Hos Expedia tilbyder vi 500+ flyselskaber verden over, så du kan skræddersy din ferie til Paris, alt efter rejsepræferencer.