Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i Nice

Se alle udlejningsbiler i Nice

Biludlejning gennem Expedia i Nice

Billeje i Nice

Byen Nice er den femtestørste by i Frankrig, og den hyggelige lille middelhavsby betegnes også som hovedstaden ved den franske riviera. Klimaet her er behageligt året rundt med mange solskinstimer, og turisterne flokkes til området for at nyde solen, strandene og benytte sig af de mange kulturelle tilbud.

På en rejse til Nice kan du nemt få tiden til at gå, hvis du helst vil ligge på stranden eller bare slentre rundt i byen, men du kan også vælge at leje en bil og udforske oplandet; byerne Cannes og Antibes ligger inden for en overskuelig afstand af Nice, så pak hele familien i bilen, og tag på en hel- eller halvdagsudflugt.

Lej en bil i lufthavnen

Lufthavnen i Nice hedder Aéroport Nice Côte d’Azur, og den ligger blot 6 km fra byens centrum. Hvis du flyver med et direkte fly til Nice, er der stor sandsynlighed for, at du lander i terminal 1, hvor nogle af lufthavnens biludlejningsfirmaer har en informationsskranke. Hvis du har lejet en bil online inden afrejsen fra Danmark, skal du dog videre til terminal to for at afhente bilen; du kan tage en af de mange shuttlebusser, der er gratis og kører ca. hvert 10. minut. Udvalget af biludlejningsfirmaer er stort, så det er nemt at finde en billig biludlejning i Nice.

Hvis du har valgt at leje en bil i Nice, kan du hurtigt komme fra lufthavnen til hotellet uden at skulle bakse med bagagen i en bus eller vælge den noget dyrere taxaløsning. Tag den smukke kystvej ind til byen, og mærk, hvordan feriestemningen breder sig med det samme ved udsigten til det azurblå vand og de hvide strande. Hvis du vælger at køre langs den engelske promenade, Promenade des Anglais, kan du opleve et sandt menneskemylder af cyklister, skatere og gående, der nyder den friske havluft.

Leje af bil i Nice centrum

Centralt i byen ligger der flere biludlejningskontorer, f.eks. i nærheden af hovedbanegården Gare de Nice Ville og længere mod syd ved Promenade des Anglais, så det er nemt at finde billig billeje i Nice. Rejser du med børn, kan I tage en tur til den lille by Villefranche Sur Mer blot 20 minutters kørsel fra Nice, og her kan I tilbringe dagen på den skønne sandstrand, der er yderst børnevenlig. Hvis I ikke har medbragt jeres egen frokost, kan I nyde en bid mad på en af de mange lokale restauranter ved havnefronten.

Der er også mulighed for mange spændende naturoplevelser i området omkring Nice. Kør en tur til Parc du Mont Boron, der er den største park i den østlige del af Nice, hvor du kan beundre den smukke arkitektur ved et besøg på slottet Chateau de l'Anglais. Tag også et smut forbi grotten Grotte du Lazaret, hvor der tidligere er foretaget nogle interessante arkæologiske udgravninger. Parken er endvidere det ideelle udgangspunkt, hvis du vil på en frisk vandretur, så parkér bilen og gå en tur op til Fort de Mont Alban, hvor du har en helt fantastisk udsigt over området.

Udforsk Nice

Udforsk Nice med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!