Hoteller i Paris

Se alle 2.462 hoteller i Paris
Vienna House Dream Castle at Disneyland ® Paris
Vienna House Dream Castle at Disneyland ® Paris

40 Avenue de la Fosse des Pressoirs, Magny-le-Hongre 77703

4.0 ud af 5.0
3,9 ud af 5 (5.310 anmeldelser)

Dette hotel med familievenlig profil ligger ved en sø i Magny-le-Hongre, kun 3 km fra Walt Disney Studios Park og Disneyland® …

578 DKK
Citadines Apart'hotel Saint-Germain-des-Prés Paris
Citadines Apart'hotel Saint-Germain-des-Prés Paris

53 Ter Quai des Grands Augustins, Paris 75006

4.0 ud af 5.0
4,4 ud af 5 (1.509 anmeldelser)

Dette overnatningssted ligger i Quartier Latin, kun 10 minutters gang fra Pont Neuf, Notre Dame Katedral og Sainte Chapelle …

870 DKK
Hipark Paris La Villette
Hipark Paris La Villette

28 Boulevard d'Indochine, Paris 75019

4.0 ud af 5.0
4,2 ud af 5 (46 anmeldelser)

Dette overnatningssted ligger i 19. Arrondissement, kun 2 km fra Zenith og Parc des Buttes Chaumont. Derudover ligger …

Hent priser
Pullman Paris Tour Eiffel
Pullman Paris Tour Eiffel

18 avenue de Suffren, Paris 75015

4.0 ud af 5.0
4,4 ud af 5 (1.663 anmeldelser)

Det firestjernede Pullman Paris Tour Eiffel er unikt beliggende ved siden af Eiffeltårnet og Trocadéro. Hotellet blev …

1.624 DKK
L'Hotel du Collectionneur Arc de Triomphe
L'Hotel du Collectionneur Arc de Triomphe

51-57 rue de Courcelles, Paris 75008

5.0 ud af 5.0
4,3 ud af 5 (1.714 anmeldelser)

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i 8. Arrondissement, kun 2 km fra Lido, Triumfbuen og Parc Monceau. Derudover ligger …

Hent priser
Kyriad Hotel at Disneyland Paris
Kyriad Hotel at Disneyland Paris

10 Avenue de la Fosse des Pressoirs, Magny-le-Hongre 77700

3.0 ud af 5.0
3,7 ud af 5 (2.164 anmeldelser)

Dette hotel med familievenlig profil ligger i Disneyland® Paris i Magny-le-Hongre, kun 3 km fra Golf Disneyland® Paris og Wal …

431 DKK
Hyatt Regency Paris Charles de Gaulle
Hyatt Regency Paris Charles de Gaulle

351 Avenue Du Bois De La Pie, Roissy-en-France 95912

4.0 ud af 5.0
4,1 ud af 5 (625 anmeldelser)

Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Roissy-en-France, kun 3,7 km fra Paris Nord Villepinte …

589 DKK
citizenM Paris Charles de Gaulle
citizenM Paris Charles de Gaulle

7 Rue de Rome, Tremblay-en-France 93290

4.0 ud af 5.0
4,6 ud af 5 (1.800 anmeldelser)

Dette hotel i boutique-stil ligger tæt på lufthavnen, kun 10 km fra Aeroville Butikscenter, Eglise Saint Eloi og Paris-Nord 2 …

585 DKK
Hotel Des Arts Paris Montmartre
Hotel Des Arts Paris Montmartre

5 Rue Tholoze, Paris 75018

3.0 ud af 5.0
4,4 ud af 5 (1.763 anmeldelser)

Dette hotel i stilen boutique ligger i Paris i kvarteret Montmartre - Sacré Coeur og er tæt på Moulin Rouge, Sacre Coeur …

524 DKK
Villa Saxe Eiffel
Villa Saxe Eiffel

9 Villa De Saxe, Paris 75007

4.0 ud af 5.0
4,5 ud af 5 (424 anmeldelser)

Dette hotel, der er egnet til forretningsfolk, ligger i Paris i kvarteret Eiffeltårnet - Orsay-museet og er tæt på UNESCO's …

Hent priser

De nyeste anmeldelser i Paris

Skjul indhold

Afgræns din søgning

Rejseguide for Paris

Hotel Paris: Du har mange muligheder, når du skal finde et hotel i Paris. Uanset om det skal være et billigt hotel eller et hotel med luksus, om du planlægger et romantisk weekendophold, en familieferie eller en studietur, kan du finde et hotel, der lever op til dine forventninger.

Det er nemt at falde for Paris. Selvom du aldrig har været der, har du sikkert allerede følt tiltrækningen, dens skønhed er ingen hemmelighed. Paris er blevet skrevet, malet og fotograferet i en uendelighed og fremkalder følelser, som der simpelthen ikke findes fyldestgørende ord og billeder for. Uanset hvad du har læst, set eller hørt om byen, er det vigtigste at besøge den.

