Billige flybilletter til Frankrig

Populære byer at besøge i Frankrig

Flyrejser til Frankrig

Frankrig er et stort og afvekslende land, og med fly til Frankrig kan du både tage på en afslappende badeferie ved Middelhavet, en aktiv skiferie i Alperne, en oplevelsesrig storbyferie i lysets by Paris eller en kør-selv-ferie i Frankrigs charmerende vindistrikter – og meget mere. Uanset hvor du rejser hen i dette spændende land, skal du nok får en uforglemmelig ferie. Der er rigtig mange muligheder for at finde billige fly til Frankrig. Fra Danmarks lufthavne er der nemlig direkte fly til flere store byer i Frankrig som f.eks. Paris, Nice og Lyon, og rejsetiden er kun på omkring to timer, så du kan hurtigt være fremme på dit hotel i Frankrig. Skal du flyve fra Danmark til andre destinationer i Frankrig, kan det være nødvendigt at inkludere en mellemlanding på flyrejsen.

Billige flyrejser til Frankrig

Med direkte fly fra Danmark til Paris, som betjenes af lufthavnene Charles de Gaulle og Paris-Orly, er der gode muligheder for at finde billige flybilletter til din ferie i Frankrig. På en storbyferie i Frankrigs hovedstad Paris kan du opleve nogle af verdens mest berømte og historiske seværdigheder som f.eks. Eiffeltårnet, Notre Dame og Louvre-museet, hvor du kan få flere dage til at gå blandt de mange utrolige kunstværker. Paris er en alsidig by og egner sig dermed til en lang række forskellige ferier som f.eks. et romantisk weekendophold, en storbyferie med veninderne eller en rejse med hele familien, hvor det er oplagt at lægge vejen forbi Disneyland Paris, som begejstrer besøgende i alle aldre. Turen til Frankrig kan også gå nordpå. Du kan flyve til Normandiet og Bretagne fra enten København eller Billund til f.eks. Rennes, Nantes og Brest. Turen tager fire til syv timer med mellemlanding i f.eks. Paris, Lyon eller Strasbourg. Det kan være en god idé at leje en bil, da du med udlejningsbil i Frankrig har frit spil til at besøge alle de spændende destinationer i denne del af landet.

Billige flybilletter til Frankrig – Midt- og Sydfrankrig

De fleste bestiller måske en flyrejse til Frankrig for at besøge hovedstaden eller de mange badebyer på sydkysten, men midten af landet byder også på spændende rejsedestinationer. Du kan starte ferien i Frankrig med flybilletter til Bordeaux. Fra både Billund og København er det muligt at finde billige flybilletter, men du skal regne med mindst en mellemlanding. Frankrig er berømt for sine velsmagende vine, så du kan f.eks. forkæle dine smagsløg med en ferie til regionerne Bordeaux eller Bourgogne. Med flybilletter til Frankrig kan du også besøge et utal af lækre feriedestinationer på Den Franske Riviera. Det er let at finde direkte fly fra Danmark til Nice Lufthavn, og så kan du uden problemer udforske de mange charmerende byer langs kysten som f.eks. Saint-Tropez og Cannes, hvor de rige og berømte holder til. Her kan du beundre de store yachter, drikke cocktails under palmernes skygge og gå på indkøb i de mange butikker. Her finder du både eksklusive designerbutikker indrettet i palæer og almindelige forretninger, hvis pengepungen ikke rækker så langt.

Ofte stillede spørgsmål

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Frankrig på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Frankrig.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Frankrig med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Frankrig. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Frankrig!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Frankrig under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Frankrig tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Frankrig, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.