Frankrig har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

MaraisParis

I Paris' 3. 4. Arrondissement ligger Marais-området, hvor du kan beundre historiske og arkitektoniske vidundere og besøge et af Europas største kunstmuseer.

Marais er et historisk område, der er kendt for sine fantastiske middelalderbygninger og en række fællesskaber, kulturer, charmerende barer og caféer. Hvis du er kunstelsker, må du ikke gå glip af et besøg på Paris Museum of Modern Art, hvor der er en stor samling, du kan fordybe dig i. Tag på en rundvisning i Notre Dame de Paris, der er en historisk, katolsk katedral, som menes at være et af de fineste eksempler på fransk gotisk arkitektur.

Centre Pompidou er et stort high-tech-kompleks, der huser et offentligt bibliotek, et center for musik og forskning inden for akustik samt et museum for samtidskunst. Her kan du fordybe dig i værkerne af store kunstnere, som f.eks. Matisse og Pablo Picasso, på stedets Paris Museum of Modern Art. Med mere end 100.000 værker har dette museum en af de største samlinger af samtidskunst i Europa.

Gå en tur i de travle gader i Paris' aristokratiske kvarter, Marais. I gaderne er der rig mulighed for at shoppe i vintagebutikker, slappe af på rustikke beværtninger og nyde et måltid mad på nogle af Paris' fineste restauranter. Du kan også få en masse oplevelser på museerne, kunstgallerierne og teatrene. Dette historiske område strækker sig over dele af både det 3. og 4. Arrondissement. Området er rigt på kulturliv og betragtes som et af de mest hippe områder i Paris.

Få en rundvisning i den vidunderlige katedral,Notre Dame de Paris, der ligger i det 4. Arrondissement. Her vil du også bemærke de berømte gargoilere på katedralens facade. Den elegante statue af Jeanne d'Arc er ligeså pragtfuld som rosenvinduerne. Læg mærke til de udskårne båse i træ, de smukke statuer og den fantastiske religiøse kunst, der pryder kirkerummet. Dette franske gotiske mesterværk stod færdigt i begyndelsen af det 14. århundrede.

Du finder Notre Dame de Paris ved at tage med Paris' RER eksprestog eller metroen. Du skal stå af på Cité Metrostation, hvis du kommer med metroen. Det tager ca. et kvarter at gå fra Notre Dame de Paris til Centre Pompidou. Marais-området ligger også i gå-afstand fra både katedralen og Centre Pompidou.

Begynd, eller afslut dine oplevelser i Marais' livlige gader med en tur op i Notre Dame de Paris' klokketårn, hvor udsigten over Paris er helt formidabel.


Populære steder at besøge i Marais

De mest populære oplevelser i Marais


Mest populære hoteller i Marais

Hôtel de Neuve Le Marais by Happyculture
Hôtel de Neuve Le Marais by Happyculture
3 out of 5
14 Rue Neuve Saint Pierre, Paris, Paris
Prisen er DKK 475 pr. nat fra 8. nov. til 9. nov.

Dette hotel ligger i Paris Centrum, kun 5 minutters gang fra Rue de Rivoli og Place des Vosges. Derudover ligger Opera Bastille og Canal Saint-Martin 10 minutter ...

4/5Very Good! (299 anmeldelser)

"Hyggeligt hotel med, i forhold til Paris, relativt store værelser. Ligger forholdsvis ugeneret i en stille gade. Rengøringen kunne godt være lidt bedre. Pga. corona blev sengen ikke redt uden man bad om det, hvilket er ok, men hver dag blev vores kopper fjernet (el-koger på værelset) og vi fik hverken ..."…"

Anmeldelse fra 1. aug. 2020

Hôtel de Neuve Le Marais by Happyculture
Hotel Duo
Hotel Duo
4 out of 5
11 rue du temple, Paris, Paris
Prisen er DKK 1.186 pr. nat fra 8. nov. til 9. nov.

Dette hotel ligger i Paris Centrum, kun 10 minutters gang fra Bazar de l'Hotel de Ville (indkøbscenter), Centre Pompidou og Notre-Dame. Derudover ligger Forum ...

4.3/5Excellent! (688 anmeldelser)
Beliggenheden er i top

"4 stjerner er i overkanten. Beliggenheden er helt i top. Meget små værelser og badeværelser."…"

Anmeldelse fra 4. jan. 2020

Hotel Duo
Hôtel de la Bretonnerie
Hôtel de la Bretonnerie
3 out of 5
22 Rue Ste Croix Bretonnerie, Paris, Paris
Prisen er DKK 630 pr. nat fra 3. nov. til 4. nov.

Dette hotel ligger i Paris Centrum, kun 10 minutters gang fra Hotel de Ville, Centre Pompidou og Picasso Museum. Derudover ligger Place des Vosges og Notre-Dame ...

