Aktiviteter i Paris

Oplevelser, seværdigheder og ture
Eiffeltårnet som omfatter et monument, historiske bygningsværker og en solnedgang

Dejlige oplevelser i Paris for livsnydere

Paris’ helt særlige charme og atmosfære har en enorm tiltrækningskraft. Mange besøger derfor denne by igen og igen, når de skal på en romantisk tur med den eneste ene eller blot forkæle sig selv med at gå på indkøb eller nyde livet på en af de atmosfærefyldte caféer. Paris har det, der skal til, for at sikre dig uforglemmelige oplevelser. Der er aktiviteter i Paris for både store og små og kunst i verdensklasse, ikke at forglemme.

Uforglemmelige kunstneriske oplevelser i Paris

Tænk på, når du slentrer rundt i Montmartre, at det var her, de store impressionister, hvis kunstværker i dag sælges for svimlende millionbeløb, holdt til i slutningen af 1800-tallet. Dengang havde de knap nok til dagen og vejen. Deres billeder kan i dag ses på museer verden over. En af de oplevelser i Paris du ikke må gå glip af, er et besøg Musée d'Orsay i Paris, som er et forholdsvis nyt museum, der har til huse i en gammel jernbanestation. Se museets uvurderlige samling af de franske impressionisters kendte værker.

Afsæt også en halv eller hel dag til Louvre. Dette enorme kunstmuseum, som er en af de største attraktioner i Paris, rummer både malerier, antikke statuer og kunsthåndværk. Dvæl ved museets absolut største attraktion, Leonardo da Vincis omdiskuterede maleri Mona Lisa. Husk, hvis du ikke kan finde maleriet, at spørge efter La Joconde på fransk.

Nyd udsigten i Paris

Paris’ største vartegn er naturligvis Eiffeltårnet. På klare dage er der en storslået udsigt fra toppen af Eiffeltårnet ud over Paris og omegn. Bestig også trapperne op til en anden af Paris’ attraktioner, nemlig Sacré-Cœur-kirken på toppen af Montmartre. Dette imponerende bygningsværk i hvidt marmor kan ses næsten overalt i Paris, og pladsen foran kirken er et meget populært mødested for både lokale og turister.

Loppemarkeder og eksklusive hovedstrøg

Interesserer du dig for mode, er du kommet til den helt rigtige by. Der er desuden flere spændende loppemarkeder i Paris, hvor du kan være heldig at gøre gode fund. Loppemarkedet ved Clignancourt, Marché aux Puces de Saint-Ouen, er verdens største. Besøg også bogmarkedet ved Seinen.

Besøg Paris’ berømte hovedstrøg Champs-Élysées, hvor de dyre butikker ligger. For enden af Champs-Élysées finder du Stjernepladsen med Triumfbuen.

Attraktioner i Paris for store og små

Tilbring en aften i et af de mest berømte forlystelsesetablissementer i Paris, Moulin Rouge på Montmartre med danseunderholdning, som omfatter den helt særlige danseform cancan. En danseform, som er udødeliggjort i Toulouse-Lautrecs fantastiske malerier og tegninger. Der er gjort meget for at bevare den særlige atmosfære fra dengang, Moulin Rouge blev grundlagt.

Tag en tur i Disneyland Paris, som ligger lidt uden for byen. Det vil helt sikkert blive en af børnenes ultimative oplevelser i Paris. Her er temaparker, Disneyfigurer, optog, fyrværkeri og meget mere. Når sulten melder sig, er der massevis af restauranter at vælge imellem, alle med deres helt specielle atmosfære.


Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


Mest populære steder at besøge

1. Eiffeltårnet

Langs Seinen og i Champ de Mars-parken tiltrækker det 323 meter høje Eiffeltårn hvert år mere end 7 millioner besøgende. Det indeholder to restauranter, herunder den legendariske Le Jules Verne på anden etage, og tre udsigtsniveauer.
Læs mere
Eiffeltårnet som viser en by, et monument og historiske bygningsværker

2. Louvre-museet

Med gange, der strækker sig milevidt, og seks hektarer udstillingsområde er Paris' største museum også et af verdens største. Dets officielle navn er Musée du Louvre, men de lokale kender det ganske enkelt som "Louvre".
Læs mere
Hjemsted for Leonardo da Vincis Mona Lisa og genkendeligt med det samme på grund af sin glaspyramideindgang. Denne seværdighed har enorme samlinger af velkendt kunst fra Frankrig og hele verden.

3. Champs-Elysees

Det er på denne pragtfulde boulevard, at du har mulighed for at opleve Triumfbuens imponerende konstruktion. Her kan du blive klogere på selve historien bag de kunstfærdige udskæringer, der pryder den. Mange rejser til Avenue des Champs-Élysées for at shoppe i de forskellige designerbutikker, der ligger dør om dør.
Læs mere
Champs-Élysées som viser et hotel, historiske bygningsværker og skiltning

4. Triumfbuen

Udsigten, der er 50 meter over Paris, vil friste dig til at gå op i toppen af Triumfbuen. Ved foden af denne seværdighed er der imidlertid også meget at se. Den ligger på Charles de Gaulle-pladsen, hvor 12 lige boulevarder, herunder Champs-Élysées, krydser og danner byens "stjerne".
Læs mere
Triumfbuen og byder på gadeliv, historiske bygningsværker og et monument

5. Opéra Garnier

Forkæl dig selv med en aften med klassisk underholdning i Pariseroperaen. Nyd den smukke arkitektur og de luksuriøse interiører i Palais Garnier, hjemsted for det historiske franske operakompagni. Lær om Pariseroperaens 300 år lange historie gennem kunstsamlinger, multimediefremvisninger og museumsudstillinger.
Læs mere
Paris som viser gadeliv, kulturarvsgenstande og en by

6. Notre-Dame

Notre Dame-katedralen ligger på den naturlige ø Île de la Cité. Dette er byens centrale punkt, og afstande fra Paris til alle dele af Frankrig måles herfra. Katedralen er resultatet af en massiv indsats inden for byggearbejde, der startede i 1163 og blev afsluttet i midten af det 14. århundrede. Et stort renoveringsarbejde begyndte i 1845 og varede i to årtier.
Læs mere
Notre Dame Katedral og byder på kulturarvsgenstande, historiske bygningsværker og en kirke eller en katedral

Populære steder at besøge

Områder i Paris

Byer i nærheden af Paris