Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Hoteller nær Buckingham Palace

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Mest populære hoteller nær Buckingham Palace

The Resident Victoria
4 out of 5
0.3 km fra Buckingham Palace
Hent priser
4.6/5Exceptional! (1,116 anmeldelser)

"Rooms small and not a lot of daylight. Not a lot of on-site facilities, but decent value and comfort if looking just for a place to stay overnight."…"

Anmeldelse fra 17. okt. 2018

The Resident Victoria
The Stafford London
5 out of 5
0.4 km fra Buckingham Palace
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 4.697 pr. nat
4.6/5Exceptional! (587 anmeldelser)

"Great stay at a very cosy and friendly hotel."…"

Anmeldelse fra 28. nov. 2018

The Stafford London
Taj 51 Buckingham Gate, Suites and Residences
5 out of 5
0.4 km fra Buckingham Palace
Hent priser
4.8/5Exceptional! (539 anmeldelser)
Familietur

"Familietur til London"…"

Anmeldelse fra 6. dec. 2014

Taj 51 Buckingham Gate, Suites and Residences
The Rubens At The Palace
5 out of 5
0.4 km fra Buckingham Palace
Prisen er DKK 1.752 pr. nat
4.5/5Wonderful! (1,922 anmeldelser)
Perfekt

"Dejligt hotel . Fantastisk morgenmad 😊. Gode restauranter ... meget fin service ... Perfekt beliggenhed i gå afstand til mange seværdigheder .."…"

Anmeldelse fra 27. jan. 2020

The Rubens At The Palace
Quirky 7BR Family Home nær Buckingham Palace
Hent priser
Ingen anmeldelser
Charming and quirky house in a great location

"What a gem of a house. The house could do with an update as the décor and furniture is rather dated. Draws in all the bedrooms would have been lovely, and some of the kitchen cabinet doors were falling apart. The thermostat didn't work so the heating was on high constantly. Most of the radiators ..."…"

Anmeldelse fra 22. jan. 2019

Quirky 7BR Family Home nær Buckingham Palace
Dukes London
5 out of 5
0.4 km fra Buckingham Palace
Hent priser
4.4/5Wonderful! (748 anmeldelser)

"Vi blev behandlet ufattelig godt af personalet. De bar vores tasker op på hotellet. Viste os rundt på hotellet. Var altid smilende og venlige. Vi føltes os måske ikke “fine” nok. Der var ikke en afslappende stemning på hotellet men det var også et meget fancy hotel."…"

Anmeldelse fra 19. apr. 2019

Dukes London
Comfortable 7BR Family Home near Buckingham Palace
The Ritz London
5 out of 5
0.6 km fra Buckingham Palace
Hent priser
4.6/5Wonderful! (908 anmeldelser)
Jul på The Ritz

"The Ritz London er uden sidestykke en fantastisk oplevelse specielt ved juletid. Service og imødekommenhed er helt i top."…"

Anmeldelse fra 6. dec. 2019

The Ritz London
The Goring
5 out of 5
0.5 km fra Buckingham Palace
Hent priser
4.9/5Exceptional! (414 anmeldelser)

"I chose The Goring Hotel because I was taking my 77 year old mother to London and wanted to have a nice room with 2 comfortable chairs. The Goring exceeded all my expectations and became the most memorable part of our trip. Gorgeous room, comfortable beds, daily newspaper which my mother loved reading, ..."…"

Anmeldelse fra 13. mar. 2020

The Goring
The Athenaeum Hotel & Residences
5 out of 5
0.4 km fra Buckingham Palace
Hent priser
4.3/5Excellent! (525 anmeldelser)

"Service good food not bad clearance made noise cannot sleep well"…"

Anmeldelse fra 27. feb. 2020

The Athenaeum Hotel & Residences
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Buckingham Palace
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel nær Buckingham Palace:Den britiske dronnings slot ligger helt centralt i London, og der findes et stort udvalg af hoteller, som du kan vælge imellem, når du leder efter en overnatning nær Buckingham Palace. Udvalget af luksushoteller er stort, men der er også en del billige hoteller nær Buckingham Palace.

Reservér et hotel nær Buckingham Palace i London

Mange hoteller nær Buckingham Palace ligger i nærheden af seværdigheder som Houses of Parliament med Big Ben, 10 Downing Street, som er premierministerens officielle bolig, den over 700 år gamle kirke Westminster Abbey, den berømte plads Trafalgar Square med statuen af Lord Nelson samt store, grønne parker som Hyde Park, Green Park og St. James’s Park.

