Billige flybilletter til Frankrig

Populære byer at besøge i Frankrig

Billigste flyrejser til Frankrig

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 227 kr. for en enkeltbillet og 477 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Vueling Airlines
Transavia France
easyJet
easyJet
easyJet
easyJet
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Involatus

Flyrejser til Frankrig

Frankrig er et stort og afvekslende land, og med fly til Frankrig kan du både tage på en afslappende badeferie ved Middelhavet, en aktiv skiferie i Alperne, en oplevelsesrig storbyferie i lysets by Paris eller en kør-selv-ferie i Frankrigs charmerende vindistrikter – og meget mere. Uanset hvor du rejser hen i dette spændende land, skal du nok får en uforglemmelig ferie. Der er rigtig mange muligheder for at finde billige fly til Frankrig. Fra Danmarks lufthavne er der nemlig direkte fly til flere store byer i Frankrig som f.eks. Paris, Nice og Lyon, og rejsetiden er kun på omkring to timer, så du kan hurtigt være fremme på dit hotel i Frankrig. Skal du flyve fra Danmark til andre destinationer i Frankrig, kan det være nødvendigt at inkludere en mellemlanding på flyrejsen.

Billige flyrejser til Frankrig

Med direkte fly fra Danmark til Paris, som betjenes af lufthavnene Charles de Gaulle og Paris-Orly, er der gode muligheder for at finde billige flybilletter til din ferie i Frankrig. På en storbyferie i Frankrigs hovedstad Paris kan du opleve nogle af verdens mest berømte og historiske seværdigheder som f.eks. Eiffeltårnet, Notre Dame og Louvre-museet, hvor du kan få flere dage til at gå blandt de mange utrolige kunstværker. Paris er en alsidig by og egner sig dermed til en lang række forskellige ferier som f.eks. et romantisk weekendophold, en storbyferie med veninderne eller en rejse med hele familien, hvor det er oplagt at lægge vejen forbi Disneyland Paris, som begejstrer besøgende i alle aldre. Turen til Frankrig kan også gå nordpå. Du kan flyve til Normandiet og Bretagne fra enten København eller Billund til f.eks. Rennes, Nantes og Brest. Turen tager fire til syv timer med mellemlanding i f.eks. Paris, Lyon eller Strasbourg. Det kan være en god idé at leje en bil, da du med udlejningsbil i Frankrig har frit spil til at besøge alle de spændende destinationer i denne del af landet.

Billige flybilletter til Frankrig – Midt- og Sydfrankrig

De fleste bestiller måske en flyrejse til Frankrig for at besøge hovedstaden eller de mange badebyer på sydkysten, men midten af landet byder også på spændende rejsedestinationer. Du kan starte ferien i Frankrig med flybilletter til Bordeaux. Fra både Billund og København er det muligt at finde billige flybilletter, men du skal regne med mindst en mellemlanding. Frankrig er berømt for sine velsmagende vine, så du kan f.eks. forkæle dine smagsløg med en ferie til regionerne Bordeaux eller Bourgogne. Med flybilletter til Frankrig kan du også besøge et utal af lækre feriedestinationer på Den Franske Riviera. Det er let at finde direkte fly fra Danmark til Nice Lufthavn, og så kan du uden problemer udforske de mange charmerende byer langs kysten som f.eks. Saint-Tropez og Cannes, hvor de rige og berømte holder til. Her kan du beundre de store yachter, drikke cocktails under palmernes skygge og gå på indkøb i de mange butikker. Her finder du både eksklusive designerbutikker indrettet i palæer og almindelige forretninger, hvis pengepungen ikke rækker så langt.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Frankrig på grund af COVID-19?
Vores praktiske kundeservice kan informere dig om afbestilling af din flyrejse til Frankrig som følge af COVID-19. Det er også bedst at gennemlæse dit valgte flyselskabs vilkår og betingelser, før du booker et sæde.
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Frankrig?
Vi ved, at rejseplaner kan ændre sig fra det ene øjeblik til det næste, så det er altid en fornuftig idé at booke en fleksibel flyrejse med Expedia. Sæt blot flueben i feltet “Intet ændringsgebyr” lige nedenfor filteret “Fleksible ændringspolitikker”. Din billige og fleksible flybillet til Frankrig er få klik væk!
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Frankrig under COVID-19?
Hvis det er første gang, du skal ud at rejse under COVID-19, vil du nok bemærke, at der er en masse nye regler og bestemmelser at overholde. Følg disse råd, og gør din rejse til Frankrig en del nemmere:

