Hotel Stansted-lufthavn, STN, London

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Mest populære hoteller i nærheden af Stansted lufthavn

Radisson Blu Hotel London Stansted Airport
4 out of 5
0.3 km fra Stansted
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 799
per night
Feb 21 - Feb 22
4.3/5Excellent! (4,368 anmeldelser)

"Beliggenhed tæt på lufthavnen. Nemt når man skal med et morgenfly."…"

Anmeldelse fra 15. dec. 2019

Radisson Blu Hotel London Stansted Airport
Hampton by Hilton London Stansted Airport
3 out of 5
0.5 km fra Stansted
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 627
per night
Feb 28 - Feb 29
4.4/5Wonderful! (3,203 anmeldelser)

"Dygtige og søde personale. Meget ren og hyggelig lobby"…"

Anmeldelse fra 4. jan. 2020

Hampton by Hilton London Stansted Airport
The Willows Guesthouse
2.5 out of 5
0.8 km fra Stansted
DKK 439
per night
Feb 28 - Feb 29
4.3/5Excellent! (33 anmeldelser)
Dejligt sted

"Overnattede inden tidligt fly dagen efter. Fantastisk værelse, flot indretning og super gode senge. Hjælpsomme og venlige folk der ejer stedet. Vi blev kørt til lufthavnen af værtsparret for £11 hvilket er billigere end en almindelig taxa.. Vil helt klart anbefale dette sted."…"

Anmeldelse fra 25. jul. 2019

The Willows Guesthouse
Holiday Inn Express London Stansted Airport
3 out of 5
1.5 km fra Stansted
Gratis afbestilling
DKK 430
per night
Feb 23 - Feb 24
3.8/5Good! (1,932 anmeldelser)

"Super kvalitet til lav pris god beliggenhed, 5 minutter fra lufthavnen"…"

Anmeldelse fra 22. nov. 2019

Holiday Inn Express London Stansted Airport
The Green Man Boutique Hotel
3 out of 5
2.4 km fra Stansted
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 403
per night
Feb 20 - Feb 21
3.9/5Good! (79 anmeldelser)
Nær lufthavn

"Et godt lille hotel nær lufthavnen, også mulighed for rimelig pupmad."…"

Anmeldelse fra 27. jun. 2018

The Green Man Boutique Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Lommeguide: hoteller i Stansted

Er du i London på forretningsrejse, eller har du booket en weekendtur i den engelske hovedstad med tidlig afgang om morgenen på din vej hjem til Danmark, ville en overnatning i Stansted Lufthavn være en god løsning. Booker du et hotelværelse i Stansted, kan du nemlig slippe for at skulle tidligt op om morgenen for at tage turen ud til lufthavnen.

Ligeledes kan du overveje et hotelophold i Stansted, hvis du er nødt til at tage et sent fly og vil undgå at komme alt for sent i seng. Hop af flyet, og tag direkte over på hotellet, hvor dit hotelværelse venter på dig. Gem turen ind til London til den næste dag, hvor du er frisk og udhvilet.

Read More

Forretningshotel i Stansted

Du kan finde direkte flyafgange fra både Kastrup og Billund, så det er både nemt og hurtigt at komme til London fra Danmark, hvis du for eksempel skal på forretningsbesøg. Stansted Lufthavn ligger omkring 40 kilometer uden for London, og selv om der går både tog og bus fra Liverpool Station, så tager det tid at komme frem og tilbage. Det er her, et hotelværelse i Stansted Lufthavn kan være en rigtig god idé. Plejer jeres møder at gå over tid, eller ligger mødet bare sent eller tidligt på dagen, så kig på nogle af de billige hotelmuligheder i lufthavnen. Overnat på hotel direkte i lufthavnen, og undgå stress og jag ved at skulle bruge tid på ekstra transport inden eller efter din flyrejse til Stansted.

Arbejder du for et internationalt firma, hvor I er flere kolleger, der skal mødes, så overvej at have jeres møde på selve lufthavnshotellet. Flere hoteller i Stansted har nemlig rigtigt gode forretningsfaciliteter og er i stand til at levere rammerne for et godt og produktivt forretningsmøde. Tal med hotellet, inden du rejser, så sørger de for at have forretningslokale og de faciliteter, du får brug for, til rådighed, når du ankommer. Brug mere tid på dine kolleger eller kunder og mindre tid på transport til og fra London.

Får du brug for at tage turen ind til London, men ønsker du mere fleksibel transport, så kan du kigge på biludlejning i Stansted. Du kan bestille din udlejningsbil hjemmefra, inden du rejser, så den er klar, så snart du ankommer. Leder du efter et ekstra godt tilbud, så kan du tit spare penge, hvis du booker en lejebil som en del af din pakke med hotel og flybilletter.

Tag familien med på hotel i Stansted

Et forretningshotel er også en god idé især for familier med børn. Skal I rejse til Stansted på vej til London, og har I børnene med, så kan du vælge at lægge en af jeres overnatninger i lufthavnen. Nyd alt London har at byde på; de fantastiske seværdigheder, London Zoo, Madame Tussauds og meget mere, og tag den sidste overnatning i Stansted inden rejsen hjem til Danmark, så du ikke skal have børnene tidligt op den sidste dag for at tage turen ud til lufthavnen. Det kan være stressende at rejse med børn, så på denne måde kan du sørge for, at de er udhvilede inden flyrejsen hjem.

Hotelbooking: Stansted

Søg efter dit perfekte hotel i Stansted. Find et billigt hotel i Stansted nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Stansted, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Stansted på dine foretrukne datoer.

Ofte stillede spørgsmål

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Stansted