Når du vælger et hotel nær Buckingham Palace, befinder du dig dermed i en historisk og spændende del af London, hvor der er mange ting at se og opleve. Også Oxford Street og Regent Street med de mange gode forretninger ligger tæt på Buckingham Palace. Der findes hoteller i alle kategorier, men det er de 4- og 5-stjernede hoteller, der præger gadebilledet tæt på slottet.

Find hoteller nær Buckingham Palace med gode faciliteter

Buckingham Palace er den siddende britiske monarks arbejdsplads og officielle residens og har været det siden 1837. Slottet rummer både kongefamiliens private boliger samt officielle værelser – deriblandt The State Rooms, der om sommeren er åbne for offentligheden.

Mange hoteller nær Buckingham Palace er indrettet i ældre, imponerende bygninger, og værelserne er ofte store og rummelige. De fleste hoteller har en morgenmadsrestaurant, og på flere steder er det muligt at nyde din aftensmad i hotellets restaurant. Hvad enten du rejser alene, med din partner eller med familien, kan du overnatte godt og centralt i området omkring slottet. Beliggenheden er tæt på både seværdigheder og shoppingområder, ligesom teatre, restauranter og natteliv heller ikke er langt væk. Da den kollektive trafik fungerer optimalt i London med både busser og undergrundsbane, behøver du sikkert ikke en udlejningsbil på din tur til Buckingham Palace, og desuden er afstanden til meget af det centrale London kort, når der reserveres overnatninger nær slottet. Får du imidlertid brug for en bil, kan du reservere billeje nær Buckingham Palace, samtidig med at rejsen bestilles.

Nyd dit ophold på et luksuriøst hotel nær Buckingham Palace

Und dig selv masser af komfort på et af de mange luksuriøse hoteller nær Buckingham Palace. Du kan finde hoteller med gode restauranter, tagterrasse, smukke udsigter, bibliotek og forretningsfaciliteter. Det er muligt at få hjælp til køb af teaterbilletter og gode råd om sightseeing i receptionen på de fleste London-hoteller, og der er mulighed for at slappe af i hotellets lounge, foran TV’et eller med Wi-Fi på dit værelse. Selvom hotellerne måske ligger i den dyre ende i området omkring Buckingham Palace, kan du trøste dig med, at du sparer penge på undergrund og busser, når du overnatter så centralt, som du gør i City of Westminster.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er området omkring Buckingham Palace?
Buckingham Palace ligger i et livligt område af London, som er kendt for flodbredder og sin imponerende arkitektur. Hvis du leder efter et praktisk sted at overnatte, kan du tage et kig på de 1368 hoteller og andre overnatningssteder, der ligger i nærheden.
Hvilket hotel er det bedste i nærheden af Buckingham Palace?
I nærheden af Buckingham Palace er St. James’ Court, A Taj Hotel, London et af det mest populære valg til et ophold ifølge data fra vores rejsende, og dette hotel med 4 stjerner tilbyder en spa med fuld service og 2 restauranter. Andre gode valgmuligheder inden for kort afstand omfatter Hotel Café Royal - The Leading Hotels of the World og Park Plaza Westminster Bridge London.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Buckingham Palace?
Ja. Størstedelen af værelserne er refunderbare, såfremt du afbestiller inden hotellets afbestillingsfrist. Fristen er som regel mellem 24 og 48 timer inden planlagt ankomst. Hvis din reservation ikke er refunderbar, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og modtage en refusion, så længe du afbestiller inden for 24 timer før din reservation. Vælg dine datoer, klik på “Søg”, og anvend filteret “gratis afbestilling” for at få de bedste tilbud i Buckingham Palace.
Hvad kan jeg se og opleve i nærheden af Buckingham Palace?
Westminster Abbey, National Gallery og The British Museum fremviser forskellige udstillinger, som du kan udforske, når du er i byen. Tag et smut forbi Piccadilly Circus, Houses of Parliament og Big Ben for at lære området bedre at kende. Du kan se forestillinger i Victoria Palace Theatre, Apollo Victoria Theatre og Queens Theatre.
Hvordan kommer jeg til Buckingham Palace?
Med så mange transportmuligheder er det ligetil at se området omkring Buckingham Palace. Du kan gå til de nærliggende metrostationer St. James’s Park Metrostation, Westminster Metrostation og Hyde Park Corner Metrostation. Victoria Togstation er den station, som ligger tættest på Westminster, hvis du ønsker at tage et tog rundt i området.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Buckingham Palace

Flere valgmuligheder