Billige flybilletter til Edinburgh

Om Edinburgh

Fly til Edinburgh

Sæt dig godt til rette i flyet, og slap af sammen med rejsekammeraterne, når turen går til den skotske hovedstad, Edinburgh. Den gamle by byder på historie, atmosfære og et godt glas whisky at skylle alle oplevelserne ned med.

Det er en smal sag at finde et fly til Edinburgh. Tag en mellemlanding i Amsterdam, Bruxelles eller London, inden du sætter dig i flyet igen med kurs mod Skotland. Du kan flyve fra de fleste danske lufthavne med en mellemlanding eller to, som giver dig mulighed for endnu flere oplevelser på din ferie.

Uanset om du er på familieferie eller en romantisk tur med kæresten, kan du kombinere din flybillet med et hotelværelse på et af byens mange hoteller. Slap af i overdådig luksus, eller hyg dig på et af de billigere hoteller i Edinburgh.

Edinburgh Lufthavn

Din ferie i Edinburgh starter allerede i lufthavnen. Edinburgh Lufthavn betjener hvert år omkring ni millioner passagerer. Lufthavnen slog dørene op i 1977, og den er Skotlands travleste. Faciliteterne er i top, og personalet står klar til at hjælpe dig, når du stiger af flyet.

Der er mange muligheder for at komme ind til Edinburgh fra lufthavnen. Du kan tage bussen, leje en bil eller hvad med en taxa? Lufthavnen ligger kun 12 kilometer fra centrum, så uanset hvilken mulighed du vælger, er turen til at overkomme. Hvis du vil leje en bil, kan du benytte lufthavnens nye Car Rental Centre, hvor alle de forskellige biludlejningsfirmaer har til huse.

Billige flybilletter til spændende oplevelser i Edinburgh

Der er mange gode grunde til at bestille en flyrejse til Edinburgh. Der er en hyggelig atmosfære i byen, som er svær at beskrive. Men når man går ned i den gamle bydel, eller når man kigger op mod det smukt oplyste Edinburgh Castle en sen aftentime fra Princess Street, så kan man mærke den. De historieinteresserede kan besøge det gamle slot Edinburgh Castle, se den imponerende katedral St Giles' Cathedral eller gå på oplevelse på byens museer, som for eksempel National Museum of Scotland.

Edinburgh Castle er også et godt sted at danne sig et overblik over byen, og derfra man kan rigtig se, hvor smuk den er. Slottet ligger på en gammel vulkan, og fra toppen er der en fin udsigt over Edinburgh. For at komme derop kan du gå langs den legendariske Royal Mile. Denne gamle gade er meget velbesøgt, og det er der god grund til. Her ligger der nemlig en myriade af attraktioner og gode spisesteder.

Edinburgh er i øvrigt også et godt sted at tage hen med børnene. Oplev de spændende dyr i Edinburgh Zoo, gå tur i den botaniske have, the Royal Botanic Garden, eller lær mere om universets oprindelse, når du besøger Our Dynamic Earth.

