Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Nice

Se alle udlejningsbiler i Nice

Biludlejning gennem Expedia i Nice

Billeje i Nice

Byen Nice er den femtestørste by i Frankrig, og den hyggelige lille middelhavsby betegnes også som hovedstaden ved den franske riviera. Klimaet her er behageligt året rundt med mange solskinstimer, og turisterne flokkes til området for at nyde solen, strandene og benytte sig af de mange kulturelle tilbud.

På en rejse til Nice kan du nemt få tiden til at gå, hvis du helst vil ligge på stranden eller bare slentre rundt i byen, men du kan også vælge at leje en bil og udforske oplandet; byerne Cannes og Antibes ligger inden for en overskuelig afstand af Nice, så pak hele familien i bilen, og tag på en hel- eller halvdagsudflugt.

Lej en bil i lufthavnen

Lufthavnen i Nice hedder Aéroport Nice Côte d’Azur, og den ligger blot 6 km fra byens centrum. Hvis du flyver med et direkte fly til Nice, er der stor sandsynlighed for, at du lander i terminal 1, hvor nogle af lufthavnens biludlejningsfirmaer har en informationsskranke. Hvis du har lejet en bil online inden afrejsen fra Danmark, skal du dog videre til terminal to for at afhente bilen; du kan tage en af de mange shuttlebusser, der er gratis og kører ca. hvert 10. minut. Udvalget af biludlejningsfirmaer er stort, så det er nemt at finde en billig biludlejning i Nice.

Hvis du har valgt at leje en bil i Nice, kan du hurtigt komme fra lufthavnen til hotellet uden at skulle bakse med bagagen i en bus eller vælge den noget dyrere taxaløsning. Tag den smukke kystvej ind til byen, og mærk, hvordan feriestemningen breder sig med det samme ved udsigten til det azurblå vand og de hvide strande. Hvis du vælger at køre langs den engelske promenade, Promenade des Anglais, kan du opleve et sandt menneskemylder af cyklister, skatere og gående, der nyder den friske havluft.

Leje af bil i Nice centrum

Centralt i byen ligger der flere biludlejningskontorer, f.eks. i nærheden af hovedbanegården Gare de Nice Ville og længere mod syd ved Promenade des Anglais, så det er nemt at finde billig billeje i Nice. Rejser du med børn, kan I tage en tur til den lille by Villefranche Sur Mer blot 20 minutters kørsel fra Nice, og her kan I tilbringe dagen på den skønne sandstrand, der er yderst børnevenlig. Hvis I ikke har medbragt jeres egen frokost, kan I nyde en bid mad på en af de mange lokale restauranter ved havnefronten.

Der er også mulighed for mange spændende naturoplevelser i området omkring Nice. Kør en tur til Parc du Mont Boron, der er den største park i den østlige del af Nice, hvor du kan beundre den smukke arkitektur ved et besøg på slottet Chateau de l'Anglais. Tag også et smut forbi grotten Grotte du Lazaret, hvor der tidligere er foretaget nogle interessante arkæologiske udgravninger. Parken er endvidere det ideelle udgangspunkt, hvis du vil på en frisk vandretur, så parkér bilen og gå en tur op til Fort de Mont Alban, hvor du har en helt fantastisk udsigt over området.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Nice

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Nice?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning DKK 546 i Nice.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Nice?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Nice er DKK 549.

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Nice?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Nice?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Nice

Udforsk Nice med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!