Tilpasset til din søgning på :

Hotel Paris

Hoteller Paris
Paris

Tilbud med hotel + fly i Paris

Se alle tilbud på pakkerejser til Paris

Hoteller i Paris

Fraser Suites Harmonie Paris La Défense-hoteller i COURBEVOIE
Rating: 5.0 Stars

Fraser Suites Harmonie Paris La Défense

6 Boulevard De Neuilly, COURBEVOIE - Kort
 
 
4,0 ud af 5 (34 anmeldelser)
Dette overnatningssted ligger i Courbevoie, kun 2 km fra Tour Total og Grande Arche. Derudover ligger Triumfbuen og Palais …Mere
Libertel Gare Du Nord Suede-hoteller i Paris
Rating: 3.0 Stars

Libertel Gare Du Nord Suede

106 Boulevard Magenta, Paris - Kort
 
 
Dette hotel ligger i 10. Arrondissement, kun 2 km fra Musée de la Franc-Maçonnerie, Basilikaen for det hellige hjerte i Paris …Mere
Mercure Paris Terminus Nord-hoteller i Paris
Rating: 4.0 Stars

Mercure Paris Terminus Nord

12 Boulevard De Denain, Paris - Kort
 
 
Dette hotel ligger i 10. Arrondissement, kun 2 km fra Musée de la Franc-Maçonnerie, Basilikaen for det hellige hjerte i Paris …Mere
B Montmartre-hoteller i Paris
Rating: 4.0 Stars
DKK 1.239

B Montmartre

6 Rue Lecluse, Paris - Kort
 
 
"Super beliggenhed, professionelt personale."
Dejligt hotel med god beliggenhed og professionelt personale. Værelset var lidt småt, men sådan er det generelt i Frankrig.
Lars fra København
Dette hotel ligger i 17. Arrondissement, kun 10 minutters gang fra Place de Clichy og Moulin Rouge. Derudover ligger Parc …Mere
Hotel Libertel Gare de l'Est Francais-hoteller i Paris
Rating: 3.0 Stars

Hotel Libertel Gare de l'Est Francais

13 Rue Du 8 Mai 1945, Paris - Kort
 
 
"Anbefalelsesværdig hotel!"
Absolut anbefalelsesværdig hotel! Det var i fin stand, servicen var god og hotellet lå meget centralt med kun få hundrede meter til en metro. Jeg vil med glæde vende tilbage til netop dette hotel.
Augusta fra Næstved
Dette hotel ligger i 10. Arrondissement, kun 2 km fra Porte Saint-Martin, Basilikaen for det hellige hjerte i Paris og …Mere
Hotel Mademoiselle-hoteller i Paris
Rating: 4.0 Stars
DKK 933

Hotel Mademoiselle

7 Rue Des Petits Hotels, Paris - Kort
 
 
"God beliggenhed i forhold til offentlig transport."
Vi oplevede et meget venligt og imødekommende personale, der gav god orientering og besvarede alle spørgsmål. Kun da barandalarmen gik i gang (5.etage) blev vi naturligvis urolige, og rengøringspersonalet på denne etage burde have taget initiativ til straks at informere gæsterne om, at det var en fejl. Da vi selv fgandt hende svarede hun høfligt.
Rejsende fra Odense, Danmark
Dette hotel ligger i Paris i kvarteret Gare du Nord - Gare de L'Est og er tæt på Grevin Museum, Louvre og Notre Dame …Mere
Hotel Banke-hoteller i Paris
Rating: 5.0 Stars
DKK 1.642

Hotel Banke

20 Rue La Fayette, Paris - Kort
 
 
"Dejligt hotel god beliggenhed. "
Fint hotel med god beliggenhed. Lige ved Galleri LaFayette. Venligt personale. Pæn værelsesstørrelse.
Rejsende fra Danmark
Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i 9. Arrondissement, kun 10 minutters gang fra Galeries Lafayette, Theatre Mogador …Mere
Holiday Inn Paris Gare De l'Est-hoteller i Paris
Rating: 4.0 Stars

