Starten af hovedsektionen

Undersøg priserne på hoteller i Hyde Park

I aften 15. feb. - 16. feb.
Denne weekend 15. feb. - 17. feb.
Næste weekend 22. feb. - 24. feb.

Mest populære hoteller nær Hyde Park

Se alle 8.329 overnatningssteder i Hyde Park
Royal Lancaster London
Royal Lancaster London
5.0 ud af 5.00,7 km fra Hyde Park
Gratis afbestilling
4,2/5 (2.419 anmeldelser)
DKK 1.579/ nat for 2 gæster

Lige fra man træder udaf taxien er servicen perfekt og ved indtjekningen var de meget behagelige og venlige , sørgede med det samme for at tage hånd om vores bagage mens vi tjekkede ind . Vi var kommet i god tid og var heldige at vi kunne komme på værelset med samme og en medarbejder vist os deres ...

Anmeldelse fra 5. jun. 2018
COMO Metropolitan London
COMO Metropolitan London
5.0 ud af 5.00,5 km fra Hyde Park
Gratis afbestilling
4,5/5 (542 anmeldelser)
DKK 1.635/ nat for 2 gæster

Et luksushotel med fin beliggenhed og super service. Men til den pris, det koster, savnede jeg morgenmad. Dyrt, men dejligt.

Anmeldelse fra 15. dec. 2013
The Arch London
The Arch London
5.0 ud af 5.01 km fra Hyde Park
Gratis afbestilling
4,8/5 (437 anmeldelser)
DKK 1.568/ nat for 2 gæster

Det nok hyggeligste og bedste hotel, som jeg - igennem mange år med rejser i hele verden - har oplevet. Servicen var helt i top og meget imødekommende. Morgenmaden må man bare ikke gå glip af.

Anmeldelse fra 20. apr. 2018
The Cumberland
The Cumberland
4.5 ud af 5.00,8 km fra Hyde Park
Gratis afbestilling
3,8/5 (2.274 anmeldelser)
DKK 739/ nat for 2 gæster

Hotellet lever op til sin standard , alt søde og hjælpsom , jeg bor altid der når jeg er i London

Anmeldelse fra 27. maj 2018
Four Seasons Hotel London at Park Lane
Four Seasons Hotel London at Park Lane
5.0 ud af 5.00,6 km fra Hyde Park
Gratis afbestilling
4,8/5 (183 anmeldelser)
DKK 4.016/ nat for 2 gæster

What would you not like about the Four Seasons!!! The check in receptionist could have been a little more friendly. Overall fantastic stay in a perfect hotel

Anmeldelse fra 8. feb. 2019
The Westbourne Hyde Park
The Westbourne Hyde Park
4.0 ud af 5.00,9 km fra Hyde Park
Gratis afbestilling
4,5/5 (1.221 anmeldelser)
DKK 742/ nat for 2 gæster

Fint hotel med rene og pæne værelser. Værelse dog til den lille side. Imødekommende personale. Ligger tæt på en masse morgenmadssteder og undergrundsstationer. Vil til enhver til anbefale til andre.

Anmeldelse fra 12. jul. 2018
The Rembrandt
The Rembrandt
4.0 ud af 5.01,2 km fra Hyde Park
Gratis afbestilling
4,4/5 (2.633 anmeldelser)
DKK 1.009/ nat for 2 gæster

dejligt hotel, ingen negative ting kun godt at sige om sted og personale.

