Canary Wharf

London
Canary Wharf
Gå en tur i Londons finansielle distrikt ved det billedskønne havneanlæg, som har nogle af de højeste skyskrabere i byen. Det er hjemsted for nogle af verdens største virksomheder.

Canary Wharf er det centrale forretningsdistrikt i London. Dets skyskrabere huser nogle af de største virksomheder i verden, som ligger spredt i Themsens maleriske havneanlæg. Områdets høje bygninger omfatter omkring 1,3 millioner kvadratmeter med kontorplads, med plads til mere end 105.000 arbejdende. Bygningerne imødekommer de arbejdendes behov med butikscentre, restauranter, caféer og butikker.

Kig op på One Canada Square, der er en af de højeste bygninger i Europa. Den er 235 meter høj og blev opført i 1991. På det tidspunkt var det den højeste skyskraber i Storbritannien. Banker, aviser og mange andre virksomheder har kontorer her. Kig dig omkring i butikkerne og restauranterne i bygningens stueetage.

Gå en tur på den centrale plads, hvor der er caféer med udendørs siddepladser. Spis et måltid på en af Cabot Squares restauranter. Beundr det elegante springvand på midten af pladsen.

Nyd en picnic ved dokkerne. Selvom området er kendt for dets urbane og kommercielle atmosfære, er det fyldt med grønne pladser og charmerende kanaler.

Det var et af verdens travleste havneanlæg i slutningen af det 19. århundrede. Efter havneindustriens nedgang i 1980'erne måtte det lukke. Forretningsdistriktet, som du kan besøge i dag, blev opført i 1990'erne.

Canary Wharf ligger i området West India Docks, der tilhører Londons østlige bydel, Tower Hamlets. På grund af det finansielle distrikts økonomiske betydning er der transportforbindelser fra hele byen til dette område. Tag undergrundsbanen til Canary Wharf Station, en stor station der ligger på Jubilee Line. Du kan også benytte dig af Docklands Light Railway. Hvis du har lyst til at tage en mere billedskøn rute, kan du tage en båd langs Themsen til Canary Wharf Pier.Mest populære hoteller i Canary Wharf

Hilton London Canary Wharf
Hilton London Canary Wharf
4 out of 5
South Quay, Marsh Wall, London, England, E14 9SH
Prisen er 1.121, kr pr. nat fra 10. feb. til 11. feb.
1.121, kr
pr. nat
10. feb. – 11. feb.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i London, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice (døgnet rundt). Vores gæster ...
4,5/5 Wonderful! (1.031 anmeldelser)
For meget parfume duft på etagen
"Det var super dejligt hotel, da jeg har parafume allergi, var jeg voldsomt udfordret på etagen, da de har valgt at sætte duft op på etagen ved værelset. Så måtte holde mig for næsen og løbe til elevatoren hver gang. Ret anstrengende🙃😞"

Anmeldelse fra 10. dec. 2019

Hilton London Canary Wharf
Tribe London Canary Wharf
Tribe London Canary Wharf
4 out of 5
15 Water Street, London, England, E14 9QG
Prisen er 704, kr pr. nat fra 26. feb. til 27. feb.
704, kr
pr. nat
26. feb. – 27. feb.
Overnat på dette hotel med 4 stjerner i London. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og en døgnåben reception. De populære seværdigheder O2 Arena og Big Ben ligger ...
4,3/5 Excellent! (285 anmeldelser)
Good hotel
"The Hotel is new and is located in a safe area. it's two minutes walk from the Jubilee line and it's easy to get around. I can recommend this for short and long stay although there is a restaurant at the hotel I didn't try their food my first day I bought a Cappucino for 3.50 pounds and the service ..."

Anmeldelse fra 17. okt. 2022

Tribe London Canary Wharf
Britannia The International Hotel London, Canary Wharf
Britannia The International Hotel London, Canary Wharf
3.5 out of 5
Marsh Wall, London, England, E14 9SJ
Prisen er 544, kr pr. nat fra 12. feb. til 13. feb.
544, kr
pr. nat
12. feb. – 13. feb.
Overnat på dette hotel med 3,5 stjerner i London. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice. Vores gæster fremhæver især det hjælpsomme personale og ...
3,1/5 (1.233 anmeldelser)
"Der var ikke så rent på værelset, og det er meget dårligt isoleret så man kan høre alt på gangen. Der var gratis wifi men kun i lobbyen, det kunne de havde skrevet lidt tydeligere."

Anmeldelse fra 30. jan. 2023

Britannia The International Hotel London, Canary Wharf
Point A Hotel - London, Canary Wharf
Point A Hotel - London, Canary Wharf
3 out of 5
1B Hertsmere Road West, London, England, E14 4AS
Prisen er 837, kr pr. nat fra 5. feb. til 6. feb.
837, kr
pr. nat
5. feb. – 6. feb.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i London, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en døgnåben reception og et fladskærms-tv. Vores ...
4,3/5 Excellent! (1.024 anmeldelser)
Positivt
"Stille og roligt, god service smilende personale. Små rene værelser"

Anmeldelse fra 3. jul. 2022

Point A Hotel - London, Canary Wharf
The Collective Canary Wharf
The Collective Canary Wharf
4 out of 5
20 Crossharbour Plaza, London, England, E14 9YF
Prisen er 987, kr pr. nat fra 5. feb. til 6. feb.
987, kr
pr. nat
5. feb. – 6. feb.
Overnat på dette hotel med 4 stjerner i London. Nyd godt af gratis Wi-Fi, et fitnesscenter og selvstændig parkering. Vores gæster fremhæver især poolen og det ...
3,6/5 Good! (565 anmeldelser)
Skuffende holet
"Vi valgte dette hotel fordi der var morgenmads restaurant, den var så lukket. Meget småt badeværelse og smal seng. Baren var lukket under hele opholdet. Der manglede håndklæder på værelset og selvom vi bad om nogle, fik vi ingen."

Anmeldelse fra 8. jun. 2022

The Collective Canary Wharf
Radisson Blu Edwardian New Providence Wharf Hotel, London
Radisson Blu Edwardian New Providence Wharf Hotel, London
4 out of 5
5 Fairmont Avenue, Canary Wharf, London, England, E14 9JB
Prisen er 1.393, kr pr. nat fra 10. feb. til 11. feb.
1.393, kr
pr. nat
10. feb. – 11. feb.
Overnat på dette hotel med spa i London, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, spa med fuld service og morgenmad. Vores gæster fremhæver især morgenmaden ...
4,6/5 Wonderful! (1.012 anmeldelser)
"Super ophold… Værelset var superfint med det vi havde behov for. En dejlig seng med dobbeltdyne.Der var stille, så vi fik sovet rigtig godt. Morgenmaden var lækker og indbydende, udsigten fra hvor man indtager sin morgenmad var skøn med udsigt til vand og O2. Transportmuligheder tæt på."

Anmeldelse fra 15. maj 2022

Radisson Blu Edwardian New Providence Wharf Hotel, London
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre områder i Canary WharfCanary Wharf

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse: