Billige flybilletter til Paris

Billigste flyrejser til Paris

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 219 kr. for en enkeltbillet og 477 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

easyJet
easyJet
LC Peru
Tarom-Romanian Air Transport
Air France

Om Paris

Expedia-flyrejser til Paris

Du kan få mange billige flybilletter og flyrejser til Paris fra de danske lufthavne. Find et billigt fly, og få samtidig besparelser på hoteller og billeje.

Du kan allerede spotte nogle af Paris' verdenskendte seværdigheder fra flyet, når du flyver ind over denne charmerende storby. Nyd f.eks. synet af Eiffeltårnet fra luften, og når du er ankommet i byen, kan du lade dig bjergtage af dette majestætiske bygningsværk helt tæt på. Tag derefter på shopping på Champs-Élysées, og når du trænger til lidt fred og ro, kan du nyde arkitekturen og en gåtur i den smukke park ved slottet Versailles. Du kan også besøge nogle af de mest kendte museer i verden, f.eks. Louvre. Gå ikke glip af det velrenommerede franske køkken, så afslut en begivenhedsrig dag med en delikat fransk specialitet.

Flyrejser til Paris fra danske lufthavne

Du kan flyve direkte til Charles de Gaulle-lufthavnen fra Københavns Lufthavn og Billund Lufthavn, og der er tilmed ofte billige flybilletter. Hvis du flyver fra København, kan du også lande i Paris-Orly Lufthavn. Det tager ca. 2-3 timer at flyve direkte til Paris, afhængigt af afrejselufthavn. Der er ingen direkte fly fra Aarhus Lufthavn og Aalborg Lufthavn, men der kan også være penge at spare, hvis du vælger en flyafgang, hvor der er en eller flere mellemlandinger. Hvis du bestiller en afgang med mellemlandinger, kan du vælge, hvilken lufthavn du vil ankomme til. Transporttiden med mellemlandinger varierer alt efter rute og antallet af stop undervejs.

Flyrejser til Charles de Gaulle

Lufthavnen ligger ca. 25 km fra Paris og er en af de mest travle i hele Europa. Du kommer hurtigt fra lufthavnen til centrum med højhastighedstoget TGV, og samtidig får du en fantastisk togoplevelse. Du kan også tage de regionale tog, og der kører busser mod Place de l'Opéra hvert kvarter. Der er også mulighed for at leje en bil direkte i lufthavnen, så du selv kan køre ind til byen og dit hotel.

Flyrejser til Paris-Orly Lufthavn

Lufthavnen ligger ca. 13 km fra Paris og var tidligere Paris' hovedlufthavn. Det er stadig den travleste lufthavn for indenrigsflyvninger i Frankrig og den anden travleste internationale lufthavn målt på passagerantal. Du kommer hurtigt til byen med metroen, der har forbindelse til Antony-stationen, hvorfra du kan tage eksprestoget til Paris. Du kan også tage lufthavnsbusserne og RATP-busserne til Paris.

Rejsetips til Paris

Selvom metroen er nem at bruge, kan du nemt gå rundt til de forskellige seværdigheder, da mange af dem ligger tæt på hinanden. Mange museer har gratis adgang den første søndag i måneden eller én aften om ugen, så du kan spare penge ved at tjekke museets hjemmeside på forhånd.