Anmeldelse fra 11. feb. 2019
Amba Hotel Marble Arch
Amba Hotel Marble Arch
4.0 ud af 5.00,9 km fra Hyde Park
Gratis afbestilling
4,3/5 (844 anmeldelser)
DKK 1.130/ nat for 2 gæster

Dejligt hotel der ligger meget centralt med gåafstand til meget. Værelset var bare super. Venligt personale. Brugte meget loungen, hvor servicen var helt i top

Anmeldelse fra 26. sep. 2018
The Leonard Hotel
The Leonard Hotel
4.0 ud af 5.00,9 km fra Hyde Park
Gratis afbestilling
4,1/5 (292 anmeldelser)
DKK 924/ nat for 2 gæster

Leonard ligger godt, lige bag Oxford Street, hotellet var gammelt, knirkende gulve, så man tydeligt kunne høre dem ovenpå, gå rundt, og i mit tilfælde, sent om aftenen og meget tidligt om morgenen. Personalet i receptionen, talte mere russisk end engelsk, og havde dermed heller ikke den sædvanlige ...

Anmeldelse fra 9. jun. 2018

Hotel nær Hyde Park:Hvert år besøger millioner af mennesker Hyde Park i London, og parken er det perfekte sted at slappe af efter dage med shopping og sightseeing. Det er nemt at finde et hotel helt efter din smag, når du leder efter en overnatning nær Hyde Park, for der findes mange hoteller at vælge imellem i alle prisklasser og kategorier.

Der er et stort udvalg af hoteller nær Hyde Park

De fleste billige hoteller nær Hyde Park ligger nord for parken i Bayswater og Paddington. Disse hoteller er ofte gode familiehoteller, og på nogle af dem kan du reservere et værelse med plads til både tre og fire personer. Her er hoteller med en god bar, Wi-Fi og motionsrum, og flere hoteller har desuden restaurant.

Der er også mange luksuriøse hoteller nær Hyde Park. Specielt syd og øst for parken kan du indlogere dig på nogle af de mange 4- og 5-stjernede hoteller med for eksempel Executive-værelser og Luksus-suiter, døgnåbent forretningscenter, en god bar og ofte også en god og velrenommeret restaurant. Flere luksushoteller har desuden spaafdeling og motionscenter.

Find et hotel nær Hyde Park, og få masser af oplevelser

Hyde Park er den største af Londons otte kongelige parker. Parken blev etableret og anlagt omkring år 1536, da kong Henry VIII tog landet fra Westminster Abbey for at bruge det til jagt. I 1637 blev Hyde Park åbnet for offentligheden, og siden da har Londons indbyggere flittigt brugt det grønne område til rekreative formål, demonstrationer og koncerter. Hyde Park er en grøn oase på omkring 2,5 km², og der er mange gode vandrestier i parken, smukke skulpturer og springvand – deriblandt Princess Diana Memorial Fountain – samt det berømte Speakers’ Corner, hvor folk stiller sig op og holder taler, protesterer eller starter offentlige debatter. Specielt søndag morgen er der stor aktivitet i dette nordøstlige hjørne af Hyde Park.

Reservér en pakkerejse til London med hotel nær Hyde Park

Området omkring Hyde Park er godt dækket ind med hensyn til undergrundsstationer og bybusser, så det er nemt at komme frem og tilbage til dit hotel nær Hyde Park, når du har været ude for at se Londons seværdigheder. En udlejningsbil er der næppe brug for på en rejse til London centrum, men skal du lidt udenfor byen, er det smart at reservere billeje nær Hyde Park, så du kan hente og aflevere din udlejningsbil i nærheden af dit hotel. Du kan reservere fly og hotel nær Hyde Park på én gang, når rejsen bestilles, og fra lufthavnen er det nemt at komme til en station nær Hyde Park og dit hotel med undergrundsbanen, ”The Tube”.

Forretningsrejsende kan finde et godt hotel nær Hyde Park, der tilbyder alle de bekvemmeligheder, som man kan tænkes at have behov for, når man arbejder på rejsen. Motionscenter, forretningscenter, Wi-Fi, restaurant og bar finder du på mange af hotellerne nær Hyde Park. Området byder også på gode familiehoteller, hoteller der tilbyder børnepasning, lejlighedshoteller og hoteller, hvor der er mulighed for at reservere forbundne værelser.