Hoteller i Paris

Se alle 2.374 hoteller i Paris
Vienna House Dream Castle at Disneyland ® Paris
Vienna House Dream Castle at Disneyland ® Paris

40 Avenue de la Fosse des Pressoirs, Magny-le-Hongre 77703

4.0 ud af 5.0
3,9 ud af 5 (4.890 anmeldelser)

Dette hotel med familievenlig profil ligger ved en sø i Magny-le-Hongre, 2,5 km fra Disneyland® Paris og ca. 32 km fra Centre …

663 DKK
L'Hotel du Collectionneur Arc de Triomphe
L'Hotel du Collectionneur Arc de Triomphe

51-57 rue de Courcelles, Paris 75008

5.0 ud af 5.0
4,3 ud af 5 (1.613 anmeldelser)

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Paris, kun 2 km fra Lido, Triumfbuen og Parc Monceau. Derudover ligger Grand Palai …

1.801 DKK
Hotel Catalogne Paris Gare Montparnasse
Hotel Catalogne Paris Gare Montparnasse

40, rue du Commandant Mouchotte, Paris 75014

4.0 ud af 5.0
4 ud af 5 (1.470 anmeldelser)

Dette hotel, der er egnet til forretningsfolk, ligger i Paris i kvarteret Montparnasse-tårnet og er tæt på Bobino, Paris …

724 DKK
Novotel Paris Centre Gare Montparnasse
Novotel Paris Centre Gare Montparnasse

17 Rue Du Cotentin, Paris 75015

4.0 ud af 5.0
4,2 ud af 5 (2.225 anmeldelser)

Dette hotel ligger i hjertet af Paris, kun 2 km fra Paris' katakomber, Tour Montparnasse og Cartier Foundation for …

855 DKK
Pullman Paris Montparnasse
Pullman Paris Montparnasse

19 Rue Commandant Rene Mouchotte, Paris 75014

4.0 ud af 5.0
4,2 ud af 5 (2.620 anmeldelser)

Beliggende i hjertet af Paris på venstre bred af Seinen over for Montparnasse Togstation er der kun få metrostop fra hotellet …

1.319 DKK
Grand Hotel des Gobelins
Grand Hotel des Gobelins

57 Boulevard Saint Marcel, Paris 75013

3.0 ud af 5.0
4 ud af 5 (1.898 anmeldelser)

Dette hotel, der er egnet til forretningsfolk, ligger i Paris i kvarteret Latinerkvarteret - Panthéon og er tæt på Grande …

528 DKK
Disney's Sequoia Lodge
Disney's Sequoia Lodge

Avenue Robert Schuman, Coupvray 77400

3.0 ud af 5.0
3,8 ud af 5 (327 anmeldelser)

Dette resort med familievenlig profil ligger i Coupvray, kun 1,3 km fra Disneyland® Paris og ca. 32 km fra Centre Commercia …

1.714 DKK
Hôtel l'Elysée Val d'Europe
Hôtel l'Elysée Val d'Europe

7 cours du Danube, Serris 77700

3.0 ud af 5.0
4,2 ud af 5 (1.553 anmeldelser)

Dette hotel med familievenlig profil ligger i et shoppingområde, 3,8 km fra Disneyland® Paris og 15,4 km fra Centrex. …

572 DKK
Campanile La Villette
Campanile La Villette

147 - 151 Avenue De Flandre, Paris 75019

3.0 ud af 5.0
4,1 ud af 5 (1.080 anmeldelser)

Dette hotel ligger i forstaden, kun 2 km fra La Geode og Parc des Buttes Chaumont. Derudover ligger Basilikaen for det hellig …

364 DKK
Hipotel Paris Sacre Coeur Olympiades
Hipotel Paris Sacre Coeur Olympiades

22 square de clignancourt, Paris 75018

2,2 ud af 5 (211 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Paris, kun 2 km fra Place du Tertre, Basilikaen for det hellige hjerte i Paris og Moulin Rouge. Derudove …

253 DKK

De nyeste anmeldelser i Paris

Skjul indhold

Begræns din søgning

Rejseguide for Paris

Hotel Paris: Du har mange muligheder, når du skal finde et hotel i Paris. Uanset om det skal være et billigt hotel eller et hotel med luksus, om du planlægger et romantisk weekendophold, en familieferie eller en studietur, kan du finde et hotel, der lever op til dine forventninger.

Det er nemt at falde for Paris. Selvom du aldrig har været der, har du sikkert allerede følt tiltrækningen, dens skønhed er ingen hemmelighed. Paris er blevet skrevet, malet og fotograferet i en uendelighed og fremkalder følelser, som der simpelthen ikke findes fyldestgørende ord og billeder for. Uanset hvad du har læst, set eller hørt om byen, er det vigtigste at besøge den.