4.2/5Excellent! (432 anmeldelser)

"Dejligt hotel. Jeg bor der gerne igen"…"

Anmeldelse fra 16. mar. 2020

Hôtel de la Bretonnerie
Les Tournelles
Les Tournelles
3 out of 5
30, rue de Turenne, Paris

Dette hotel ligger i Paris Centrum, kun 2 km fra Place des Vosges og Notre-Dame. Derudover ligger Louvre-museet og Luxembourg Gardens ca. 3 km derfra. Chemin ...

4.5/5Wonderful! (168 anmeldelser)
Fantastisk

"Fantastisk"…"

Anmeldelse fra 22. apr. 2019

Les Tournelles
Hôtel Emile
Hôtel Emile
2 rue Malher, Paris
Prisen er DKK 495 pr. nat fra 30. okt. til 31. okt.

Dette hotel ligger i Paris Centrum, kun 10 minutters gang fra Rue de Rivoli, Hotel de Ville og Place des Vosges. Derudover ligger Picasso Museum og Île Saint ...

3.9/5Good! (160 anmeldelser)

"Super fint lille hotel, der ligger super centralt i det hyggelige Marais kvarter. Stedet ligger ret convenient i forhold til shoppping, cafeer osv og lige ved siden af St. Paul metro station. Alt i alt anbefalelsesværdigt trods meget små værelser."…"

Anmeldelse fra 17. jun. 2019

Hôtel Emile
Hotel du Vieux Marais
Hotel du Vieux Marais
3 out of 5
8 rue du Plâtre, Paris
Prisen er DKK 618 pr. nat fra 30. okt. til 31. okt.

Dette hotel ligger i Paris Centrum, kun 10 minutters gang fra Rue de Rivoli, Hotel de Ville og Centre Pompidou. Derudover ligger Les Halles og Picasso Museum ...

3.8/5Good! (416 anmeldelser)
Super

"Super"…"

Anmeldelse fra 18. feb. 2019

Hotel du Vieux Marais
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre kvarterer i Paris

Paris som omfatter en marina, en bro og en flod eller et vandløb

Bercy

4/5Very Good!(7 anmeldelser af området)

Rejsende tager til Bercy på grund af de hyggelige caféer. Hop på metroen fra Bastille Metrostation eller Ledru-Rollin Metrostation, og besøg populære seværdigheder som Opera Bastille.

Bercy
11. Arrondissement og byder på en have

11. Arrondissement

4/5Very Good!(25 anmeldelser af området)

Der er masser at udforske i 11. Arrondissement, som er kendt for sine charmerende caféer og sine populære shoppingmuligheder. Læg vejen forbi populære seværdigheder som Bastillepladsen og Canal Saint-Martin, ligesom du kan hoppe på metroen fra Voltaire Metrostation eller Rue Saint-Maur Metrostation for at se mere af byen.

11. Arrondissement
Quartier Latin som viser gadeliv

Latinerkvarteret

4.5/5Wonderful!(36 anmeldelser af området)

Latinerkvarteret gør sig bemærket ved sine charmerende caféer. Du kan også overveje at besøge populære seværdigheder som Panthéon og Rue Mouffetard. Se mere af Paris ved at hoppe på metroen fra Maubert-Mutualité Metrostation eller Cardinal Lemoine Metrostation.

Latinerkvarteret
Paris Centrum, Paris, Frankrig

Paris Centrum

4/5Very Good!(1 anmeldelse af området)

Der er masser at udforske i Paris Centrum, som er kendt for sine fascinerede museer, sin imponerende katedral og sine charmerende caféer. Blandt de mest populære seværdigheder er Palais Royal og Louvre-museet. Tag metroen fra Palais Royal-Musée du Louvre Metrostation eller Louvre - Rivoli Metrostation for at se mere af byen.

Paris Centrum
Latinerkvarteret - Panthéon som omfatter kulturarvsgenstande og et springvand

5. Arrondissement

5/5Exceptional!(1 anmeldelse af området)

Nyd godt af de charmerende caféer i 5. Arrondissement. Panthéon er også et besøg værd, og du kan hoppe på metroen fra Place Monge Metrostation eller Cardinal Lemoine Metrostation for at se mere af Paris.

5. Arrondissement
French Academy som viser kulturarvsgenstande, skiltning og historiske bygningsværker

Saint-Germain-des-Prés

5/5Exceptional!(4 anmeldelser af området)

Der er masser at udforske i Saint-Germain-des-Prés, som er kendt for sine charmerende caféer og sine populære shoppingmuligheder. Læg vejen forbi populære seværdigheder som Ile de la Cité og Abbey of Saint-Germain-des-Pres, ligesom du kan hoppe på metroen fra Mabillon Metrostation eller Saint-Germain-des-Prés Metrostation for at se mere af byen.

Saint-Germain-des-Prés


Marais

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse: