Paris

Rejseguide
Eiffeltårnet som omfatter et monument, historiske bygningsværker og en solnedgang
Fra picnic i Luxembourghaven om eftermiddagen til en aften i operaen. Paris, den romantiske hovedstad tilbyder alt fra små glæder til ekstravagant forkælelse.

I ægte fransk stil kombinerer Paris det klassiske med det moderne. Klassiske seværdigheder omfatter den ældgamle katedral Notre Dame, Triumfbuen Eiffeltårnet og moderne bygninger, såsom La Défense-distriktet.

Byen er inddelt i 20 arrondissementer, eller distrikter, der snor sig med uret fra byens centrum. Floden Seinen deler Paris op i venstre og højre flodbred. Hvert arrondissement har sin egen personlighed og stil. Le Marais er bedst kendt for sin middelalderarkitektur, hyggelige vinbarer og et mangfoldigt samfund. Luxembourg har en særlig gammeldags charme, henrivende parker og støder op til det dyre St-Germain-des-Prés. Montmartre er berømt for sine brostensbelagte gader, Moulin Rouge og den storslåede Sacre Coeur.

Det er nemt at finde rundt i Paris, enten ved hjælp af det hurtige Metro-system eller til fods. Når du går omkring i de snoede gader er det nemt at få øje på franskmændenes passion for mad og vin. Der er udendørs grøntsagsmarkeder, konditorier, hvor vinduerne er fyldt med croissanter og makroner, og vinforretninger med tilbud fra regionale vingårde. Og det vrimler med restauranter af alle slags: traditionelle spisesteder, fortovscaféer og rustikke kaffebarer.

Paris har opfostret mange kunstneriske talenter, herunder Édith Piaf, Serge Gainsbourg, Claude Monet og Coco Chanel. Den er kendt over hele verden for sine museer og gallerier, såsom det overdådige Musée d'Orsay og Pompidou Centrets nationale museum for moderne kunst. Brug en aften på at se performance-kunst på det smukt udsmykkede Palais Garnier, også kendt som Opéra de Paris. Internationalt kendte opera- og balletkompagnier optræder regelmæssigt her.

Mode er også en indgroet del af Paris. Gå en tur på Rue du Faubourg Saint-Honoré, og find nogle af verdens mest hæderkronede modehuse, herunder Lanvin, Hermes og Dior.

Besøgende, der er overvældet af alt det, Paris kan tilbyde, bør lægge vejen forbi Champs-Élysées. Her kan du slentre en tur og nyde denne smukke, trækransede boulevard, gøre et stop hos Ladurée-konditoriet for at få en makron eller besøge La Maison Guerlains hyldest til parfume.

Video af Paris

Hvor kan jeg overnatte i Paris

OKKO Hotels Paris Gare de l'Est
OKKO Hotels Paris Gare de l'Est
4 out of 5
30 A rue d'Alsace, Paris, 75010
Prisen er 1.131, kr pr. nat fra 9. okt. til 10. okt.
Overnat på dette hotel med spa i Paris, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, spa med fuld service og morgenmad. Vores gæster fremhæver især morgenmaden ...
4,5/5 Wonderful! (1.087 anmeldelser)
En blandet oplevelse
"Brusekabinen ligger ikke i et separat badeværelse, men har udkig direkte til sengen kun adskilt af en dekorativ “væg” af stolper, som man kunne kigge lige igennem. Det skulle man måske gøre opmærksom på. Vi hang et dynebetræk op for at afskærme, da vi ikke er et par. Vores værelse havde ét vindue, ..."

Anmeldelse fra 3. aug. 2022

easyHotel Paris Charles de Gaulle
easyHotel Paris Charles de Gaulle
2 out of 5
10 Rue de la Belle Borne, Tremblay-en-France, Roissy, 93290
Prisen er 316, kr pr. nat fra 23. okt. til 24. okt.
Overnat på dette hotel i Tremblay-en-France. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og selvstændig parkering. De populære seværdigheder Aeroville Butikscenter og ...
4/5 Very Good! (443 anmeldelser)
"Fint og rent hotel med god plads og meget venligt og hjælpsomt personale."

Anmeldelse fra 4. aug. 2022

B&B Hotel At Disneyland® Paris
B&B Hotel At Disneyland® Paris
2 out of 5
Disneyland® Paris, 60 Avenue De La Fosse Des Pressoirs, Magny-le-Hongre, 77700
Prisen er 818, kr pr. nat fra 16. okt. til 17. okt.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Magny-le-Hongre. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og gratis parkering. Vores gæster fremhæver ...
4,4/5 Excellent! (1.275 anmeldelser)
Fint billigt ophold i forbindelse med Disney-tur
"Ligger meget tæt på Disney og shuttlebussen derud fungerer 100. Check-in ok, men tog lidt tid. Check-out 100 (ikke behov for fysisk at tjekke ud). Værelserne var rene og gode (familieværelse 4pers). Morgenmad var ikke noget særligt. All-in-all fint ophold når det er i forbindelse med Disney-tur. ..."

Anmeldelse fra 26. jul. 2022

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Relais Spa Val d'Europe
Relais Spa Val d'Europe
4 out of 5
1, rue des Grands Pres, Chessy, Seine-et-Marne, 77700
Overnat på dette overnatningssted med spa i Chessy, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, spa med fuld service og morgenmad. Vores gæster fremhæver især ...
4,3/5 Excellent! (2.210 anmeldelser)
Perfekt
"God seng, daglig rengøring, rene håndklæder hver dag. Kommer først når man har forladt sit værelse Dejligt spa. Eneste minus er alle dem der tager billeder derinde. Værelset var mega lækkert. Kæmpe blød lækker seng. Shuttle bus (gratis) til og fra Disneyland (obs hvis i har mere end 1 dag i Disney ..."

Anmeldelse fra 10. maj 2022

Citadines Apart'hotel Saint-Germain-des-Prés Paris
Citadines Apart'hotel Saint-Germain-des-Prés Paris
4 out of 5
53 Ter Quai des Grands Augustins, Paris, Paris, 75006
Overnat på dette overnatningssted med familievenlig profil i Paris, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og et døgnåbent fitnesscenter. Vores ...
4,4/5 Excellent! (2.911 anmeldelser)
Spacious and clean studio in central Paris
"The apartment hotel is in a great location close to metro, shops and restaurants. The front staff was very helpful and kind. The heating and the plug in my first room didn’t work but I was moved immediately to a similar but much nicer studio. It’s incredibly quiet. No street noise or from neighbours. ..."

Anmeldelse fra 27. jan. 2022

Résidence du Parc Val d'Europe
Résidence du Parc Val d'Europe
3 out of 5
2 rue Edouard Buffard, near Disneyland Paris, Montevrain, Seine-et-Marne, 77144
Overnat på dette overnatningssted med forretningsvenlig profil i Montévrain, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og udendørs pool. ...
3,4/5 Good! (5.455 anmeldelser)
Fint til prisen
"Hotellet ligger IKKE 1.8 km fra Disney village i gåafstand. Det er fugleflugt - man kan ikke gå den vej som GPS’en angiver. Det er dog nemt nok at tage bussen, der lidt kommer som vinden blæser. Sovesofaen er meget hård at sove på."

Anmeldelse fra 7. maj 2022

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Byer i nærheden af Paris