Romantikken er i højsædet i byernes by, Paris. Og der er masser af romantiske hoteller med værelser, der har udsigt enten over Seinen, over byen eller over de grønne områder. Byens spændende historie, de mange smukke huse og skønne kvarterer er alt sammen med til at danne rammen om det perfekte hotelophold. Gå en tur op i Eiffeltårnet, og nyd udsigten over hele byen, eller tag en sejltur på Seinen, og stå af ved Pont Neuf, hvor du kan nyde udsigten "ude midt i vandet". Du kan også tage ud til slottet Versailles og gå en tur i den smukke have og nyde de store springvand, de imponerende skulpturer og de farvestrålende blomster og træer.

Kig på vinduer, eller shop amok, på Champs-Élysées, hvor butikker som Chanel og Louis Vuitton findes. Gaden løber helt fra Place de la Concorde til Place Charles-de-Gaulle, hvor Triumfbuen står. Hvis du kommer om sommeren, kan du få den helt store sportsoplevelse, når cykelløbet Tour de France afsluttes her. Du kan stadig opleve lidt af det bohemeliv og den stemning, der var i det gamle Paris, i kvarteret omkring Montmatre. Selvom området på ingen måde i dag er, som det var en gang, kan du stadig se nogle flotte og imponerende kabareter på Moulin Rouge og Le Lido. Øverst på bakken i Montmatre ligger den fantastisk smukke kirke Sacré Coeur, hvorfra der også er en betagende udsigt over Paris.

Nogle af verdens mest kendte kunstværker findes i Paris, og på Louvre kan du finde den skønne og hemmelighedsfulde Mona Lisa, og kunstmaleren Claude Monets kendte åkander kan ses flere forskellige steder i Paris blandt andet på Musée d'Orsay og Musée de l'Orangerie.

Hvis du har børnene med til Paris, kan I eventuelt bo på et lejlighedshotel tæt på byens parker, men hvis det skal være mere eventyrligt kan I bo på et hotel helt tæt på Disneyland® Paris, hvor dagene flyver af sted for både børn og voksne.

Et stykke va-va-velib

Det er kun Paris, der kan få en grå, uhåndterlig cykel til at se fortryllende og sofistikeret ud. Velib, byens gratis cykler, er Paris' svar på for stor færdselstæthed, indbyggernes gode helbred og transportstrejker. For besøgende er det en udmærket måde at komme rundt i byens 20 arrondissements, eller distrikter, som alle har deres egne særpræg.

Hjertet af byen på Ile de la Cité er, hvor Paris startede omkring 250 BC. Nu har domstolene, et blomstermarked og det gotiske mesterværk Notre Dame til huse her. Det er helt fortjent et populært sted. Som de fleste af Paris' seværdigheder er Notre Dame altid omkranset af mennesker, der kigger op i ærefrygt og forundring. Gå op til sydtårnet, og du vil på tilsvarende måde blive ydmyg, når du kigger ned på byens landskab med store boulevarder, parker og monumenter.

Lad dine øjne følge Seinen, og du kan se verdens mest berømte museum, Louvre, og længere væk det meget genkendelige Eiffel Tower. Inkluder disse på din rejseplan, og du har gjort et lille (men vigtigt) indhug i den store blok med berømte landemærker, monumenter og museer i Paris. Det er meget muligt, at listen ser overvældende ud, men sæt dig ved en fortovscafé med en stærk kaffe og en rejsehåndbog. Det er en god start og vil helt sikkert sætte dig i den parisiske stemning.

Et stykke ooh la la

Tilbage i 1889 introducerede Moulin Rouge en forførende dans, der fik øjenbrynene til at løfte sig. Det blev kaldet for cancan. I dag er den vært for et udsolgt show, selvom vovet kildren er blevet erstattet med elegant dans og akrobatik. Opera National de Paris tilbyder et program med klassisk ballet og opera udført på det moderne Opera Bastille og det storslåede Palais Garnier. I kontrast til disse store produktioner finder du levende musik fra rock til chanson igennem hele ugen ved arrangementer, der spænder fra lurvede kældre til hyperelegante koncertsale. Alternativt kan du prøve et dinner cruise langs Seinen for at få en trafikfri udsigt over byens omhyggeligt oplyste arkitektur.

Der er et svimlende antal festivaler i Paris, hver festival opliver byen på en unik måde. Besøg byen den 21. juni til en musikalsk oplevelse, hvor byen er vært for en gratis musikfestival Fête de la Musique. Som verdens filmhovedstad har Paris naturligvis sin egen filmfestival og det største antal biografer pr. indbygger. Open-air forevisninger, filmture og et eklektisk miks af film udgør et travlt program, der er nok til at skubbe enhver blockbustergrænse.

Det er sandt, at mennesker ofte har en baguette under armen. Der er et "boulangerie" (bageri) på næsten hver gade, og selvom du ikke er sulten, vil kagerne i vinduet sandsynligvis have en uimodståelig indvirkning. French cuisine er notorisk sofistikeret, men du har ikke brug for at finde Michelin-stjerner for at nyde det. Et brasserie i nærheden kan tilbyde et godt måltid, et sted at se folk komme og gå og en inspiration for dig til at vende tilbage og besøge lysets by.

false