Holiday Inn Paris Gare De l'Est

5 Rue Du 8 Mai 1945, Paris - Kort
 
 
3,7 ud af 5 (83 anmeldelser)
Dette hotel ligger i 10. Arrondissement, kun 2 km fra Porte Saint-Martin, Georges Pompidou-museet og Basilikaen for det …Mere
La Maison Favart-hoteller i Paris
Rating: 4.0 Stars

La Maison Favart

5 Rue Marivaux, Paris - Kort
 
 
"Romantisk hotel til par"
Vi havde den skønneste bryllupsrejse til dette hotel, som virkelig bidrager til den helt rette franske/pariske stemning. Morgenmadsbuffen var virkelig god - dog lidt dyr. Vi valgte også nogle morgener at spise ude ved caferne i området. Hotellet ligger i fin gåafstand til de mest kendte områder i byen. Vi vil klart vælge dette hotel til vores næste tur til Paris.
CPB fra Randers
Dette hotel i romantisk stil ligger i 2. Arrondissement, kun 10 minutters gang fra Opera-Comique, Galeries Lafayette og Paris …Mere
Little Palace Hotel-hoteller i Paris
Rating: 4.0 Stars
DKK 1.109

Little Palace Hotel

4 Rue Salomon De Caus, Paris - Kort
 
 
"Hyggeligt hotel"
Ligger dejligt centralt tæt på metro. Fantastisk at have balkon med udsigt ud over park.
Rejsende fra Danmark
Dette hotel i stilen boutique ligger i Paris i kvarteret Marais - Pompidou - Notre Dame de Paris og er tæt på …Mere

Søg blandt 2.288 hoteller i Paris


  Hvorfor reservere med Expedia?

  • Expedias Prisgaranti
  • Mere end 271.000 hoteller verden over
  • Expedia opkræver intet afbestillingsgebyr
  • Mere end 11 millioner gæsteanmeldelser

  Begræns din søgning til:

  Hotelmærke

  Rejseguide for Paris

  Hotel Paris: Du har mange muligheder, når du skal finde et hotel i Paris. Uanset om det skal være et billigt hotel eller et hotel med luksus, om du planlægger et romantisk weekendophold, en familieferie eller en studietur, kan du finde et hotel, der lever op til dine forventninger.

  Det er nemt at falde for Paris. Selvom du aldrig har været der, har du sikkert allerede følt tiltrækningen, dens skønhed er ingen hemmelighed. Paris er blevet skrevet, malet og fotograferet i en uendelighed og fremkalder følelser, som der simpelthen ikke findes fyldestgørende ord og billeder for. Uanset hvad du har læst, set eller hørt om byen, er det vigtigste at besøge den.

  Romantikken er i højsædet i byernes by, Paris. Og der er masser af romantiske hoteller med værelser, der har udsigt enten over Seinen, over byen eller over de grønne områder. Byens spændende historie, de mange smukke huse og skønne kvarterer er alt sammen med til at danne rammen om det perfekte hotelophold. Gå en tur op i Eiffeltårnet, og nyd udsigten over hele byen, eller tag en sejltur på Seinen, og stå af ved Pont Neuf, hvor du kan nyde udsigten "ude midt i vandet". Du kan også tage ud til slottet Versailles og gå en tur i den smukke have og nyde de store springvand, de imponerende skulpturer og de farvestrålende blomster og træer.

  Kig på vinduer, eller shop amok, på Champs-Élysées, hvor butikker som Chanel og Louis Vuitton findes. Gaden løber helt fra Place de la Concorde til Place Charles-de-Gaulle, hvor Triumfbuen står. Hvis du kommer om sommeren, kan du få den helt store sportsoplevelse, når cykelløbet Tour de France afsluttes her. Du kan stadig opleve lidt af det bohemeliv og den stemning, der var i det gamle Paris, i kvarteret omkring Montmatre. Selvom området på ingen måde i dag er, som det var en gang, kan du stadig se nogle flotte og imponerende kabareter på Moulin Rouge og Le Lido. Øverst på bakken i Montmatre ligger den fantastisk smukke kirke Sacré Coeur, hvorfra der også er en betagende udsigt over Paris.