Flyv til tattoo og festivaller i Edinburgh

Edinburgh er hjemsted for det berømte Edinburgh Military Tattoo i august. Det store show løber af stablen på toppen af Castle Hill, og mere end 46 lande deltager for øjnene af over 200.000 tilskuere. Edinburgh Festival Fringe er verdens største kunstfestival. Den foregår også i august, og byder på et tagselvbord af underholdning i form af musik, opera og meget mere.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Edinburgh?
Hvis det er med fly, du rejser, behøver du ikke vælge, hvilken lufthavn du skal flyve til. Edinburgh har nemlig kun en af slagsen – Edinburgh (EDI).
Hvor langt er der til Edinburgh (EDI) fra Edinburgh?
Hvis du har planer om at overnatte i centrum af Edinburgh, er det fornuftigt på forhånd at finde ud af, hvordan du kommer ind til byen. Midtbyen befinder sig 10 km fra Edinburgh (EDI).
Kan jeg flyve til Edinburgh i øjeblikket?
Se nærmere på vores COVID-19-rejserådgiver for at få alt at vide om de gældende rejserestriktioner for Edinburgh, inden du flyver. Alt fra krav om karantæne til rejsevejledninger vises her, så du kan holde dig opdateret.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Edinburgh?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Edinburgh, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Edinburgh med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Edinburgh, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Edinburgh?
Før du reserverer en tur til Edinburgh, kan det være en god idé først at finde ud, hvilken lufthavn der er mest praktisk at tage til i dit tilfælde. Mens Edinburgh (EDI) ligger 10 km fra området omkring centrum, ender du 80 km fra midtbyen, hvis du ankommer i GLA.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Edinburgh?
39 flyselskaber flyver til Edinburgh fra 151 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Edinburgh?
Størstedelen af flyene til Edinburgh er med British Airways. Den mest kendte rute er London-Edinburgh, hvor du vil se, at British Airways har flest flyafgange.
Hvor mange direkte fly er der til Edinburgh?
Med omkring 1.725 direkte fly hver uge vil du være fremme i Edinburgh, før du kan nå at sige: “Er vi snart fremme?”.
Hvor afgår de mest populære fly til Edinburgh fra?
Mange fly til Edinburgh er med afgang fra lufthavnene i Ashford, London og Kennington.
Hvor lang tid tager det at flyve til Edinburgh Lufthavn?
Hvis det er Ashford, du tager afsted fra, kommer du til at være på vingerne i omkring 1 time og 20 minutter, inden du lander i Edinburgh. Fra lufthavnen i London tager det godt 1 time og 23 minutter, og fra Kennington er flyvetiden i gennemsnit 1 time og 26 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Edinburgh?
Vi kender alle sammen de heldige rejsende, der altid finder superbillige flybilletter, uanset hvor de skal rejse hen. Vil du gerne vide, hvad deres hemmelighed er? De udsætter det ikke til sidste øjeblik med at reservere deres billetter. Et andet godt trick er at undersøge og sammenligne alle dine muligheder. Hvis din endelige destination flere lufthavne, kan du måske finde en billigere flyrejse til en mindre terminal, der givetvis ligger lidt længere væk. Et sidste tip til dig: En anden simpel måde, du kan spare penge på, er ved hurtigt at reservere din flyrejse, når du ser et godt tilbud. Hvis du venter, kan du risikere at ende med at betale en langt højere pris.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Edinburgh?
Vi har samlet en række oplysninger, som kan gøre din flyrejse til en behagelig oplevelse. Følg disse råd, så du kan flyve igennem lufthavnen og nyde Edinburgh, inden du overhovedet får set dig om.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • At flyve kan sagtens være en fantastisk oplevelse, hvis du sørger for at pakke de rette ting. I første omgang kunne det være basale toiletartikler, såsom deodorant, tandpasta og tandbørste, et par ekstra sokker og en god bog. Desuden bør du næsten gøre plads i din taske til din telefon og oplader, din medicin og måske ligeledes en rejsepude. Sidst, men absolut ikke mindst, skal du sørge for at medbringe dit pas, rejsepapirer og dine kreditkort.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Der kan være forskel på, hvilke genstande der ikke er tilladt hos flyselskaberne, men helt generelt gælder det om at lade være med at medbringe noget, der er brændfarligt, skarpt eller eksplosivt. Det omfatter værktøj, bestik af metal, fyrværkeri og brændstof. Sportsudstyr som hockeystave og genstande, der kan skade andre passagerer, såsom skydevåben og ammunition, er heller ikke tilladt om bord.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Bekvemmelighed bør være hovedprioritet, når du beslutter, hvad du skal have på om bord. Tænk også rigtig godt over dit valg af fodtøj, da en flyvetur i mange tilfælde kan give opsvulmede fødder. Rummelige, lukkede sko er altid et godt bud.
  • DVT eller dyb venetrombose er veneblodpropper, der kan forekomme på grund af længerevarende stillesiddende perioder, som det kan forekomme på lange flyrejser. Men den gode nyhed er, at der er en række måder at reducere risikoen for at få det. Sørg for at få nok vand, gå en tur ned ad midtergangen, så ofte som det er muligt, og tag støttestrømper på.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Edinburgh?
Svaret er enkelt – vær forberedt. Vi har samlet nogle gode råd til at komme let gennem sikkerhedskontrollen. Edinburgh kan godt gøre sig klar:

  • Hav dit pas og boardingkort lige i nærheden. Det er det første, du vil blive bedt om i lufthavnskontrollen.
  • Du kommer ikke uden om at skulle smide noget af tøjet. I hvert fald jakke, bælte, nøgler og andre småting, såsom høretelefoner, der skal scannes i røntgenmaskinen. Det hele bliver meget nemmere, hvis du begynder på det, inden du når frem.
  • Alt elektronisk udstyr, herunder telefon og bærbar computer, skal også scannes enkeltvis.
  • Eventuelle væsker, såsom parfume eller tandpasta, som du vil medbringe ombord, skal være i beholdere på maks. 100 ml. Beholderne skal kunne være i én genlukkelig plastpose på maks. én liter.
  • Det kan godt ske, at du bliver nødt til at tage skoene af og sende dem gennem røntgenmaskinen, så det kan være en smart idé at iføre dig sko, der er lige til at tage af og på.
  • Undgå at pakke genstande, der ikke er tilladt i håndbagagen. Hvis du skal have skarpe eller spidse genstande med, skal de pakkes sikkert ned i den indcheckede bagage. Den slags genstande kommer nemlig ikke med om bord på flyet ellers.

Oplysninger om flyrejsen til Edinburgh
DestinationslufthavnEdinburgh
Destinationslufthavnens IATA-kodeEDI
DestinationEdinburgh
Flyrejsens pris602, kr