Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter ud fra kategori

De mest populære aktiviteter i Edinburgh

Se alle 6 aktiviteter i Edinburgh

Spændende oplevelser i Edinburgh

Edinburgh har en umådelig smuk beliggenhed ved Firth of Forth-fjorden på Skotlands østkyst. Byen har en gammel bydel som er højt beliggende omkring Edinburghs mest berømte gade Royal Mile såvel som en nyere bydel med en lidt lavere beliggenhed. Byens prægtige vartegn er den gamle borgbygning

Edinburgh Castle hvorfra der er en storslået udsigt ud over Edinburgh og havet. Byen danner hvert år rammen om nærmest legendariske tilbagevendende begivenheder som du kan være heldig at deltage i alt efter hvornår du opholder dig i byen.

Edinburghs historie

En af de absolut mest populære attraktioner i Edinburgh er Edinburgh Castle. Besøg den gamle fæstning og få fortællingen om nogle af de begivenheder borgen har været vidne til. Fæstningen knejser flot på sit højdedrag så nyd udsigten ud over Edinburgh havet og det storslåede skotske landskab.

Edinburgh skulle efter sigende være en meget hjemsøgt by. Hvis du har mod på det så tag med på en spøgelsestur til Edinburgh Vaults som består af kamre og tuneller under byens gader og hør en guide berette om makabre fortidige hændelser og mord.

Edinburghs aktiviteter med smagsprøver

Efter dit besøg på Edinburgh Castle kan du spadsere ad Royal Mile til det slot hvor den britiske dronning ofte opholder sig når hun er i Skotland nemlig kongeslottet Holyroodhouse. Du må nok belave dig på at turen tager noget tid for Royal Mile er en livlig gade med spændende butikker atmosfærefyldte pubber og gode restauranter. Kig også indenfor i The Scotch Whiskey Experience. Du kan booke forskellige former for rundvisninger og få information om skotsk whiskyproduktion og mon ikke der vanker en smagsprøve? Er du ikke så meget til whisky kan du forkæle dine smagsløg på en tur med chokoladesmagning.

Oplev verdenskunst i Edinburgh

Besøg Edinburghs to interessante kunstmuseer. På Scottish National Gallery kan du ud over den permanente udstilling med værker af mange af de store kendte internationale malere se spændende skiftende udstillinger. Afsæt også tid til museet for moderne kunst The Royal Scottish Academy.

Tilbagevendende aktiviteter i Edinburgh

En årlig tilbagevendende begivenhed i Edinburgh i slutningen af august måned er Edinburgh Military Tattoo som foregår på esplanaden foran Edinburgh Castle hvor både britiske og internationale militærorkestre demonstrerer deres færdigheder.

Edinburgh danner desuden rammen om en af verdens absolut største festivaler nemlig The Fringe som også finder sted hvert år i august. Hold øje med programmet som bl.a. omfatter teater- danse- og cirkusforestillinger hvis du er i Edinburgh på det pågældende tidspunkt.

Indkøb i Edinburgh

Afsæt nogle timer til at gå på indkøb i Edinburgh. Her er varehuse og indkøbscentre. Hvis du har spenderbukserne på finder du eksklusive butikker i George Street. Andre gode indkøbsgader er Princess Street og naturligvis Royal Mile. Udforsk Stockbridge hvis du kan lide at gå i genbrugsbutikker. På Grassmarket og Edinburgh Farmers’ Market kan du opleve ægte markedsstemning og købe souvenirs og friske råvarer.

Kort

Hvor kan jeg overnatte i Edinburgh

Old Town

Gå gennem de smalle gader i Edinburghs historiske centrum, og oplev de hengemte skatte i et område, som også er kendt for nogle af byens største seværdigheder.

SlotHistoriskMuseum

Haymarket

Med sine museer, sine restauranter og sine shoppingmuligheder er Haymarket en eftertragtet destination for mange rejsende, der besøger Edinburgh. Hvis du gerne vil opleve områdets seværdigheder, kan du besøge Edinburgh Castle eller George Street.

SlotVenlige menneskerMuseum

Leith

De mange spisemuligheder og den smukke havudsigt står øverst på listen hos mange rejsende, der besøger Leith. En tur til Royal Yacht Britannia eller Princes Street kan eventuelt fuldende dit ophold.

HistoriskSlotShopping

New Town

Gå en tur i New Town, Edinburghs elegante georgianske kvarter, der byder på berømte monumenter, spændende kunstgallerier og et stort udvalg af butikker.

SlotHistoriskFestival

West End

Et af højdepunkterne i West End er de populære butikker. Mens du er i området, skal du næsten lægge vejen forbi Princes Street og Edinburgh Gin Distillery.

SlotHistoriskMuseum

Portobello

De besøgende i Portobello synes godt om strandene, og hvis du gerne vil udforske området yderligere, er Portobello Beach et besøg værd.

Beach ViewGåtureHav