Biludlejning i Frankrig

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Populære byer i Frankrig

Billeje Frankrig

Frankrig har det hele, uanset om du er til kridhvide middelhavsstrande eller barske atlanterhavskyster, pulserende metropoler eller små, maleriske landsbyer. Biludlejning i Frankrig er en god løsning, også selvom du har egen bil, idet du ved at kombinere billeje med flybilletter til Frankrig kan spare de mange timer på de tyske motorveje.

Når du booker billeje i Frankrig hjemmefra, får du altid oplyst den fulde pris. Du behøver derfor ikke at frygte ekstragebyrer, og brændstofpolitikken er ligeledes transparent og fair uden skjulte omkostninger. Du kan kort sagt bare læne dig tilbage og nyde ferien – at leje en bil i Frankrig kunne ikke være enklere.

Budget-biludlejning i Frankrig

Er du på udkig efter billig billeje i Frankrig, kan det betale sig at booke din bil i god tid. Det giver ikke kun det bedste udvalg, men også de bedste priser. Hvis du afhenter og afleverer bilen samme sted, bliver udlejningsprisen ligeledes billigere. Endelig kan du undersøge mulighederne for pakkerejser til Frankrig. Her er der ofte gode tilbud at hente, særligt hvis du både skal bruge flybillet, billeje og hotel i Frankrig. Det kan igen betale sig at være hurtigt ude, da der tit gives rabat ved bookinger foretaget i god tid.

Lej en bil i Frankrig – lange dage på rivieraen

Består din ultimative drømmeferie af ingredienserne fransk elegance, dyre modebutikker, udsøgte restauranter, azurblå bølger og vajende palmer? Så kan du roligt booke en udlejningsbil i Frankrig og sætte kursen mod Den Franske Riviera i syd. Netop de azurblå bølger må da også formodes at have givet kyststrækningen sit indbydende navn, Côte d’Azur. Her finder du stemningsfulde og elegante bade- og feriebyer som Cannes, Nice og Saint Tropez, mens du samtidig har Alperne og nationalparken Parc Naturel Régional des Préalpes d'Azur inden for umiddelbar rækkevidde. Vil du krydre strandferien med lidt urban storbystemning, kan du besøge Marseille eller Montpellier. Du kan også vælge at flyve direkte til en af disse storbyer og hente din lejebil i lufthavnen.

Biludlejning i Frankrig – vilde naturkræfter i Bretagne og Normandiet

Sydfrankrig og Provence er fantastiske destinationer, men måske er du mere til atlanterhavskystens karakteristiske naturstrande med stejle klippeformationer og brusende bølger? Lej en bil i Frankrig, og tag på opdagelse i Bretagne eller Normandiet. I Bretagne kan du glæde dig til fabelagtige badestrande og vilde kystlandskaber langs den 2.800 km lange kystlinje. Hertil kommer autentiske kystbyer som f.eks. den gamle sørøverby Saint-Malo eller den livlige havneby Nantes.

Venter din udlejningsbil i stedet på dig i Normandiet, kan du f.eks. besøge tidevandsøen Mont Saint-Michel, der med sit middelaldercentrum og store klosterkirke på toppen mest af alt ligner et eventyrligt Disney-slot. Forskellen på flod og ebbe er imponerende 12 meter, hvilket gør et besøg på øen til en unik oplevelse. Er du historieinteresseret, er Normandiet ligeledes et oplagt valg, da du her kan besøge D-dagens berømte invasionsstrande. Hertil kommer museer som Le Mémorial de Caen og Musée du Débarquement samt områdets militærkirkegårde og vigtige havne.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Frankrig?
Du bør tjekke bilens afbestillingspolitik for at være helt sikker, men rigtig mange reservationer giver mulighed for refusion af hele beløbet, hvis du kontakter os mere end seks timer før afhentning. Der findes dog nogle undtagelser. Din bekræftelse indeholder flere detaljer. Du kan også besøge vores kundeservice.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Frankrig?
Økonomisk fordelagtig, nem at styre og med god benzinøkonomi. Det er slet ikke overraskende, at kompakte køretøjer er den mest bookede lejekategori i Frankrig. Udforsk denne by i sådan én, så du kan snige dig ind på snævre parkeringspladser og nemt komme rundt i trafikken. En kompakt bil er ideel til byferier eller korte roadtrips. Men der er også andre muligheder. Du kan gå efter en mindre model i form af en økonomibil eller noget større som mellemstor, stor eller premiumbil – du kan helt selv vælge, hvilken type bil der passer dig.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Frankrig hos Expedia?
Expedia gør det let som en leg at sammenligne gebyrer, priser og biludlejningsfirmaer samt læse anmeldelser fra andre kunder. Kombiner din billeje i Frankrig med en flyrejse eller et hotel, og opnå endnu større besparelser.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Frankrig?
Hvis du er fyldt 21, kan du leje en bil i Frankrig. Bemærk, at leverandører opkræver et ekstra gebyr for unge førere, da der er større risiko for skader. Derudover kan unge bilister som regel ikke få lov til at leje store biler eller luksusbiler. Gennemlæs vilkår og betingelser for bilen grundigt, inden du booker, for at undgå overraskelser på biludlejningskontoret.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Frankrig?
Først og fremmest dit kørekort og et kreditkort i dit navn. Mange biludlejningsfirmaer tilbyder valgfri forsikring, men du skal sandsynligvis fremvise dokumentation for din egen forsikring, hvis du fravælger deres. Det er bedst at tjekke biludlejningsfirmaets krav for at undgå problemer.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Frankrig?
Uanset om du har planer om at gøre ophold i Frankrig i en længere periode eller rejse videre, er det intet problem at booke langtidsleje af biler med Expedia. Indtast dine oplysninger samt afhentnings- og afleveringssteder, og så hjælper vi dig med at finde billige tilbud på langtidsleje af biler.
Hvor finder jeg billeje i Frankrig, hvis jeg er under 25 år?
Nogle udbydere i Frankrig vil gerne udleje biler til personer under 25 år, mens andre ikke gør det. Aldersbegrænsningen varierer leverandørerne imellem, så du bør undersøge reglerne på forhånd. Tjek også, om der opkræves yderligere gebyrer. Nogle selskaber har flere omkostninger for unge mellem 21 og 24 år. Sørg for altid at læse vilkårene og betingelserne, så du ved, hvad du kan forvente.

Oplev nye steder med Expedia