Billigste flyrejser til Edinburgh

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 220 for en enkeltbillet og DKK 662 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Edinburgh

Fly til Edinburgh

Sæt dig godt til rette i flyet, og slap af sammen med rejsekammeraterne, når turen går til den skotske hovedstad, Edinburgh. Den gamle by byder på historie, atmosfære og et godt glas whisky at skylle alle oplevelserne ned med.

Det er en smal sag at finde et fly til Edinburgh. Tag en mellemlanding i Amsterdam, Bruxelles eller London, inden du sætter dig i flyet igen med kurs mod Skotland. Du kan flyve fra de fleste danske lufthavne med en mellemlanding eller to, som giver dig mulighed for endnu flere oplevelser på din ferie.

Uanset om du er på familieferie eller en romantisk tur med kæresten, kan du kombinere din flybillet med et hotelværelse på et af byens mange hoteller. Slap af i overdådig luksus, eller hyg dig på et af de billigere hoteller i Edinburgh.

Edinburgh Lufthavn

Din ferie i Edinburgh starter allerede i lufthavnen. Edinburgh Lufthavn betjener hvert år omkring ni millioner passagerer. Lufthavnen slog dørene op i 1977, og den er Skotlands travleste. Faciliteterne er i top, og personalet står klar til at hjælpe dig, når du stiger af flyet.

Der er mange muligheder for at komme ind til Edinburgh fra lufthavnen. Du kan tage bussen, leje en bil eller hvad med en taxa? Lufthavnen ligger kun 12 kilometer fra centrum, så uanset hvilken mulighed du vælger, er turen til at overkomme. Hvis du vil leje en bil, kan du benytte lufthavnens nye Car Rental Centre, hvor alle de forskellige biludlejningsfirmaer har til huse.

Billige flybilletter til spændende oplevelser i Edinburgh

Der er mange gode grunde til at bestille en flyrejse til Edinburgh. Der er en hyggelig atmosfære i byen, som er svær at beskrive. Men når man går ned i den gamle bydel, eller når man kigger op mod det smukt oplyste Edinburgh Castle en sen aftentime fra Princess Street, så kan man mærke den. De historieinteresserede kan besøge det gamle slot Edinburgh Castle, se den imponerende katedral St Giles' Cathedral eller gå på oplevelse på byens museer, som for eksempel National Museum of Scotland.

Edinburgh Castle er også et godt sted at danne sig et overblik over byen, og derfra man kan rigtig se, hvor smuk den er. Slottet ligger på en gammel vulkan, og fra toppen er der en fin udsigt over Edinburgh. For at komme derop kan du gå langs den legendariske Royal Mile. Denne gamle gade er meget velbesøgt, og det er der god grund til. Her ligger der nemlig en myriade af attraktioner og gode spisesteder.

Edinburgh er i øvrigt også et godt sted at tage hen med børnene. Oplev de spændende dyr i Edinburgh Zoo, gå tur i den botaniske have, the Royal Botanic Garden, eller lær mere om universets oprindelse, når du besøger Our Dynamic Earth.

Flyv til tattoo og festivaller i Edinburgh

Edinburgh er hjemsted for det berømte Edinburgh Military Tattoo i august. Det store show løber af stablen på toppen af Castle Hill, og mere end 46 lande deltager for øjnene af over 200.000 tilskuere. Edinburgh Festival Fringe er verdens største kunstfestival. Den foregår også i august, og byder på et tagselvbord af underholdning i form af musik, opera og meget mere.

Populære flyrejser til Edinburgh

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 220 for en enkeltbillet og DKK 662 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.