Billige flybilletter til Strasbourg

Om Strasbourg

Fly til Strasbourg

Som hjemsted for Europa-Parlamentet, Europarådet og den Europæiske Menneskerettighedsdomstol kan man godt kalde Strasbourg for Europas hovedstad. Samtidig er Strasbourg hovedstaden i et af Frankrigs dejlige vindistrikter, Alsace. Hvis du vil se nærmere på det hele, kan du finde dine billige flybilletter til Strasbourg, komme ned og smage på byen!

Strasbourg ligger i det nordøstlige hjørne af Frankrig, tæt på grænsen til Tyskland. Byen stammer helt tilbage fra romertiden, men når du køber en flyrejse til Strasbourg, møder du en ung og dynamisk by med et rigt kulturliv og masser af oplevelser. Hold din næste ferie i Strasbourg, og du vil vide, hvad vi mener.

Flyv til Strasbourg

Når du holder ferie i Strasbourg, er dit første møde med byen Strasbourg Lufthavn, som du lander i, når du ankommer med fly til Strasbourg. Fra lufthavnen kan du tage shuttle-toget ind til dit hotel i Strasbourg centrum. Togturen tager blot 9 minutter, og shuttle-toget kører fire gange i timen. Du kan selvfølgelig også vælge at tage en taxa.

Der er også gode muligheder for at benytte billeje i Strasbourg, hvor de fleste af de større biludlejningsfirmaer er repræsenteret med en skranke i lufthavnen. Med en lejebil er det nemt at komme ind til byen fra lufthavnen, og under din ferie kan du også nemmere komme ud og se Alsace. Der vil som regel være penge at spare, når du køber en pakkerejse, så sørg for at bestille lejebil, samtidig med at du booker hotel og køber dine flybilletter til Strasbourg.

Strasbourg for begyndere

Hvis du tror, at Strasbourg er en lidt støvet, gammel by, kan du godt tro om igen. Når du har købt flybillet til Strasbourg, kan du være sikker på at få en ferie med indhold.

Som mange andre gamle byer har også Strasbourg en gammel bydel, La Petite France, hvor du kan bruge lang tid på at gå og se på de smukke, gamle huse, som i gamle dage husede Strasbourgs fiskere og håndværkere. Du skal naturligvis også besøge Europa-Parlamentet, hvor EU-politikerne holder til fire dage om måneden. En timelang rundtur på floden giver dig et godt kig på alle seværdighederne fra søsiden. Året rundt afholdes der forskellige arrangementer og festivaler i Strasbourg, og måske også når du er på besøg.

Alsace er kendt og elsket for sine dejlige hvidvine, og hvad er mere oplagt end at tage lejebilen og køre ud og udforske vinlandet omkring Strasbourg. Følg den verdensberømte vinrute i Alsace, som over 170 km strækker sig gennem det smukke landskab med vinmarker, så langt øjet rækker. Her møder du vinbønderne, smager på de skønne vine – og kommer gennem nogle af de smukkeste middelalderlige byer i området. Vinen er naturligvis perfekt afstemt til de mange lokale retter, du kan nyde på restauranter undervejs.

