Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Paris

Se alle 200 aktiviteter i Paris

Dejlige oplevelser i Paris for livsnydere

Paris’ helt særlige charme og atmosfære har en enorm tiltrækningskraft. Mange besøger derfor denne by igen og igen, når de skal på en romantisk tur med den eneste ene eller blot forkæle sig selv med at gå på indkøb eller nyde livet på en af de atmosfærefyldte caféer. Paris har det, der skal til, for at sikre dig uforglemmelige oplevelser. Der er aktiviteter i Paris for både store og små og kunst i verdensklasse, ikke at forglemme.

Uforglemmelige kunstneriske oplevelser i Paris

Tænk på, når du slentrer rundt i Montmartre, at det var her, de store impressionister, hvis kunstværker i dag sælges for svimlende millionbeløb, holdt til i slutningen af 1800-tallet. Dengang havde de knap nok til dagen og vejen. Deres billeder kan i dag ses på museer verden over. En af de oplevelser i Paris du ikke må gå glip af, er et besøg Musée d'Orsay i Paris, som er et forholdsvis nyt museum, der har til huse i en gammel jernbanestation. Se museets uvurderlige samling af de franske impressionisters kendte værker.

Afsæt også en halv eller hel dag til Louvre. Dette enorme kunstmuseum, som er en af de største attraktioner i Paris, rummer både malerier, antikke statuer og kunsthåndværk. Dvæl ved museets absolut største attraktion, Leonardo da Vincis omdiskuterede maleri Mona Lisa. Husk, hvis du ikke kan finde maleriet, at spørge efter La Joconde på fransk.

Nyd udsigten i Paris

Paris’ største vartegn er naturligvis Eiffeltårnet. På klare dage er der en storslået udsigt fra toppen af Eiffeltårnet ud over Paris og omegn. Bestig også trapperne op til en anden af Paris’ attraktioner, nemlig Sacré-Cœur-kirken på toppen af Montmartre. Dette imponerende bygningsværk i hvidt marmor kan ses næsten overalt i Paris, og pladsen foran kirken er et meget populært mødested for både lokale og turister.

Loppemarkeder og eksklusive hovedstrøg

Interesserer du dig for mode, er du kommet til den helt rigtige by. Der er desuden flere spændende loppemarkeder i Paris, hvor du kan være heldig at gøre gode fund. Loppemarkedet ved Clignancourt, Marché aux Puces de Saint-Ouen, er verdens største. Besøg også bogmarkedet ved Seinen.

Besøg Paris’ berømte hovedstrøg Champs-Élysées, hvor de dyre butikker ligger. For enden af Champs-Élysées finder du Stjernepladsen med Triumfbuen.

Attraktioner i Paris for store og små

Tilbring en aften i et af de mest berømte forlystelsesetablissementer i Paris, Moulin Rouge på Montmartre med danseunderholdning, som omfatter den helt særlige danseform cancan. En danseform, som er udødeliggjort i Toulouse-Lautrecs fantastiske malerier og tegninger. Der er gjort meget for at bevare den særlige atmosfære fra dengang, Moulin Rouge blev grundlagt.

Tag en tur i Disneyland Paris, som ligger lidt uden for byen. Det vil helt sikkert blive en af børnenes ultimative oplevelser i Paris. Her er temaparker, Disneyfigurer, optog, fyrværkeri og meget mere. Når sulten melder sig, er der massevis af restauranter at vælge imellem, alle med deres helt specielle atmosfære.