Biludlejning i Frankrig

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Populære byer i Frankrig

Gode tilbud på udlejningsbiler i Frankrig

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Frankrig
Se alle udlejningsbiler

Billeje Frankrig

Frankrig har det hele, uanset om du er til kridhvide middelhavsstrande eller barske atlanterhavskyster, pulserende metropoler eller små, maleriske landsbyer. Biludlejning i Frankrig er en god løsning, også selvom du har egen bil, idet du ved at kombinere billeje med flybilletter til Frankrig kan spare de mange timer på de tyske motorveje.

Når du booker billeje i Frankrig hjemmefra, får du altid oplyst den fulde pris. Du behøver derfor ikke at frygte ekstragebyrer, og brændstofpolitikken er ligeledes transparent og fair uden skjulte omkostninger. Du kan kort sagt bare læne dig tilbage og nyde ferien – at leje en bil i Frankrig kunne ikke være enklere.

Budget-biludlejning i Frankrig

Er du på udkig efter billig billeje i Frankrig, kan det betale sig at booke din bil i god tid. Det giver ikke kun det bedste udvalg, men også de bedste priser. Hvis du afhenter og afleverer bilen samme sted, bliver udlejningsprisen ligeledes billigere. Endelig kan du undersøge mulighederne for pakkerejser til Frankrig. Her er der ofte gode tilbud at hente, særligt hvis du både skal bruge flybillet, billeje og hotel i Frankrig. Det kan igen betale sig at være hurtigt ude, da der tit gives rabat ved bookinger foretaget i god tid.

Lej en bil i Frankrig – lange dage på rivieraen

Består din ultimative drømmeferie af ingredienserne fransk elegance, dyre modebutikker, udsøgte restauranter, azurblå bølger og vajende palmer? Så kan du roligt booke en udlejningsbil i Frankrig og sætte kursen mod Den Franske Riviera i syd. Netop de azurblå bølger må da også formodes at have givet kyststrækningen sit indbydende navn, Côte d’Azur. Her finder du stemningsfulde og elegante bade- og feriebyer som Cannes, Nice og Saint Tropez, mens du samtidig har Alperne og nationalparken Parc Naturel Régional des Préalpes d'Azur inden for umiddelbar rækkevidde. Vil du krydre strandferien med lidt urban storbystemning, kan du besøge Marseille eller Montpellier. Du kan også vælge at flyve direkte til en af disse storbyer og hente din lejebil i lufthavnen.

Biludlejning i Frankrig – vilde naturkræfter i Bretagne og Normandiet

Sydfrankrig og Provence er fantastiske destinationer, men måske er du mere til atlanterhavskystens karakteristiske naturstrande med stejle klippeformationer og brusende bølger? Lej en bil i Frankrig, og tag på opdagelse i Bretagne eller Normandiet. I Bretagne kan du glæde dig til fabelagtige badestrande og vilde kystlandskaber langs den 2.800 km lange kystlinje. Hertil kommer autentiske kystbyer som f.eks. den gamle sørøverby Saint-Malo eller den livlige havneby Nantes.

Venter din udlejningsbil i stedet på dig i Normandiet, kan du f.eks. besøge tidevandsøen Mont Saint-Michel, der med sit middelaldercentrum og store klosterkirke på toppen mest af alt ligner et eventyrligt Disney-slot. Forskellen på flod og ebbe er imponerende 12 meter, hvilket gør et besøg på øen til en unik oplevelse. Er du historieinteresseret, er Normandiet ligeledes et oplagt valg, da du her kan besøge D-dagens berømte invasionsstrande. Hertil kommer museer som Le Mémorial de Caen og Musée du Débarquement samt områdets militærkirkegårde og vigtige havne.

Ofte stillede spørgsmål