Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 590.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer.


Billigste flyrejser til Nice

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Nice

Fly til Nice

En flyrejse til Nice byder på sol, varme, smukke sandstrande, shopping, kunst og kultur og kølig rosévin. I den sydøstlige del af Frankrig, blot 30 kilometer fra den italienske grænse, ligger charmerende Nice, hvor du kan opleve varme, tørre somre med mange solskinstimer og et lækkert køkken med fisk og skaldyr samt pasta og pizza, som ikke engang italienerne kan stå til måls med.

Nice er en moderne storby, der er smukt beliggende ved Middelhavet, og med en rejse til Nice er der noget for dem, der leder efter en spændende storbyferie, et afslappende og romantisk ferieophold eller en badeferie for hele familien.

Billige flybilletter til Nice

Du kan finde direkte fly til Nice fra Kastrup, så rejser du fra Jylland, kan du selv med en hurtig mellemlanding i København være i det sydlige Frankrig på blot få timer. Tag et billigt fly til Nice om morgenen, og tilbring eftermiddagen i solen langs den franske kyst med udsigt ud over de blå bølger.

Nice er den femtestørste by i Frankrig og har et af de højeste antal hotelværelser i landet. Du skal blot beslutte dig for, om du foretrækker at finde et billigt hotel i Nice i nærheden af den hyggelige, gamle bydel eller tæt på strandene ved Promenade des Anglais. Begge dele er dog i gåafstand fra hinanden, og det er let at komme omkring til fods i den centrale del af byen.

Fly til Nice Côte d'Azur Lufthavn

Nice Côte d'Azur Lufthavn ligger godt 5 kilometer fra det centrale Nice. Lufthavnen befinder sig i den vestlige ende af Promenade des Anglais, og har to terminaler, der er forbundet via en shuttlebus. I lufthavnen finder du flere spisesteder, hvis sulten skulle melde sig enten efter ankomst eller før afrejse.

Der er flere transportmuligheder mellem lufthavnen og Nice. Du kan tage med offentlig transport, hvor du har valget mellem flere buslinjer, der går direkte til centrum af Nice. Der går også busser fra lufthavnen og til Nice Togstation og Nice Busstation. Er Nice ikke din slutdestination, kan du derfor nemt komme videre ud til de franske byer i nærheden.

Du kan også finde flere skranker i lufthavnen, hvor der bydes på biludlejning. Lej en bil i Nice, og vælg mellem mange forskellige biltyper. Har du mod på selv at finde rundt, både i og uden for Nice, er dette en udmærket mulighed, og mange besøgende foretrækker fleksibiliteten ved selv at kunne tilrettelægge både rute og stoppestederne på bilturen.

Billigt fly til spændende oplevelser i Nice

Mange besøgende kommer for at slænge sig på de lækre sandstrande og nyde en afslappende ferie i solen eller for at opleve de fantastiske shoppingmuligheder, men Nice byder også på flere oplevelser, hvis du trænger til at komme lidt væk fra den varme sol og blive kølet lidt ned. Besøg nogle af de spændende kunstmuseer i Nice, blandt andet Det Nationale Marc Chagall Museum eller Matisse Museum. Gå en tur i den smukke, gamle bydel. Nyd de mange, lækre restauranter. Eller tag til koncert i Nices berømte operahus.