Starten af hovedsektionen

Undersøg priserne på hoteller i Stansted

I aften 18. feb. - 19. feb.
Denne weekend 22. feb. - 24. feb.
Næste weekend 1. mar. - 3. mar.

Mest populære hoteller i nærheden af Stansted lufthavn

Se alle 95 overnatningssteder i Stansted
The Great Hallingbury Manor Hotel
The Great Hallingbury Manor Hotel
4.0 ud af 5.0 Tilekin Green, Bishop's Stortford
Gratis afbestilling
3,7/5 (809 anmeldelser)
DKK 343/ nat for 2 gæster

Dejligt hotel, fremragende mad, men temmelig megen støj. (Stansted lufthavn lige i nærheden) og et privat selskab med rigelig høj musik en aften.

Anmeldelse fra 7. aug. 2018
The Pussy Willow
The Pussy Willow
4.0 ud af 5.0 Mill House,The Street Takeley, Takeley
Gratis afbestilling
DKK 571/ nat for 2 gæster
Radisson Blu Hotel London Stansted Airport
Radisson Blu Hotel London Stansted Airport
4.0 ud af 5.0 Waltham Close Stansted Airport, Bishop's Stortford
4,4/5 (3.924 anmeldelser)
DKK 635/ nat for 2 gæster

Fantastisk lækkert værelse og faciliteter. Skønt personale. Dejligt let med hurtig adgang til lufthavnen. Klart alle pengene værd.

Anmeldelse fra 17. dec. 2018
Remarc House Stansted
Remarc House Stansted
2.5 ud af 5.0 Dunmow Road, Bishop's Stortford
DKK 324/ nat for 2 gæster
Linden House Stansted
Linden House Stansted
5.0 ud af 5.0 1-3 Silver Street, Stansted
4,3/5 (31 anmeldelser)

Very nice comfortable hotel,clean,warm,very inviting,everything you could wish for after a very wonderful wedding at quendon hall. Would certainly recommend to other people,also stay again myself.

Anmeldelse fra 24. dec. 2018
Down Hall Hotel
Down Hall Hotel
4.0 ud af 5.0 Matching Road, Hatfield Heath, Bishop's Stortford
Gratis afbestilling
4,3/5 (549 anmeldelser)
DKK 499/ nat for 2 gæster

Dejlig stor Manor, med godt spa og motionscenter, undgå weekenden da dette som mange andre engelske hoteller et booket med bryllupper med mere

Anmeldelse fra 17. jan. 2016
Saracens Head Hotel
Saracens Head Hotel
4.0 ud af 5.0 High Street, Dunmow
Gratis afbestilling
4,1/5 (70 anmeldelser)
DKK 690/ nat for 2 gæster

Super dejligt Hotel som vi helt sikkert vil vælge igen

Anmeldelse fra 13. maj 2017
Pines Hill
Pines Hill
3.5 ud af 5.0 102 Old Bell Pines Hill, Stansted
DKK 827/ nat for 2 gæster
Little Hallingbury Mill
Little Hallingbury Mill
3.0 ud af 5.0 Gaston Green, Bishop's Stortford
Gratis afbestilling
4,2/5 (41 anmeldelser)
DKK 341/ nat for 2 gæster

Warm welcome; clean, pretty room; delicious full English breakfast, delightful stay and very reasonable price! Thank you - will stay again!

Anmeldelse fra 7. feb. 2019

Lommeguide: hoteller i Stansted

Er du i London på forretningsrejse, eller har du booket en weekendtur i den engelske hovedstad med tidlig afgang om morgenen på din vej hjem til Danmark, ville en overnatning i Stansted Lufthavn være en god løsning. Booker du et hotelværelse i Stansted, kan du nemlig slippe for at skulle tidligt op om morgenen for at tage turen ud til lufthavnen.

Ligeledes kan du overveje et hotelophold i Stansted, hvis du er nødt til at tage et sent fly og vil undgå at komme alt for sent i seng. Hop af flyet, og tag direkte over på hotellet, hvor dit hotelværelse venter på dig. Gem turen ind til London til den næste dag, hvor du er frisk og udhvilet.

Read More

Forretningshotel i Stansted

Du kan finde direkte flyafgange fra både Kastrup og Billund, så det er både nemt og hurtigt at komme til London fra Danmark, hvis du for eksempel skal på forretningsbesøg. Stansted Lufthavn ligger omkring 40 kilometer uden for London, og selv om der går både tog og bus fra Liverpool Station, så tager det tid at komme frem og tilbage. Det er her, et hotelværelse i Stansted Lufthavn kan være en rigtig god idé. Plejer jeres møder at gå over tid, eller ligger mødet bare sent eller tidligt på dagen, så kig på nogle af de billige hotelmuligheder i lufthavnen. Overnat på hotel direkte i lufthavnen, og undgå stress og jag ved at skulle bruge tid på ekstra transport inden eller efter din flyrejse til Stansted.

Arbejder du for et internationalt firma, hvor I er flere kolleger, der skal mødes, så overvej at have jeres møde på selve lufthavnshotellet. Flere hoteller i Stansted har nemlig rigtigt gode forretningsfaciliteter og er i stand til at levere rammerne for et godt og produktivt forretningsmøde. Tal med hotellet, inden du rejser, så sørger de for at have forretningslokale og de faciliteter, du får brug for, til rådighed, når du ankommer. Brug mere tid på dine kolleger eller kunder og mindre tid på transport til og fra London.

Får du brug for at tage turen ind til London, men ønsker du mere fleksibel transport, så kan du kigge på biludlejning i Stansted. Du kan bestille din udlejningsbil hjemmefra, inden du rejser, så den er klar, så snart du ankommer. Leder du efter et ekstra godt tilbud, så kan du tit spare penge, hvis du booker en lejebil som en del af din pakke med hotel og flybilletter.

Tag familien med på hotel i Stansted

Et forretningshotel er også en god idé især for familier med børn. Skal I rejse til Stansted på vej til London, og har I børnene med, så kan du vælge at lægge en af jeres overnatninger i lufthavnen. Nyd alt London har at byde på; de fantastiske seværdigheder, London Zoo, Madame Tussauds og meget mere, og tag den sidste overnatning i Stansted inden rejsen hjem til Danmark, så du ikke skal have børnene tidligt op den sidste dag for at tage turen ud til lufthavnen. Det kan være stressende at rejse med børn, så på denne måde kan du sørge for, at de er udhvilede inden flyrejsen hjem.

Hotelbooking: Stansted

Søg efter dit perfekte hotel i Stansted. Find et billigt hotel i Stansted nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Stansted, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Stansted på dine foretrukne datoer.