Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Paris

Se alle 177 aktiviteter i Paris

Dejlige oplevelser i Paris for livsnydere

Paris’ helt særlige charme og atmosfære har en enorm tiltrækningskraft. Mange besøger derfor denne by igen og igen når de skal på en romantisk tur med den eneste ene eller blot forkæle sig selv med at gå på indkøb eller nyde livet på en af de atmosfærefyldte caféer. Paris har det der skal til for at sikre dig uforglemmelige oplevelser. Der er aktiviteter i Paris for både store og små og kunst i verdensklasse

ikke at forglemme.

Uforglemmelige kunstneriske oplevelser i Paris

Tænk på når du slentrer rundt i Montmartre at det var her de store impressionister hvis kunstværker i dag sælges for svimlende millionbeløb holdt til i slutningen af 1800-tallet. Dengang havde de knap nok til dagen og vejen. Deres billeder kan i dag ses på museer verden over. En af de oplevelser i Paris du ikke må gå glip af er et besøg Musée d'Orsay i Paris som er et forholdsvis nyt museum der har til huse i en gammel jernbanestation. Se museets uvurderlige samling af de franske impressionisters kendte værker.

Afsæt også en halv eller hel dag til Louvre. Dette enorme kunstmuseum som er en af de største attraktioner i Paris rummer både malerier antikke statuer og kunsthåndværk. Dvæl ved museets absolut største attraktion Leonardo da Vincis omdiskuterede maleri Mona Lisa. Husk hvis du ikke kan finde maleriet at spørge efter La Joconde på fransk.

Nyd udsigten i Paris

Paris’ største vartegn er naturligvis Eiffeltårnet. På klare dage er der en storslået udsigt fra toppen af Eiffeltårnet ud over Paris og omegn. Bestig også trapperne op til en anden af Paris’ attraktioner nemlig Sacré-Cœur-kirken på toppen af Montmartre. Dette imponerende bygningsværk i hvidt marmor kan ses næsten overalt i Paris og pladsen foran kirken er et meget populært mødested for både lokale og turister.

Loppemarkeder og eksklusive hovedstrøg

Interesserer du dig for mode er du kommet til den helt rigtige by. Der er desuden flere spændende loppemarkeder i Paris hvor du kan være heldig at gøre gode fund. Loppemarkedet ved ClignancourtMarché aux Puces de Saint-Ouen er verdens største. Besøg også bogmarkedet ved Seinen.

Besøg Paris’ berømte hovedstrøg Champs-Élysées hvor de dyre butikker ligger. For enden af Champs-Élysées finder du Stjernepladsen med Triumfbuen.

Attraktioner i Paris for store og små

Tilbring en aften i et af de mest berømte forlystelsesetablissementer i Paris Moulin Rouge på Montmartre med danseunderholdning som omfatter den helt særlige danseform cancan. En danseform som er udødeliggjort i Toulouse-Lautrecs fantastiske malerier og tegninger. Der er gjort meget for at bevare den særlige atmosfære fra dengang Moulin Rouge blev grundlagt.

Tag en tur i Disneyland Paris som ligger lidt uden for byen. Det vil helt sikkert blive en af børnenes ultimative oplevelser i Paris. Her er temaparker Disneyfigurer optog fyrværkeri og meget mere. Når sulten melder sig er der massevis af restauranter at vælge imellem alle med deres helt specielle atmosfære.

Kort

Discover neighborhoods in Paris

Paris Centrum

Der er masser at udforske i Paris Centrum, som er kendt for sine fascinerede museer, sin imponerende katedral og sine charmerende caféer. Blandt de mest populære seværdigheder er Palais Royal og Louvre-museet. Tag metroen fra Palais Royal-Musée du Louvre Metrostation eller Louvre - Rivoli Metrostation for at se mere af byen.

MuseerMonumenterArkitektur

Marais

Nyd godt af de populære butikker i Marais. Picasso Museum er også et besøg værd, og du kan hoppe på metroen fra Saint-Paul Metrostation eller Saint-Sébastien - Froissart Metrostation for at se mere af Paris.

MuseerCaféerArkitektur

Montmartre

Hvis du tilbringer noget tid i Montmartre, kan du se seværdigheder som Basilikaen for det hellige hjerte i Paris og Place du Tertre. Du kan også nyde godt af de mange spisemuligheder i kvarteret, inden du hopper på metroen fra Abbesses Metrostation for at se mere af byen.

KatedralerCaféerKirker

8. Arrondissement

8. Arrondissement gør sig bemærket ved sine populære shoppingmuligheder. Du kan også overveje at besøge populære seværdigheder som Champs-Elysees og Grand Palais. Se mere af Paris ved at hoppe på metroen fra Saint-Philippe du Roule Metrostation eller Miromesnil Metrostation.

CaféerMuseerSolnedgange

6. Arrondissement

Der er masser at udforske i 6. Arrondissement, som er kendt for sine smukke haver og sine charmerende caféer. Læg vejen forbi populære seværdigheder som Luxembourg Palads og Luxembourg Gardens, ligesom du kan hoppe på metroen fra Saint-Sulpice Metrostation eller Rennes Metrostation for at se mere af byen.

CaféerMuseerKirker

7. Arrondissement

Rejsende er vilde med 7. Arrondissement på grund af de charmerende caféer, og du kan se mere af Faubourg Saint-Germain ved at hoppe på metroen fra Varenne Metrostation eller La Tour-Maubourg Metrostation. Overvej også at besøge de populære seværdigheder Les Invalides og Rodin Museum.

TureCaféerMuseer