Tilpasset til din søgning på :

Hotel Paris

Hoteller Paris
Paris

Tilbud med hotel + fly i Paris

Se alle tilbud på pakkerejser til Paris

Hoteller i Paris

Hotel Mademoiselle-hoteller i Paris
Rating: 4.0 Stars
DKK 933

Hotel Mademoiselle

7 Rue Des Petits Hotels, Paris - Kort
 
 
"God beliggenhed i forhold til offentlig transport."
Vi oplevede et meget venligt og imødekommende personale, der gav god orientering og besvarede alle spørgsmål. Kun da barandalarmen gik i gang (5.etage) blev vi naturligvis urolige, og rengøringspersonalet på denne etage burde have taget initiativ til straks at informere gæsterne om, at det var en fejl. Da vi selv fgandt hende svarede hun høfligt.
Rejsende fra Odense, Danmark
Dette hotel ligger i Paris i kvarteret Gare du Nord - Gare de L'Est og er tæt på Grevin Museum, Louvre og Notre Dame …Mere
Mercure Paris Terminus Nord-hoteller i Paris
Rating: 4.0 Stars

Mercure Paris Terminus Nord

12 Boulevard De Denain, Paris - Kort
 
 
3,7 ud af 5 (892 anmeldelser)
Dette hotel med familievenlig profil ligger i 10. Arrondissement i Paris, kun 2 km fra Musée de la Franc-Maçonnerie …Mere
Hotel Libertel Gare de l'Est Francais-hoteller i Paris
Rating: 3.0 Stars
DKK 584

Hotel Libertel Gare de l'Est Francais

13 Rue Du 8 Mai 1945, Paris - Kort
 
 
"Anbefalelsesværdig hotel!"
Absolut anbefalelsesværdig hotel! Det var i fin stand, servicen var god og hotellet lå meget centralt med kun få hundrede meter til en metro. Jeg vil med glæde vende tilbage til netop dette hotel.
Augusta fra Næstved
Dette hotel ligger i 10. Arrondissement, kun 2 km fra Porte Saint-Martin, Sacré-Coeur Basilika og Galeries Lafayette …Mere
9HOTEL OPERA-hoteller i Paris
Rating: 3.0 Stars

9HOTEL OPERA

14 Rue Papillon, Paris - Kort
 
 
4,3 ud af 5 (299 anmeldelser)
Dette hotel i romantisk stil ligger i 9. Arrondissement, kun 15 minutters gang fra Musée de la Franc-Maçonnerie og Galeries …Mere
Mercure Paris Montmartre Sacré Coeur-hoteller i Paris
Rating: 4.0 Stars

Mercure Paris Montmartre Sacré Coeur

1-3 Rue Caulaincourt, Paris - Kort
 
 
"lækkert hotel midt i Montmatre"
Vi skulle opleve Paris på 4 dage og se hvad der var af spændende seværdigheder, og det gjorde vi til fulde.
Rejsende fra danmark
Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Paris, kun 2 km fra Place de Clichy, Moulin Rouge og …Mere
Best Western Aurore-hoteller i Paris
Rating: 3.0 Stars

Best Western Aurore

13, Rue Traversiere, Paris - Kort
 
 
3,9 ud af 5 (13 anmeldelser)
Dette hotel ligger i Paris Centrum, kun 15 minutters gang fra Pont d'Austerlitz og Opera Bastille. Derudover ligger Jardin …Mere
Libertel Gare Du Nord Suede-hoteller i Paris
Rating: 3.0 Stars

Libertel Gare Du Nord Suede

106 Boulevard Magenta, Paris - Kort
 
 
4,0 ud af 5 (892 anmeldelser)
Dette hotel ligger i 10. Arrondissement, kun 2 km fra Musée de la Franc-Maçonnerie, Sacré-Coeur Basilika og Galeries …Mere
Holiday Inn Paris Gare De l'Est-hoteller i Paris
Rating: 4.0 Stars

Holiday Inn Paris Gare De l'Est

5 Rue Du 8 Mai 1945, Paris - Kort
 
 
"Central placering lige ved metro"
Vi fik et dejligt rummeligt værelse, der var meget rent og virkede meget nyt. Badeværelset var lyst og rent. Vi havde udsigt til Gare De L'est og kunne i baggrunden se Sacré Couer.
En rejsende
Dette hotel ligger i 10. Arrondissement, kun 2 km fra Porte Saint-Martin, Georges Pompidou-museet og Sacré-Coeur Basilika …Mere
Les Jardins du Marais-hoteller i Paris
Rating: 4.0 Stars
DKK 1.176