Romantikken er i højsædet i byernes by, Paris. Og der er masser af romantiske hoteller med værelser, der har udsigt enten over Seinen, over byen eller over de grønne områder. Byens spændende historie, de mange smukke huse og skønne kvarterer er alt sammen med til at danne rammen om det perfekte hotelophold. Gå en tur op i Eiffeltårnet, og nyd udsigten over hele byen, eller tag en sejltur på Seinen, og stå af ved Pont Neuf, hvor du kan nyde udsigten "ude midt i vandet". Du kan også tage ud til slottet Versailles og gå en tur i den smukke have og nyde de store springvand, de imponerende skulpturer og de farvestrålende blomster og træer.

Kig på vinduer, eller shop amok, på Champs-Élysées, hvor butikker som Chanel og Louis Vuitton findes. Gaden løber helt fra Place de la Concorde til Place Charles-de-Gaulle, hvor Triumfbuen står. Hvis du kommer om sommeren, kan du få den helt store sportsoplevelse, når cykelløbet Tour de France afsluttes her. Du kan stadig opleve lidt af det bohemeliv og den stemning, der var i det gamle Paris, i kvarteret omkring Montmatre. Selvom området på ingen måde i dag er, som det var en gang, kan du stadig se nogle flotte og imponerende kabareter på Moulin Rouge og Le Lido. Øverst på bakken i Montmatre ligger den fantastisk smukke kirke Sacré Coeur, hvorfra der også er en betagende udsigt over Paris.

Nogle af verdens mest kendte kunstværker findes i Paris, og på Louvre kan du finde den skønne og hemmelighedsfulde Mona Lisa, og kunstmaleren Claude Monets kendte åkander kan ses flere forskellige steder i Paris blandt andet på Musée d'Orsay og Musée de l'Orangerie.

Hvis du har børnene med til Paris, kan I eventuelt bo på et lejlighedshotel tæt på byens parker, men hvis det skal være mere eventyrligt kan I bo på et hotel helt tæt på Disneyland® Paris, hvor dagene flyver af sted for både børn og voksne.

Et stykke va-va-velib

Det er kun Paris, der kan få en grå, uhåndterlig cykel til at se fortryllende og sofistikeret ud. Velib, byens gratis cykler, er Paris' svar på for stor færdselstæthed, indbyggernes gode helbred og transportstrejker. For besøgende er det en udmærket måde at komme rundt i byens 20 arrondissements, eller distrikter, som alle har deres egne særpræg.

Hjertet af byen på Ile de la Cité er, hvor Paris startede omkring 250 BC. Nu har domstolene, et blomstermarked og det gotiske mesterværk Notre Dame til huse her. Det er helt fortjent et populært sted. Som de fleste af Paris' seværdigheder er Notre Dame altid omkranset af mennesker, der kigger op i ærefrygt og forundring. Gå op til sydtårnet, og du vil på tilsvarende måde blive ydmyg, når du kigger ned på byens landskab med store boulevarder, parker og monumenter.

Lad dine øjne følge Seinen, og du kan se verdens mest berømte museum, Louvre, og længere væk det meget genkendelige Eiffel Tower. Inkluder disse på din rejseplan, og du har gjort et lille (men vigtigt) indhug i den store blok med berømte landemærker, monumenter og museer i Paris. Det er meget muligt, at listen ser overvældende ud, men sæt dig ved en fortovscafé med en stærk kaffe og en rejsehåndbog. Det er en god start og vil helt sikkert sætte dig i den parisiske stemning.

Et stykke ooh la la

Tilbage i 1889 introducerede Moulin Rouge en forførende dans, der fik øjenbrynene til at løfte sig. Det blev kaldet for cancan. I dag er den vært for et udsolgt show, selvom vovet kildren er blevet erstattet med elegant dans og akrobatik. Opera National de Paris tilbyder et program med klassisk ballet og opera udført på det moderne Opera Bastille og det storslåede Palais Garnier. I kontrast til disse store produktioner finder du levende musik fra rock til chanson igennem hele ugen ved arrangementer, der spænder fra lurvede kældre til hyperelegante koncertsale. Alternativt kan du prøve et dinner cruise langs Seinen for at få en trafikfri udsigt over byens omhyggeligt oplyste arkitektur.

Der er et svimlende antal festivaler i Paris, hver festival opliver byen på en unik måde. Besøg byen den 21. juni til en musikalsk oplevelse, hvor byen er vært for en gratis musikfestival Fête de la Musique. Som verdens filmhovedstad har Paris naturligvis sin egen filmfestival og det største antal biografer pr. indbygger. Open-air forevisninger, filmture og et eklektisk miks af film udgør et travlt program, der er nok til at skubbe enhver blockbustergrænse.

Det er sandt, at mennesker ofte har en baguette under armen. Der er et "boulangerie" (bageri) på næsten hver gade, og selvom du ikke er sulten, vil kagerne i vinduet sandsynligvis have en uimodståelig indvirkning. French cuisine er notorisk sofistikeret, men du har ikke brug for at finde Michelin-stjerner for at nyde det. Et brasserie i nærheden kan tilbyde et godt måltid, et sted at se folk komme og gå og en inspiration for dig til at vende tilbage og besøge lysets by.

false