 • Undersøg, om der gælder nogen rejserestriktioner for dit afrejsested og din destination, før du booker. Tjek også, om der er særlige regler, du skal følge ved ankomst, såsom obligatorisk karantæne.
 • Når du passerer sikkerhedskontrollen, må du ikke fjerne dit mundbind. Du vil blive bedt om at fjerne det midlertidigt med henblik på at bekræfte din identitet. Enhver, der nægter at bære mundbind, kan blive nægtet adgang og pålagt bøder.
 • Du skal ikke længere give dit boardingkort direkte til en medarbejder. I stedet for skal du anbringe boardingkortet foran læseren og holde det op, så medarbejderen kan kontrollere det.
 • Det er nu tilladt at medbringe en beholder med håndsprit i håndbagagen. Den må ikke fylde mere end 350 ml, og du bliver nødt til at fjerne den fra din bagage, så den kan blive screenet.
 • Læg dine personlige ejendele (telefon, pung og nøgler) i din håndbagage i stedet for bakkerne for at mindske smittespredning under sikkerhedskontrollen.
 • Opbevar alle madvarer i en gennemsigtig plastikpose, og placer dem i en bakke. Når du fjerner dine madvarer fra din håndbagage, mindskes sandsynligheden for, at lufthavnspersonalet bliver nødt til at åbne og røre ved din taske eller kuffert for kontrol.

Hvilke flyselskaber flyver til Frankrig?
Pak din kuffert, og vælg mellem disse populære flyselskaber, der har flyrejser til eller i nærheden af Frankrig:

 • Air France - 177 flyrejser til eller i nærheden af Frankrig hver måned, herunder 177 flyrejser til Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) per måned.
 • SAS - 104 flyrejser til eller i nærheden af Frankrig hver måned, herunder 73 flyrejser til Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) per måned.
 • Norwegian Air International - 82 flyrejser til eller i nærheden af Frankrig hver måned, herunder 56 flyrejser til Nice (NCE-Côte d’Azur) per måned.

Hvor finder jeg billige billetter til Frankrig?
I løbet af de sidste syv dage var 477 kr. den bedste pris for en flyrejse til Frankrig. Book dine billetter i god tid, og vær fleksibel i forhold til dine rejsedatoer for at finde et endnu bedre tilbud. Søg efter dine flybilletter til Frankrig, og sammenlign priser for lignende datoer ved at klikke på “Fleksible datoer”.
Hvor meget koster en flyrejse til Frankrig?
Prisen for en returbillet med fly til Frankrig i løbet af de sidste syv dage svingede mellem 477 kr. og 477 kr.. Hvis du skulle have booket en enkeltbillet fra København (CPH), kunne du have fået fingrene i en god pris fra kun 227 kr..
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Frankrig?
Din afrejseby og selve flyselskabet er med til at afgøre, hvilke af disse travle lufthavne i Frankrig du flyver til:

 • Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) - 12347 fly per måned.
 • Paris (ORY-Orly) - 7130 fly per måned.
 • Nice (NCE-Côte d’Azur) - 3802 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Frankrig?
Prisen for flybilletter lå et sted mellem 477 kr. og 477 kr. i løbet af de sidste syv dage. Når du er klar til at booke, hjælper vi dig med at få fingrene i et rigtig godt tilbud til Frankrig.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Frankrig?
For at få fingrene i et billigt tilbud på flyrejser til Frankrig kan du overveje at booke din ferie i Oktober, når priserne på billetter tager et dyk. Hvilken årstid er dyrest? I Danmark er det i sommermånederne og under højtider.
Hvor lang er en flyrejse til Frankrig?
Rejsetiden kan variere af flere forskellige årsager, inklusive dit afrejsested og typen af flyet. Disse populære indenrigsruter til Frankrig kan give dig et indtryk:

 • Nice (NCE-Côte d’Azur) til Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) - 1 time og 36 minutter
 • Toulouse (TLS-Blagnac) til Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) - 1 time og 32 minutter
 • Bordeaux (BOD-Merignac) til Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) - 1 time og 21 minutter

Hvad er de bedste oplevelser i Frankrig?

 • Med så mange interessante ting at se og opleve i Marseille kommer det næppe som en overraskelse, at en del besøgende tager hul på deres eventyr i Frankrig i denne livlige by. Brug de første par dage på at se populære seværdigheder som Château d’If, inden du går på opdagelse blandt nogle af destinationens mindre kendte perler.
 • Marseille byder på middelhavsklima. Inden du drager afsted, kan du dog undersøge vejrforholdene under din ferie. Uanset om det er regnfuldt, tørt, varmt eller koldt, er det altid en god idé at være forberedt på alt.
 • Sørg for at vælge Aix-en-Provence som næste destination. Denne by ligger omkring 25 km nord for Marseille og byder på Les Lauves, der er en af byens topseværdigheder.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Frankrig på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Frankrig.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Frankrig med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Frankrig. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Frankrig!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Frankrig under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Frankrig tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Frankrig, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.

Populære flyrejser til Frankrig

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Vueling Airlines