Feldkirchen

Rejseguide
Når du rejser til Feldkirchen, befinder du dig i en fredfyldt og traditionel by i Oberbayern. Hvis du vil have en autentisk oplevelse i Bayern, er du sikker på at få fuld valuta for pengene.

Der er mange grunde til, at en rejse til Feldkirchen er alle pengene værd, men det skyldes især de mange fredede bygninger, som venter på dig. Kombiner en storbyferie i München med et weekendophold her, og tag på opdagelse i den hyggelige by. St. Jakob Feldkirchen, der byder på en kombination af nybarok og sengotisk stil, er et vidunderligt syn. Kirken, der blev bygget omkring 1720, fungerer i dag som børnehave og drives af den katolske hjælpeorganisation Caritas. Fortsæt derefter med et besøg i den nygotiske murstensbygning Kapelle St. Emmeram i udkanten af Feldkirchen. Denne fredede bygning blev opført i 1842, og du kan ikke undgå at blive fascineret af områdets historie, der kan dateres tilbage til 853, hvor Feldkirchen første gang figurerer i optegnelserne.

Selv hvis barokstil eller gotisk stil ikke lige er dig, er der stadig masser at se i Feldkirchen. Udstillingscentret Neue Messe München ligger ikke langt væk og er absolut værd at besøge på din miniferie. Du kan altid blive inspireret af de nyeste tendenser i den gigantiske 180.000m² store bygning, som holder åbent både på hverdage og i weekenden. Der er forskellige aktiviteter og tilbud til alle, både frimærkesamlere, sportsentusiaster og vordende gartnere. Når du alligevel er i området, bør du gøre holdt ved den imponerende sø Messesee, der ligger på centerets grund. Her kan du kigge nærmere på skulpturen Gran Paradiso, der er skabt af kunstneren Stephan Huber fra München.

Hvis du har lyst til at slappe af i hyggelige omgivelser efter din sightseeing, behøver du ikke at lede længe. Der er masser af steder at vælge imellem i Feldkirchen. Restauranten Flieger Bräu ligger f.eks. midt i Feldkirchen. Her bliver du budt velkommen med dagens menu, der ændres hver dag, og hjemmebrygget øl. Derudover har stedets slagter åbent hver lørdag, så de besøgende kan købe lokalt fremstillede specialiteter.

På restauranten Poseidon er atmosfæren lige så fredfyldt, som maden er lækker. Du kan vælge en frokostmenu, og der er ligeledes et bredt udvalg af græske retter samt fisk og skaldyr. Nyd maden i den store hyggelige gårdhave eller i den dejlige restaurant indenfor.

Hilton Munich Airport
Hilton Munich Airport
4.5 out of 5
Terminalstrasse Mitte 20, Oberding, 85356
Prisen er 1.108, kr pr. nat fra 11. mar. til 12. mar.
1.108, kr
pr. nat
11. mar. – 12. mar.
Overnat på dette hotel med luksusfaciliteter i Oberding, som har 4,5 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, spa med fuld service og morgenmad. Vores gæster fremhæver ...
4,5/5 Wonderful! (1.098 anmeldelser)
Perfekt til lufthavnshotel
"Lækkert, masser af plads, god service, tæt på lufthavnen"

Anmeldelse fra 5. sep. 2022

Hilton Munich Airport
Eden Hotel Wolff
Eden Hotel Wolff
4 out of 5
Arnulfstr. 4, Munich, BY, 80335
Prisen er 1.199, kr pr. nat fra 12. feb. til 13. feb.
1.199, kr
pr. nat
12. feb. – 13. feb.
Overnat på dette hotel med spa i München, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, spa med fuld service og morgenmad. Vores gæster fremhæver især morgenmaden ...
4,5/5 Wonderful! (1.053 anmeldelser)
"Nice location"

Anmeldelse fra 16. nov. 2021

Eden Hotel Wolff
Arthotel Munich
Arthotel Munich
3.5 out of 5
Paul-Heyse-Strasse 10, Munich, BY, 80336
Prisen er 610, kr pr. nat fra 9. feb. til 10. feb.
610, kr
pr. nat
9. feb. – 10. feb.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i München, som har 3,5 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og selvstændig parkering. Vores ...
4,4/5 Excellent! (1.042 anmeldelser)
"Nice and clean. Helpfull staff and good location."

Anmeldelse fra 17. jul. 2022

Arthotel Munich
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
WunderLocke
WunderLocke
Gmunder Strasse 27, Munich, BY, 81379
Overnat på dette lejlighedshotel i München. Nyd godt af gratis Wi-Fi, selvstændig parkering og en døgnåben reception. De populære seværdigheder Marienplatz og ...
4,2/5 Very Good! (42 anmeldelser)
"Reception staff are welcoming, the bar is also a great place to hang out at night. Kinda unfortunate that the rooftop area was yet ready when we stayed there. We didn't particularly enjoy the very soft and obviously well worn mattress. Otherwise, a pleasant stay."

Anmeldelse fra 6. feb. 2023

WunderLocke
Schwan Locke
Schwan Locke
3.5 out of 5
Landwehrstraße 75, Munich, BY, 80336
Overnat i denne lejlighed med 3,5 stjerner i München. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og et døgnåbent fitnesscenter. De populære seværdigheder Marienplatz ...
4,7/5 Exceptional! (157 anmeldelser)
Fantastisk base for en tur til München
"Lækre rene et-værelses lejligheder med alt i udstyr. Sød og frisk personale gjorde alt for, at vi følte os velkomne og klar til at opleve byen. Bemærk lækre fællesområder, som vi først blev ordentlig opmærksom på til sidst."

Anmeldelse fra 23. jul. 2022

Schwan Locke
Adina Apartment Hotel Munich
Adina Apartment Hotel Munich
4 out of 5
Atelierstrasse 22, 81671, Munich
Overnat på dette lejlighedshotel med spa i München, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, spa med fuld service og en tagterrasse. De populære seværdigheder ...
4,5/5 Wonderful! (110 anmeldelser)
Melhor escolha
"Foi tudo ótimo! Excelente hotel, atendimento, localização, conforto, máquina de lavar e secar roupa no apartamento."

Anmeldelse fra 7. jan. 2023

Adina Apartment Hotel Munich
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Byer i nærheden af Feldkirchen