London

Hotel Stansted-lufthavn, STN, London

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Undersøg priserne på hoteller i nærheden af Stansted

Tjek priser i Stansted for i aften, 22. sep. - 23. sep.
Tjek priser i Stansted for denne weekend, 27. sep. - 29. sep.
Tjek priser i Stansted for næste weekend, 4. okt. - 6. okt.

Mest populære hoteller i nærheden af Stansted lufthavn

Billede af Radisson Blu Hotel London Stansted Airport
4 out of 5
0.3 km from Stansted
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 776
pr. nat
6. okt. – 7. okt.
4.3/5Fremragende! (4,169 anmeldelser)

"Lækre store rene værelser med et stor dobbeltseng. OK træningsrum og svømmefaciliteter. Maden på restauranten var ekstremt dyrt i forhold til standarden, som ikke var særlig høj. Morgenmaden var fin."…"

Anmeldelse fra 4. aug. 2019

Radisson Blu Hotel London Stansted Airport
Billede af Hampton by Hilton London Stansted Airport
3 out of 5
0.5 km from Stansted
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 604
pr. nat
20. okt. – 21. okt.
4.4/5Fantastisk! (2,693 anmeldelser)

"Friendly staff, good breakfast with a waffle station :)"…"

Anmeldelse fra 23. aug. 2019

Hampton by Hilton London Stansted Airport
Billede af Stansted Lufthavn - Luksus Bilag med Parkering
Hent priser
5/5Enestående! (2 anmeldelser)
Great experience

"We only stayed one night but it was the best night of our trip. The house was immaculately clean and comfortable. The operator was in constant contact with us to make sure our stay was great. We traveled during Easter week and we even had a small Easter treat waiting for everyone in our group. Recommend ..."…"

Anmeldelse fra 22. apr. 2019

Stansted Lufthavn - Luksus Bilag med Parkering
Billede af The Willows Guesthouse
2.5 out of 5
0.8 km from Stansted
DKK 499
pr. nat
23. sep. – 24. sep.
4.1/5Meget godt! (21 anmeldelser)
Gennemrejse

"Kom sidst på dagen, og skulle flyve hjem tidlig næste morgen, men alt var som aftalt, og servicen vat i top."…"

Anmeldelse fra 23. okt. 2018

The Willows Guesthouse
Billede af Holiday Inn Express London Stansted Airport
3 out of 5
1.5 km from Stansted
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 487
pr. nat
13. okt. – 14. okt.
3.8/5Godt! (1,851 anmeldelser)
Ikke pengene værd

"Fint hotel, men ikke pengene værd. Jeg valgte kun hotellet fordi jeg læste, at vi kunne gå fra hotellet til lufthavnen, men det kan man ikke. Meget fin morgenmad :-)."…"

Anmeldelse fra 1. jun. 2019

Holiday Inn Express London Stansted Airport
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Lommeguide: hoteller i Stansted

Er du i London på forretningsrejse, eller har du booket en weekendtur i den engelske hovedstad med tidlig afgang om morgenen på din vej hjem til Danmark, ville en overnatning i Stansted Lufthavn være en god løsning. Booker du et hotelværelse i Stansted, kan du nemlig slippe for at skulle tidligt op om morgenen for at tage turen ud til lufthavnen.

Ligeledes kan du overveje et hotelophold i Stansted, hvis du er nødt til at tage et sent fly og vil undgå at komme alt for sent i seng. Hop af flyet, og tag direkte over på hotellet, hvor dit hotelværelse venter på dig. Gem turen ind til London til den næste dag, hvor du er frisk og udhvilet.

Read More

Forretningshotel i Stansted

Du kan finde direkte flyafgange fra både Kastrup og Billund, så det er både nemt og hurtigt at komme til London fra Danmark, hvis du for eksempel skal på forretningsbesøg. Stansted Lufthavn ligger omkring 40 kilometer uden for London, og selv om der går både tog og bus fra Liverpool Station, så tager det tid at komme frem og tilbage. Det er her, et hotelværelse i Stansted Lufthavn kan være en rigtig god idé. Plejer jeres møder at gå over tid, eller ligger mødet bare sent eller tidligt på dagen, så kig på nogle af de billige hotelmuligheder i lufthavnen. Overnat på hotel direkte i lufthavnen, og undgå stress og jag ved at skulle bruge tid på ekstra transport inden eller efter din flyrejse til Stansted.

Arbejder du for et internationalt firma, hvor I er flere kolleger, der skal mødes, så overvej at have jeres møde på selve lufthavnshotellet. Flere hoteller i Stansted har nemlig rigtigt gode forretningsfaciliteter og er i stand til at levere rammerne for et godt og produktivt forretningsmøde. Tal med hotellet, inden du rejser, så sørger de for at have forretningslokale og de faciliteter, du får brug for, til rådighed, når du ankommer. Brug mere tid på dine kolleger eller kunder og mindre tid på transport til og fra London.

Får du brug for at tage turen ind til London, men ønsker du mere fleksibel transport, så kan du kigge på biludlejning i Stansted. Du kan bestille din udlejningsbil hjemmefra, inden du rejser, så den er klar, så snart du ankommer. Leder du efter et ekstra godt tilbud, så kan du tit spare penge, hvis du booker en lejebil som en del af din pakke med hotel og flybilletter.

Tag familien med på hotel i Stansted

Et forretningshotel er også en god idé især for familier med børn. Skal I rejse til Stansted på vej til London, og har I børnene med, så kan du vælge at lægge en af jeres overnatninger i lufthavnen. Nyd alt London har at byde på; de fantastiske seværdigheder, London Zoo, Madame Tussauds og meget mere, og tag den sidste overnatning i Stansted inden rejsen hjem til Danmark, så du ikke skal have børnene tidligt op den sidste dag for at tage turen ud til lufthavnen. Det kan være stressende at rejse med børn, så på denne måde kan du sørge for, at de er udhvilede inden flyrejsen hjem.

Hotelbooking: Stansted

Søg efter dit perfekte hotel i Stansted. Find et billigt hotel i Stansted nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Stansted, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Stansted på dine foretrukne datoer.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Stansted