Der er mange muligheder for at være aktiv på din ferie i Strasbourg. Du kan for eksempel tage vinruten på cykel eller tage en runde golf på en af områdets golfbaner. Hvis det er vinter, er der ikke langt til nærmeste skisportssted.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Strasbourg?
Hvis du flyver dertil, behøver du ikke vælge, hvilken lufthavn du skal flyve til. Strasbourg har nemlig kun en af slagsen – Strasbourg (SXB-Strasbourg Intl.).
Hvor langt ligger Strasbourg (SXB-Strasbourg Intl.) fra Strasbourg?
SXB ligger ikke langt fra centrum. Der er nemlig ikke andet end 10 km til Strasbourg midtby.
Kan jeg flyve til Strasbourg i øjeblikket?
Se nærmere på vores COVID-19-rejserådgiver for at læse alt om de gældende rejserestriktioner for Strasbourg, inden du ankommer. Alt fra krav om karantæne til sundhedsvejledninger vises her, så du kan holde dig opdateret.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Strasbourg?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Strasbourg, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Strasbourg med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Strasbourg, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Strasbourg?
Lige så snart du træder ud af Strasbourg (SXB-Strasbourg Intl.), kan din rejse i Strasbourg begynde. Byens største lufthavn befinder sig 10 km væk fra centrum.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Strasbourg?
12 flyselskaber flyver til Strasbourg fra 28 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Strasbourg?
Air France har mange afgange til Strasbourg. Den mest populære måde at flyve dertil på er ved at stige ombord på et fly fra Air France fra Grand Lyon.
Hvor mange direkte fly er der til Strasbourg?
Med cirka 103 direkte fly ugentligt vil du lande i Strasbourg, før du kan nå at sige: “Hvonår er vi der?”.
Hvor afgår de mest populære fly til Strasbourg fra?
Fly til Strasbourg fra Beaujolais, Saint-Jean og 9. Arrondissement er særligt populære.
Hvor lang tid tager det at flyve til Strasbourg Lufthavn?
Hvis det er Beaujolais, du tager afsted fra, kommer du til at være om bord i omkring 1 time og 1 minut, inden du lander i Strasbourg. Fra startbanen i Saint-Jean tager det omtrent 1 time og 27 minutter, og fra 9. Arrondissement er flyvetiden i gennemsnit 1 time og 13 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Strasbourg?
Enhver rutineret rejsende vil fortælle dig, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flybillet. Priserne vil tit være dyrere, jo tættere du kommer på rejsedagen. Et andet godt trick er at undersøge og sammenligne dine muligheder. Hvis din endelige destination mere end én lufthavn, kan du måske finde en billigere flyrejse til en mindre populær terminal, der givetvis ligger lidt længere væk. Et sidste godt råd: En anden simpel måde, du kan spare lidt penge på, er ved hurtigt at købe dine flybilletter, når du falder over et godt tilbud. Hvis du venter, kan du risikere at ende med at betale en højere pris.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Strasbourg?
Alt efter hvor du rejser fra, kan en flyrejse til Strasbourg være det nemmeste i verden eller føles helt uendelig. Vi har sammensat nogle praktiske fif, som kan hjælpe dig med at komme rigtigt igang med dit store eventyr.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Hele hemmeligheden ved en ukompliceret rejseoplevelse er at være godt forberedt. Start med det allermest nødvendige: pas, rejsepapirer, betalingskort og eventuelle medikamenter. Derudover kan du tage nogle ting med, som du kan fordrive tiden med, såsom en tablet eller et par blade. Det er også meget smart at pakke oplader, en nakkepude og et par ørepropper. Naturligvis skal du ikke glemme at lægge lidt toiletsager som tandbørste, renseservietter og et rent sæt tøj i tasken.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Der kan være forskel på, hvilke genstande der ikke er tilladt hos flyselskaberne, men generelt gælder det om at lade være med at medbringe noget, der er brændfarligt, skarpt eller eksplosivt. Det omfatter blandt andet knive, sakse, sprøjtemaling og fyrværkeri. Sportsudstyr såsom skistave og genstande, der kan skade andre mennesker, såsom peberspray og skydevåben, må heller ikke komme med om bord på flyet.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Bekvemmelighed bør være allervigtigste prioritet, når du beslutter, hvad du skal iføre dig om bord. Tænk endelig også godt over valget af fodtøj, da det er ret almindeligt med opsvulmede fødder. Lukkede, rummelige sko er altid en god valgmulighed.
  • Muligvis har du hørt om DVT eller dyb venetrombose, blodpropper i benene forårsaget af manglende fysisk aktivitet. Men der er heldigvis en masse at gøre for at formindske risikoen. Ifør dig støttestrømper, sørg for at drikke nok vand, og hold dine fødder og ben i gang. Gå en tur rundt i kabinen, når det er muligt, eller lav nogle øvelser i sædet.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Strasbourg?
Lidt tilrettelæggelse, inden du ankommer til lufthavnen, kan være med til at gøre turen til Strasbourg nem og overskuelig. Vi har samlet nogle gode tips til at komme flyvende igennem sikkerhedskontrollen:

  • Personalet i lufthavnskontrollen tjekker, at du har et gyldigt pas og et tilsvarende boardingkort, inden du kan gå videre. Hav dem derfor lige ved hånden.
  • Du kommer ikke uden om at skulle smide tøjet. Noget af det. I hvert fald jakke, bælte, nøgler og andre genstande i lommen, såsom mønter, der skal en tur igennem røntgenmaskinen. Det hele bliver meget nemmere, hvis du begynder på det, efterhånden som det begynder at blive din tur.
  • Du må undvære den digitale verden nogle minutter. Din tablet, telefon og andet elektronisk udstyr må også igennem scanneren.
  • Fjern alle væsker fra din håndbagage. Væsker skal som regel gennem røntgenmaskinen adskilt fra andre genstande. Hver af dem skal være på under 100 ml, og alt skal kunne være i én gennemsigtig, genlukkelig plastpose på én liter.
  • Det er også muligt, at du bliver nødt til at tage skoene af og sende dem gennem røntgenmaskinen, så det kan være smart at iføre dig lette gummisko.
  • Flyselskaberne accepterer ikke skarpe eller spidse genstande i håndbagagen. Hvis du har brug for at tage sådanne genstande med, skal det ske i den indcheckede bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Strasbourg
DestinationslufthavnStrasbourg SNCF Jernbanestation
IATA-kode til destinationslufthavnXWG
DestinationStrasbourg
Flyrejsens pris2.557, kr

Populære flyrejser til Strasbourg

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 1.253, kr for en enkeltbillet og 1.751, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Air France
KLM