  Nogle af verdens mest kendte kunstværker findes i Paris, og på Louvre kan du finde den skønne og hemmelighedsfulde Mona Lisa, og kunstmaleren Claude Monets kendte åkander kan ses flere forskellige steder i Paris blandt andet på Musée d'Orsay og Musée de l'Orangerie.

  Hvis du har børnene med til Paris, kan I eventuelt bo på et lejlighedshotel tæt på byens parker, men hvis det skal være mere eventyrligt kan I bo på et hotel helt tæt på Disneyland® Paris, hvor dagene flyver af sted for både børn og voksne.

  Et stykke va-va-velib

  Det er kun Paris, der kan få en grå, uhåndterlig cykel til at se fortryllende og sofistikeret ud. Velib, byens gratis cykler, er Paris' svar på for stor færdselstæthed, indbyggernes gode helbred og transportstrejker. For besøgende er det en udmærket måde at komme rundt i byens 20 arrondissements, eller distrikter, som alle har deres egne særpræg.

  Hjertet af byen på Ile de la Cité er, hvor Paris startede omkring 250 BC. Nu har domstolene, et blomstermarked og det gotiske mesterværk Notre Dame til huse her. Det er helt fortjent et populært sted. Som de fleste af Paris' seværdigheder er Notre Dame altid omkranset af mennesker, der kigger op i ærefrygt og forundring. Gå op til sydtårnet, og du vil på tilsvarende måde blive ydmyg, når du kigger ned på byens landskab med store boulevarder, parker og monumenter.

  Lad dine øjne følge Seinen, og du kan se verdens mest berømte museum, Louvre, og længere væk det meget genkendelige Eiffel Tower. Inkluder disse på din rejseplan, og du har gjort et lille (men vigtigt) indhug i den store blok med berømte landemærker, monumenter og museer i Paris. Det er meget muligt, at listen ser overvældende ud, men sæt dig ved en fortovscafé med en stærk kaffe og en rejsehåndbog. Det er en god start og vil helt sikkert sætte dig i den parisiske stemning.

  Et stykke ooh la la

  Tilbage i 1889 introducerede Moulin Rouge en forførende dans, der fik øjenbrynene til at løfte sig. Det blev kaldet for cancan. I dag er den vært for et udsolgt show, selvom vovet kildren er blevet erstattet med elegant dans og akrobatik. Opera National de Paris tilbyder et program med klassisk ballet og opera udført på det moderne Opera Bastille og det storslåede Palais Garnier. I kontrast til disse store produktioner finder du levende musik fra rock til chanson igennem hele ugen ved arrangementer, der spænder fra lurvede kældre til hyperelegante koncertsale. Alternativt kan du prøve et dinner cruise langs Seinen for at få en trafikfri udsigt over byens omhyggeligt oplyste arkitektur.

  Der er et svimlende antal festivaler i Paris, hver festival opliver byen på en unik måde. Besøg byen den 21. juni til en musikalsk oplevelse, hvor byen er vært for en gratis musikfestival Fête de la Musique. Som verdens filmhovedstad har Paris naturligvis sin egen filmfestival og det største antal biografer pr. indbygger. Open-air forevisninger, filmture og et eklektisk miks af film udgør et travlt program, der er nok til at skubbe enhver blockbustergrænse.

  Det er sandt, at mennesker ofte har en baguette under armen. Der er et "boulangerie" (bageri) på næsten hver gade, og selvom du ikke er sulten, vil kagerne i vinduet sandsynligvis have en uimodståelig indvirkning. French cuisine er notorisk sofistikeret, men du har ikke brug for at finde Michelin-stjerner for at nyde det. Et brasserie i nærheden kan tilbyde et godt måltid, et sted at se folk komme og gå og en inspiration for dig til at vende tilbage og besøge lysets by.

