Billige flybilletter til Paris

Billigste flyrejser til Paris

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 249, kr for en enkeltbillet og 281, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

easyJet
easyJet
easyJet
easyJet
Vueling Airlines
easyJet
Vueling Airlines
Iberia
easyJet
Swiss International Air Lines

Om Paris

Expedia-flyrejser til Paris

Du kan få mange billige flybilletter og flyrejser til Paris fra de danske lufthavne. Find et billigt fly, og få samtidig besparelser på hoteller og billeje.

Du kan allerede spotte nogle af Paris' verdenskendte seværdigheder fra flyet, når du flyver ind over denne charmerende storby. Nyd f.eks. synet af Eiffeltårnet fra luften, og når du er ankommet i byen, kan du lade dig bjergtage af dette majestætiske bygningsværk helt tæt på. Tag derefter på shopping på Champs-Élysées, og når du trænger til lidt fred og ro, kan du nyde arkitekturen og en gåtur i den smukke park ved slottet Versailles. Du kan også besøge nogle af de mest kendte museer i verden, f.eks. Louvre. Gå ikke glip af det velrenommerede franske køkken, så afslut en begivenhedsrig dag med en delikat fransk specialitet.

Flyrejser til Paris fra danske lufthavne

Du kan flyve direkte til Charles de Gaulle-lufthavnen fra Københavns Lufthavn og Billund Lufthavn, og der er tilmed ofte billige flybilletter. Hvis du flyver fra København, kan du også lande i Paris-Orly Lufthavn. Det tager ca. 2-3 timer at flyve direkte til Paris, afhængigt af afrejselufthavn. Der er ingen direkte fly fra Aarhus Lufthavn og Aalborg Lufthavn, men der kan også være penge at spare, hvis du vælger en flyafgang, hvor der er en eller flere mellemlandinger. Hvis du bestiller en afgang med mellemlandinger, kan du vælge, hvilken lufthavn du vil ankomme til. Transporttiden med mellemlandinger varierer alt efter rute og antallet af stop undervejs.

Flyrejser til Charles de Gaulle

Lufthavnen ligger ca. 25 km fra Paris og er en af de mest travle i hele Europa. Du kommer hurtigt fra lufthavnen til centrum med højhastighedstoget TGV, og samtidig får du en fantastisk togoplevelse. Du kan også tage de regionale tog, og der kører busser mod Place de l'Opéra hvert kvarter. Der er også mulighed for at leje en bil direkte i lufthavnen, så du selv kan køre ind til byen og dit hotel.

Flyrejser til Paris-Orly Lufthavn

Lufthavnen ligger ca. 13 km fra Paris og var tidligere Paris' hovedlufthavn. Det er stadig den travleste lufthavn for indenrigsflyvninger i Frankrig og den anden travleste internationale lufthavn målt på passagerantal. Du kommer hurtigt til byen med metroen, der har forbindelse til Antony-stationen, hvorfra du kan tage eksprestoget til Paris. Du kan også tage lufthavnsbusserne og RATP-busserne til Paris.

Rejsetips til Paris

Selvom metroen er nem at bruge, kan du nemt gå rundt til de forskellige seværdigheder, da mange af dem ligger tæt på hinanden. Mange museer har gratis adgang den første søndag i måneden eller én aften om ugen, så du kan spare penge ved at tjekke museets hjemmeside på forhånd.

Hvis du bestiller billige flybilletter og hotel til Paris samtidigt, kan du spare endnu flere penge. Så det er bare med at komme af sted og nyde Frankrigs vidunderlige og charmerende hovedstad. Bestil din flyrejse allerede i dag!

Ofte stillede spørgsmål