Les Jardins du Marais

74 Rue Amelot, Paris - Kort
 
 
"Super hotel i "udkanten" af Paris men tæt på metro"
Rigtig flot og godt hotel tæt på alt, når bare man tager metroen :-) Hotellet er stort og flot, og der er rent og hyggeligt :-) Personalet er venlige, rare og smilende !
Rejsende fra Djursland
Denne ejendom, der er egnet til familier, ligger i Paris i kvarteret Marais - Pompidou - Notre Dame de Paris og er tæt på …Mere
Hôtel Aida Opéra-hoteller i Paris
Rating: 3.0 Stars

Hôtel Aida Opéra

11 Rue Richer, Paris - Kort
 
 
"Næsten perfekt !!"
Et dejligt værelse med gode senge og smagfuld indretning. Det trak dog ned at der kom en konstant lyd fra varmeanlægets cirkulationspumpe i kælderetagen. Denne generende lyd forplantede sig op gennem etagerne og på 1.st sal hvor vi boede kunne den bestemt ikke ignoreres, hvilket gik ud over nattesøvnen. Toilettet var OK men for lidt plads mellem kumme og væg.
Rejsende fra Frederikssund
Dette 6-etagers Pariserhotel ligger på en livlig gade med en lokal stemning, 300 meter fra Grévin-museet og 500 meter fra …Mere

Søg blandt 2.226 hoteller i Paris


  Hvorfor reservere med Expedia?

  • Expedias Prisgaranti
  • Mere end 510.000 hoteller verden over
  • Expedia opkræver intet afbestillingsgebyr
  • Mere end 11 millioner gæsteanmeldelser

  Begræns din søgning til:

  Hotelmærke

  Rejseguide for Paris

  Hotel Paris: Du har mange muligheder, når du skal finde et hotel i Paris. Uanset om det skal være et billigt hotel eller et hotel med luksus, om du planlægger et romantisk weekendophold, en familieferie eller en studietur, kan du finde et hotel, der lever op til dine forventninger.

  Det er nemt at falde for Paris. Selvom du aldrig har været der, har du sikkert allerede følt tiltrækningen, dens skønhed er ingen hemmelighed. Paris er blevet skrevet, malet og fotograferet i en uendelighed og fremkalder følelser, som der simpelthen ikke findes fyldestgørende ord og billeder for. Uanset hvad du har læst, set eller hørt om byen, er det vigtigste at besøge den.

  Romantikken er i højsædet i byernes by, Paris. Og der er masser af romantiske hoteller med værelser, der har udsigt enten over Seinen, over byen eller over de grønne områder. Byens spændende historie, de mange smukke huse og skønne kvarterer er alt sammen med til at danne rammen om det perfekte hotelophold. Gå en tur op i Eiffeltårnet, og nyd udsigten over hele byen, eller tag en sejltur på Seinen, og stå af ved Pont Neuf, hvor du kan nyde udsigten "ude midt i vandet". Du kan også tage ud til slottet Versailles og gå en tur i den smukke have og nyde de store springvand, de imponerende skulpturer og de farvestrålende blomster og træer.

  Kig på vinduer, eller shop amok, på Champs-Élysées, hvor butikker som Chanel og Louis Vuitton findes. Gaden løber helt fra Place de la Concorde til Place Charles-de-Gaulle, hvor Triumfbuen står. Hvis du kommer om sommeren, kan du få den helt store sportsoplevelse, når cykelløbet Tour de France afsluttes her. Du kan stadig opleve lidt af det bohemeliv og den stemning, der var i det gamle Paris, i kvarteret omkring Montmatre. Selvom området på ingen måde i dag er, som det var en gang, kan du stadig se nogle flotte og imponerende kabareter på Moulin Rouge og Le Lido. Øverst på bakken i Montmatre ligger den fantastisk smukke kirke Sacré Coeur, hvorfra der også er en betagende udsigt over Paris.

