Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Hotel i Paddington, London

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Mest populære hoteller i nærheden af Paddington, London

Best Western Mornington Hotel London Hyde Park
4 out of 5
12 Lancaster Gate, London, England
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 498 pr. nat
4/5Very Good! (1,615 anmeldelser)
Vær opmærksom

"Hotellet var ok rent, men indeklimaet på værelset var dårligt. Børnefamilier får værelser i kælderen! Hotellets placering var dejlig centralt. Receptionisten tilkaldte "taxa" uden taxameter!"…"

Anmeldelse fra 22. dec. 2019

Best Western Mornington Hotel London Hyde Park
PML Apartments Paddington
3.5 out of 5
18c Star Street, London, England
Hent priser
3.4/5 (15 anmeldelser)
Ophold i London

"Vi er 4 veninder der har booket et værelse som angives som en suite til 6 personer. Der er en kingsize bed og en alm dobbeltseng. Da vi kommer til værelset finder vi en enkelt dobbeltseng og en sovesofa vi selv skal slå op. Der er dog sengetøj til 4 personer. Værelset er slidt, og billederne svarer ..."…"

Anmeldelse fra 24. sep. 2019

PML Apartments Paddington
MStay39 Studios
3.5 out of 5
39 Queensborough Terrace, London, England
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 540 pr. nat
3.9/5Good! (269 anmeldelser)
Fair pris. Super placering i byen

"Super lækkert ophold. Meget småt, men ikke et problem for os da vi var byen hele dagen og kun var på hotellet om natten/morgen. Receptionisten var uinteresseret i os og ikke særlig imødekommende. Vi vil godt vende tilbage igen. Da pris og belliggenheden var super"…"

Anmeldelse fra 21. okt. 2019

MStay39 Studios
Imperial Court Suites
4 out of 5
81-83 Inverness Terrace, London, England
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 365 pr. nat
3.5/5Good! (422 anmeldelser)

"Man får hvad man betaler for. Billig overnatning med det man skal bruge for at klare sig i London. Hver opmærksom på der kun udføres rengøring hver 3. dag. Afløbet kan til tider virke langsomt, men det var ikke noget problem for os. Meget lydt til naboerne. Ellers ganske fint og lige hvad vi havde ..."…"

Anmeldelse fra 13. feb. 2019

Imperial Court Suites
OYO London 24 Sussex
3 out of 5
24 Sussex Gardens, London, England
Hent priser
3.1/5 (224 anmeldelser)
Udemærket

"Et ganske udemærket ophold. Var dog en dag, hvor et af vores værelser ikke fik roomservice. Og der var fugt på væggen på værelset i kælderen."…"

Anmeldelse fra 20. sep. 2019

OYO London 24 Sussex
Imperial Court Studios
3 out of 5
77-79 Inverness Terrace, London, England
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 332 pr. nat
2.8/5 (376 anmeldelser)
m og ikke helt rent

"Gode senge og god bruser. Rigtig god og sød betjening ved ind- og udtjekning. Men køkkenet var alt for sparsomt, hvis man ønskede at lave mad, der manglede stort set alt til madlavning! Der var bestemt ikke rent, vi fik sorte fødder på gulvene og der var gammel snask op af væggene. Sengetøj, håndklæder ..."…"

Anmeldelse fra 26. sep. 2019

Imperial Court Studios
Elysee HydePark
3 out of 5
25-26 Craven Terrace, Lancaster Gate, London, England
Hent priser
3.5/5Good! (1,469 anmeldelser)
Fint til familietur

"Hotellet ligger rigtig godt, tæt på stationer, spisesteder og hyggelige Hyde Park. Gåafstand til bussen til Stansted lufthavn, hvilket var nemt for os. Ok morgenmad - toast, juice, kaffe, ost, marmelade, yoghurt, frisk frugt, pølser og bønner. Ok venligt personale og mulighed for ind og udtjekning ..."…"

Anmeldelse fra 22. okt. 2019

Elysee HydePark
Corus Hyde Park Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western
4 out of 5
Lancaster Gate, London, England
Hent priser
3.8/5Good! (4,631 anmeldelser)

"Godt sted og belinig og tæt på centrum og tæt på grøn område."…"

Anmeldelse fra 23. mar. 2020

Corus Hyde Park Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western
OYO Apollo Hotel Bayswater
2 out of 5
64-66 Queensborough Terrace, Bayswater, London, England
Prisen er DKK 583 pr. nat
2.1/5 (172 anmeldelser)

