Starten af hovedsektionen

Undersøg priserne på hoteller i Hyde Park

I aften 25. maj - 26. maj
Denne weekend 31. maj - 2. jun.
Næste weekend 7. jun. - 9. jun.

Mest populære hoteller nær Hyde Park

Se alle 11.377 overnatningssteder i Hyde Park

Anslået pris pr. nat for 2 voksne

Corus Hotel Hyde Park
Corus Hotel Hyde Park
4.0 ud af 5.00,7 km fra Hyde Park
Gratis afbestilling
3,8/5 (3.736 anmeldelser)
DKK 926/ nat for 2 gæster

Hotellet ligger super centralt. Familieværelset var stort og velfungerende

Anmeldelse fra 6. maj 2019
The Westbourne Hyde Park
The Westbourne Hyde Park
4.0 ud af 5.00,9 km fra Hyde Park
Gratis afbestilling
4,6/5 (1.434 anmeldelser)
DKK 1.058/ nat for 2 gæster

Hotellet ligger fantastisk; god afstand til Paddington Station, gid afstand til spisesteder mv Hotellet er pænt og rent, god service og så er det ‘stille’

Anmeldelse fra 22. maj 2019
The Rembrandt
The Rembrandt
4.0 ud af 5.01,2 km fra Hyde Park
Gratis afbestilling
4,4/5 (2.659 anmeldelser)
DKK 1.448/ nat for 2 gæster

Super beliggendhed ift museer og undergrund. Dejligt hotel og god morgenmad. Ærgerligt at brug af svimmingpool koster ekstra og der kun er begrænset åbningstider for børn.

Anmeldelse fra 11. apr. 2019
Thistle Kensington Gardens
Thistle Kensington Gardens
4.0 ud af 5.00,8 km fra Hyde Park
Gratis afbestilling
4,1/5 (1.901 anmeldelser)
DKK 1.157/ nat for 2 gæster

Very clean and nice hotel. The location couldn’t better. Just next to Hyde park. Very sweet staff but seemed a bit confused sometimes

Anmeldelse fra 28. mar. 2019
The Park Grand London Paddington
The Park Grand London Paddington
4.0 ud af 5.01 km fra Hyde Park
Gratis afbestilling
3,6/5 (1.696 anmeldelser)
DKK 915/ nat for 2 gæster

Små hyggelige værelser som på billederne, pæne og rene, og med mulighed for rengøring hver dag. Vi valgte hotellet da det var et af de billigere og vi kun skulle bo der i 3 dage, og vi havde derfor ikke de højeste forventninger. Vi blev meget positivt overraskede og kunne også sagtens have boet der ...

Anmeldelse fra 22. apr. 2019
Central Park Hotel
Central Park Hotel
3.0 ud af 5.00,9 km fra Hyde Park
Gratis afbestilling
3,7/5 (613 anmeldelser)
DKK 1.311/ nat for 2 gæster

Vi kunne godt lide at hotellet lå tæt på metro og nogle hyggelige spisesteder. Tilmed Hyde park som ligger lige ved siden af hotellet. Vi var meget tilfredse med både hotellet og beliggenheden.

Anmeldelse fra 18. maj 2019
The Grosvenor Hotel
The Grosvenor Hotel
4.0 ud af 5.01,4 km fra Hyde Park
Gratis afbestilling
4,2/5 (2.898 anmeldelser)
DKK 2.190/ nat for 2 gæster

godt og dejligt hotel tæt ved det hele og nem adgang

Anmeldelse fra 28. dec. 2018
St. James' Court, A Taj Hotel, London
St. James' Court, A Taj Hotel, London
4.0 ud af 5.01,3 km fra Hyde Park
Gratis afbestilling
4,4/5 (2.521 anmeldelser)
DKK 2.360/ nat for 2 gæster

Jeg kunne ikke li, at vi bookede et værelse til 3 personer og efterfølgende skulle betale 34£ pr nat ekstra. Fejlen er 100% Expedias. Hotellet er meget smukt og totalt i orden.

Anmeldelse fra 12. feb. 2019
Chelsea Cloisters
Chelsea Cloisters
3.5 ud af 5.01,6 km fra Hyde Park
Gratis afbestilling
3,2/5 (1.226 anmeldelser)
DKK 1.006/ nat for 2 gæster

Fantastisk størrelse på værelse og lille altan til en ryger. 8 min til fods til undergrund

Anmeldelse fra 5. jan. 2019
Kort

Hotel nær Hyde Park:Hvert år besøger millioner af mennesker Hyde Park i London, og parken er det perfekte sted at slappe af efter dage med shopping og sightseeing. Det er nemt at finde et hotel helt efter din smag, når du leder efter en overnatning nær Hyde Park, for der findes mange hoteller at vælge imellem i alle prisklasser og kategorier.

Der er et stort udvalg af hoteller nær Hyde Park

De fleste billige hoteller nær Hyde Park ligger nord for parken i Bayswater og Paddington. Disse hoteller er ofte gode familiehoteller, og på nogle af dem kan du reservere et værelse med plads til både tre og fire personer. Her er hoteller med en god bar, Wi-Fi og motionsrum, og flere hoteller har desuden restaurant.

Der er også mange luksuriøse hoteller nær Hyde Park. Specielt syd og øst for parken kan du indlogere dig på nogle af de mange 4- og 5-stjernede hoteller med for eksempel Executive-værelser og Luksus-suiter, døgnåbent forretningscenter, en god bar og ofte også en god og velrenommeret restaurant. Flere luksushoteller har desuden spaafdeling og motionscenter.

Find et hotel nær Hyde Park, og få masser af oplevelser

Hyde Park er den største af Londons otte kongelige parker. Parken blev etableret og anlagt omkring år 1536, da kong Henry VIII tog landet fra Westminster Abbey for at bruge det til jagt. I 1637 blev Hyde Park åbnet for offentligheden, og siden da har Londons indbyggere flittigt brugt det grønne område til rekreative formål, demonstrationer og koncerter. Hyde Park er en grøn oase på omkring 2,5 km², og der er mange gode vandrestier i parken, smukke skulpturer og springvand – deriblandt Princess Diana Memorial Fountain – samt det berømte Speakers’ Corner, hvor folk stiller sig op og holder taler, protesterer eller starter offentlige debatter. Specielt søndag morgen er der stor aktivitet i dette nordøstlige hjørne af Hyde Park.

Reservér en pakkerejse til London med hotel nær Hyde Park

Området omkring Hyde Park er godt dækket ind med hensyn til undergrundsstationer og bybusser, så det er nemt at komme frem og tilbage til dit hotel nær Hyde Park, når du har været ude for at se Londons seværdigheder. En udlejningsbil er der næppe brug for på en rejse til London centrum, men skal du lidt udenfor byen, er det smart at reservere billeje nær Hyde Park, så du kan hente og aflevere din udlejningsbil i nærheden af dit hotel. Du kan reservere fly og hotel nær Hyde Park på én gang, når rejsen bestilles, og fra lufthavnen er det nemt at komme til en station nær Hyde Park og dit hotel med undergrundsbanen, ”The Tube”.

Forretningsrejsende kan finde et godt hotel nær Hyde Park, der tilbyder alle de bekvemmeligheder, som man kan tænkes at have behov for, når man arbejder på rejsen. Motionscenter, forretningscenter, Wi-Fi, restaurant og bar finder du på mange af hotellerne nær Hyde Park. Området byder også på gode familiehoteller, hoteller der tilbyder børnepasning, lejlighedshoteller og hoteller, hvor der er mulighed for at reservere forbundne værelser.