  Et stykke va-va-velib

  Det er kun Paris, der kan få en grå, uhåndterlig cykel til at se fortryllende og sofistikeret ud. Velib, byens gratis cykler, er Paris' svar på for stor færdselstæthed, indbyggernes gode helbred og transportstrejker. For besøgende er det en udmærket måde at komme rundt i byens 20 arrondissements, eller distrikter, som alle har deres egne særpræg.

  Hjertet af byen på Ile de la Cité er, hvor Paris startede omkring 250 BC. Nu har domstolene, et blomstermarked og det gotiske mesterværk Notre Dame til huse her. Det er helt fortjent et populært sted. Som de fleste af Paris' seværdigheder er Notre Dame altid omkranset af mennesker, der kigger op i ærefrygt og forundring. Gå op til sydtårnet, og du vil på tilsvarende måde blive ydmyg, når du kigger ned på byens landskab med store boulevarder, parker og monumenter.

  Lad dine øjne følge Seinen, og du kan se verdens mest berømte museum, Louvre, og længere væk det meget genkendelige Eiffel Tower. Inkluder disse på din rejseplan, og du har gjort et lille (men vigtigt) indhug i den store blok med berømte landemærker, monumenter og museer i Paris. Det er meget muligt, at listen ser overvældende ud, men sæt dig ved en fortovscafé med en stærk kaffe og en rejsehåndbog. Det er en god start og vil helt sikkert sætte dig i den parisiske stemning.

  Et stykke ooh la la

  Tilbage i 1889 introducerede Moulin Rouge en forførende dans, der fik øjenbrynene til at løfte sig. Det blev kaldet for cancan. I dag er den vært for et udsolgt show, selvom vovet kildren er blevet erstattet med elegant dans og akrobatik. Opera National de Paris tilbyder et program med klassisk ballet og opera udført på det moderne Opera Bastille og det storslåede Palais Garnier. I kontrast til disse store produktioner finder du levende musik fra rock til chanson igennem hele ugen ved arrangementer, der spænder fra lurvede kældre til hyperelegante koncertsale. Alternativt kan du prøve et dinner cruise langs Seinen for at få en trafikfri udsigt over byens omhyggeligt oplyste arkitektur.

  Der er et svimlende antal festivaler i Paris, hver festival opliver byen på en unik måde. Besøg byen den 21. juni til en musikalsk oplevelse, hvor byen er vært for en gratis musikfestival Fête de la Musique. Som verdens filmhovedstad har Paris naturligvis sin egen filmfestival og det største antal biografer pr. indbygger. Open-air forevisninger, filmture og et eklektisk miks af film udgør et travlt program, der er nok til at skubbe enhver blockbustergrænse.

  Det er sandt, at mennesker ofte har en baguette under armen. Der er et "boulangerie" (bageri) på næsten hver gade, og selvom du ikke er sulten, vil kagerne i vinduet sandsynligvis have en uimodståelig indvirkning. French cuisine er notorisk sofistikeret, men du har ikke brug for at finde Michelin-stjerner for at nyde det. Et brasserie i nærheden kan tilbyde et godt måltid, et sted at se folk komme og gå og en inspiration for dig til at vende tilbage og besøge lysets by. Skjul

  Skjul
  Kunder tildeler Expedia
  Drives af feefo
  Anbefalet af 92%
  4.5
  Baseret på 68.143 anmeldelser
  *Ved disse pakkerejser svarer pakkebesparelsen som minimum til prisen på flyrejsen eller hotellet, hvis reserveret separat. Bemærk: Ved pakkerejser, der inkluderer fly, vil flyselskabet opkræve betaling for din flyrejse, men besparelserne på pakkerejsen vil svare til udgifterne forbundet med flyrejsen.