  Nogle af verdens mest kendte kunstværker findes i Paris, og på Louvre kan du finde den skønne og hemmelighedsfulde Mona Lisa, og kunstmaleren Claude Monets kendte åkander kan ses flere forskellige steder i Paris blandt andet på Musée d'Orsay og Musée de l'Orangerie.

  Hvis du har børnene med til Paris, kan I eventuelt bo på et lejlighedshotel tæt på byens parker, men hvis det skal være mere eventyrligt kan I bo på et hotel helt tæt på Disneyland® Paris, hvor dagene flyver af sted for både børn og voksne.

  Læs mere

  Et stykke va-va-velib

  Det er kun Paris, der kan få en grå, uhåndterlig cykel til at se fortryllende og sofistikeret ud. Velib, byens gratis cykler, er Paris' svar på for stor færdselstæthed, indbyggernes gode helbred og transportstrejker. For besøgende er det en udmærket måde at komme rundt i byens 20 arrondissements, eller distrikter, som alle har deres egne særpræg.

  Hjertet af byen på Ile de la Cité er, hvor Paris startede omkring 250 BC. Nu har domstolene, et blomstermarked og det gotiske mesterværk Notre Dame til huse her. Det er helt fortjent et populært sted. Som de fleste af Paris' seværdigheder er Notre Dame altid omkranset af mennesker, der kigger op i ærefrygt og forundring. Gå op til sydtårnet, og du vil på tilsvarende måde blive ydmyg, når du kigger ned på byens landskab med store boulevarder, parker og monumenter.

  Lad dine øjne følge Seinen, og du kan se verdens mest berømte museum, Louvre, og længere væk det meget genkendelige Eiffel Tower. Inkluder disse på din rejseplan, og du har gjort et lille (men vigtigt) indhug i den store blok med berømte landemærker, monumenter og museer i Paris. Det er meget muligt, at listen ser overvældende ud, men sæt dig ved en fortovscafé med en stærk kaffe og en rejsehåndbog. Det er en god start og vil helt sikkert sætte dig i den parisiske stemning.

  Et stykke ooh la la

  Tilbage i 1889 introducerede Moulin Rouge en forførende dans, der fik øjenbrynene til at løfte sig. Det blev kaldet for cancan. I dag er den vært for et udsolgt show, selvom vovet kildren er blevet erstattet med elegant dans og akrobatik. Opera National de Paris tilbyder et program med klassisk ballet og opera udført på det moderne Opera Bastille og det storslåede Palais Garnier. I kontrast til disse store produktioner finder du levende musik fra rock til chanson igennem hele ugen ved arrangementer, der spænder fra lurvede kældre til hyperelegante koncertsale. Alternativt kan du prøve et dinner cruise langs Seinen for at få en trafikfri udsigt over byens omhyggeligt oplyste arkitektur.

  Der er et svimlende antal festivaler i Paris, hver festival opliver byen på en unik måde. Besøg byen den 21. juni til en musikalsk oplevelse, hvor byen er vært for en gratis musikfestival Fête de la Musique. Som verdens filmhovedstad har Paris naturligvis sin egen filmfestival og det største antal biografer pr. indbygger. Open-air forevisninger, filmture og et eklektisk miks af film udgør et travlt program, der er nok til at skubbe enhver blockbustergrænse.

  Det er sandt, at mennesker ofte har en baguette under armen. Der er et "boulangerie" (bageri) på næsten hver gade, og selvom du ikke er sulten, vil kagerne i vinduet sandsynligvis have en uimodståelig indvirkning. French cuisine er notorisk sofistikeret, men du har ikke brug for at finde Michelin-stjerner for at nyde det. Et brasserie i nærheden kan tilbyde et godt måltid, et sted at se folk komme og gå og en inspiration for dig til at vende tilbage og besøge lysets by.

  Skjul
  Kunder tildeler Expedia
  Drives af feefo
  Anbefalet af 92%
  4.5
  Baseret på 68.143 anmeldelser
  *Ved disse pakkerejser svarer pakkebesparelsen som minimum til prisen på flyrejsen eller hotellet, hvis reserveret separat. Bemærk: Ved pakkerejser, der inkluderer fly, vil flyselskabet opkræve betaling for din flyrejse, men besparelserne på pakkerejsen vil svare til udgifterne forbundet med flyrejsen.