Starten af hovedsektionen

Undersøg priserne på hoteller i Heathrow

I aften 18. dec. - 19. dec.
Denne weekend 21. dec. - 23. dec.
Næste weekend 28. dec. - 30. dec.

Mest populære hoteller i nærheden af Heathrow lufthavn

Se alle 3.285 overnatningssteder i Heathrow
Heathrow LHR Apartments
Heathrow LHR Apartments
3.5 ud af 5.0 623 Sipson Road, Heathrow
4,5/5 (2 anmeldelser)
DKK 499/ natfor 2 gæster

Lovely property and very close to Heathrow. It’s more then we expected for an overnight stay. Free transportation and the shop next door were a big plus as well

Anmeldelse fra 7. dec. 2018
Park Inn by Radisson London Heathrow Airport Hotel
Park Inn by Radisson London Heathrow Airport Hotel
4.0 ud af 5.0 Bath Road, West Drayton
Gratis afbestilling
3,9/5 (3.594 anmeldelser)
DKK 354/ natfor 2 gæster

Udmærket hotel med ideel placering ift. Heathrow. Fint med pool. Indtjekning ikke så serviceorienteret en oplevelse. Der er betalingsshuttlebus lige fra hotellet - de fem pund pr. person kan fint spares. 150 meter væk fra hotellet går der gratis shuttlebus...

Anmeldelse fra 6. aug. 2018
Atrium Hotel Heathrow
Atrium Hotel Heathrow
4.0 ud af 5.0 Great South-West Rd, Feltham
Yotel Air London Heathrow
Yotel Air London Heathrow
3.5 ud af 5.0 London Heathrow Airport, Hounslow
Gratis afbestilling
4,0/5 (107 anmeldelser)
DKK 547/ natfor 2 gæster

Great budget choice for a stop-over in Heathrow

Anmeldelse fra 22. apr. 2018
Heathrow Airport Apartments (Peymans)
Heathrow Airport Apartments (Peymans)
3.5 ud af 5.0 4 Status Park, Nobel Drive, Harlington, Hayes
4,0/5 (1 anmeldelser)
DKK 1.019/ natfor 2 gæster
Thistle London Heathrow T5
Thistle London Heathrow T5
3.5 ud af 5.0 Bath Road, Longford, West Drayton
Gratis afbestilling
3,5/5 (1.358 anmeldelser)
DKK 326/ natfor 2 gæster

Hotellet ligger ved terminal 5 og det er nemt at komme dertil med den førerløse transport. Hotellet har en instruktion på deres hjemmeside. Nyd en drink ibaren mens flyene lander lige udenfor vinduet.

Anmeldelse fra 24. feb. 2018
London Heathrow Q3 Serviced Apartments
London Heathrow Q3 Serviced Apartments
4.0 ud af 5.0 Q3, 4 Mondial Way, Hayes
Deluxe Heathrow Apartments & Parking
Deluxe Heathrow Apartments & Parking
4.0 ud af 5.0 4 Mondial Way, Harlington
DKK 1.008/ natfor 2 gæster

Close to Airport . Phone number supplied Docs not ring. Sofa couch broken + no pillows or blankets slept on Floor. Would not recomend for more than two people .

Anmeldelse fra 5. dec. 2018
Shepiston Lodge Heathrow
Shepiston Lodge Heathrow
3.0 ud af 5.0 31 Shepiston Lane, Hayes
Gratis afbestilling
3,5/5 (143 anmeldelser)
DKK 237/ natfor 2 gæster

The breakfast was simply cereal and toast. could have had a few more options

Anmeldelse fra 13. dec. 2018

Lommeguide: hoteller i Heathrow

Uanset om du rejser til Heathrow Lufthavn i forbindelse med en forretningsrejse, en mellemlanding eller for at være tæt på din foretrukne seværdighed, har du flere hoteller at vælge imellem. Overnat helt tæt på lufthavnen, så du hurtigt kan komme videre, eller find et hotel eller gæstehus i hyggelige omgivelser lidt uden for lufthavnen.

Hvis du rejser på et mindre budget eller blot skal have et sted at sove, inden rejsen fortsætter, kan du booke overnatning i Heathrow Lufthavn på et budgetvenligt 2-stjernet hotel. Foretrækker du mere luksuriøse omgivelser, skal du vælge et 5-stjernet hotel i Heathrow Lufthavn. Der er også et bredt udvalg af hoteller herimellem, så du finder nemt et, der passer til dig.

Hoteller i Heathrow Lufthavn tæt på spændende seværdigheder

Når du booker hotelværelse i Heathrow Lufthavn, befinder du dig tæt på lufthavnen og gode transportmuligheder, så du kan nemt komme ind til London og opleve alt, hvad denne fantastiske storby har at byde på. Men der er masser af underholdningsmuligheder i selve lufthavnen, og der ligger også flere seværdigheder tæt på. Hvis du benytter dig af billeje i Heathrow Lufthavn, kan du køre den korte tur til Windsor, hvor du for eksempel kan besøge Eton College, der er en af Englands ældste skoler. Her kan du tage med på en guidet rundvisning eller besøge museet og få mere at vide om skolen og hverdagen. Nyd synet af den storslåede, borglignende bygning, fordyb dig i korets sang i kapellet, eller nyd en stille stund i gårdhaven. Når du er i Windsor, må du ikke gå glip af et besøg på Windsor Castle, der er en af den engelske dronnings residenser. Her kan du virkelig få et indblik i Storbritanniens fordum storhed og mærke historiens vingesus!

Hotelophold i Heathrow Lufthavn for hele familien

Rejser du med børn, må I ikke gå glip af et besøg i Legoland® Windsor Resort, hvor I kan sammenligne ligheder og forskelle med det danske Legoland®. Elsker du rutsjebaner i alle afskygninger, er forlystelsesparken Thorpe Park et absolut must. Her kan børn i alle aldre hurtigt få timevis til at gå med at suse afsted i rutsjebaner og karruseller eller bade i vandlandet. Afhængigt af tidspunktet på året kan du få et hav af oplevelser med forskellige temaer i parken. På Ascot-væddeløbsbanen, som er en af de mest berømte i verden, kan du få en anderledes, men helt uforglemmelig dag med hestevæddeløb i verdensklasse. Men husk, at der kan være en dresscode til særlige begivenheder.

Sådan kommer du til Heathrow Lufthavn

Du kan tage med direkte fly til Heathrow Lufthavn fra Københavns Lufthavn – en flyvetur, der tager omkring 1 time. Du kan gå til mange af de nærliggende hoteller, men har du meget bagage med, eller rejser du med børn, har du også mulighed for at tage en taxi. Hvis dit hotel ligger lidt længere væk, kan du både benytte dig af taxi og bus. Hvis du skal ind til London, kan du tage med eksprestoget, som kører direkte til Paddington-station flere gange i timen.