Bishop's Stortford

Rejseguide
Bishop\'s Stortford og byder på et slot og historiske bygningsværker
Slap af i denne idylliske by, som ligger i smukke landlige omgivelser lige udenfor London og byder på historiske attraktioner.

Løft et ægte riddersværd, udforsk en kopi af et normannisk slot, og bliv klogere på en kontroversiel person i britisk historie, når du rejser til Bishop's Stortford. Denne attraktive by putter sig i de landlige omgivelser i Hertfordshire, der ligger en kort køretur nord for London.

For at få et indblik i Bishop's Stortfords omfattende historie kan du besøge Bishop's Stortford Museum. Se beklædningsgenstande fra victoriatiden og gabestokke, der blev brugt til at straffe forbrydere. Et at museets højdepunkter er udstillingen om Cecil Rhodes. I slutningen af det 19.århundrede koloniserede denne britiske forretningsmand og politiker fra Bishop's Stortford det område, der i dag er kendt som Zimbabwe. Du kan se genstande, dokumenter og fotografier, der fortæller hans historie.

Museet er en del af Rhodes Arts Complex, som også inkluderer et teater, en biograf og Thorleybourne Gallery. Der er jævnligt udstillinger med lokale og nationale kunstnere, så undersøg eventuelt programmet, hvis du er på ferie eller weekendophold i Bishop's Stortford.

En kort køretur fra byen ligger Mountfitchet Castle. Du kan udforske denne kopi af en normannisk borg og friluftsmuseet på stedet, hvor det oprindelige slot fandtes for mere end 900år siden. Prøv, om du kan løfte et ægte riddersværd, og se modeller i naturlig størrelse af de enorme belejringsvåben, der blev brugt under den normanniske erobring af England i 1066.

Blot et par minutter fra slottet ligger House on the Hill Toy Museum. Her kan du se en enorm samling af over 70.000 stykker legetøj såsom trædukker fra Romerriget og legetøjsbamser i victoriansk stil. Udstillingerne indeholder også nogle af de første elektroniske spil, der kom på markedet.

Når du er tilbage i centrum, kan du tage en tur forbi madmarkedet om torsdagen. Her kan du købe lokale varer som f.eks. kød, ost og hjemmelavet marmelade.

Du kan rejse til Bishop's Stortford via London Stansted Lufthavn, der kun ligger ganske få kilometer fra byen. Når du besøger området, kan du derfor både nyde byens landlige omgivelser og udnytte muligheden for storbyferie i Bishop's Stortford, takket være beliggenheden tæt på London.

Days Inn by Wyndham London Stansted Airport
Days Inn by Wyndham London Stansted Airport
2.5 out of 5
Welcome Break Service Area, Junction 8, M11 Motorway, Bishop's Stortford, England, CM23 5QZ
Prisen er 385, kr pr. nat fra 5. mar. til 6. mar.
385, kr
pr. nat
5. mar. – 6. mar.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Bishop's Stortford. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og en døgnåben reception. Vores gæster fremhæver ...
3,5/5 Good! (1.018 anmeldelser)
"Nice friendly service ."

Anmeldelse fra 24. feb. 2022

Days Inn by Wyndham London Stansted Airport
Radisson Blu Hotel London Stansted Airport
Radisson Blu Hotel London Stansted Airport
4 out of 5
Waltham Close Stansted Airport, Bishop's Stortford, England, CM24 1PP
Prisen er 795, kr pr. nat fra 18. feb. til 19. feb.
795, kr
pr. nat
18. feb. – 19. feb.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Bishop's Stortford, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, 3 restauranter og morgenmad. Vores gæster ...
4/5 Very Good! (1.091 anmeldelser)
Praktisk placering.
"Kun 4 timers søvn, men super hotel og placering et par minutter fra lufthavnen."

Anmeldelse fra 29. sep. 2022

Radisson Blu Hotel London Stansted Airport
Ramada by Wyndham London Stansted Airport
Ramada by Wyndham London Stansted Airport
3.5 out of 5
Welcome Break Birchanger Green, Jct 8, M11 Mtrwy, Old Dumow Rd, Bishop's Stortford, England, CM23 5QZ
Prisen er 393, kr pr. nat fra 5. mar. til 6. mar.
393, kr
pr. nat
5. mar. – 6. mar.
Overnat på dette hotel med 3,5 stjerner i Bishop's Stortford. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og morgenmad. Vores gæster fremhæver især det hjælpsomme ...
3,6/5 Good! (1.029 anmeldelser)
Godt lufthavnshotel
"Super god service Badeværelset var dog specielt"

Anmeldelse fra 23. feb. 2022

Ramada by Wyndham London Stansted Airport
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Byer i nærheden af Bishop's Stortford