Hvis du bestiller billige flybilletter og hotel til Paris samtidigt, kan du spare endnu flere penge. Så det er bare med at komme af sted og nyde Frankrigs vidunderlige og charmerende hovedstad. Bestil din flyrejse allerede i dag!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Paris?
Paris har mere end én lufthavn at byde på, men de fleste tilrejsende foretrækker at flyve til Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle).
Hvor langt ligger Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) fra Paris?
Hvis du regner med at overnatte i centrum af Paris, er det en god idé at undersøge på forhånd, hvilke muligheder du har for at komme ind til byen. Området omkring midtbyen er cirka 25 km fra CDG.
Kan jeg flyve til Paris i øjeblikket?
Vær sikker på, at din flyrejse til Paris er så ukompliceret som muligt ved først at tjekke vores COVID-19-rejserådgiver. Det er en god måde at holde dig ajour med de aktuelle rejserestriktioner på, herunder krav om karantæne og de seneste rejsevejledninger fra myndighederne.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Paris?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Paris, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Paris med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Paris, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Paris?
Paris er en populær rejsedestination. Hver uge flyver et hav af rejsende til og fra CDG (25 km from downtown) og Paris (ORY-Orly) (15 km from downtown). BVA (70 km from downtown) får også en god del lufttraffik.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Paris?
110 flyselskaber flyver til Paris fra 302 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Paris?
Air France og easyJet er de mest foretrukne flyselskaber, der flyver til Paris. Mange rejsende flyver fra Collobrières med Air France.
Hvor mange direkte fly er der til Paris?
Er du ved at planlægge en uforglemmelig ferie til Paris? Med omkring 6.363 direkte fly hver uge er det virkelig nemt at komme dertil.
Hvor afgår de mest populære fly til Paris fra?
Fly til Paris med afgang fra Saint-Jean, Den gamle by og Den gamle bydel er særligt populære.
Hvor lang tid tager det at flyve til Paris Lufthavn?
Hvis det er Saint-Jean, du rejser fra, kommer du til at være om bord i omkring 1 time og 27 minutter, inden du lander i Paris. Fra lufthavnsterminalen i Den gamle by tager det godt 2 timer og 35 minutter, og fra Den gamle bydel varer det 3 timer og 17 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Paris?
De fleste rutinerede rejsende vil sige, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flybillet. Priserne vil ofte være højere, jo tættere du kommer på rejsedagen. Et andet godt trick er at undersøge og sammenligne alle dine muligheder. Hvis din destination har flere lufthavne, kan du måske finde et billigere fly til en mindre travl terminal, der givetvis ligger lidt længere væk. Sidst, men ikke mindst, skal du være klar til hurtigt at købe dine flybilletter, hvis du falder over en god bris. Med et par gode tricks i ærmet og lidt held er der en god chance for at finde den ideelle flyrejse.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Paris?
Vi har samlet en række oplysninger, som kan gøre din flyrejse til en fornøjelig oplevelse. Følg vores tips, så du kan stæse igennem lufthavnen og kigge nærmere på Paris, inden du overhovedet får set dig om.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Først og fremmest skal du medbringe pas, vigtige papirer, pung og medicin, hvis det er aktuelt. Derefter skal du huske noget underholdning til at få tiden til at gå med. En god bog og en bærbar computer spækket med dine yndlingsfilm er nogle gode muligheder. Hvis du har planer om at få sovet lidt, kan en nakkepude og nogle støjdæmpende hovedtelefoner også være nyttigt. Sidst, men ikke mindst, kan du gøre plads til tandbørste og renseservietter, så du kan være frisk, når du står af flyet.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Vær sikker på, at der ikke er skarpe genstande, der ligger skjult i bunden af din håndbagage. Andre ting, du ikke må medbringe, er brændbare og eksplosive stoffer som blegemiddel og brændstof samt væsker og flydende stoffer i beholdere, der kan rumme mere end 100 ml.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Midtergangene på flyet egner sig ikke til modeopvisning. Ifør dig behageligt lag på lag-tøj, og husk at pakke en trøje, da det kan blive køligt i kabinen på langdistancefly. Rummelige, flade sko er også at foretrække.
  • Tilstanden ved navn dyb venetrombose (DVT) kan udgøre en risiko på lange flyrejser. Det er blodpropper i de dybe venerne i benet på grund af dårligt blodomløb som følge af de mange stillesiddende timer på flyet. En god måde at forhindre dette på er at lave øvelser for ben og fødder, mens du sidder i dit sæde. At hoppe i et par gode flystrømper kan også hjælpe med at mindske risikoen.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Paris?
Lidt tilrettelæggelse, inden du når frem til lufthavnen, vil gøre rejsen til Paris let og overskuelig. Her er et par praktiske fif til at komme hurtigt igennem sikkerhedskontrollen:

  • Sørg for at have rejsedokumenter og pas lige i nærheden. Det er nemlig det allerførste, du vil blive bedt om i lufthavnskontrollen.
  • Derefter skal både du og din håndbagage igennem en scanning. For at få det hele til at gå hurtigere, bør du fjerne alt, der kan få alarmen til at reagere. Personlige ejendele som jakke, bælte og høretelefoner skal en tur gennem maskinen.
  • Alt elektronisk udstyr, herunder bærbar computer og telefon, skal derudover scannes særskilt.
  • Husk at fjerne eventuelle væsker fra håndbagagen. Væsker skal som regel gennem røntgenmaskinen adskilt fra andre genstande. Hvert produkt skal være i en beholder på under 100 ml, og alle sammen skal kunne være i én gennemsigtig, genlukkelig plastpose på én liter.
  • Det rigtige valg af fodbeklædning kan spare dig kostbar tid. Vandrestøvler skal ofte tages af efter anmodning og scannes særskilt. Det sker som regel ikke med lette gummesko eller hyttesko.
  • Flyselskaberne tillader ikke lommeknive eller andre skarpe genstande i kabinen. Hvis du har brug for at medbringe sådanne genstande, skal de pakkes ned i den indcheckede bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Paris
Destinationslufthavn
Orly
Destinationslufthavnens IATA-kode
ORY
Destinationsby
Paris
Pris for flyrejse tur-retur
834 kr.

Populære flyrejser til Paris

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 219 kr. for en enkeltbillet og 477 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Vueling Airlines