Frankrig har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

6. ArrondissementParis

Tag på en rejse til det 6. Arrondissement, hvor du kan opleve det livlige latinerkvarter, nyde smukke haver, slappe af på en café og deltage i områdets bohemekultur.

Mange rejser til det 6. Arrondissement for at besøge de anerkendte akademier og de smukke parker samt det historiske område Saint-Germain-des-Prés. Hvis du kan lidt at befinde dig i et moderne intellektuelt miljø, er en storbyferie i det 6. Arrondissement helt perfekt. Under et weekendophold i det 6. Arrondissement er der rig mulighed for at besøge de mange kunstgallerier for at få en bedre forståelse for byens akademiske liv.

Nyd en stille kop kaffe på en café, og lad dig betage af områdets bohemeagtige idealer. Les Deux Magots er det verdenskendte mødested for de lærde og kunsterne, hvor også Picasso, James Joyce og andre genier inden for deres felt drak og førte samtaler.

Oplev også det historiske område Saint-Germain-des-Prés, der oprindeligt var en markedslandsby omkring et kloster fra det 6. århundrede. Her kan du betragte det spændende klokketårn og få mere at vide om kirkens fascinerende historie. I det omgivende område sælges der bøger fra boder, og der er kuriøse caféer og markeder. Hvis du elsker bøger, kan du her købe en brugt roman af Albert Camus eller Emile Zola og tage dine indkøb med på turen ad de brostensbelagte gyder.

Gå derefter i sydlig retning fra floden gennem sidegaderne i latinerkvarteret. I latinerkvarteret finder du det prestigefyldte og verdensberømte Sorbonne Universitet, der kan måle sig med både Harvard og Oxford. I dette livlige kvarter findes der særprægede butikker og jazzklubber, som du kan udforske. Hvis du er vild med at prøve ny mad, er her en række internationale spisesteder og madboder.

Få mere at vide om byen ved at besøge de forskellige museer, herunder nationalmuseet for middelalderhistorie. Det afdækker den romerske besættelse, gotisk arkitektur og middelalderkunst. Du kan få mere viden om mønter og medaljer på Musée de la Monnaie.

Det er hyggeligt at nyde en picnic ved springvandene i Luxembourg Gardens, der kan dateres tilbage til 1612. Parken dækker 25 hektar, og her vil du opleve smukt anlagte haver, træklædte stier og damme. Gå ikke glip af det elegante Medici-springvand fra 1630.

Arrondissementet starter ved Seinen i byens centrum, spreder sig syd over og dækker mange metrostationer. Den sydlige grænse er i nærheden af Montparnasse-tårnet og Montparnasse Cemetery.

En tur til det 6. Arrondissement er lige noget for dig, der kan lide at hænge ud med den franske avantgarde på caféer og museer.


Populære steder at besøge i 6. Arrondissement

De mest populære oplevelser i 6. Arrondissement


Mest populære hoteller i 6. Arrondissement

L'Hotel
L'Hotel
5 out of 5
13 Rue Des Beaux Arts, Paris, Paris

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Paris Centrum, kun 15 minutters gang fra Les Deux Magots, Musee d'Orsay og Louvre-museet. Derudover ligger Luxembourg ...

4.6/5Wonderful! (206 anmeldelser)
5 stjerne er ikke berettiget

"Efter min e-mail til Hotel.com kom der straks en reaktion. Hotellets manager ville gerne tale med mig. Imidlertid kontaktede man ikke mig, men min mand, der intet havde med sagen at gøre, og som ikke burde være blevet indblandet overhovedet. De næste 2dage forsøgte jeg gentagne gange at kontakte ..."…"

Anmeldelse fra 11. feb. 2018

L'Hotel
Best Western Aramis Saint-Germain
Best Western Aramis Saint-Germain
3 out of 5
124, Rue De Rennes, Paris, Paris
Prisen er DKK 690 pr. nat fra 3. nov. til 4. nov.

Dette hotel ligger i Paris Centrum, kun 10 minutters gang fra Le Bon Marche (stormagasin) og Tour Montparnasse. Derudover ligger Luxembourg Gardens og Saint-Sulpice-kirken ...

4.2/5Excellent! (758 anmeldelser)
Kan klart anbefales

"Fint hotel til prisen i et fantastisk område og med let adgang til både metro og busser. Meget venligt og hjælpsomt personale, og et trygt men livligt kvarter. Hvis vi skal til Paris en anden gang, vil vi helt sikkert benytte dette hotel igen."…"

Anmeldelse fra 13. jul. 2019

Best Western Aramis Saint-Germain
Holiday Inn Paris - Saint Germain des Prés
Holiday Inn Paris - Saint Germain des Prés
4 out of 5
92 Rue De Vaugirard, Paris, Paris
Prisen er DKK 709 pr. nat fra 1. nov. til 2. nov.

Dette hotel med familievenlig profil ligger i centrum af Paris, kun 10 minutters gang fra Le Bon Marche (stormagasin) og Tour Montparnasse. Derudover ligger ...

