Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.


De mest populære aktiviteter i Paris

Se alle 75 aktiviteter i Paris

Kort

Discover neighborhoods in Paris

Paris Centrum

Der er masser at udforske i Paris Centrum, som er kendt for sine fascinerede museer, sin imponerende katedral og sine charmerende caféer. Blandt de mest populære seværdigheder er Palais Royal og Louvre-museet. Tag metroen fra Palais Royal-Musée du Louvre Metrostation eller Louvre - Rivoli Metrostation for at se mere af byen.

MuseumMonumentArkitektur

Marais

I Paris' 3. 4. Arrondissement ligger Marais-området, hvor du kan beundre historiske og arkitektoniske vidundere og besøge et af Europas største kunstmuseer.

MuseumCaféArkitektur

Montmartre

Vogtet af den smukke Sacre Coeur minder dette charmerende kvarter stadig om sine dage som en enklave for nogle af verdens største kunstnere.

KatedralCaféKirke

7. Arrondissement

Når du rejser til det 7. Arrondissement, må du ikke gå glip af det ikoniske Eiffeltårn og områdets andre historiske bygninger og museer.

TurCaféMuseum

8. Arrondissement

Tag på en rejse til det 8. Arrondissement, og oplev dette område i Paris, der har tæt forbindelse til Napoleons storhed og Frankrigs mørke år under revolutionen.

CaféMuseumSolnedgang

6. Arrondissement

Tag på en rejse til det 6. Arrondissement, hvor du kan opleve det livlige latinerkvarter, nyde smukke haver, slappe af på en café og deltage i områdets bohemekultur.

CaféMuseumKirke