Biludlejning i Frankrig

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Billeje Frankrig

Frankrig har det hele, uanset om du er til kridhvide middelhavsstrande eller barske atlanterhavskyster, pulserende metropoler eller små, maleriske landsbyer. Biludlejning i Frankrig er en god løsning, også selvom du har egen bil, idet du ved at kombinere billeje med flybilletter til Frankrig kan spare de mange timer på de tyske motorveje.

Når du booker billeje i Frankrig hjemmefra, får du altid oplyst den fulde pris. Du behøver derfor ikke at frygte ekstragebyrer, og brændstofpolitikken er ligeledes transparent og fair uden skjulte omkostninger. Du kan kort sagt bare læne dig tilbage og nyde ferien – at leje en bil i Frankrig kunne ikke være enklere.

Budget-biludlejning i Frankrig

Er du på udkig efter billig billeje i Frankrig, kan det betale sig at booke din bil i god tid. Det giver ikke kun det bedste udvalg, men også de bedste priser. Hvis du afhenter og afleverer bilen samme sted, bliver udlejningsprisen ligeledes billigere. Endelig kan du undersøge mulighederne for pakkerejser til Frankrig. Her er der ofte gode tilbud at hente, særligt hvis du både skal bruge flybillet, billeje og hotel i Frankrig. Det kan igen betale sig at være hurtigt ude, da der tit gives rabat ved bookinger foretaget i god tid.

Lej en bil i Frankrig – lange dage på rivieraen

Består din ultimative drømmeferie af ingredienserne fransk elegance, dyre modebutikker, udsøgte restauranter, azurblå bølger og vajende palmer? Så kan du roligt booke en udlejningsbil i Frankrig og sætte kursen mod Den Franske Riviera i syd. Netop de azurblå bølger må da også formodes at have givet kyststrækningen sit indbydende navn, Côte d’Azur. Her finder du stemningsfulde og elegante bade- og feriebyer som Cannes, Nice og Saint Tropez, mens du samtidig har Alperne og nationalparken Parc Naturel Régional des Préalpes d'Azur inden for umiddelbar rækkevidde. Vil du krydre strandferien med lidt urban storbystemning, kan du besøge Marseille eller Montpellier. Du kan også vælge at flyve direkte til en af disse storbyer og hente din lejebil i lufthavnen.

Biludlejning i Frankrig – vilde naturkræfter i Bretagne og Normandiet

Sydfrankrig og Provence er fantastiske destinationer, men måske er du mere til atlanterhavskystens karakteristiske naturstrande med stejle klippeformationer og brusende bølger? Lej en bil i Frankrig, og tag på opdagelse i Bretagne eller Normandiet. I Bretagne kan du glæde dig til fabelagtige badestrande og vilde kystlandskaber langs den 2.800 km lange kystlinje. Hertil kommer autentiske kystbyer som f.eks. den gamle sørøverby Saint-Malo eller den livlige havneby Nantes.

Venter din udlejningsbil i stedet på dig i Normandiet, kan du f.eks. besøge tidevandsøen Mont Saint-Michel, der med sit middelaldercentrum og store klosterkirke på toppen mest af alt ligner et eventyrligt Disney-slot. Forskellen på flod og ebbe er imponerende 12 meter, hvilket gør et besøg på øen til en unik oplevelse. Er du historieinteresseret, er Normandiet ligeledes et oplagt valg, da du her kan besøge D-dagens berømte invasionsstrande. Hertil kommer museer som Le Mémorial de Caen og Musée du Débarquement samt områdets militærkirkegårde og vigtige havne.


Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Frankrig?
Vi forstår, at planer nogle gange ændres med kort varsel. Derfor giver rigtig mange forudbetalte reservationer mulighed for refusion, hvis du afbestiller minimum seks timer inden afhentning af bilen. Din afbestillingspolitik for bilen bør indeholde alle de detaljer, du har brug for. Hvis du ikke kan finde svaret der, er vores kundeservice altid tilgængelig.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Frankrig?
Hverken for lille eller for stor. Kompakte biler er favoritten for mange, der lejer bil i Frankrig. Biltypen er ideel til at trille rundt i byen på grund af den fine brændstoføkonomi, manøvredygtigheden og den nemme parkering. Den kompakte bil har mere plads end en økonomibil, så du kan komme omkring med lidt ekstra komfort. Har du brug for noget større? Så tjek mulighederne mellemstor, standard eller stor.
Hvorfor skal jeg leje en bil i Frankrig hos Expedia?
Expedia er det perfekte sted at leje en bil. Med biludlejningsfirmaer i Frankrig at vælge imellem ønsker vi at give dig enestående tilbud. Nyd godt af store besparelser med vores medlemspriser og eksklusive tilbud, og optjen fordele med hver reservation. Du kan endda spare endnu mere, når du samler dine reservationer i en pakkerejse til Frankrig. Billeje, hoteller, flyrejser og oplevelser: Expedia har alt, hvad du behøver, samlet på ét sted.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Frankrig hos Expedia?
Det er nemt at få et godt tilbud hos Expedia. Du skal bare vælge din foretrukne bilklasse, dine datoer og dine afhentnings- og afleveringssteder. Du kan også sammenligne priser fra alle de mest populære varemærker. Spar endnu mere, når du samler din reservation af billeje i Frankrig med et hotel eller en flyrejse.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Frankrig?
Reglerne for udlejningsbiler i Frankrig kræver, at førere skal være minimum 21. Er du en ung bilist? Så pålægges der muligvis tillægsgebyrer og restriktioner. Mange biludlejningsfirmaer opkræver et ekstra gebyr for unge bilister, som føjes til den samlede pris for udlejningsbilen. Derudover er der normalt også restriktioner for, hvilke bilmodeller unge førere kan vælge imellem. Aldersgrænser kan være forskellige alt efter selskabet, så tjek, inden du gennemfører reservationen.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Frankrig?
Du skal bruge to ting – et gyldigt kørekort og et kreditkort i samme navn. Mange biludlejningsfirmaer tilbyder en valgfri forsikring, men du skal sandsynligvis fremvise dokumentation for en anden forsikring, hvis du ikke ønsker at købe deres. Sørg for at undersøge biludlejningsfirmaets krav for at undgå problemer.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Frankrig?
Det er muligt at leje en bil i en måned eller længere tid i Frankrig, så du kan uden problemer forlænge din velfortjente rejse! Du skal blot indtaste dine rejseoplysninger på vores side med tilbud på langtidsleje af biler og booke din perfekte bil.
Hvor finder jeg billeje i Frankrig, hvis jeg er under 25 år?
Dette afhænger af de biludlejningsfirmaer, der ligger i Frankrig. De har ofte forskellige aldersgrænser. Hvis du har fundet en virksomhed, der udlejer til førere under 25 år, bør du være opmærksom på, at de muligvis opkræver ekstra tillægsgebyrer. Tjek reglerne grundigt, inden du rejser.
Hvilken billejeforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til Frankrig?
Det kommer helt an på, hvilken slags bil du går efter, førerens alder samt en række andre forhold. Tjek biludlejningsfirmaets forsikringsvilkår og -betingelser grundigt, før du tager et valg.

Oplev nye steder med Expedia