4.1/5Very Good! (739 anmeldelser)
Godt centralt hotel

"Hotellet ligger centralt - uanset om man vil bevæge sig rundt i byen til fods, med metro eller bus. Man føler sig godt tllpas på hotellet, personalet er venligt og imødekommende. Vi har boet på hotellet 2 gange før, hvor vi også var godt tilfredse. Denne gang boede vi på 6. sal og havde desværre ..."…"

Anmeldelse fra 29. jan. 2020

Holiday Inn Paris - Saint Germain des Prés
Hôtel Atlantis Saint-Germain-des-Prés
Hôtel Atlantis Saint-Germain-des-Prés
3 out of 5
4 Rue du Vieux Colombier, Paris, Paris

Dette hotel ligger i Paris Centrum, kun 10 minutters gang fra Saint-Sulpice-kirken, Odeon-teatret og Le Bon Marche (stormagasin). Derudover ligger Luxembourg ...

4/5Very Good! (372 anmeldelser)
Fantastisk beliggenhed

"Meget kort ophold, fint stort værelse. Rent og pænt."…"

Anmeldelse fra 27. okt. 2018

Hôtel Atlantis Saint-Germain-des-Prés
Hôtel Artus
Hôtel Artus
4 out of 5
34 Rue De Buci, Paris, Paris
Prisen er DKK 972 pr. nat fra 1. nov. til 2. nov.

Dette hotel i romantisk stil ligger i Paris Centrum, kun 10 minutters gang fra Saint-Sulpice-kirken, Odeon-teatret og Ile de la Cité. Derudover ligger Sorbonne ...

4.6/5Wonderful! (807 anmeldelser)
Super beliggenhed.

"Fint rum, dog meget lille. Relativt dyrt. Område er blandt det bedste i Paris"…"

Anmeldelse fra 23. sep. 2018

Hôtel Artus
Hotel Royal Saint Michel
Hotel Royal Saint Michel
4 out of 5
3 Boulevard Saint Michel, Paris

Dette hotel ligger i Paris Centrum, kun 5 minutters gang fra Ile de la Cité og Sainte Chapelle. Derudover ligger Notre-Dame og Sorbonne Universitet 10 minutter ...

4.1/5Very Good! (600 anmeldelser)

"Dejligt hotel, men startede med et værelse øverst oppe og det var lidt klaustrofobisk for mig med to meget små kahytvinduer, så næste dag fik vi et andet værelse. På expedias side bestilte jeg med badekar, men på hotellets side kan man se at man kan risikere kun at få brusebad, hvilket vi kun havde ..."…"

Anmeldelse fra 29. jul. 2019

Hotel Royal Saint Michel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre kvarterer i Paris

French Academy som viser kulturarvsgenstande, skiltning og historiske bygningsværker

Saint-Germain-des-Prés

5/5Exceptional!(4 anmeldelser af området)

Der er masser at udforske i Saint-Germain-des-Prés, som er kendt for sine charmerende caféer og sine populære shoppingmuligheder. Læg vejen forbi populære seværdigheder som Ile de la Cité og Abbey of Saint-Germain-des-Pres, ligesom du kan hoppe på metroen fra Mabillon Metrostation eller Saint-Germain-des-Prés Metrostation for at se mere af byen.

Saint-Germain-des-Prés
Quartier Latin som viser gadeliv

Latinerkvarteret

4.5/5Wonderful!(36 anmeldelser af området)

Latinerkvarteret gør sig bemærket ved sine charmerende caféer. Du kan også overveje at besøge populære seværdigheder som Panthéon og Rue Mouffetard. Se mere af Paris ved at hoppe på metroen fra Maubert-Mutualité Metrostation eller Cardinal Lemoine Metrostation.

Latinerkvarteret
Montparnasse som viser en by og en have

Montparnasse

4.5/5Wonderful!(5 anmeldelser af området)

Du kan overveje at udforske de mange spisemuligheder i Montparnasse. Hvis sightseeing står øverst på listen, er Place Denfert Rocherau en populær seværdighed. Hop på metroen fra Raspail Metrostation eller Edgar Quinet Metrostation for at se mere af området.

Montparnasse
Latinerkvarteret - Panthéon som omfatter kulturarvsgenstande og et springvand

5. Arrondissement

5/5Exceptional!(1 anmeldelse af området)

Nyd godt af de charmerende caféer i 5. Arrondissement. Panthéon er også et besøg værd, og du kan hoppe på metroen fra Place Monge Metrostation eller Cardinal Lemoine Metrostation for at se mere af Paris.

5. Arrondissement
1. Arrondissement, Paris, Frankrig

1. Arrondissement

4.5/5Wonderful!(18 anmeldelser af området)

Der er masser at udforske i 1. Arrondissement, som er kendt for sine fascinerede museer, sine charmerende caféer og sine populære shoppingmuligheder. Blandt de mest populære seværdigheder er Palais Royal og Louvre-museet. Tag metroen fra Palais Royal-Musée du Louvre Metrostation eller Louvre - Rivoli Metrostation for at se mere af byen.

1. Arrondissement
Paris Centrum, Paris, Frankrig

Paris Centrum

4/5Very Good!(1 anmeldelse af området)

Der er masser at udforske i Paris Centrum, som er kendt for sine fascinerede museer, sin imponerende katedral og sine charmerende caféer. Blandt de mest populære seværdigheder er Palais Royal og Louvre-museet. Tag metroen fra Palais Royal-Musée du Louvre Metrostation eller Louvre - Rivoli Metrostation for at se mere af byen.

Paris Centrum


6. Arrondissement

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse: