Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning gennem Expedia i Edinburgh

Velkommen til Edinburgh

Når du rejser til Edinburgh, kommer du til en livlig storby, der emmer af historie. Stå tidligt op, og nyd stemningen i de små gyder, før de bliver fulde af folk. Lej en bil i Edinburgh, og kør rundt i byens gader, inden turen fortsætter ud i det skotske højland.

Tag på en rejse tilbage i tiden i den gamle bydel i Edinburgh, hvor du kan nyde synet af de smukke middelalderlige bygninger, som sammen med den nye bydel er anført på UNESCO's verdensarvsliste. Smag på delikat whisky, og køb en kilt med hjem som souvenir. Benyt dig af billeje i Edinburgh, så du også har mulighed for at opleve Skotlands storslåede natur.

Leje af bil i Edinburgh Lufthavn

Du finder masser af billige flybilletter til Edinburgh fra Danmark. Flyet lander i Edinburgh Lufthavn, som ligger under 15 km fra centrum. Der ligger adskillige biludlejningsfirmaer lige over for ankomsthallen, så hvis du har reserveret en bil på forhånd, er det nemt at hente nøglen og komme ind til byen. Besøger du Edinburgh i forbindelse med en forretningsrejse, kan du med fordel leje en bil ved ankomst, så du hurtigt kan komme frem til dit møde og dit hotel. Det giver dig måske også lidt ekstra fritid, så du kan nå at se lidt mere af byen.

Oplevelser og billig biludlejning i Edinburgh

Efter at have været på opdagelse i Edinburghs fascinerende fortid, kan du sætte dig på en pub, hvor du kan nyde en pint og et solidt måltid, mens du ser en fodboldkamp. Hvis du besøger Edinburgh i august, kan du deltage i nogle af de mange festivaler, der afholdes her. Få et godt grin under kunstfestivalen The Fringe, hvor du både kan opleve gadekunstnere og comedy. Eller oplev det bedste af Skotlands musik, dans og teater på esplanaden foran Edinburgh Castle under The Royal Edinburgh Military Tatto.

Billeje i Edinburgh indbyder til eventyr

Der ligger flere biludlejningsfirmaer fordelt over hele byen, så det skotske eventyr er kun en kort gåtur væk fra dit hotel i Edinburgh. Firmaerne tilbyder alt lige fra små biler, hvis der blot skal være plads til dig og din rejsepartner, til rummelige familiebiler, hvis du rejser med hele familien.

Kør de ca. 60 km til Stirling Castle, der har ligget på klippetoppen siden 1.000 f.Kr., hvor det har vogtet over indgangen til det skotske højland. Slottet er åbent for besøgende, så parkér bilen, og udnyt muligheden for at se noget at den flotteste renæssancearkitektur i Skotland.

Hvis du har mod på en lidt længere tur, kan du køre de ca. 270 km til Loch Ness, hvor du kan se, om du kan fange Loch Ness-uhyret med dit kamera. Du kan ikke undgå at blive bjergtaget af naturen i det skotske højland, hvor de bølgende, grønne bakker strækker sig så langt øjet rækker. Inden turen går tilbage til Edinburgh igen, kan du køre ud til kysten, hvor skumsprøjtet pisker mod de rå klipper, og du kan blive blæst godt igennem.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Edinburgh

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Edinburgh?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Edinburgh.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Edinburgh?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Edinburgh er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Edinburgh?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Edinburgh?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Edinburgh

Udforsk Edinburgh med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!