Starten af hovedsektionen

Undersøg priserne på hoteller i Buckingham Palace

I aften 18. dec. - 19. dec.
Denne weekend 21. dec. - 23. dec.
Næste weekend 28. dec. - 30. dec.

Mest populære hoteller nær Buckingham Palace

Se alle 7.593 overnatningssteder i Buckingham Palace
Grange Rochester
Grange Rochester
4.0 ud af 5.00,9 km fra Buckingham Palace
4,0/5 (1.187 anmeldelser)
DKK 572/ natfor 2 gæster

Lille hyggeligt hotel 10 min. gang fra Victoria st. (Nærmeste station er St James’s Park). Meget venligt og imødekommende personale - ialt fald dem vi mødte, (vi benyttede os ikke af restauranten). Værelset var pænt, i klassisk ‘English style’, vores med adgang til lille terrasse. Mulighed for at ...

Anmeldelse fra 5. apr. 2018
The Athenaeum Hotel & Residences
The Athenaeum Hotel & Residences
5.0 ud af 5.00,4 km fra Buckingham Palace
4,3/5 (449 anmeldelser)
DKK 1.653/ natfor 2 gæster

Love it, my 1st choice in London and will always come back

Anmeldelse fra 9. dec. 2018
Flemings Mayfair
Flemings Mayfair
5.0 ud af 5.00,5 km fra Buckingham Palace
4,2/5 (840 anmeldelser)
DKK 1.657/ natfor 2 gæster

Very good service and nice facilities at the hotel. Rooms are okay, but not luxurary.

Anmeldelse fra 15. aug. 2018
The Cavendish London
The Cavendish London
4.0 ud af 5.00,7 km fra Buckingham Palace
Gratis afbestilling
4,4/5 (2.508 anmeldelser)
DKK 1.141/ natfor 2 gæster

Fint hotel med et venligt og servicemindet personale.

Anmeldelse fra 21. jun. 2018
COMO Metropolitan London
COMO Metropolitan London
5.0 ud af 5.00,5 km fra Buckingham Palace
Gratis afbestilling
4,6/5 (527 anmeldelser)
DKK 1.617/ natfor 2 gæster

Et luksushotel med fin beliggenhed og super service. Men til den pris, det koster, savnede jeg morgenmad. Dyrt, men dejligt.

Anmeldelse fra 15. dec. 2013
Westminster Chambers
Westminster Chambers
4.0 ud af 5.00,6 km fra Buckingham Palace
4,3/5 (3 anmeldelser)
DKK 4.985/ natfor 2 gæster

Gorgeous home well designed and very comfort. Met by a lady named Linda eho checked us in. Flat was spotless and good value too. Slept my family of 12 very comfortably and the kids lpve the london bus bunk bed!

Anmeldelse fra 29. nov. 2018
The Goring
The Goring
5.0 ud af 5.00,5 km fra Buckingham Palace
Gratis afbestilling
4,8/5 (311 anmeldelser)
DKK 2.638/ natfor 2 gæster

The Goring is where you stay when you have no relatives in London, want the most welcoming reception and the finest dining and service. It’s central without being noisy and discreet without being fussy. Simply delightful.

Anmeldelse fra 20. okt. 2018
Assembly Hotel London
Assembly Hotel London
3.5 ud af 5.01 km fra Buckingham Palace
4,4/5 (390 anmeldelser)
DKK 705/ natfor 2 gæster

Meget tæt ved alt, China town, metro station m.m😁.

Anmeldelse fra 27. aug. 2018
The Chesterfield Mayfair
The Chesterfield Mayfair
4.0 ud af 5.00,7 km fra Buckingham Palace
4,6/5 (390 anmeldelser)
DKK 1.304/ natfor 2 gæster

VERY nice hotel

Anmeldelse fra 8. apr. 2018

Hotel nær Buckingham Palace:Den britiske dronnings slot ligger helt centralt i London, og der findes et stort udvalg af hoteller, som du kan vælge imellem, når du leder efter en overnatning nær Buckingham Palace. Udvalget af luksushoteller er stort, men der er også en del billige hoteller nær Buckingham Palace.

Reservér et hotel nær Buckingham Palace i London

Mange hoteller nær Buckingham Palace ligger i nærheden af seværdigheder som Houses of Parliament med Big Ben, 10 Downing Street, som er premierministerens officielle bolig, den over 700 år gamle kirke Westminster Abbey, den berømte plads Trafalgar Square med statuen af Lord Nelson samt store, grønne parker som Hyde Park, Green Park og St. James’s Park.

Når du vælger et hotel nær Buckingham Palace, befinder du dig dermed i en historisk og spændende del af London, hvor der er mange ting at se og opleve. Også Oxford Street og Regent Street med de mange gode forretninger ligger tæt på Buckingham Palace. Der findes hoteller i alle kategorier, men det er de 4- og 5-stjernede hoteller, der præger gadebilledet tæt på slottet.

Find hoteller nær Buckingham Palace med gode faciliteter

Buckingham Palace er den siddende britiske monarks arbejdsplads og officielle residens og har været det siden 1837. Slottet rummer både kongefamiliens private boliger samt officielle værelser – deriblandt The State Rooms, der om sommeren er åbne for offentligheden.

Mange hoteller nær Buckingham Palace er indrettet i ældre, imponerende bygninger, og værelserne er ofte store og rummelige. De fleste hoteller har en morgenmadsrestaurant, og på flere steder er det muligt at nyde din aftensmad i hotellets restaurant. Hvad enten du rejser alene, med din partner eller med familien, kan du overnatte godt og centralt i området omkring slottet. Beliggenheden er tæt på både seværdigheder og shoppingområder, ligesom teatre, restauranter og natteliv heller ikke er langt væk. Da den kollektive trafik fungerer optimalt i London med både busser og undergrundsbane, behøver du sikkert ikke en udlejningsbil på din tur til Buckingham Palace, og desuden er afstanden til meget af det centrale London kort, når der reserveres overnatninger nær slottet. Får du imidlertid brug for en bil, kan du reservere billeje nær Buckingham Palace, samtidig med at rejsen bestilles.

Nyd dit ophold på et luksuriøst hotel nær Buckingham Palace

Und dig selv masser af komfort på et af de mange luksuriøse hoteller nær Buckingham Palace. Du kan finde hoteller med gode restauranter, tagterrasse, smukke udsigter, bibliotek og forretningsfaciliteter. Det er muligt at få hjælp til køb af teaterbilletter og gode råd om sightseeing i receptionen på de fleste London-hoteller, og der er mulighed for at slappe af i hotellets lounge, foran TV’et eller med Wi-Fi på dit værelse. Selvom hotellerne måske ligger i den dyre ende i området omkring Buckingham Palace, kan du trøste dig med, at du sparer penge på undergrund og busser, når du overnatter så centralt, som du gør i City of Westminster.