"Ok hotel, central placering. Personalet var søde, men havde ikke rigtigt styr på noget - de troede at de kunne tjekke os ind, men så fandt de ud af at værelset ikke var blevet gjort rent endnu, og vi måtte vente en time ekstra. Derudover skulle man selv sørge for at henvende sig i receptionen hvis ..."…"

Anmeldelse fra 5. mar. 2020

OYO Apollo Hotel Bayswater
Reem Hotel
3 out of 5
50-51 Prince's Square, London, England
Hent priser
3.5/5Good! (1,027 anmeldelser)

"Fin morgenmad - brød, frugt, morgenmadsprodukter, æg, bønner og pølser. God beliggenhed. Daglig rengøring. Dobbeltsengen noget smal (ca 130-140 cm) på 3 personers værelserne."…"

Anmeldelse fra 18. feb. 2020

Reem Hotel
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Paddington
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Lommeguide: hoteller i Paddington, London

Paddington Station er en af de mest berømte togstationer i Europa. Den ligger i den vestlige del af byen og er derfor en populær destination for rejsende, der kommer til London via Heathrow med Heathrow Express. Der er også togforbindelser til andre dele af Storbritannien, og du finder masser af fremragende hoteller, der kan imødekomme alle de besøgende, som er på storbyferie i London. Paddington Station kan dateres tilbage til midten af 1800-tallet, men den er blevet fuldstændigt restaureret og moderniseret, så den nu kan tilgodese alle de rejsende. Der er masser af kvalitetsbutikker, caféer, restauranter og en populær, eksklusiv champagnebar. Børnenes favorit, bjørnen Paddington, hædres også her med en bronzestatue, der står ved siden af stationens souvenirbutik. Fra Paddington kan du gå til Londons største, åbne grønne område, Hyde Park, og en række førsteklasses seværdigheder, for eksempel Serpentine Lake and Gallery, Victoria and Albert Museum, Albert Memorial og mange flere. Du har også nem adgang til Londons undergrundstogsystem, tuben, så du kommer nemt rundt i byen. Det er populært at gå ud i Paddington-området, og der findes masser af fantastiske spisesteder i området og ved kanalen. Du kan vælge mellem mange store og luksuriøse boutique-hoteller af høj kvalitet, når du skal finde overnatningsmuligheder i Paddington, og du har nem adgang til det vestlige og centrale London.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er Paddington?
Paddington er et urbant nabolag, som er kendt for sine indkøbsmuligheder og sine fascinerende museer. Oplev det bedste i Paddington med et besøg til Kensington Gardens, Hyde Park og Queensway. Paddington i London har 1141 hoteller og andre overnatningssteder, så du kan helt sikkert finde noget, som passer til dine behov.
Hvad er det bedste sted at overnatte i Paddington?
Baseret på anmeldelser fra Expedia kunder er The Hayden Pub & Rooms det højest bedømte overnatningssted i Paddington. Denne kro med 4 stjerner tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi. Overnatningsstedet ligger blot 8 minutters gang fra Kensington Gardens. Andre populære valg i området er The Westbourne Hyde Park og The Crescent Hyde Park.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Paddington?
Ja, størstedelen af værelserne er refunderbare, hvis du afbestiller inden hotellets afbestillingsfrist. Fristen er som regel mellem 24 og 48 timer inden planlagt indtjekning. Hvis du har en reservation, som ikke er refunderbar, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og modtage en refusion inden for 24 timer før din reservation. Tilføj dine datoer, klik på “Søg”, og anvend filteret “gratis afbestilling” for at se de bedste tilbud i Paddington.
Hvad er de mest populære oplevelser og seværdigheder i Paddington?
Udforsk naturen omkring Kensington Gardens, Hyde Park og Church of Saint Mary. Du kan også planlægge et besøg til Queensway eller Paddington Central, mens du alligevel er i området. Kensington Palace, Marble Arch og Baker Street er blandt de mest populære seværdigheder i det omkringliggende område. Regent’s Park og Royal Albert Hall er også et besøg værd, når du alligevel er på sightseeing i London.
Hvordan kan jeg kommer rundt i Paddington og omegn?
Hvis du ønsker at udforske mere af byen, er Paddington (Circle and Hammersmith & City lines) Station den metrostation, som ligger tættest på. Andre metrostationer i nærheden inkluderer Paddington Metrostation og Royal Oak Metrostation. Tag toget fra Paddington Station, hvis du vil ud af byen.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Paddington